Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
farrell féle nagy sándor? sokan fikázták de nekem bejött.a Xéna és a Herkules azért messze nem voltak jó sorozatok csak a nosztalgia azzá teszinézem a Titánok Harcát, mer épp olvasom másodjára a Percy Jackson könyveket és imádom a világot (+ skyforge-t játszok)Xéna, Herkules kalandjai.
és rá kell döbbennem hogy nincs rendes görög mitológiás film
ez is jó esetben középszar az elmúlt 2 évben ugye kijött 3 herkules ebből a Rock félét még nem láttam de a másik 2 szar, pár éve volt az immortals az is kuka
az első Percy Jackson film még hozott egy középszert de a 2. az kritikán aluli
pedig lenne ebben kraft bőven, de valahogy nem használják ki
mondjuk sorozat vagy játék sem igazán van belőle (kb a god of war ami kiemelkedik)Negritis
Armand Assante-s Odüsszeuszbriareos
viszont az az Odüsszeusz jó volt, de az is mennyi idős már? most néztem meg nagykorú
a Trója van még ami nem volt rossz de az is 2004
a 300akat nem veszem ide, egyrészt azok képregény adaptációk másrészt az "isteni" szálat kihagyják ugye
mondjuk valószínűleg a háttérben az áll hogy most épp a szuperhős franchise-k a menők (amiket szeretek btw)Negritis
Gladiátor után rövid ideig feléledt a szandálos műfaj de akkora igény nem volt rá
több mint 9 éve
a Xéna és a Herkules azért messze nem voltak jó sorozatok csak a nosztalgia azzá teszinézem a Titánok Harcát, mer épp olvasom másodjára a Percy Jackson könyveket és imádom a világot (+ skyforge-t játszok)Xéna, Herkules kalandjai.
ez is jó esetben középszar az elmúlt 2 évben ugye kijött 3 herkules ebből a Rock félét még nem láttam de a másik 2 szar, pár éve volt az immortals az is kuka
mondjuk sorozat vagy játék sem igazán van belőle (kb a god of war ami kiemelkedik)Negritis
Armand Assante-s Odüsszeuszbriareos
viszont az az Odüsszeusz jó volt, de az is mennyi idős már? most néztem meg nagykorú
a Trója van még ami nem volt rossz de az is 2004
a 300akat nem veszem ide, egyrészt azok képregény adaptációk másrészt az "isteni" szálat kihagyják ugye
mondjuk valószínűleg a háttérben az áll hogy most épp a szuperhős franchise-k a menők (amiket szeretek btw)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Epp az a baj, hogy tul sok lett az ocskasag.. De mivel a legjobb sztorikat elbarmoltak (Heraklesz, Perszeusz, Troja), innentol nehez..
Alternativ otletek
-Black Orpheus
-Oh Brother where are thou?
-'63-as Argonautak.
Ennyi 😊
Amit meg nem nagyon erintettek, mint teruletet es szerintem esetleg megerne egy probat, bar inkabb sorozat formaban legtobbnel:
- Zeusz kalandozasai
- Teiresziasz (egyik kedvenc karakterem)
-Atalanta (bar kb a Xena sorozat ezt is kinyirta...)
-alternativ trojai haboru (kikapnak/hazamennek a gorogok.. es innentol "antik Game of Thrones" )
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
nézem a Titánok Harcát, mer épp olvasom másodjára a Percy Jackson könyveket és imádom a világot (+ skyforge-t játszok)Xéna, Herkules kalandjai.
Armand Assante-s Odüsszeusz
több mint 9 éve
nézem a Titánok Harcát, mer épp olvasom másodjára a Percy Jackson könyveket és imádom a világot (+ skyforge-t játszok)és rá kell döbbennem hogy nincs rendes görög mitológiás film
mondjuk sorozat vagy játék sem igazán van belőle (kb a god of war ami kiemelkedik)
több mint 9 éve
tegnap láttam az F4 trailerét és háát ez nem az a kategória mint az Antmannél hogy félek tőle hanem egyszerűen egy agyatlan marhaságnak tűnik, teljesenviszont feltűnt hogy a csaj ismerős valahonnan, utána néztem és már szerepelt a Zoom(szupersuli) című filmben ami nem volt jó de tv-ben elfér
persze ott is telekinetikus ereje volt 😀 nameg persze Courtney Cox kidobta amije van 😀
több mint 9 éve
Ted 2: ne higgyetek a neten olvasható kritikáknak. Nagyon-nagyon jó 😊Sokkal több FG stílusú marhaság, mint az elsőben!
több mint 9 éve
Éjszakai hajsza - az utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje! Lett volna, ha a 2/3ánál nem rakna bele egy full kretén semmire sem való részt egy nick nolte cameoval. Ebből jött, hogy az egyik fő konfliktus forrás lerendezése is igen összecsapott lett meg amúgy is kicsit wtf?! Kár ezért a 15 percért mert tényleg egy pörgős, izgis filmet sikerült összerakni. Pedig semmi extra, semmi új nincs benne, egyszerűen csak jó 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
amennyire szarok voltak a Hangya előzetesei annyira jól szórakoztam a filmen
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
Èn az első rèsz òta a hatàsa alatt vagyok😛
több mint 9 éve
Jöttök itt az Avatárral, a SW7-tel meg a legújabb dinós filmmel, amikor most ért véget a Film! Sharknado 3!!! Szavakkal leírhatatlan, mindenki nézze meg!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Szerintem nem kár.Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉IgorVárjuk meg a SW7-et és ha azt is lenyomja, akkor igazad volt és kész, addig meg kár Avatarozni folyton. 😀
Tán egyedül az SW univerzum képes legyőzni a modern Pocahontast ööö vagyis az Avatart, addig kár bármit is hasonlítgatni hozzá. 😊Tony
Pont az ilyen filmek mutatják meg, hogy az Avatar kb 2.8 milliárdja mennyire brutális, és megdönthetetlennek tűnő rekord. És mennyire kiugró, egyedi, ritka dolog, hogy egy film ennyit hozzon.
És pont ettől lesz durva, hogy a Star Wars 7 agyonvágja, Igor meg egy hétig (na jó, egy napig) azért dolgozik, mert ezt nem hitte el nekem. :p
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉IgorVárjuk meg a SW7-et és ha azt is lenyomja, akkor igazad volt és kész, addig meg kár Avatarozni folyton. 😀
Tán egyedül az SW univerzum képes legyőzni a modern Pocahontast ööö vagyis az Avatart, addig kár bármit is hasonlítgatni hozzá. 😊
több mint 9 éve
Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az Ant-Man viccesebb lett a guardiansnél. A winter soldier és a gotg mellett simán odaér a phase2 legjobbjai közé.
több mint 9 éve
baszogattam távkapcsot, és belefutottam a cinemaxon egy kisstúdiós görög nagyon erősen szimbolista filmbe Xenia (Görög vendégszeretet) címmelérdekes volt, kicsit megdöbbentem, hogy ilyen művészfilmeket ledobnak tévében
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Legutóbbi 3 filmélmény: Összeomlás, Egy kosaras naplója, Játsz/MaHmmm, mind a 3-at ajánlom, aki esetleg még nem látta. 😀
több mint 9 éve
Jurassic World megvolt.Szórakoztató volt, élveztem a filmet, ez a Dominous Rex elég állatra sikeredett, viszont nekem ez a dinoszaurusz-idomítás már nagyon sok volt.
Nemááá. 😀 És ennek hála már az elejétől kezdve tudni lehetett, hogy lesz vége a cirkusznak. Egy kicsit több ötletet vártam volna.
több mint 9 éve
Szerintem boven a gyengebb filmjei koze tartozik.. 😕Ryan közlegény megmentése?iktriadmondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Da Vinci kód és egyéb pótlékokkal nem foglalkozom. A fő problémám vele, hogy szinte mindig azt a tipikus keleti-parti értelmiségit láttam benne, akármelyik filmjét is néztem, leszámítva a Gump-ot.gamerkr
- League of Their Own (Jimmy Dugankent remek, a film ugye soso)
- Philadelphia (tudom, ertelmisegi megint.. de ez egy viszonylag melyebb portre, sokfele allapotot/erzelmi szituaciot megjar benne)
-Ladykillers (a film borzalom, de itt is lubickol Hanks a szerepben)
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.Igor
több mint 9 éve
Ryan közlegény megmentése?mondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Da Vinci kód és egyéb pótlékokkal nem foglalkozom. A fő problémám vele, hogy szinte mindig azt a tipikus keleti-parti értelmiségit láttam benne, akármelyik filmjét is néztem, leszámítva a Gump-ot.gamerkr
- Philadelphia (tudom, ertelmisegi megint.. de ez egy viszonylag melyebb portre, sokfele allapotot/erzelmi szituaciot megjar benne)
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.Igor
több mint 9 éve
mondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.
több mint 9 éve
A legénybúcsú kihagyásával bármelyik tom hanks féle lista komolytalan 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...