NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
159
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Mert így év végére érzékeny lettem az illogikára.Igazából mondhatod hogy epret eszel mikor egy almaba harapsz senki nem fog felelősségre vonni de mindenki tudja hogy faszság amit mondasz.a szeppuku az a szertartásos verzió, nem hiszem hogy megvan minden kelléked hozzá otthon .DDe ha mondjuk nincs, és szabálytalanul csinálja, ugyan ki vonja érte felelősségre?
Negritis
Sobri Jóska
Amúgy a felelősségre vonás téma miért akadt be durván nálad?
Toca
Epernél, almánál tudják, ja.
De ha öngyilkosságot követsz el, bár nem a szertartásos módon, akkor meghalsz, és senki se ró meg, hogy nem is voltál szamuráj, vagy a végén nem csapták le a fejedet katanával.
több mint 4 éve
Igazából mondhatod hogy epret eszel mikor egy almaba harapsz senki nem fog felelősségre vonni de mindenki tudja hogy faszság amit mondasz.a szeppuku az a szertartásos verzió, nem hiszem hogy megvan minden kelléked hozzá otthon .DDe ha mondjuk nincs, és szabálytalanul csinálja, ugyan ki vonja érte felelősségre?
Negritis
Sobri Jóska
Amúgy a felelősségre vonás téma miért akadt be durván nálad?
több mint 4 éve
a szeppuku az a szertartásos verzió, nem hiszem hogy megvan minden kelléked hozzá otthon .DDe ha mondjuk nincs, és szabálytalanul csinálja, ugyan ki vonja érte felelősségre?
Negritis
több mint 4 éve
a szeppuku az a szertartásos verzió, nem hiszem hogy megvan minden kelléked hozzá otthon .D
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Pontosabban minden szeppuku harakiri, de nem minden harakiri szeppuku. Ez viszont inkább már szemantikai kérdés, Kobayashi remek Szeppuku című filmje is Harakiriként lett ismert Nyugaton (és Kuroszavának tulajdonítva a rendezést 😊)igen, bocsáss meg herr grammar naziKét p-vel írják..Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
davemayer
#JC6
Seppuku és a harakiri ugyanaz Negritis
davemayer
Ha már a filmes topicban vagyunk.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
igen, bocsáss meg herr grammar naziKét p-vel írják..Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
davemayer
#JC6
Seppuku és a harakiri ugyanaz Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Így is lehet mondani h Coloradoban legális a fű. 😀Azért nagyon kemény, hogy a Broncos drukkerek mennyire más szemszögből látják a világot. 😀 ( ne vegyétek fel csak szimpla véletlen | lenne? | )1 mérföld magasan már más a levegő 😉
Greengo
roberto23
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én most jöttem haza és rendesen van hiányérzetem. Az utolsó 45 perc az badass, az star wars a javából, de az előtte lévő időben párszor majdnem felkeltem olyan faszságok és röhejes egysorosokat adtak a szereplők szájába. Szóval sztem is ez volt a legjobb rész, de finn karakterét továbbra is simán ki lehetne írni a filmből és a disney mancsa is igencsak érződik az egészen. Viszont annyiban respect abramsnak, hogy a 7el ellentétben most nem éreztem, hogy másol, inkább azt, hogy tiszteleg a nagy előd előtt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
SWSzerintem ebben a részben minden karakter a helyére került( Rey talán mind 3 epizódban működött).
Elvetemült vagyok tudom, de ma megint megnéztem egy haverral a filmet.
És baromi jól tettem, mert csak megerősített abban, hogy ez egy tök jó SW film. Nem csak filmnek jó, hanem SW filmnek is, ahogy a Rouge One pl. 😊
Ma már úgy tudtam nézni, hogy nem azon izgultam, mi lesz... és így simábban átjött a SW feeling.
Rohadt epic dolgok, jelenetek vannak benne, és aki a SW világot kicsit jobban ismeri, az is nagyon fog örülni pár dolog miatt.
