Filmek

39 feliratkozó

46 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 453 — #NoStress
bajszos szarral nézem az Ötödik pecsétet a Tabánban
Löfli
Fura, hogy újra emberek közé jár.
Még furább, hogy van ízlése.
Dzsokijuing
De a legfurább, hogy még nem látta.

1 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 793 — Saturday Night Lights
Löfli
Fura, hogy újra emberek közé jár.
Még furább, hogy van ízlése.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 185 — The Mathematician
The Birthday Party
nem voltunk túl sokan a vetítésen amit valahol értek mert Dafoe egy alapvetően európai filmben meglepő
a tematika inkább egy amerikai gengszterfilm lenne, de ez inkább egy európai karakterdráma
haver falra mászott tőle, nekem bejött de elég sok a művész típusú jelenet benne amiket ő kivágott volna, nekem nagyrésze bejött
a "túlélő" gyerek akit elhanyagol az szülő mert a kedvence halt meg nem túl eredeti de ez a fajta hozzáállás sztem indokolta egy új film létezését
ami nem jött be az kb az hogy túl sokat foglalkoztak a | Daniel cuccai | szállal, de igazából nem vezetett sehova | a szobát ha megmutatják és ott van vmi trüváj akkor érdekes lett volna |

sok benne a kicsit polgárpukkasztó jelenet és a meztelenségtől sem riad vissza,s őt
de mind2 nem kap azért látnivalót, bár nem egyenlő mértékben

technikailag sztem iszonyat jó, rohadtul tetszett a fényképezés
nemtom kinek ajánlanám és kinek nem 😀

6/10

Mina ni ko are / Best Wishes to All - 2023
japán folk horror(?)
egy fiatal nővértanconc kimegy vidékre a nagyszülőkhöz ahol rájön a boldogság titkára/árára
ez inkább egy hangulat film, engem elkapott de aki rendes ázsiai horrort vár az csalódni fog
kicsit a summer hikaru died-ra hasonlít vibe alapján, de nincs annyi természetfeletti cucc
sok a szürreális meg groteszk jelenet, egy részük sehova se vezet szal kinda öncélű | nagyi terhessége | ami kicsit lehúzta
de alapvetően örülök hogy megnéztem végre
6.5/10

holnap vmi amerikai klasszikust kéne nézni (elm utca, omen, poltergeist, excorcist)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 órája
Löfli
Én most jöttem a muveszbol 😊

5 órája
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 667 — ellenIktriad / a héber pöröly

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 453
Nekem az esti program az Élet szép c. film volt.
Még mindig könnyezek rajta..
10/10
1 napja
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 667 — ellenIktriad / a héber pöröly
micsoda gyöngyszemeket talál az ember unalmában a 12 órás műszakok alatt
Löfli
Szuper a DVD-fal a vécé mellett.
Dzsokijuing
Youtube-on fent van a teljes film:
 www.youtube.com/watch?v=zz-kL_Y6lAk
bcsarli, Udvari Főkóstoló
meg is van az esti program

Don't blink!
1 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 669 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Löfli
Dzsokijuing
Youtube-on fent van a teljes film:
 www.youtube.com/watch?v=zz-kL_Y6lAk

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

1 napja
Night of the Eagle / Burn, Witch, Burn - 1962

van egy professzor aki tagadja a természettfeletti létezését és erről tart egyetemi előadásokat, a feleségével próbálnak beilleszkedni és viszonylag simán megy is
azután a férj rájön hogy a feleség boszorkányságot művel amivel védi őket és segít beilleszkedniük
kidobja az egészet és hirtelen fura dolgok történnek

a film kérdése hogy ez hipnózis vagy mágia? és nem igazán kapunk rá választ, de a taglalása érdekes és sztem jól meg van csinálva
angol filmről beszélünk ami sok egyediséget tartalmaz és ami eltér a hasonló amerikai cuccoktól, de alapvetően mégis megtartja a zsáner vonásait

a pace és pár egyéb dolog azért sajnos nem működik annyira, főleg a tempó ül le 1-2 helyen
ettől még 6 pontot adtam rá
netflixen fent van a BWB címmel ami az amerikai

6/10

1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 793 — Saturday Night Lights

Löfli

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja

Don't blink!
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 352 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Pókember Punisher a virágcsokrok között.
1 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 453
nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkel

holnap be is nevezek a Diggerre, pénteken meg a Prérifarkas visszavágra
r.baggio
nem csak az eredeti nyelves filmek 2k?

szerdán megyünk haverral a művészbe az ünnepeltet nézni
igazából az árhoz képest nekem fontosabb hogy időben jól jöjjön ki meló utánra
Negritis, a vajda
nope, eddig bármelyikre kerestem rá 2000ft volt

a művész is jó, csak a nachos drága 😉
r.baggio
Valamiből meg kell élni Löflinek
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 779 — Cowboys fan
nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkel

r.baggio

Negritis, a vajda
Allée-ban szerintem elég régóta van valami olyan, hogy egy adott napon minden jegy egységesen 1990. A Toy Story 5-re is rákészültünk, hogy a gyerekeknek milyen jegyet is vegyünk, aztán nem lehetett válogatni, mert csak kedvezményes volt, meg kedvezményes.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 901
Insidious: Köztünk járnak

Szerintem bőven vállalható film, a film első fele nekem jobban tetszett mint a második ami átment démonvadászátba viszont a film első fele az nekem nagyon bejött. Jó jelenetei és hangulata volt.
Nyilván nem ér fel a legjobbakhoz a sorozatban sem, viszont nekem adta éjfél előtti kezdéssel 5 fokban nyitott ablakkal betakarózva. 😅

10/6,5-7 7-et adok rá, mert kellemesen csalódtam, így mehet a felfele kerekítés

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Cat people - 1942
érdekes folk sztori, jó alappal bár ma már nyilván nem nagy trüváj
kevés szereplő, de a főszereplőn kívül mind fasza
vele csak az a bajom hogy 1 másodpercig se tudta eladni hogy balkáni lenne
a film hossza miatt a pace nem tud átmenni szenvedésbe így a film sztem még ma is élvezhető persze a helyén kezelve
papíron horror, de nyilván az effektek olyanok amilyenek
6/10

2 napja
r.baggio Cleveland Browns UMass Minutemen 65 475 — hotty f*cking toddy

r.baggio

Negritis, a vajda
nope, eddig bármelyikre kerestem rá 2000ft volt

a művész is jó, csak a nachos drága 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja

r.baggio

2 napja
r.baggio Cleveland Browns UMass Minutemen 65 475 — hotty f*cking toddy
nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkel (+ a sugár moziban is)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Szerintem az Oblivion rohadt jo film. 😃 En az emberi dolgai miatt nem kedvelem, de amugy van jo par filmje, amit egyebkent szeretek. Az Edge of tomorrow peldaul orok kedvenc, de a Minirity Report is baromi jo volt szerintem. Illetve a Last samurai is remek, az Interview with the vampire szinten.
Stez
ha nincs a moonfall az oblivion lenne a legostobább sci fi a 21. században 😀

2 napja
Stez SMU Mustangs 50 328 — Whoops, looks like something went wrong.
Digger
Ezzel biztos valami dijra megy TC, de nem hiszem hogy tetszeni fog az embereknek. En biztos az el;etben nem nezem meg meg egyszer onszantambol. komoly tema szarul kivitelezve akr komedianak akar szatiranak nezve.
no
Nem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
Stez
én az oblivion óta utálom 😀 nem is néztem újabb filmjét
de sztem spooktober alatt a múmiát meglesem majd 😀

ináritut én szeretem amúgy és a filmre kiváncsi leszek majd de csak itthon
Negritis, a vajda
Szerintem az Oblivion rohadt jo film. 😃 En az emberi dolgai miatt nem kedvelem, de amugy van jo par filmje, amit egyebkent szeretek. Az Edge of tomorrow peldaul orok kedvenc, de a Minirity Report is baromi jo volt szerintem. Illetve a Last samurai is remek, az Interview with the vampire szinten.

2 napja
no Baltimore Ravens 9 298
Digger
Ezzel biztos valami dijra megy TC, de nem hiszem hogy tetszeni fog az embereknek. En biztos az el;etben nem nezem meg meg egyszer onszantambol. komoly tema szarul kivitelezve akr komedianak akar szatiranak nezve.
no
Nem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
Stez
ahhoz nem ertek hogy megkapja vagy sem , a velemenyem viszont a kozonsegrol szolt nem a dijkiosztokrol.
2 napja
Digger
no
Stez
én az oblivion óta utálom 😀 nem is néztem újabb filmjét
de sztem spooktober alatt a múmiát meglesem majd 😀

ináritut én szeretem amúgy és a filmre kiváncsi leszek majd de csak itthon

2 napja
Stez SMU Mustangs 50 328 — Whoops, looks like something went wrong.
Digger
no

2 napja
no Baltimore Ravens 9 298
Digger