Filmek

39 feliratkozó

20 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 072
Scary Movie

Ezeket tuti befüvezve írják. 😅

10/3

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
23 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 768 — The Mathematician
Obsession a virágboltokban
KeyG
Nem értem a hype-ot, ez emberiség ellen elkövetett bűntett
JC6 (Mr. Miele)
legkevésbé se, de macskatartók kerüljék

amúgy a backrooms is jön sztem lassan vodra, kerüld
meg majd a leviticust is
Negritis, a vajda
Megneztem ( miert ne ) es alapvetoen ezek nem nekem valok. Nem tudom mit okoz masnak ez a film vagy a hasonlo filmek. Nekem semmit, nem ijeszt meg, nincs jo tortenet....

De most lattam a pitfall, kill trip es nem tudom mit akarnak elerni? Akarmit is, nalam semmit sem sikerul. Na ezekhez kepest a Weapon piszok jo film de jo filmhez kepest csak jo reszei/elemei vannak nekem.

Es amennyire latom JC6-nak nem fog tetszeni szerintem sem.
no
ez nem hagyományos horror inkább uncanny/creepy cucc
a liminal témakörben az Exit 8at tudom javasolni amúgy, az egy fokkal jobb
Negritis, a vajda
Annyi fele horrort irtok itt a horror kategorian belul, hogy kovetni sem lehet. Es minden harmadik film az.
no
vannak benne horror elemek, de nem horror
nálam az obsession sem az amúgy

de amúgy kb minden második film vagy horror vagy akció

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 387 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Scary Movie a virágboltokban
KeyG
5.2-es imdb értékelés nem valami bizalomgerjesztő
NB2
A többi sem sokkal magasabban áll, pedig az 1 all time klasszikus.
23 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 128 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
KeyG
Geráppá 😁🔪
1 napja
NB2 New England Patriots 29 607 — nabege2@yahoo.com
KeyG
5.2-es imdb értékelés nem valami bizalomgerjesztő
1 napja
no Baltimore Ravens 8 948
KeyG
JC6 (Mr. Miele)

meg majd a leviticust is
Negritis, a vajda
Megneztem ( miert ne ) es alapvetoen ezek nem nekem valok. Nem tudom mit okoz masnak ez a film vagy a hasonlo filmek. Nekem semmit, nem ijeszt meg, nincs jo tortenet....

De most lattam a pitfall, kill trip es nem tudom mit akarnak elerni? Akarmit is, nalam semmit sem sikerul. Na ezekhez kepest a Weapon piszok jo film de jo filmhez kepest csak jo reszei/elemei vannak nekem.

no
Negritis, a vajda
Annyi fele horrort irtok itt a horror kategorian belul, hogy kovetni sem lehet. Es minden harmadik film az.
1 napja
KeyG
JC6 (Mr. Miele)

meg majd a leviticust is
Negritis, a vajda

no

1 napja
Little Angels
kisebb gyerekkel jo lehet, borzasztoan sablonos a felepitese/story picit Ted Lasso-s beutessel, par aranyos poennal es "fejlodes tortenettel". Csak ugy ne nezzetek meg, de ott kellett ulni veluk.
1 napja
KeyG
JC6 (Mr. Miele)

meg majd a leviticust is
Negritis, a vajda

1 napja

1 napja
Stez SMU Mustangs 49 907 — Whoops, looks like something went wrong.
Bond

Elvileg haromra szukitettek a lehetseges jelolteket: Elordi mellett Callum Turner es Harris Dickinson maradt versenyben.

Utalom ezt mondani, mert en Elordit adnam leginkabb, de igy elnezve ezt a harmast, nalam siman Turner az, aki kinezetre, kisugarzasra azt adja, amit Craig adott Bondkent. Ugyhogy nalam o lenne a "modern Bond" figura, de attol meg Elordinek orulnek leginkabb. Viszont ha kettejuk kozul kapja barmelyik, siman adnam, Dickinson ugy nagyjabol kimaradt. Emlekszem tobb szerepere, de jobbara ezek kis mellekszerepek voltak, nem tul sok jatekidovel, amikben lattam.
Stez
Ilyenkor szokott jönni egy full ismeretlen negyedik 😊

