Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
dugo93
4 230
Most komolyan ennyire jó? Megfogadtam, hogy több szuperhős filmet már nem nézek, de így lehet hogy ezt bevállalom.
több mint 6 éve
nem nagyon tudom, hogy az Infinity War után van e még értelme filmeket csinálniPfff, amatőr film 😊
believe the hype
shawnka
www.youtube.com/watch?v=Qa9Zg6yGlQ4
És nem, nem a Deadpool 2-ben lévő pacákra gondoltam... 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
nem nagyon tudom, hogy az Infinity War után van e még értelme filmeket csinálnibelieve the hype
több mint 6 éve
bogjosi
1 497
A mozivászonra tapadva.... : )már le lehet tölteni?Qrvajó! Én végig képernyőre tapadva néztem..Infinity warra nincsenek szavak, jelzők. Elképesztő.Elképesztően szar vagy jó?
braxa88
#JC6
bogec7
Löfli
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
már le lehet tölteni?Qrvajó! Én végig képernyőre tapadva néztem..Infinity warra nincsenek szavak, jelzők. Elképesztő.Elképesztően szar vagy jó?
braxa88
#JC6
bogec7
több mint 6 éve
bogjosi
1 497
Qrvajó! Én végig képernyőre tapadva néztem..Infinity warra nincsenek szavak, jelzők. Elképesztő.Elképesztően szar vagy jó?
braxa88
#JC6
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Infinity warra nincsenek szavak, jelzők. Elképesztő.Elképesztően szar vagy jó?
braxa88
több mint 6 éve
Lajkónehéz film, nekem terszett
de vígjátéknak túl sokszor komoly
drámának túl abszurd
korrajznak/karikatúrának meg túl fantasy
ettől még jó élmény volt, de inkább otthoni nézést javaslok
az operatőri munka sztem nagyon jó lett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Infinity warra nincsenek szavak, jelzők. Elképesztő.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hang nélkül: nem rossz, tetszett a hangulata, bár sejtettem mi fog történni...
több mint 6 éve
aztalán kevésbé ismert viszont egészen jó kis film ha valaki szereti a westernt:Múltkor szemeztem vele, ezek szerint érdemes.
The Salvation:
klasszikus bosszú western ami nem a csavarosságával fog hatni de összességében jól van összerakva!
jó a hangulat , jók a színészek (Mikkelsen és Dean Morgan nagyon ül) meg van teremtve a hangulat
és nagyon ott van a fényképezés / látvány , zene
és + extrának a nagyon kemény csávó Eric Cantona 😊
yooker
kishaszi
több mint 6 éve
get out - tökre tetszett, hogy három műfaj kereteit is bejárta, méghozzá okosan, izgalmasan. A vége kicsit B kategóriás lett, illetve illett volna minden szálat elvarrni, de összességében ajánlott film.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
talán kevésbé ismert viszont egészen jó kis film ha valaki szereti a westernt:Múltkor szemeztem vele, ezek szerint érdemes.
The Salvation:
klasszikus bosszú western ami nem a csavarosságával fog hatni de összességében jól van összerakva!
jó a hangulat , jók a színészek (Mikkelsen és Dean Morgan nagyon ül) meg van teremtve a hangulat
yooker
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
talán kevésbé ismert viszont egészen jó kis film ha valaki szereti a westernt:A csodálatos, egyedülálló, fantasztikus Eva Green-t kihagytad!
The Salvation:
yooker
több mint 6 éve
talán kevésbé ismert viszont egészen jó kis film ha valaki szereti a westernt:The Salvation:
Szerkesztette: yooker
több mint 6 éve
nah megvolt a Corvin moziéjszaka, megint jó voltde ennyire sokan sztem az elmúlt pár évben nem volt
a Lajkóra sajnos nem fértünk be, szal jött a B-terv
a Pacific Rim - Uprising egész jó volt, persze a 3D inkább árt mint használ szokás szerint
a 2. sávban se a Bosszúvágy-ra se a Hentes, kurvára nem sikerült bemenni
szal megint megnéztük a GotG vol2-t ami még mindig epic
a 3. film a Train to Busan volt, sajnos 7 perccel hamarabb indították így az első 1-3 percről lemaradtam sajnos
a film kurvajó, mind mint zombi film, mind mint dráma és van nem kevés faszányos zúzás
a 4. film az 3 Billboards volt
erős film, nyílván nem mondok vele újat
viszont így h láttam hiába tartom a legerősebb filmnek, a PC időszakban kb esélytelen volt h megnyerje az oscart
a színész oscar viszont teljesen jogos
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=tWDK9rK-f1Q
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tök jó film lett ez a Viszkis.
több mint 6 éve
RIP R. Lee ErmeyKevés színészt tud egyetlen szerep, egyetlen monológ ennyire definiálni.. és ha Kubrick áradozott róla, hogy mennyire jó színész, akkor azért az is jelez valamit..
www.youtube.com/watch?v=3j3_iPskjxk
Gergőbácsi
RIP.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
RIP R. Lee ErmeySzemélyes kedvenc a film első része. RIP.
www.youtube.com/watch?v=3j3_iPskjxk
Gergőbácsi
több mint 6 éve
RIP R. Lee Ermeywww.youtube.com/watch?v=3j3_iPskjxk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nálam Amadeus, Száll a kakukk és Tűz van babám (Ember a Holdon nagyon szorosan mögötte)Szóval az Ember a Holdont kivéve kb ugyanaz a sorrend mint JJ-nél/mindenki másnál 😊 és/vagy a Tűz van babámat egy picit magasabbra értékelem.
Cseh Tanú-nak nevezni azért túlzás lenne, de egy pazar film szerintem minden szempontból.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Nálam:Azt írtam minimum, a Forman-szám nálam 7 :p Ember a Holdon > Amadeus > Száll a kakukk fészkére > Larry Flint > Tűz van, babám > Ragtime > Hair kb a sorrend, de még az "utolsó" is tetszett a maga módján, hiszen ki ne emlékezne belőle egy-két jelenetreElhunyt Milos Forman... ha valaki nem látta minimum három filmjét, az tényleg szégyellje magát6 😛 + a Valmont, amit őszintén megmondom kikapcsoltam 😛
r.baggio
Igor
r.baggio
Száll a kakukk > Amadeus > Ember a Holdon > Larry Flint > Ragtime > Tűz van babám> Hair
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Azt írtam minimum, a Forman-szám nálam 7 :p Ember a Holdon > Amadeus > Száll a kakukk fészkére > Larry Flint > Tűz van, babám > Ragtime > Hair kb a sorrend, de még az "utolsó" is tetszett a maga módján, hiszen ki ne emlékezne belőle egy-két jelenetreElhunyt Milos Forman... ha valaki nem látta minimum három filmjét, az tényleg szégyellje magát6 😛 + a Valmont, amit őszintén megmondom kikapcsoltam 😛
r.baggio
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Én 15 évesen láttam az Amadeust először, és letaglózott. 😊 Mondjuk másodjára, meg harmadjára is, amikor újranéztem.Elhunyt Milos Forman... ha valaki nem látta minimum három filmjét, az tényleg szégyellje magátForman top3:
r.baggio
Száll a kakukk fészkére
Ember a Holdon
Hair
Én az Amadeust nem csíptem, de lehet túl fiatalon láttam.
Sobri Jóska
Száll a Kakukk a legjobb filmje nálam, nem tudom hányszor láttam.
Hairt úgyis látta mindenki, az Ember a Holdont szerintem viszonylag kevesen, pedig az is zseniális film.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv