Filmek

39 feliratkozó

3 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 450 — Saturday Night Lights
Így összeszedve elég erős évünk lesz.
 qubit.hu/2026/03/28/elon-musktol-tom-cruise-ig-14-tech-es-sci-fi-film-amit-iden-latnod-kell

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 450 — Saturday Night Lights
tegnap megnéztem az Érzelmi értéket (Sentimental Value) a Művészben.
tipikus Trier film, ha valaki bírja a stílusát akkor tetszeni fog neki. Skarsgard zseniálisan hozza az apa szerepét. a testvérpárt alakító két színésznő is csodás. jó a dinamika a családtagok között. Elle Fanning se rossz, de annyira nem nyűgözött le. nem ez a legjobb filmje a rendezőnek, ennek ellenére ajánlom.
Fontos_Vidra
Jó hogy írtad, mert hétfőn elkezdtem nézni, de kb a felénél abbahagytam és azóta teljesen elfelejtkeztem róla 😊
r.baggio
érdekes, mert én rendszeresen szakítok meg filmeket különböző okok miatt
az utóbbi időből 3 rémlik ahol ez nem történt meg: Érzelmi Érték, Blue Moon és Sátántangó
Negritis, a vajda
Aki a Sátántangót megszakítja, elölről kell kezdenie.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 991 — The Mathematician
tipikus Trier film, ha valaki bírja a stílusát akkor tetszeni fog neki. Skarsgard zseniálisan hozza az apa szerepét. a testvérpárt alakító két színésznő is csodás. jó a dinamika a családtagok között. Elle Fanning se rossz, de annyira nem nyűgözött le. nem ez a legjobb filmje a rendezőnek, ennek ellenére ajánlom.
Fontos_Vidra
Jó hogy írtad, mert hétfőn elkezdtem nézni, de kb a felénél abbahagytam és azóta teljesen elfelejtkeztem róla 😊
r.baggio
érdekes, mert én rendszeresen szakítok meg filmeket különböző okok miatt
az utóbbi időből 3 rémlik ahol ez nem történt meg: Érzelmi Érték, Blue Moon és Sátántangó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
14 órája
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 962 — no es importante
Fontos_Vidra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
15 órája
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
1 napja
filmbarátok miatt újranéztem a Shaolin Soccert és még mindig imádom, kicsit mérges is vagyok magamra hogy a Kung Fu Hustle-t és ezt nem nézem újra eleget (bár a Shaolin Soccerből kéne bugázni egy olyan verziót amihez van magyar és kínai hang is, mert haveroknak az kell de mind1)

kövi epizód miatt holnap (ma) a Harakiri lesz terítéken, de előtte valszeg beiktatom a God of Cookeryt végre elsőre

vissza a Shaolin Soccerhez, az effektek nem túl jók de nem is az a lényeg hanem a menő pózerkedő hülyeségek amik meg működnek
kvázi hoznak egy anime feelinget 😀 (Tsubasa és tsi)

Szerkesztette: Negritis, a vajda

1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
Nagyon jó kis szögegyszerű, igazi régimódi akciófilmet találtam az HBO-n, az a címe, hogy Ellen Cole utolsó harca. A sztori klasszik egypontnullás, de a főhős (akciófilm!) egy 80 éves nő, és ez ad az egésznek egy plusz szórakozási faktort.
Csak jót tudok mondani az uszkve másfél órás filmről, engem teljesen lekötött, pont azt hozta amit vártam az egymondatos leírása alapján, igényesen van megcsinálva.

1 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 114
Sadie Sink legalább 5 filmben fog szerepelni a Marvelnél, sorozatokban is feltűnhet. Nagyon tiktolják ki ő, 3 hó a filmig és nem tudjuk.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
no Baltimore Ravens 8 722
Wardriver: Az egyik resze tetszett, de osszesegeben nem. Persze konnyen lehet ugy jarok vele mint a RIP-el es masnak nem lesz zavaro az ertelmetlenseg benne.

Goat-Hopper. Sajnos nem viccesek, aranyos es gyerekeknek jo lehet a hopper mondanivaloja, a goat meg gondolom a fiuknak szolt es nekik fog tetszeni. Felnottkent meh.
1 napja
JéBé Green Bay Packers 7 957
Itt erzem magam otthon

Szenzacios, tenyleg. Nagyon eros armoszfera, ajanlott moziban elkapni amig megy. Szineszek is egytol egyig remekelnek. Reg lattam ilyen magyar filmet.
1 napja
Together

Fura, nem érzem rossznak a filmet sok szempontból sok szempontból viszont nagyon az. A főszereplők hülyesége rányomja nagyon a lenyomatát a filmre ellenben a kérdés a misztikum miatt érdekes volt. Nem a favom a body horror, de A Szernél 1-el gyengébb volt.

10/6
KeyG
engem asszem a CG dobott le, a karakterek hülyesége nem zavart

tavalyi kedvenc testhorrorom a csúnya mostohatestvér
Negritis, a vajda
Igen, alapvetően ez egy indie horror volt. Amikor fullba mutatták a testeket akkor nagyon nem festett az jól.

A norvég filmet nem láttam még, felírom magamnak.
KeyG
a Neon volt a forgalmazója ami alapvetően indie cuccokat csinál, de azért 17millás volt elvileg a büdzsé ami nem sok de annyira nem is kevés

1 napja
Together

Fura, nem érzem rossznak a filmet sok szempontból sok szempontból viszont nagyon az. A főszereplők hülyesége rányomja nagyon a lenyomatát a filmre ellenben a kérdés a misztikum miatt érdekes volt. Nem a favom a body horror, de A Szernél 1-el gyengébb volt.

10/6
KeyG

Negritis, a vajda
Igen, alapvetően ez egy indie horror volt. Amikor fullba mutatták a testeket akkor nagyon nem festett az jól.

A norvég filmet nem láttam még, felírom magamnak.

We are just the Ravens!
1 napja
Together

10/6
KeyG

1 napja
Together

10/6

We are just the Ravens!
2 napja
Good Time
a film kurvajó és hozza a Safdie féle folyamatos idegbajt, jó volt teltházzal látni
Pattinson kurvajó volt és ha megjelenéskor látom a filmet lehet meg is lepődtem volna ezen
Benny Sadfie okés volt és hozta amit a szerep igényelt és most esett le hogy ő volt Teller is az Oppenheimerben

viszont erről a balhéról nem is tudtam korábban
 pagesix.com/2026/01/26/hollywood/the-teenage-sex-scene-that-sparked-safdie-brothers-infamous-rift/
csak most hogy említve lett, kiváncsi vagyok hogy ennek volt-e köze az oscar snubhoz a marty supreme esetében vagy a szokásos smear campaign

2 napja
warr_b Washington Commanders 29 380 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Halál Cukik

Jó kis bugyuta szórakozás volt.
Mindig olyan “furán” ábrázolják Magyarországot a filmekben, sorozatokban. Mintha valami 2000 es évekbeli maffiaállam lennénk.
Ausztria és főleg Bécs általában a kultúrával, operettel kerül a filmekbe, sorozatokba. Magyarország meg nem is tudom volt e külföldi szemmel pozitívan kiemelve, még ha ez csak egy film is. Picit olyan mintha mi lennénk a kapuja a kelet felé, régebben talán Csehország és Prága rémlik így Penge 2 és Mission Impossible filmben.

A film a maga módján szórakoztató volt, nem fogok rá emlékezni szerintem már 2 hónap múlva se, de laza volt egynek.

10/5
KeyG
Még mindig jobb, mint szegény szlovákok a Motel után, évekig tolta utána óriási pénzekért a pozitív imázs kampányt az ottani turisztikai hivatal, hogy Szlovákiában nincsenek is ilyen torture-túrák 😃
MC12
Pedig igény az volna rá 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 429
Halál Cukik

Mindig olyan “furán” ábrázolják Magyarországot a filmekben, sorozatokban. Mintha valami 2000 es évekbeli maffiaállam lennénk.
Ausztria és főleg Bécs általában a kultúrával, operettel kerül a filmekbe, sorozatokba. Magyarország meg nem is tudom volt e külföldi szemmel pozitívan kiemelve, még ha ez csak egy film is. Picit olyan mintha mi lennénk a kapuja a kelet felé, régebben talán Csehország és Prága rémlik így Penge 2 és Mission Impossible filmben.

A film a maga módján szórakoztató volt, nem fogok rá emlékezni szerintem már 2 hónap múlva se, de laza volt egynek.

10/5
KeyG
Még mindig jobb, mint szegény szlovákok a Motel után, évekig tolta utána óriási pénzekért a pozitív imázs kampányt az ottani turisztikai hivatal, hogy Szlovákiában nincsenek is ilyen torture-túrák 😃

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 339 — Csodabogár

Negritis, a vajda
pont tegnap néztük, és eskü nem tudtam, hogy ez rólunk szól. kb. akkor esett le, amikor | kiment Rita Szilvi a fényépészhez | . na onnantól még jobban ütött.

2 napja
Halál Cukik

10/5

We are just the Ravens!
2 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 012
A könyvet valaki kölcsön adja nekem? Kicsit húzósnak talalom a 6-7 ezret érte 😂
JC6 (Mr. Miele)
van 2 lányod, nem? ők is elolvasság majd és akkor már minjá kisebb probléma

de nyilván most húzós ára van

fumaxról rendelve direktbe ha személyesen veszed át akkor 5.6
 fumax.hu/termek/httpsfumaxhutermekandy_weir_a_hail_mary-kuldetes_kemenytablas_konyv.html
Negritis, a vajda
Nekik lenne, én sajnos nem tudok olvasni
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem neked Kubatov uj Fradi-konyve kellene 15 ezerert.
Stez
Szerintem meg bújj el, én pedig megkereslek
2 napja
Stez SMU Mustangs 47 858 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)

fumax.hu/termek/httpsfumaxhutermekandy_weir_a_hail_mary-kuldetes_kemenytablas_konyv.html
Negritis, a vajda
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem neked Kubatov uj Fradi-konyve kellene 15 ezerert.

2 napja
JC6 (Mr. Miele)

Negritis, a vajda
2 napja
JC6 (Mr. Miele)

Szerkesztette: Negritis, a vajda

2 napja
2 napja