Turnerrel pont az a baj, hogy Craig 2. nem hiszem, hogy hasonlót akarnának, mint azt elmúlt 20 évben. Dickinson tökéletesen megfelel a mai Z generációs igényeknek szóval ha a lista valid, komoly esélye lehet. Mondjuk nekem a háromból egy se tetszik, de fájdalom, már nem is én leszek asszem a célközönség 😊
MC12
Nem tudom, mennyire valid, sok oldal irja, hogy rajuk harmukra szukitettek a listat. Tetszeni, a Bond szerepre nekem sem tetszik egyik sem, de nekem mar Craigtol is a szor allt fel a hatamon. Viszont elnezve ezt a harmast, ebbol ketto siman ez a semmilyen Craig-stilus, szoval azt gondolnam, maradni akarnak ezen a vonalon, ezert nem lesz peldaul Cavill vagy Taylor-Johnson. Es emiatt is gondolnam, hogy Elordi sem, mert tul "divat".

1 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 591
Bond

Elvileg haromra szukitettek a lehetseges jelolteket: Elordi mellett Callum Turner es Harris Dickinson maradt versenyben.

Utalom ezt mondani, mert en Elordit adnam leginkabb, de igy elnezve ezt a harmast, nalam siman Turner az, aki kinezetre, kisugarzasra azt adja, amit Craig adott Bondkent. Ugyhogy nalam o lenne a "modern Bond" figura, de attol meg Elordinek orulnek leginkabb. Viszont ha kettejuk kozul kapja barmelyik, siman adnam, Dickinson ugy nagyjabol kimaradt. Emlekszem tobb szerepere, de jobbara ezek kis mellekszerepek voltak, nem tul sok jatekidovel, amikben lattam.
Stez
Ilyenkor szokott jönni egy full ismeretlen negyedik 😊

Turnerrel pont az a baj, hogy Craig 2. nem hiszem, hogy hasonlót akarnának, mint azt elmúlt 20 évben. Dickinson tökéletesen megfelel a mai Z generációs igényeknek szóval ha a lista valid, komoly esélye lehet. Mondjuk nekem a háromból egy se tetszik, de fájdalom, már nem is én leszek asszem a célközönség 😊

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
1 napja
Obsession

Hát fura, de nekem tetszett. Tele van butasággal, a főszereplő srácot az életben jól össze kellene pakolni olyan szinten retardált. A reakciók a filmben de főleg amikor Nikki megjelenik és kinyírja Saraht, csak ül és bambul egyébként meg tudhatta volna, hogy megjelenik nem logikusak.
De a film működött nekem, volt benne 1-2 jelenet amit bármelyik horror megirigyelhetne szőrszál felállító reakció kiváltásában.
A sztori nem nagy szám igaz, de a csaj amit belerakott.
Igazából áldozat volt és a félnótás a ludas mindenért, de elérte a film, hogy a végére azt gondoljam, hogy Nikki az evil.
Ez a film nálam valamiért működött.
A csajnak minden dicséret jár aki Inde Navarrette egy Smile filmbe nagyon adná.
Élveztem a többi nem számít.

10/7
KeyG
pedig sztem szépen elmagyarázza a történet, hogy | Nikki csapdába esett és egy másik entitás vette át a helyét, ergo az entitás aki teljesíti a kívánságot kicsavarva aki valójában a gonosz
míg Nikki a saját teste börtönében szenved és csak szabadulni akarna, bárhogy is
|

sztem a karakterek nem retardáltak, hanem egyszerűen ilyen kis világban élnek, ráadásul a főszereplő masszívan gátlásos is és fingja sincs mi történik a világban, mert teljesen a saját világában ér
az se lenne meg ha a spektrumon is rajta van, amiatt ahogy végülis simán elmegy kocsmázni, miközben rohadtul inkább magába kéne néznie

és pont ez a fajta dolog ami miatt nem tud reagálni semmire és csak néz ki mint a fasz, ráadásul ugye nem is képes semmilyen döntést meghozni rendesen ami megoldhatta volna hogy ne jussanak idáig a dolgok
Negritis, a vajda
| Tökéletesen elmagyarázták igen, csak végső soron 2 lehetősége volt ahogy ez záródhat vagy magával vagy Nikkivel/Entitással végez.
A 3. Ian lehetőséget nem tudom, a film szabályai szerint ez nincs konkrétan kimondva.
|

Szóval ezért írtam úgy hogy Nikki az evil. De igen, ezt nem szó szerint kell érteni.