Jah, amit korábban nem írtam, Kylo Ren karaktere végre, végre átjött, messze itt tetszett a legjobban a karakter és a játéka.
Végre nem egy hülyét alakít.
A körülményekből ezt kihozni azért munka volt. Szép volt Abrams.
Chargers LT
Nekem van egy olyan érzésem ezzel a 3 résszel, hogy ez a történet nem volt rendesen kitalálva(vhogy menet közben íródott) és pont ezért is voltak súlytalanok a főbb karakterek ,ettől volt kicsit kusza(rosszul adagolt) ez a történet a kilencedik részig.
(A nyolcadik résznél meg voltam győződve arról, hogy ez a Rian Johnson nevű fasz nemhogy nem volt tisztába a SW univerzummal, de még a fáradtságot sem vette, hogy megnézzen legalább egy epizódot a classik 3asból. )
Szerencsére azért ez a rész nagyon a helyén volt és a sw filmek között vhol az elején fog elhelyezkedni a saját listámon. Nekem a film végén az volt az érzésem, hogy milyen kár, hogy vége mivel megvolt az első normális rész az új era-ban és ilyenekből még megnéznék párat. A második pedig, hogy azonnal újra tudnám nézni ezt a részt. (míg a nyolcadikat a mostani tv premierig képtelen voltam újra nézni...ezt is csak azért tettem meg mivel tudtam, hogy be fogok ülni a 9-re is. 😊 )
még vmi: Vagyok annyira fanatikus azért, hogy nézzem a The Mandalorian című sorozatot és eddig úgy voltam vele, hogy minden részben van vmi emlékeztető a régebbi részekből (flashback), de azon kívül ez nem más mint egy sztori nélküli csupa mellékküldetéseket bemutató szösszenet, de most történt vmi. Megnéztem a 7. részt(ami dupla epizód lesz) és csak ámultam. Hirtelen itt is összeállni látszik a kép és elindult vmi olyasmi ami nagyon érdekes történetté alakulhat. (Illetve a baby yoda elkezdett olyan dolgokat beadni amiket Rey is tudott a kilencedik részben + olyanokat is amikkel Darth Vader brillírozott több epizódban is...szval jön a kérdés..miért is kell az ex birodalmiaknak ez a kis lény? 😀) Mindenesetre jól időzített a Disney ezzel is...most már tuti várni fogom a season 2-t..pedig már kezdtem lemondani erről a sorozatról.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
engem az sw7 mérgel fel, hogy mennyire biztonsági játék és mégis mocsok unalmasEbben abszolút van valami, de ez most se nem biztonsági játék és főleg nem unalmas.
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
SWElvetemült vagyok tudom, de ma megint megnéztem egy haverral a filmet.
És baromi jól tettem, mert csak megerősített abban, hogy ez egy tök jó SW film. Nem csak filmnek jó, hanem SW filmnek is, ahogy a Rouge One pl. 😊
Ma már úgy tudtam nézni, hogy nem azon izgultam, mi lesz... és így simábban átjött a SW feeling.
Rohadt epic dolgok, jelenetek vannak benne, és aki a SW világot kicsit jobban ismeri, az is nagyon fog örülni pár dolog miatt.
Jah, amit korábban nem írtam, Kylo Ren karaktere végre, végre átjött, messze itt tetszett a legjobban a karakter és a játéka.
Végre nem egy hülyét alakít.
A körülményekből ezt kihozni azért munka volt. Szép volt Abrams.
több mint 4 éve
nekem nincs abrams-szel gondom alapvetőenNyugi, még ha te Abramst nem is kedveled a nagy többséggel ellentétben, a 9. rész tényleg jó lett.öhm, Snoke-ot megmagyarázza a IX. nagyjából a film 3. percében.én hétfőn nézem, de mikor megtudtam h abrams elengedtem mindent
shawnka
szivesen láttam volna egy jedy academy szerű trilógiát
egy revan filmet
vagy a thane admirális szálat is
amúgy én Lucas-tól még jobban fáztam volna az alapján amik kiszivárogtak
Negritis
Csak utána fura lesz, hogy miért nem ebből a 9.ből csináltak inkább 2 filmet. Az úgy igazán kerek 3 film lett volna.
