Filmek

40 feliratkozó

7 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 572 — #NoStress
Marlon Wayanst nem lesz könnyű komolyan venni
Negritis, a vajda
Miért?
Jópár hasonló filmben szerepelt már, a bratyó meg maga Jimmy Dix.
Mondjuk egy horrort eleve nem könnyű komolyan venni, az igaz.

7 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 49 136 — The Mathematician
Marlon Wayanst nem lesz könnyű komolyan venni és Peele stílusa is érdekes lesz ebben a közegben
de hajrá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 napja
Kenny Atlanta Falcons 10 405 — Omar's Coming Yo!
Ryan Gosling lead actor a kovetkezo Star Wars filmben. Starfighters, Levy rendezi.

Szerkesztette: Kenny

8 napja
Stez SMU Mustangs 44 101 — Whoops, looks like something went wrong.
Folytatást kap a Wind River.
dugo93
az elsőt se néztem még meg
de aki olvasta a könyvet van értelme?
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
Fuhh, szerintem pedig rettentő rossz volt, unalmas, vontatott, érdektelen.
warr_b
én is jókat hallottam róla, csak még nem jutottam el odáig

igen, tudom hogy túl sok szart nézek és zseniális filmek maradnak ki
de valakinek meg kell nézni a cocaine werewolfot meg a shark excorcistot is 😊
Negritis, a vajda
Igazabol amihez Sheridannek koze van, az magas szazalekban remek, ez a film tenyleg zsenialis, egyben sokkolo is, van hatasa.

Bar en mar egy-ket eve is hallottam, hogy keszul majd hozza valami, csak nem emlekeztem, hogy sorozat, netan folytatas jon-e. De Sheridan azt mar nem sokkal a film sikere utan elmondta, hogy vinne tovabb a temat.
Stez
A zene, hangulat, monológok mind zseniálisak.
Ha jól tudom, akkor a folytatást már nem Sheridan rendezi.
steelwolf
Az mindegy. Ha producerkent ott lesz, o nem enged ki a kezebol szart szvsz.

De majd meglatjuk, mert evek ota irtak, hogy lesz folytatas, amiben egy-ket szereplo fel is bukkan az elso reszbol, de az a projekt elvileg ket eve all. Hogy most a friss pletyka az, vagy egy teljesen uj, nem tudom.

8 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 761 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b

Negritis, a vajda
Igazabol amihez Sheridannek koze van, az magas szazalekban remek, ez a film tenyleg zsenialis, egyben sokkolo is, van hatasa.

Bar en mar egy-ket eve is hallottam, hogy keszul majd hozza valami, csak nem emlekeztem, hogy sorozat, netan folytatas jon-e. De Sheridan azt mar nem sokkal a film sikere utan elmondta, hogy vinne tovabb a temat.
Stez
A zene, hangulat, monológok mind zseniálisak.
Ha jól tudom, akkor a folytatást már nem Sheridan rendezi.
8 napja
ozibozi New York Giants 18 442
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
Zene: Nick Cave bonusban
8 napja
Annyira nem dobtam el az agyam az FF friss traileretol, ilyenkor szokott az lenni, hogy a fil m meg pozitiv csalodas lesz.

8 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 7 579
Wind river egy rohadt jó film, többször láttam.
9 napja
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b

Negritis, a vajda

9 napja
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b

9 napja
warr_b Washington Commanders 25 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 572 — #NoStress
dugo93
Negritis, a vajda
Az első film zseniális.

9 napja
dugo93

9 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 350

10 napja
KeyG Baltimore Ravens 11 006
The Falcon : The Brave New World

Irtó gyenge eresztés, még a világháború tétje se tudta ezt komolyan vehetővé tenni se a gonosz aki túlgondol, kijátszik mindent. Attól, hogy elmondják valakire hogy ő az új Cap attól nem az.

1 dolog van a filmben ami pozitív az az hogy az Eternals filmben keletkező égi testtel kezdtek valamit, ami ott van szerintem az új fázist építi már, mert ezt le kell zárni gyorsan.

10/5

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
11 napja
Tornado trailer
 www.youtube.com/watch?v=JCW7OoSp0bI

a slow west rendezőjétől elvileg (nem láttam)
érdekes felütés

11 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 454 — Poloska confirmed
Mickey 17

Basszus, ez mekkora fos apppám😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Na tessék és csodálkoztok, hogy a Minecraftra van igény 😀
12 napja
Mickey 17

JC6 (Mr. Miele)
Egyaltalan nem fos, csak mint irtam, egy szatira, ami igazabol a tarsadalmat figurazza ki. Es ez egy nehez mufaj azert.

