Filmek

40 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Elkezdtem ilyeneket nézni, hogy:
- A Jó, a Rossz és a Csúf
- Volt egyszer egy Vadnyugat
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért

Aki tudja folytatni a sort és valami hasonló jót ajánlani, ne habozzon. Én most fedezem fel ezeket a gyöngyszemeket.
Minitron
Az ördög jobb és bal keze
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Én pont leszarom a SW-t 😀
De én ilyen pöcs vagyok, nekem a zsáner netovábbja filmes berkekben még mindig a Szárnyas fejvadász.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
Ki is fogadott arra, hogy nem dönt új jegyeladási rekordokat az SW? Remélem bárki is volt, nem gondolja komolyan... 😊
baggio
Nekem is ez jutott ma eszembe. Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg a rekord. Egy filmnél sem emlékszem ekkora zsongásra és várakozásra az emberektől.

Igor: részben igaz az amit mondasz, viszont az SW szélesebb életkort vonz, mint az Avatar. Több 50 feletti ember megy el rá. Ráadásul ha saját magam veszem példának, nekem annak idején eszembe se jutott elmenni a kékekre. Ezt meg az első héten megfogom nézni. Persze ez csak egy példa, de összetettebb kérdés ez, mint ahogy elsőre tűnik.

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Unforgiven?
dugo93
Ezt maga Clint rendezte? Ez is megy a megnézendők közé, mihamarabb sort kerítek rá. Köszönöm!
Minitron
ezt nézd meg utoljára, mert az Unforgiven nem is tipikus spagetti western, csak egy nagy korszakot lezáró elégia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Unforgiven?
dugo93
Ezt maga Clint rendezte? Ez is megy a megnézendők közé, mihamarabb sort kerítek rá. Köszönöm!

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért

Aki tudja folytatni a sort és valami hasonló jót ajánlani, ne habozzon. Én most fedezem fel ezeket a gyöngyszemeket.
Minitron
Unforgiven?

több mint 9 éve
Sergio Leone tovább ne is menj
Janek
Rendben és köszi (:

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Sergio Leone tovább ne is menj

több mint 9 éve
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért

Minitron
 www.spaghetti-western.net/index.php/Essential_Top_20_Films
Negritis
Köszönöm! A top3 akkor kapásból meg is van, azt hiszem (:

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért

Minitron
 www.spaghetti-western.net/index.php/Essential_Top_20_Films

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician
nem inkább holnap jött? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
- Egy maréknyi dollárért
- Pár dollárral többért

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
SW-nél vannak fontosabb dolgok!

Holnap jön Maaarty!!! 😀
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
baggio, én még mindig azt gondolom, ha ennyire frontloaded lesz (és nem lesz legalább 9/10-es minőség), a worldwide rekord nem lesz meg. 😊 És nőket nem nagyon hallasz áradozni róla..

Továbbra is úgy 1.8-2.2bn közé lövöm.. ezen már csak a szájhagyomány/kritikai reakció fog változtatni.
Fizikálisan nincs több moziterem/vetítési időpont.. még ha 250 millióval nyit is az első hétvégén, ami esélytelen.. időjárás, hóviharok? Az eddigi legnagyobb decemberi nyitóhétvége 84.7mm volt.

PS: a trailer egész ütős volt | (zene, X-Wing/Tie, meg néhány apróság, főleg a 4. részhez érzek sok visszautalást) | , de egyre jobban félek, hogy a két fiatal lesz a gyenge pont megint.. 😕 talán nem Christensen-szint, de nagyon erős a "bámulás", a gesztikuláció, főleg Boyegánál, bár a kiscsaj se sokkal jobb... remélem csak azért mert 1-1 pillanat kikapva, és trailer.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 566
Nem vagyok massziv SW fan, de a zene a hangok hoztak az SW erzest.Remelhetoleg nem lesz nagy CGI haboru orgia.
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Ki is fogadott arra, hogy nem dönt új jegyeladási rekordokat az SW? Remélem bárki is volt, nem gondolja komolyan... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Most online siman megy, a szombati feliratosra 2*2 eladott jegyet mutat egesz teremben.. 13.20-as 😀
De még az éjgélire is vannak egész turheto helyek. Mázlista.

Sztem siman tudsz mar online venni..
Igor
én most mentem be a volt munkahelyemre (westend) és nyitottak újabb termeket. addig nyitják az éjfélire, ameddig igény van rá. simán 11. sor közepe! 😀
shawnka
és valóban jó az online 😊 meg is vannak a jegyek 7. sor 4. és 5. Ezek voltak a legkorrektebb helyek 😊

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Magyarorszag, 2015 - :rolleyes:
Igor
ne legyünk igazságtalanok, még a BBC is írta, hogy gond volt a terhelés. 😊

Mindig jövőre
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Most online siman megy, a szombati feliratosra 2*2 eladott jegyet mutat egesz teremben.. 13.20-as 😀

Igor
én most mentem be a volt munkahelyemre (westend) és nyitottak újabb termeket. addig nyitják az éjfélire, ameddig igény van rá. simán 11. sor közepe! 😀
több mint 9 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
cool 😊 És mennyi esély van,hogy kapok még jegyet ha holnap vagy holnapután megyek ? 😀😀 (online nekem tegnap óta nem megy)

több mint 9 éve
Sikerült, MOM midnight screening 😊

Aztán lehet elkiabáltam, és kifagyott... elég instabil a dolog még mindig.

szerk2: csak az utalasrol jott email, jegyet nem kaptam.. 😕 kivancsi leszek mi lesz igy, bar van egy tippem... valszeg bukta.
Aki tud/akar venni, menjen eloben... Magyarorszag, 2015 - :rolleyes:
Igor
nekem most sikerült és tegnap nem (ugyanez a mozi, csak nem midnight hanem 1 perccel később), bár normális helyre már nem volt 😊
gondoltam szólok
sapka
Köszi tegnap éjjel vettem még, egy 18 esti vizitre Alleeba aztán 😕 mert nekem már nem tetszett a maradék hely..

több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

szerk2: csak az utalasrol jott email, jegyet nem kaptam.. 😕 kivancsi leszek mi lesz igy, bar van egy tippem... valszeg bukta.
Igor
nekem most sikerült és tegnap nem (ugyanez a mozi, csak nem midnight hanem 1 perccel később), bár normális helyre már nem volt 😊
gondoltam szólok
sapka
Lenne egy kérdésem: Ez a jegyelővétel csak a BP mozikra érvényes? vagy Nyíregyházán is simán bemehetek és megvehetem az ottani vetítésre ? Bocs ha hülye vagyok 😀😀
Drip
országos
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Lenne egy kérdésem: Ez a jegyelővétel csak a BP mozikra érvényes? vagy Nyíregyházán is simán bemehetek és megvehetem az ottani vetítésre ? Bocs ha hülye vagyok 😀😀
Drip
Itt Gyöngyösön lehet már venni. Szóval gondolom, a nagyobb vidéki városokban is van ilyen opció.
több mint 9 éve

Igor
gondoltam szólok
sapka