Filmek
40 feliratkozó
több mint 7 éve
én Jonah Hill miatt aggódok inkábbJohnny English 3
aki szerette az első 2t az élvezni fogja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=vChBcXGteUY
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=zXzSE0uqmjIén meg lehet pont azért nem...😊
a tema is tetszik, Jonah Hillt is birom, de az Omega Gyongyhaju lany-a miatt tuti megnezem 😊
Borbinho
több mint 7 éve
a tema is tetszik, Jonah Hillt is birom, de az Omega Gyongyhaju lany-a miatt tuti megnezem 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Gyilkos nyomon!port.hu/adatlap/film/mozi/wind-river-gyilkos-nyomon-wind-river/movie-188472
nagyon jól sikerült krimi , egyszerű de nagyon ütősen előadott , lassú folyású de végig feszes történettel
a feszültséget folyamatosan emelve .... jó kis színészek és a gyönyörű de mégis hátborzongató fagyos Wyomingi indiánrezervátum tökéletes "háttere" a filmnek!
nálam gyakorlatilag | ha eltekintek az icipicit sok lelkizéstől | 10/10
több mint 7 éve
Hát kicsit DCs lett, hogy csak a látványra mentek.Nagyon várós 😊Én kedvelem a marvel filmeket, de szerintem ez über gagyi trailer.
www.youtube.com/watch?v=moY78qMJuxM
Chargers LT
Kenny
De attól még várós.
több mint 7 éve
Nagyon várós 😊Én kedvelem a marvel filmeket, de szerintem ez über gagyi trailer.
www.youtube.com/watch?v=moY78qMJuxM
Chargers LT
több mint 7 éve
Nagyon várós 😊www.youtube.com/watch?v=moY78qMJuxM
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Predator 2018Simán ajánlom 😊 Na nem azért, mert megközelíti a Schwarzisat, vagy mert helytálló a fizika törvényei szerint...
Hanem, mert szórakoztat...azt viszont nagyon. Egyrészt jók az akciók, és 18+ os vérfröccsenősnek megmaradt, ami kell ennek a filmnek. De bejött egy új dolog, a humor...és azt remekül eltalálták, a dilettáns kretén ex katonák poénjai jól ülnek.
A történet és a részletek elvesznek, de hát na...sajnos soha nem lesz már egyik sem olyan, mint az 1. 😊
De az átlagosnál egyértelműen jobban szórakoztat.
több mint 7 éve
Spacewalk: Jó kis hidegháborús űrverseny ruszki módra. A Voszhod 2 és Leonov történetét meséli el. Többet nem is írok, nehogy valaki spoilernek vegye.Viszont maga a film tetszett, jobban megcsinálták, mint vártam és jobb is szerintem, mint a Salyut 7. Aki szereti a űrversenyt, mint témát annak bátran ajánlom.
több mint 7 éve
youtube-n is fent van egy csomódehogynem lehet mit csinálni.ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
én sajnálom de ezt ki kellett hagynom 😕
Negritis
a megoldást úgy hívják, hogyBSTH csatornaFilm+ 😊
slowmotion
arra értettem hogy már soha nem szerepelnek új filmben együtt
több mint 7 éve
dehogynem lehet mit csinálni.ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
Negritis
a megoldást úgy hívják, hogy
több mint 7 éve
ezzel nem lehet mit csinálnitwitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
slowmotion
több mint 7 éve
twitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457csak sajnos egyedül...
Negritis
több mint 7 éve
twitter.com/jatekpartizan/status/1042836707744403457
több mint 7 éve
én is megnéztem tegnap (alig voltunk 10en a corvinban háromnegyed4kor feliratoson) de nekem sok bajom nem volt velekb 20 perc után elengedtem pár dolgot és hagytam hogy szórakoztasson a film
ami kb sikerült is, nem lesz maradandó alkotás
tipikusan 5.5es film nálam, átlagnál kicsit talán jobb
több mint 7 éve
The Predatornaivan beültem rá, bár láttam a negatív kritikákat, de úgy voltam vele, hogy a Predator 2 sem a kritikusok kedvence, mégis bírtam a hangulata / fekete humora miatt, annak ellenére hogy B kategóriás film. Shane Blacket is kedveltem eddig, így ennek is adtam esélyt.
ebben a filmben viszont semmi sincs meg, amiért szeretni lehetne, sőt inkább olyan, mintha a korábbiak elcseszett paródiája akarna lenni, itt is egy elit csapat áll szemben a yautjákkal, de az a csapat jelen esetben kreténekből áll. az első két részben átjött a feszültség, a kiszolgáltatottság érzése, addig itt ezekről szó sincs, inkább mennek az anyázós poénok végig. ez egy komolyan vehetetlen, a szokásosnál is ostobább / logikátlanabb történetű akcióvígjáték erőltetett, kínos humorizálási kísérletekkel, jellegtelen főszereplővel. Black próbált valami újjal előállni, de ez most nem jött be, csak meggyalázta a Predator franchise-t.
chemicals keep me under control
több mint 7 éve
Ozzynak? kb a hetvenes évek óta az összes...Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Lehet kimaradt valami évtized?
Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
Asszonynak is tetszett, tényleg minőségi mozi jó történettel, végig feszültséggel és hihető az egész.
Egyszerű film, de nagyszerű.
Chargers LT
Mondjuk Ozzy Osbournek saját elmondása szerint kiesett a komplett évtized. Dont be Ozzy!
ozibozi
több mint 7 éve
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Lehet kimaradt valami évtized?
Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
Asszonynak is tetszett, tényleg minőségi mozi jó történettel, végig feszültséggel és hihető az egész.
Chargers LT
Mondjuk Ozzy Osbournek saját elmondása szerint kiesett a komplett évtized. Dont be Ozzy!
több mint 7 éve
Redbaduh, hát ebből a filmből kellett volna vágni vagy 45 percet de akár 1 órát is (2 óra 40 perc)
akkor kevésbé jött volna elő a low budget feeling
a film lassú és túl sok a kitartott öncélú jelenet
a csaták is sokszor inkább komikusak mint hatásosak
ettől függetlenül szerdai nézésre teljesen jó
több mint 7 éve
Ó, az eredeti Bronsonos 😊 Dehogynem, még a folytatás is...de ez nagyon retro azért 😊 Persze remek film, de ebből az időből a Piszkos Harry filmek a királyak!Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Jól gondolom, hogy ez nem volt meg?
Chargers LT
https://www.youtube.com/watch?v=7eSwleYLgdc&list=PLWxVlxB3DIgtjG_OTEZDBr2YZPF8unZnc&index=3&t=0m1s
Atari
több mint 7 éve
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Jól gondolom, hogy ez nem volt meg?
Chargers LT
https://www.youtube.com/watch?v=7eSwleYLgdc&list=PLWxVlxB3DIgtjG_OTEZDBr2YZPF8unZnc&index=3&t=0m1s
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Bosszúvágy (2018 - Bruce Willis)Nagyon ajánlom, 90-es évek hangulat, bosszúállós feeling, folyik a vér...végre egy igazi régi vágású akció 😊
több mint 7 éve
A lecke bolgár film!A héten csíptem el az MTV-n
Egy elkeseredett tanítónő küzdelme a családja megmentésére a teljes lecsuszastol,egy iskolai szállal osszekotve! Lassú folyasu de magával ragadó film. Kifejezetten tetszett! Tudom ajánlani