1 napja
Obsession

Hát fura, de nekem tetszett. Tele van butasággal, a főszereplő srácot az életben jól össze kellene pakolni olyan szinten retardált. A reakciók a filmben de főleg amikor Nikki megjelenik és kinyírja Saraht, csak ül és bambul egyébként meg tudhatta volna, hogy megjelenik nem logikusak.
De a film működött nekem, volt benne 1-2 jelenet amit bármelyik horror megirigyelhetne szőrszál felállító reakció kiváltásában.
Igazából áldozat volt és a félnótás a ludas mindenért, de elérte a film, hogy a végére azt gondoljam, hogy Nikki az evil.

10/7
KeyG
pedig sztem szépen elmagyarázza a történet, hogy | Nikki csapdába esett és egy másik entitás vette át a helyét, ergo az entitás aki teljesíti a kívánságot kicsavarva aki valójában a gonosz
míg Nikki a saját teste börtönében szenved és csak szabadulni akarna, bárhogy is
|

sztem a karakterek nem retardáltak, hanem egyszerűen ilyen kis világban élnek, ráadásul a főszereplő masszívan gátlásos is és fingja sincs mi történik a világban, mert teljesen a saját világában ér
az se lenne meg ha a spektrumon is rajta van, amiatt ahogy végülis simán elmegy kocsmázni, miközben rohadtul inkább magába kéne néznie

és pont ez a fajta dolog ami miatt nem tud reagálni semmire és csak néz ki mint a fasz, ráadásul ugye nem is képes semmilyen döntést meghozni rendesen ami megoldhatta volna hogy ne jussanak idáig a dolgok

1 napja
KeyG
JC6 (Mr. Miele)

meg majd a leviticust is
Negritis, a vajda
Én a Saccharine-t várom, Shudderra fog érkezni, remélem pár hét és lesz hozzá felirat.
Illetve a Yön lapsi finn horrort Rupert Grinttel, az ha jól tudom magyar mozikba is lesz.

1 napja
KeyG
JC6 (Mr. Miele)

meg majd a leviticust is

Szerkesztette: Negritis, a vajda

1 napja
Obsession

10/7

Szerkesztette: KeyG

1 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 741 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sírok.... Magyar Mozi Tv.... Totál szoci felvételek.... Basszus sírva röhögök egynémelyik felvételen másiktól meg egyenesen hányok....

Ilyenkor sajnálom, hogy a Szovjetunió szabadított fel minket.... Ez a szocializmus csak nekem tűnik, hogy olyan mint a fasizmus csak könnyebb kivitelben?

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 329
KeyG
1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 923 — #NoStress
Ez az Odüsszeia ütött.
Gyönyörű, szépen felépített, sodró három óra volt és a végére kiderül, hogy Nolan tisztességesen végigelemezte az eposzt és új meglátasokat helyezett el benne.
Dzsokijuing
A magyar szinkron tényleg archaizáló hexameterekben van megírva?
(A Tékában mondták, hogy a feliratos verzióban így van.)
Őszentsége Sobri Jóska
A feliratos verzioban sem vegig amugy, meg nem is durvan, csak parszor felcserelik a szavakat, hogy kicsit korhubb legyen.
Stez
Állítólag Nolan direkt mai közbeszéddel akarta prezentálni a sztorit.
Őszentsége Sobri Jóska
Ebből annyi látszik, hogy fakoffoznak és Travis Scott behozza az ízes afroamerikai kiejtést.
Dzsokijuing
Mármint semmi esetre se archaizáló beszéddel, merthogy ez egy örökérvényű, aktuális történet számára.

1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 259 — Saturday Night Lights
Ez az Odüsszeia ütött.
Gyönyörű, szépen felépített, sodró három óra volt és a végére kiderül, hogy Nolan tisztességesen végigelemezte az eposzt és új meglátasokat helyezett el benne.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
A feliratos verzioban sem vegig amugy, meg nem is durvan, csak parszor felcserelik a szavakat, hogy kicsit korhubb legyen.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Ebből annyi látszik, hogy fakoffoznak és Travis Scott behozza az ízes afroamerikai kiejtést.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Ez az Odüsszeia ütött.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Stez

1 napja
Stez SMU Mustangs 49 907 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez az Odüsszeia ütött.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska

1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 259 — Saturday Night Lights
Ez az Odüsszeia ütött.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Angolul néztük, a felirat archaizáló.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Ez az Odüsszeia ütött.
Dzsokijuing