Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Everest (Imax 3d)Nagyon tetszett, nem lett eldrámázva, elcsöpögve, csak éppen annyira amennyire a való életben is el kell egy ilyen tragédiát. Nem kreáltak benne hősöket csak egyszerű embereket akiket ilyen olyan motiváció hajt/hajtana. A hozzátartozók egy rossz szót nem szólhatnak szerintem abszolút méltó. Ajánlom mindenkinek.
több mint 9 éve
Ha kapnék most annyiszor egy ezrest, ahányszor a "valahol bartstow környékén voltunk a sivatag peremén.." című klasszikust feldolgoztuk, holnap nem itthonról nézném a szezonnyitányt 😀
több mint 9 éve
G Ritchie olyan mint Brady ...kiégett rég mégis sokan nézik.Utobbi még nyer is.
több mint 9 éve
Megvolt az UNCLE. (Letezik hogy mas nem latta meg? Vagy csak senki nem irt rola...)A zene es a hang tokeletes volt, ezt mondjuk el is vartam Ritchie-tol.. es a szineszekre sem lehetett komolyabb panasz. Mondjuk Hammeren/Vikanderen latszott hogy tudna tobbet is..
De valahogy az egesz megsem allt ossze, valahogy a szoveg (pedig volt sansz 2-3 nagy monologra, amibol nalam 1 ult igazan) es talan a forgatokonyv is hagyott egy pici kivannivalot maga utan.
Mondjuk 6.5, de ennel joval tobb benne volt azert.
PS: a SPECTRE trailere tetszetos!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ez a szinkronos Deadpool trailer nagyon gáz...pfff
több mint 9 éve
szaba
10 553
nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
pláne a Te világnézeteddel !??
yooker
mit zavar az téged? azt hittem le lehet ide írni a véleményem. urambocsá...Azt kell hogy mondjam, itt igaza van yookernek. 😊
JC6
több mint 9 éve
Mad Max FuryNagy szenvedés volt ez a két óra ,ennyire unalmas filmet rég láttam.
Azt hittem valami Z kategóriás akció paródia kb.
tudom nem kell tőle sokat várni de nekem akkor is olyan kibontatlan volt az egész.
a gonoszok bénák,és tehetetlenek,semmi jellemük sem szerepük
semmi utalás arra mi miért van,honnan a víz az üzemanyag stb...
több mint 9 éve
nem volt zavaros csak | mikor az elején hol az étteremben hol az anyja pincéjében van az kicsit szokatlan volt |A komédia királya : (1982)akkor vizsgáld meg a Guilty by Suspicion,
nem túl bonyolult film, de jól játszik azzal hogy mit a valóság és mit képzeleg a de Niro
Nekem tetszett, de néhol elég para vígjtátékhoz képest
8/10
Negritis(magyarul Feketelistán), és tisztább lesz a kép.
ozibozi
a parát meg arra értem, hogy | az elrablós jelenet sztem nem rosszabb mint egy b 80as évekbeli B krimi/thrillerben |
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A Názáreti Jézus (Zeffirelli)Az emberek szeretnek megbotránkozni, ennyi az egész. Plusz bejátszik, egy kis "ha az előző 3 alpári film sem tetszik, beülök a negyedikre is, hogy aztán elmondhassam, mennyivel alattam van az a szint" hozzáállás is.Engem csak az érdekelt, mit tudtak kihozni a "Chevy Chase" remake-ből, ennyi. De van az a szint, amikor már tényleg sok a káromkodás, alpáriság, tuskóság, tahóság és gusztustalanság. Undorító. Ennyi. Van, akinek ez bejön és élvezi, van, akinek nagyon nem. Ez vagyok én. Azt hittem le lehet írni ide, hogy ha valami nem tetszik, vagy itt csak dicsérni lehet filmeket?
Tony
JC6
Komolykodó zombifilm egy szerencsétlen skizó fickóról, aki azt hiszi, hogy ő egy mindenható lény fia, és ezáltal ő is azt csinál, amit csak akar.
Persze a valóság helyreteszi, a zártosztályt megússza, a kivégzést nem.
Utána zombiként visszatér, de elmarad a várvavárt bosszúálós finálé, csak bénán csámborog kicsit, az ellenség is megússza, az árulón se vesz elégtételt.