Nyilván Lukeot és Snokeot belevonva.
Chargers LT
engem az sw7 mérgel fel, hogy mennyire biztonsági játék és mégis mocsok unalmas
több mint 4 éve
és eleve sztem harakirire gondoltál 😀Két p-vel írják..Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
davemayer
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 974
Két p-vel írják..Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
davemayer
több mint 4 éve
Nyugi, még ha te Abramst nem is kedveled a nagy többséggel ellentétben, a 9. rész tényleg jó lett.öhm, Snoke-ot megmagyarázza a IX. nagyjából a film 3. percében.én hétfőn nézem, de mikor megtudtam h abrams elengedtem mindent
shawnka
szivesen láttam volna egy jedy academy szerű trilógiát
egy revan filmet
vagy a thane admirális szálat is
amúgy én Lucas-tól még jobban fáztam volna az alapján amik kiszivárogtak
Negritis
Csak utána fura lesz, hogy miért nem ebből a 9.ből csináltak inkább 2 filmet. Az úgy igazán kerek 3 film lett volna.
Nyilván Lukeot és Snokeot belevonva.
több mint 4 éve
Némítás funkció van-e? 😀Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
davemayer
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Azért nagyon kemény, hogy a Broncos drukkerek mennyire más szemszögből látják a világot. 😀 ( ne vegyétek fel csak szimpla véletlen | lenne? | )1 mérföld magasan már más a levegő 😉
Greengo
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Azért nagyon kemény, hogy a Broncos drukkerek mennyire más szemszögből látják a világot. 😀 ( ne vegyétek fel csak szimpla véletlen | lenne? | )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Keanu Reeves világnap lesz 2021.07.21.Egyszerre érkezik a John Wick 4 és a Mátrix 4!
több mint 4 éve
sztem Luke tökéletesen volt ábrázolva a 8banegy életúnt vénember aki mindent elbaszott kb ami fontos lett volna:
- nevelő szülei meghaltak miatta
- nem tudta legyőzni a császárt
- nem tudta megmenteni az apját, még ha a "megváltás" sikerült is
- mind2 mestere meghalt mielőtt a kiképzése befejeződhetett volna
- az első rend igazolja hogy nem sikerült a "felkelés" a birodalom ellen
- elbaszta a jedi rend felélesztését
- Ben Solo átállt a biradom oldalára mint Anakin
ezek után én látom miért fordul ki magából valaki és dönt úgy hogy "kapjátok be gyíkok én leléptem"
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Persze, mert ütemben, jelenetekben szinte egy-az-egyben a IV. rész koppintása 😀én a 7-et nagyon nem szerettem, egészen múlt hétvégéig, amikor legurítottam újra az ébredő erőt meg a jediket.Nálam a 7. és az 1. viszi a prímet 😀 A klónok se túl acélos, de az idióta Naboo-i jeleneteket leszámítva nem annyira trauma nekem 😀továbbra is a klónok a legszarabb SW film 😀kisebbségben vagyok, de a 7 számomra borzalmasEgyetértek. A 7-nél szvsz nincs rosszabb Star Wars film. Bár én JJ Abrams stílusától is kivagyok, se az MI3, se a Star Trek filmjei nem jöttek be. Semmi olyan ötlet, megoldás, jelenet, se semmi nincs egyik filmjében sem, amire azt mondanám, hogy ez igen, végre valami új.
