Filmek
39 feliratkozó
46 perce
De a legfurább, hogy még nem látta.bajszos szarral nézem az Ötödik pecsétet a TabánbanFura, hogy újra emberek közé jár.
Löfli
Még furább, hogy van ízlése.
Dzsokijuing
1 órája
bajszos szarral nézem az Ötödik pecsétet a TabánbanFura, hogy újra emberek közé jár.
Löfli
Még furább, hogy van ízlése.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
The Birthday Partynem voltunk túl sokan a vetítésen amit valahol értek mert Dafoe egy alapvetően európai filmben meglepő
a tematika inkább egy amerikai gengszterfilm lenne, de ez inkább egy európai karakterdráma
haver falra mászott tőle, nekem bejött de elég sok a művész típusú jelenet benne amiket ő kivágott volna, nekem nagyrésze bejött
a "túlélő" gyerek akit elhanyagol az szülő mert a kedvence halt meg nem túl eredeti de ez a fajta hozzáállás sztem indokolta egy új film létezését
ami nem jött be az kb az hogy túl sokat foglalkoztak a | Daniel cuccai | szállal, de igazából nem vezetett sehova | a szobát ha megmutatják és ott van vmi trüváj akkor érdekes lett volna |
sok benne a kicsit polgárpukkasztó jelenet és a meztelenségtől sem riad vissza,s őt
de mind2 nem kap azért látnivalót, bár nem egyenlő mértékben
technikailag sztem iszonyat jó, rohadtul tetszett a fényképezés
nemtom kinek ajánlanám és kinek nem 😀
6/10
Mina ni ko are / Best Wishes to All - 2023
japán folk horror(?)
egy fiatal nővértanconc kimegy vidékre a nagyszülőkhöz ahol rájön a boldogság titkára/árára
ez inkább egy hangulat film, engem elkapott de aki rendes ázsiai horrort vár az csalódni fog
kicsit a summer hikaru died-ra hasonlít vibe alapján, de nincs annyi természetfeletti cucc
sok a szürreális meg groteszk jelenet, egy részük sehova se vezet szal kinda öncélű | nagyi terhessége | ami kicsit lehúzta
de alapvetően örülök hogy megnéztem végre
6.5/10
holnap vmi amerikai klasszikust kéne nézni (elm utca, omen, poltergeist, excorcist)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
bajszos szarral nézem az Ötödik pecsétet a TabánbanÉn most jöttem a muveszbol 😊
Löfli
5 órája
bajszos szarral nézem az Ötödik pecsétet a Tabánban

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 órája
Nekem az esti program az Élet szép c. film volt.Még mindig könnyezek rajta..
10/10
1 napja
meg is van az esti programYoutube-on fent van a teljes film:micsoda gyöngyszemeket talál az ember unalmában a 12 órás műszakok alattSzuper a DVD-fal a vécé mellett.
Löfli
Dzsokijuing
www.youtube.com/watch?v=zz-kL_Y6lAk
bcsarli, Udvari Főkóstoló

Don't blink!
1 napja
Youtube-on fent van a teljes film:Szuper a DVD-fal a vécé mellett.
micsoda gyöngyszemeket talál az ember unalmában a 12 órás műszakok alatt
Löfli
Dzsokijuing
www.youtube.com/watch?v=zz-kL_Y6lAk
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 napja
Night of the Eagle / Burn, Witch, Burn - 1962van egy professzor aki tagadja a természettfeletti létezését és erről tart egyetemi előadásokat, a feleségével próbálnak beilleszkedni és viszonylag simán megy is
azután a férj rájön hogy a feleség boszorkányságot művel amivel védi őket és segít beilleszkedniük
kidobja az egészet és hirtelen fura dolgok történnek
a film kérdése hogy ez hipnózis vagy mágia? és nem igazán kapunk rá választ, de a taglalása érdekes és sztem jól meg van csinálva
angol filmről beszélünk ami sok egyediséget tartalmaz és ami eltér a hasonló amerikai cuccoktól, de alapvetően mégis megtartja a zsáner vonásait
a pace és pár egyéb dolog azért sajnos nem működik annyira, főleg a tempó ül le 1-2 helyen
ettől még 6 pontot adtam rá
netflixen fent van a BWB címmel ami az amerikai
6/10
1 napja
Szuper a DVD-fal a vécé mellett.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja

Don't blink!
1 napja
1 napja
Valamiből meg kell élni Löflineknope, eddig bármelyikre kerestem rá 2000ft voltnem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkelnem csak az eredeti nyelves filmek 2k?
holnap be is nevezek a Diggerre, pénteken meg a Prérifarkas visszavágra
r.baggio
szerdán megyünk haverral a művészbe az ünnepeltet nézni
igazából az árhoz képest nekem fontosabb hogy időben jól jöjjön ki meló utánra
Negritis, a vajda
a művész is jó, csak a nachos drága 😉
r.baggio
1 napja
Allée-ban szerintem elég régóta van valami olyan, hogy egy adott napon minden jegy egységesen 1990. A Toy Story 5-re is rákészültünk, hogy a gyerekeknek milyen jegyet is vegyünk, aztán nem lehetett válogatni, mert csak kedvezményes volt, meg kedvezményes.nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkelnem csak az eredeti nyelves filmek 2k?
r.baggio
Negritis, a vajda
1 napja
Insidious: Köztünk járnak Szerintem bőven vállalható film, a film első fele nekem jobban tetszett mint a második ami átment démonvadászátba viszont a film első fele az nekem nagyon bejött. Jó jelenetei és hangulata volt.
Nyilván nem ér fel a legjobbakhoz a sorozatban sem, viszont nekem adta éjfél előtti kezdéssel 5 fokban nyitott ablakkal betakarózva. 😅
10/6,5-7 7-et adok rá, mert kellemesen csalódtam, így mehet a felfele kerekítés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Cat people - 1942érdekes folk sztori, jó alappal bár ma már nyilván nem nagy trüváj
kevés szereplő, de a főszereplőn kívül mind fasza
vele csak az a bajom hogy 1 másodpercig se tudta eladni hogy balkáni lenne
a film hossza miatt a pace nem tud átmenni szenvedésbe így a film sztem még ma is élvezhető persze a helyén kezelve
papíron horror, de nyilván az effektek olyanok amilyenek
6/10
2 napja
nope, eddig bármelyikre kerestem rá 2000ft voltnem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkelnem csak az eredeti nyelves filmek 2k?
r.baggio
Negritis, a vajda
a művész is jó, csak a nachos drága 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkelnem csak az eredeti nyelves filmek 2k?
r.baggio
2 napja
nem tudom mennyien tudjátok, hogy az Allee-ban minden film minden nap 1990 ft, 8. és 11. között meg filmünnep lesz az összes cinema city-ben 1690 forintos belépőkkel (+ a sugár moziban is)holnap be is nevezek a Diggerre, pénteken meg a Prérifarkas visszavágra
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Szerintem az Oblivion rohadt jo film. 😃 En az emberi dolgai miatt nem kedvelem, de amugy van jo par filmje, amit egyebkent szeretek. Az Edge of tomorrow peldaul orok kedvenc, de a Minirity Report is baromi jo volt szerintem. Illetve a Last samurai is remek, az Interview with the vampire szinten.ha nincs a moonfall az oblivion lenne a legostobább sci fi a 21. században 😀
Stez
2 napja
Szerintem az Oblivion rohadt jo film. 😃 En az emberi dolgai miatt nem kedvelem, de amugy van jo par filmje, amit egyebkent szeretek. Az Edge of tomorrow peldaul orok kedvenc, de a Minirity Report is baromi jo volt szerintem. Illetve a Last samurai is remek, az Interview with the vampire szinten.én az oblivion óta utálom 😀 nem is néztem újabb filmjétDiggerNem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
Ezzel biztos valami dijra megy TC, de nem hiszem hogy tetszeni fog az embereknek. En biztos az el;etben nem nezem meg meg egyszer onszantambol. komoly tema szarul kivitelezve akr komedianak akar szatiranak nezve.
no
Stez
de sztem spooktober alatt a múmiát meglesem majd 😀
ináritut én szeretem amúgy és a filmre kiváncsi leszek majd de csak itthon
Negritis, a vajda
2 napja
ahhoz nem ertek hogy megkapja vagy sem , a velemenyem viszont a kozonsegrol szolt nem a dijkiosztokrol.DiggerNem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
Ezzel biztos valami dijra megy TC, de nem hiszem hogy tetszeni fog az embereknek. En biztos az el;etben nem nezem meg meg egyszer onszantambol. komoly tema szarul kivitelezve akr komedianak akar szatiranak nezve.
no
Stez
2 napja
én az oblivion óta utálom 😀 nem is néztem újabb filmjétDiggerNem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
no
Stez
de sztem spooktober alatt a múmiát meglesem majd 😀
ináritut én szeretem amúgy és a filmre kiváncsi leszek majd de csak itthon
2 napja
DiggerNem kell tetszenie, szerintem a Birdman is sokak szerint szar, unalmas es faraszto volt. Aztan a kritikusok megis imadtak. Meg hat Innaritu... En azert remelem, nem kap erte tenyleg Oscart Cruise, mert meg mindig utalom ot a szcientologias cirkuszai miatt. 🙂
no
2 napja
DiggerEzzel biztos valami dijra megy TC, de nem hiszem hogy tetszeni fog az embereknek. En biztos az el;etben nem nezem meg meg egyszer onszantambol. komoly tema szarul kivitelezve akr komedianak akar szatiranak nezve.