Amiben igazat adok, hogy maga a film nehezen es lassan indul be, ami sokakat elriaszthat, meg sokak szamara elrontja az osszkepet, kicsit nekem is fura volt, de osszessegeben egy korrekt film. Talan le lehetett volna csipni az elejebol es nem ennyire hosszab bemutatni, hogy miert is lett 17 Mickey 17, de amugy rendben volt. Es Pattinson is elegge extrat jatszott benne. Az elmult evekben elkezdett tenylegesen egy szineszre hasonlitani, aki jol csinalja azt, amit csinal.

12 napja
Mickey 17

JC6 (Mr. Miele)

12 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 7 579
Mickey 17

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
12 napja
Kicsit túlgondoljátok ezt a minecraft filmet. Szerintetek a "nézők" hány százaléka gyerek és a gyereket moziba vivő szülő, aki végig szunyókálja ezt a szart? Nyilván ha a hullahoppkarikázás vagy számháború lenne ilyen népszerű a gyerekeknél, az abból készült film lenne 500M dolláron. Majd figyeljétek a Fortnite milyet fog menni pár év múlva.
Hanni
Szerintem addigra mar nem studiok fogjak csinalni ezeket, mert a streaming szolgaltatok tobbet fognak fizetni az adott kiadoknak a filmesitesi jogokert egyszeruen. Pont az ilyen szarok beveteleit latva, mint a Minecraft movie.
Stez
a nagyobb studiók már most streaming szolgáltatók is

kb a sony, a24, neon így hirtelen aminek nincs saját streamingje

12 napja
Kicsit túlgondoljátok ezt a minecraft filmet. Szerintetek a "nézők" hány százaléka gyerek és a gyereket moziba vivő szülő, aki végig szunyókálja ezt a szart? Nyilván ha a hullahoppkarikázás vagy számháború lenne ilyen népszerű a gyerekeknél, az abból készült film lenne 500M dolláron. Majd figyeljétek a Fortnite milyet fog menni pár év múlva.
Hanni
Szerintem addigra mar nem studiok fogjak csinalni ezeket, mert a streaming szolgaltatok tobbet fognak fizetni az adott kiadoknak a filmesitesi jogokert egyszeruen. Pont az ilyen szarok beveteleit latva, mint a Minecraft movie.

12 napja
Hanni
előbb a skibid toilet

12 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 454 — Poloska confirmed
12 napja
Hat gyerekek, en nem akarok negativ lenni, de hogy egy Minecraft movie 500 millional jar masfel het alatt... Mar ertem, miert van Halivud is halalra itelve es miert is nem akarnak egyaltalan normalis filmeket kesziteni mar, csak ilyen bohocsagokat.
Stez
nem az a baj hogy a minecraft movie itt tart, mert van rá igény ahogy engem az se zavart hogy a fast and furious filmek mennyire sikeresek
a probléma hogy másra nincs
fall guy, micke 17, babylon, killers of the flower moon mind kvázi megbukott pedig viszonlyag egyedi IP-k voltak
a creator és a 65 az korábbi ötletek újrahasznosítása így azokat nem feltétlen hozám, de azok is buktak ugye

az embereknek nincs igénye az újra
Negritis, a vajda
Nem az ujra nincs, hanem mar a melysegre sincs, meg az igenyre. mert hogy a Fall guy nem mely, de igenyes, a Mickey 17 az mondjuk valamivel melyebb azert, de egy szatira, olyan mufaju film, amit valahol megertek, hogy egy bizonyos reteg fogja szeretni (pont nehany napja lattam), a Babylon is egy extremebb film, a Killers of the Flower moon meg tulsagosan mely sokaknak. Fura, hogy mar a rendezok es a nagy nevek is kevesbe csabitjak be moziba az embereket, mert azert hogy egy Scorsese, Dicaprio filmet ignoraljanak, az meglep. Nagyjabol Nolan lett az egyetlen olyan rendezo mara, hogy kb. csinal akarmit, tematol fuggetlenul arra beulnek az emberek, de semmi mas.

Mindekozben meg a Minecraft, ami filmkent egyszeruen rossz, leszaggatja a vilagot. Ha mar gamer tema, szerintem a Pixel sokkal kulonb volt peldaul. Nem egy nagy alkotas, de en szeretem, jopofa volt.

Lassan eljutunk oda, hogy tenyleg nem lesz szukseg mozikra, mert 20-30-40 nappal a megejelenes utan mar streamingre ugyis felkerulnek ezek. Kozben meg a teljesen ellentmondasos popcorn filmek hozzak a nagy penzeket, mint a Barbie vagy a Minecraft. Teszem hozza, irom ezt ugy, hogy a Barbie szvsz meg korrekt is lett.

A studioknak meg ezek utan igenyuk sincsen mar jo filmeket gyartani, nekik csak a penz szamit, ahhoz meg elegek ezek a bohocfilmek.