a 8t ÉN szeretem minden hibája ellenére
próbált tökösebb lenni és bár tény hogy minden jó öltletre jut egy rossz is, engem nem zavart
bár én az eredeti trilógiáért sem rajongok annyira mint mások
Negritis
A 8. viszont tetszett. Persze az is tele van baromságokkal, és a túlerőltetett vicceskedéstől is kivagyok, de legalább mert újítani. Nem egy Birodalom visszavág remake volt (amit a maga korában szintúgy baromi megosztó volt, mint a 8, de véletlenül se összehasonlítani akarom a két filmet, mielőtt még valaki megvádolna). És ami számomra nagy erénye, hogy a Luke szállál is próbált valamit kezdeni, mert ez az Obi-Wan 2.0, amit JJ csinált belóle nekem nem jött be. Ahol levezeti, hogy jutott odaig Luke, hogy kizárja az erőt baromira tetszett. A halála meg különösen badass volt. Így kell egy nagy Jedi mestert kinyírni.
A 9-től meg semmit nem várok. Szerintem összességben annyira lehet érezni ezen a 3 részen, hogy fogalmuk nem volt a készítőknek mit akarnak kezdeni vele. Hozzuk vissza a régi szereplőket, de azért tegyünk be pár újat, legyenek csillivilli űrhajók, aztán csak lesz valami. Legjobb példa erre a Snoke száll. Macerás lett volna kibontani ki ő, honnan jött, ezért inkább nyírjuk ki. De hoppá, így most nincs normális főgonosz, nosza hozzuk vissza Palpatine-t, zseniális. Bár így az egész 6. rész kb értelmét veszti, de nem baj. Régen szerették, most is kajálni fogják és dől a lé. Lucas-ra sok mindent lehet mondani, de ő legalább tudta hova akar eljutni, kik a szereplői és honnan jöttek. És még a számomra is szörnyű Baljós árnyakról is sütött, hogy ez egy SW film, SW hangulattal. Na ezekben a filmekben én pont ezt hiányolom. Nagyon nagy kár, hogy egy ilyen semmilyen irányba vitték ezt a franchise-t, mert nekik nem volt megkötve a kezük, mint Lucas-nak az előzménytrilógiával. Bármit csinálhattak volna, akármilyen irányba vihették volna a sztorit. Erre kihoztak belőle egy ilyen se eleje, se vége katyvaszt. Sajnálatos.
roberto23
aztán jön a Solo és utána a 7 😀
Negritis
Tényleg, a Solo-ról már meg is feledkeztem. 😀
roberto23
a 7. így elég pozitív lett nálam, most valamiért nagyon tetszett, tök jó ütemben van adagolva benne minden, csomót mászott előre nálam.
shawnka
Valahol még láttam is egy grafikát, ahol levezették, hogy a jelenetek szinte percre pontosan ugyanúgy következnek mint a IV-ben.
mashable.com/2016/04/14/star-wars-force-awakens-comparison/?europe=true
ew.com/article/2015/12/19/star-wars-force-awakens-new-hope-similarities/
www.slashfilm.com/the-force-awakens-and-a-new-hope-comparison/
Mindezt tette azért, hogy az új nézők akik még nem látták a Star Warst átérezhessék azt, hogy milyen volt akkor megnézni.
A 8. amúgy tényleg borzasztóan giccses, de bennem is inkább az maradt meg jobban, mert volt benne merészség, újítási szándék, habár Luke karakterét nagyon elcseszték, de a végére azért helyretették.
Ettől függetlenül azt tudom mondani, hogy a 9. egy korrekt film lett és sajnálatos, hogy ebbe az egy részbe ennyi mindent kellett belesűríteni.
Amitől meg mindig rosszul vagyok az az, hogy amikor már nem tudnak egy nagyobb fenyegetést vagy bármit kitalálni, akkor megnagyobbítják az előzőt vagy sokszorosát veszik elő.