A 6 óra egy ilyen zombisfilmnek kicsit hosszú, ráadásul a Zombieland ebben a témában sokkal eredetibb, önironikusabb, és szórakoztatóbb.
több mint 9 éve
ozibozi
17 184
A komédia királya : (1982)akkor vizsgáld meg a Guilty by Suspicion,
nem túl bonyolult film, de jól játszik azzal hogy mit a valóság és mit képzeleg a de Niro
8/10
Negritis
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az emberek szeretnek megbotránkozni, ennyi az egész. Plusz bejátszik, egy kis "ha az előző 3 alpári film sem tetszik, beülök a negyedikre is, hogy aztán elmondhassam, mennyivel alattam van az a szint" hozzáállás is.Engem csak az érdekelt, mit tudtak kihozni a "Chevy Chase" remake-ből, ennyi. De van az a szint, amikor már tényleg sok a káromkodás, alpáriság, tuskóság, tahóság és gusztustalanság. Undorító. Ennyi. Van, akinek ez bejön és élvezi, van, akinek nagyon nem. Ez vagyok én. Azt hittem le lehet írni ide, hogy ha valami nem tetszik, vagy itt csak dicsérni lehet filmeket?
Tony
több mint 9 éve
A komédia királya : (1982)nem túl bonyolult film, de jól játszik azzal hogy mit a valóság és mit képzeleg a de Niro
8/10
több mint 9 éve
magyarán volt egy összekötő az NFL és a Sony között, és a film pont annyira lett lebutítva, hogy az NFL ne támadja meg.www.nytimes.com/2015/09/02/sports/football/makers-of-sonys-concussion-film-tried-to-avoid-angering-nfl-emails-show.htmlaz elég valószínű. ha nem kérik, hogy ne valami fals ligába helyezzék el a sztorit (nem tették, mert ott a logo a trailer közepén), akkor valószínűleg nem is fogják nagyon támadni.nem hiszem hogy nélkülük leforgott volnawww.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZkKíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
baggio
iktriad
Negritis
slowmotion
baggio
(mivel a filmet az NFL-be helyezik el, gondolom a liga kérhetett elővéleményezési jogot a márkahasználatért cserébe)
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az emberek szeretnek megbotránkozni, ennyi az egész. Plusz bejátszik, egy kis "ha az előző 3 alpári film sem tetszik, beülök a negyedikre is, hogy aztán elmondhassam, mennyivel alattam van az a szint" hozzáállás is.Vakáció: alpári, otromba és gusztustalan. Csak a szokásos, sz*r...nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
JC6
yooker
Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
www.nytimes.com/2015/09/02/sports/football/makers-of-sonys-concussion-film-tried-to-avoid-angering-nfl-emails-show.htmlaz elég valószínű. ha nem kérik, hogy ne valami fals ligába helyezzék el a sztorit (nem tették, mert ott a logo a trailer közepén), akkor valószínűleg nem is fogják nagyon támadni.nem hiszem hogy nélkülük leforgott volnawww.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZkKíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
baggio
iktriad
Negritis
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Öregasszony kihívja a rendőrséget, hogy a szomszédban örökké dugnak, és őt módfelett zavarja a látvány.mit zavar az téged? azt hittem le lehet ide írni a véleményem. urambocsá...Vakáció: alpári, otromba és gusztustalan. Csak a szokásos, sz*r...nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
JC6
yooker
JC6
Rendőr kimegy, és nem érti, hogy hol a gond, nem tapasztal semmi megbotránkoztatót.
- Jöjjön csak be a konyhába, mindjárt meglátja.
Rendőr bemegy, de nem lát semmit.
- Álljon csak fel erre az asztalra. - mondja az öregasszony.
Rendőr feláll, de nem lát semmit.
- Tegye rá a hokedlit.
- Semmit se látok néne. - így a rendőr.
- Na, akkor még erre feltesszük a kissámlit, és úgy ha elég magasra nyújtozkodik, átlát a kisablakon, be a szomszédba, és láthatja, hogy most is mit paráználkodnak össze.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
mit zavar az téged? azt hittem le lehet ide írni a véleményem. urambocsá...Vakáció: alpári, otromba és gusztustalan. Csak a szokásos, sz*r...nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
JC6
yooker
több mint 9 éve
a vakációval kapcsolatban érdekel hogy mennyire tartották meg a Chevy Chase vonalatvagy elmentek a trailer alapján lévő Hangover irányba teljesen
jah igen, ha gusztustalan/otromba engem nem zavar
a Nagyfiúk 1/2vel is jól elvoltam bár nem mozi kategória egyik se
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
Vakáció: alpári, otromba és gusztustalan. Csak a szokásos, sz*r...nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
JC6
több mint 9 éve
az elég valószínű. ha nem kérik, hogy ne valami fals ligába helyezzék el a sztorit (nem tették, mert ott a logo a trailer közepén), akkor valószínűleg nem is fogják nagyon támadni.nem hiszem hogy nélkülük leforgott volnawww.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZkKíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
baggio
iktriad
Negritis
több mint 9 éve
nem hiszem hogy nélkülük leforgott volnawww.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZkKíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
baggio
iktriad
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZkKíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
baggio
több mint 9 éve
Én kb 95-öt lattam belőle.De a lista ismerete elott megvolt kb a fele