Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:Az ördög jobb és bal keze
- A Jó, a Rossz és a Csúf
- Volt egyszer egy Vadnyugat
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért
Aki tudja folytatni a sort és valami hasonló jót ajánlani, ne habozzon. Én most fedezem fel ezeket a gyöngyszemeket.
Minitron
több mint 9 éve
Én pont leszarom a SW-t 😀De én ilyen pöcs vagyok, nekem a zsáner netovábbja filmes berkekben még mindig a Szárnyas fejvadász.
több mint 9 éve
dugo93
4 232
Ki is fogadott arra, hogy nem dönt új jegyeladási rekordokat az SW? Remélem bárki is volt, nem gondolja komolyan... 😊Nekem is ez jutott ma eszembe. Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg a rekord. Egy filmnél sem emlékszem ekkora zsongásra és várakozásra az emberektől.
baggio
Igor: részben igaz az amit mondasz, viszont az SW szélesebb életkort vonz, mint az Avatar. Több 50 feletti ember megy el rá. Ráadásul ha saját magam veszem példának, nekem annak idején eszembe se jutott elmenni a kékekre. Ezt meg az első héten megfogom nézni. Persze ez csak egy példa, de összetettebb kérdés ez, mint ahogy elsőre tűnik.
több mint 9 éve
ezt nézd meg utoljára, mert az Unforgiven nem is tipikus spagetti western, csak egy nagy korszakot lezáró elégiaUnforgiven?Ezt maga Clint rendezte? Ez is megy a megnézendők közé, mihamarabb sort kerítek rá. Köszönöm!
dugo93
Minitron
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Unforgiven?Ezt maga Clint rendezte? Ez is megy a megnézendők közé, mihamarabb sort kerítek rá. Köszönöm!
dugo93
több mint 9 éve
dugo93
4 232
Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:Unforgiven?
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért
Aki tudja folytatni a sort és valami hasonló jót ajánlani, ne habozzon. Én most fedezem fel ezeket a gyöngyszemeket.
Minitron
több mint 9 éve
Sergio Leone tovább ne is menjRendben és köszi (:
Janek
több mint 9 éve
Köszönöm! A top3 akkor kapásból meg is van, azt hiszem (:Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:www.spaghetti-western.net/index.php/Essential_Top_20_Films
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért
Minitron
Negritis
több mint 9 éve
Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:www.spaghetti-western.net/index.php/Essential_Top_20_Films
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért
Minitron
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nem inkább holnap jött? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:- A Jó, a Rossz és a Csúf
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért
több mint 9 éve
SW-nél vannak fontosabb dolgok!Holnap jön Maaarty!!! 😀
több mint 9 éve
baggio, én még mindig azt gondolom, ha ennyire frontloaded lesz (és nem lesz legalább 9/10-es minőség), a worldwide rekord nem lesz meg. 😊 És nőket nem nagyon hallasz áradozni róla..Továbbra is úgy 1.8-2.2bn közé lövöm.. ezen már csak a szájhagyomány/kritikai reakció fog változtatni.
Fizikálisan nincs több moziterem/vetítési időpont.. még ha 250 millióval nyit is az első hétvégén, ami esélytelen.. időjárás, hóviharok? Az eddigi legnagyobb decemberi nyitóhétvége 84.7mm volt.
PS: a trailer egész ütős volt | (zene, X-Wing/Tie, meg néhány apróság, főleg a 4. részhez érzek sok visszautalást) | , de egyre jobban félek, hogy a két fiatal lesz a gyenge pont megint.. 😕 talán nem Christensen-szint, de nagyon erős a "bámulás", a gesztikuláció, főleg Boyegánál, bár a kiscsaj se sokkal jobb... remélem csak azért mert 1-1 pillanat kikapva, és trailer.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 566
Nem vagyok massziv SW fan, de a zene a hangok hoztak az SW erzest.Remelhetoleg nem lesz nagy CGI haboru orgia.
több mint 9 éve
Ki is fogadott arra, hogy nem dönt új jegyeladási rekordokat az SW? Remélem bárki is volt, nem gondolja komolyan... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
és valóban jó az online 😊 meg is vannak a jegyek 7. sor 4. és 5. Ezek voltak a legkorrektebb helyek 😊Most online siman megy, a szombati feliratosra 2*2 eladott jegyet mutat egesz teremben.. 13.20-as 😀én most mentem be a volt munkahelyemre (westend) és nyitottak újabb termeket. addig nyitják az éjfélire, ameddig igény van rá. simán 11. sor közepe! 😀
De még az éjgélire is vannak egész turheto helyek. Mázlista.
Sztem siman tudsz mar online venni..
Igor
shawnka
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Magyarorszag, 2015 - :rolleyes:ne legyünk igazságtalanok, még a BBC is írta, hogy gond volt a terhelés. 😊
Igor
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Most online siman megy, a szombati feliratosra 2*2 eladott jegyet mutat egesz teremben.. 13.20-as 😀én most mentem be a volt munkahelyemre (westend) és nyitottak újabb termeket. addig nyitják az éjfélire, ameddig igény van rá. simán 11. sor közepe! 😀
De még az éjgélire is vannak egész turheto helyek. Mázlista.
Igor
több mint 9 éve
Most online siman megy, a szombati feliratosra 2*2 eladott jegyet mutat egesz teremben.. 13.20-as 😀De még az éjgélire is vannak egész turheto helyek. Mázlista.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
cool 😊 És mennyi esély van,hogy kapok még jegyet ha holnap vagy holnapután megyek ? 😀😀 (online nekem tegnap óta nem megy)
több mint 9 éve
Köszi tegnap éjjel vettem még, egy 18 esti vizitre Alleeba aztán 😕 mert nekem már nem tetszett a maradék hely..Sikerült, MOM midnight screening 😊nekem most sikerült és tegnap nem (ugyanez a mozi, csak nem midnight hanem 1 perccel később), bár normális helyre már nem volt 😊
Aztán lehet elkiabáltam, és kifagyott... elég instabil a dolog még mindig.
szerk2: csak az utalasrol jott email, jegyet nem kaptam.. 😕 kivancsi leszek mi lesz igy, bar van egy tippem... valszeg bukta.
Aki tud/akar venni, menjen eloben... Magyarorszag, 2015 - :rolleyes:
Igor
gondoltam szólok
sapka
több mint 9 éve
országosLenne egy kérdésem: Ez a jegyelővétel csak a BP mozikra érvényes? vagy Nyíregyházán is simán bemehetek és megvehetem az ottani vetítésre ? Bocs ha hülye vagyok 😀😀Sikerült, MOM midnight screening 😊nekem most sikerült és tegnap nem (ugyanez a mozi, csak nem midnight hanem 1 perccel később), bár normális helyre már nem volt 😊
szerk2: csak az utalasrol jott email, jegyet nem kaptam.. 😕 kivancsi leszek mi lesz igy, bar van egy tippem... valszeg bukta.
Igor
gondoltam szólok
sapka
Drip
több mint 9 éve
Lenne egy kérdésem: Ez a jegyelővétel csak a BP mozikra érvényes? vagy Nyíregyházán is simán bemehetek és megvehetem az ottani vetítésre ? Bocs ha hülye vagyok 😀😀Itt Gyöngyösön lehet már venni. Szóval gondolom, a nagyobb vidéki városokban is van ilyen opció.
Drip
több mint 9 éve
Lenne egy kérdésem: Ez a jegyelővétel csak a BP mozikra érvényes? vagy Nyíregyházán is simán bemehetek és megvehetem az ottani vetítésre ? Bocs ha hülye vagyok 😀😀Sikerült, MOM midnight screening 😊nekem most sikerült és tegnap nem (ugyanez a mozi, csak nem midnight hanem 1 perccel később), bár normális helyre már nem volt 😊
Igor
gondoltam szólok
sapka