A fiatalabbak majd megmondják, hogy ez jó-e vagy sem, de nekem annyira nem fekszik ez a folyamatos poénkodás, buddyskodás a filmekben (kivétel amelyik erre épít), főleg az SW-ben nem, mert annyira nem belevaló...igen, tudom, hogy az eredeti trilógiában is voltak viccek, poénforrások, de nem ennyi és nem így, kevesebb volt és megfelelő ütemben adagolva és nem minden jelentben/5 percben egy.
több mint 4 éve
Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀először hitgyülist kérj, múltkor mire átrágtam azokon a hozzászólásokon magam majdnem szepukut követtem el
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
- JC6
6 974
Kérhetek egy SW-topikot? 😀😀😀
több mint 4 éve
Pontosan. Pont a háború miatti különleges jogosítványok kellettek ahhoz, hogy császár lehessen. És egyébként ezt sokaknak nem tűnt fel, de Lucas pont a baromi nagy közutálat miatt Jar Jar-nak adta azt a szerepet, hogy a szenátus elé terjessze azt az inditványt, hogy Palpatine megkapja ezeket a jogköröket. Vagyis ő a hibás a köztársaság bukásáért. 😀ennél azért kicsit értelmesebb 😀oké, ki akarta nyírni, de amint Anaikinék elmennek a comói tóhoz, onnét a csávó elengedi és nem is próbálja - hiszen csak azért akarta kinyírni, hogy ÖSSZEJÖJJENEK ANAKINNAL 😀 😀 😀 de ha a pokémonok a rész végén kinyírják a csajt, akkor bedől a terve.Hát szerintem van értelme, csak kicsit nyakatekert 😀Fuuu hát az a lényege, hogy az öreg Palpatine a kereskedelmi szövetséget felhasználva gyakorlatilag fű alatt megszállja a saját bolygóját, hogy a szenátusban így ébresztett szimpátiát felhasználva főkancellár legyen. Közben persze megtalálják Anakin-t a Tatooine-on, de a lényege kb ennyi.Na ezaz, de ennek semmi értelme 😀
De ha valaki elég perverz és szeretné elmesélem részletesen is. 😀
roberto23
Ahogy annak se, hogy a klónokban Palpatine meg akarja öletni Padmét, ezért szól Dookunak, hogy ölje meg Padmét, aki szól Jango Fettnek, hogy ölje meg Padmét, aki szól egy random alakváltó fejvadásznak (aminek semmi értelme, hiszen lehetne nem alakváltó is 😀 ), hogy ölje meg Padmét, aki küld egy robotot, hogy ölje meg Padmét, aki küld magából két fehér kukacot, hogy öljék meg Padmét.
MI A FASZ
shawnka
Jó hát a 2. eleje elég katyvasz. Bár ha úgy nézzük, hogy Padmé az ellenzék egyik vezetője volt, aki veszélyt jelenthetett volna Palpatine-ra van értelme, hogy ki akarta nyírni. Mondjuk azt elismerem, hogy az előzmény filmekben baromi nagy hangsúlyt kapott a politikai száll, ami sokaknak nem tetszik, de nekem pl bejött. Ahogy Palpatine egy háborútól sem riadt vissza, csakhogy átvegye a teljes hatalmat. Szerintem ez a szál baromi jól ki volt dolgozva.
roberto23
a háború is totális faszság, összeeresztette a saját klónhadseregét a saját droidhadseregével, amivel nem gyengített mást.... csak magát... Palpatine amúgy a legbalfaszabb villain kb valaha.
shawnka
a baljós árnyak arról szól hogy Palpatine kancellár legyen
ehhez az kell hogy a jelenlegi kancellár egy töketlen pöcsnek tűnjön és ő meg kapjon szánalom szavazatokat
amihez tökéletes a coup amit tervez
a klónokban lévő szitu pedig ahhoz kell hogy "szükségállapot"-t tudjanak hírdetni így pedig megkapja azt a hatalmat amivel át tudja alakítani a rendszert hogy birodalom legyen
a Padme elleni merénylet szerintem annak a része hogy eltávolítsa azokat a képviselőket akik felszólalhatnának ellene
kicsit olyasmi mint Róma-Cézár helyzete
nem mondom hogy tökéletesen logikus, de átlátható
Negritis
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove