NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Holnap Exodus,kiváncsi vagyok rá,kb mindenki lehúzta eddig.
több mint 11 éve
és nem utolsó sorban TÚLÉRTÉKELT.Az ami nekem, unalmassutianapjajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :pMi bajod vele? 😛Tony
baggio
több mint 11 éve
+ még zseniális alakítás tőle: A pokol bajnoka, A vámpír árnyéka, Édes vízi élet - de még a gyengébb filmekben is remekül játszik, mint a Pókemberben Norman Osborn szerepében, ezért is az egyik favorit nálam. a legangyalibb és a leggonoszabb karaktereket egyaránt jól hozzaelég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, AntikrisztusdeyellPlatoonslowmotion
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Legnagyobb színész?!Dalip Singh Rana 😛 7'1''... kimagaslót nyújtott a ... Csontdarálóban XD
a sokoldalúság, jóság meg szubjektív....
nyertem! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, AntikrisztusdeyellPlatoon
több mint 11 éve
Nem nagy kedvencem, de az egyik, ha nem a legsokoldalúbb színész szerintem Depp. Van olyan karakter amit nem játszott?A legjobb színész pedig egyértelműen Benoit Poelvoorde, kár hogy kevesen ismerik. Na meg Kern András és Rékasi Károly!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, Antikrisztus
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.JayBdehogyis, az Morgan Freeman 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten!JayB
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.
több mint 11 éve
Az ami nekem, unalmasjajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :pMi bajod vele? 😛Tony
baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Depp, Leeson, Pesci, Deltoro tőlük minden gyöhet

több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
jajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :pMi bajod vele? 😛
baggio
több mint 11 éve
Nálam Tom Hanks és Jack Nicholson is az élmezőnyben van. Az ellen oldalon pedig toronymagasan Adam Sandler viszi a "prímet" és Ben Stiller (a "vígjátékai" láttán), na meg Dwayne Johnson (bár az ő filmjeit még végig is lehet nézni).Tonyjajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :p
Vincent Cassel és Javier Bardem mellett nekem még Gael García Bernal és Joaquin Phoenix a nagy kedvenceim, ők azok, akiknek minden filmjét témától függetlenül megnézem (a színésznőknél Kate Winslet ilyen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Edward Norton 😊
több mint 11 éve
Tony
885
Nálam Tom Hanks és Jack Nicholson is az élmezőnyben van. Az ellen oldalon pedig toronymagasan Adam Sandler viszi a "prímet" és Ben Stiller (a "vígjátékai" láttán), na meg Dwayne Johnson (bár az ő filmjeit még végig is lehet nézni).
885
több mint 11 éve
Lehet itt kategorizálni őket, mind nagy színész akármerrül is csavarjuk a szót...pl. whalberg a harcosban v a pancser policeban igyanazt hozta, mégis teljesen más alakítások voltak..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
kedvenc színészem újabban Jake Gyllenhaal, a Prince of Persiás marhaságok óta volt egy End of Watch, Prisoners, meg most a Nightcrawler. na meg előtte volt Donnie Darko, Zodiákus, stb 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Legsokoldalubb: Daniel Day Lewis, Philipp Seymour Hoffman, Gary OldmanIgormondomén Gary bácsi, csak nézegeted a karaktert mire leesik, hogy ki is az

több mint 11 éve
Legsokoldalubb: Daniel Day Lewis, Philipp Seymour Hoffman, Gary Oldman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
szerintem Gary Oldman-re gondoltok ti?Pitt mostanában sokat tett érte, az biztos, hol vannak már a "ha eljön joe black"-es idők 😊 nagyobb pálfordulást csak DiCaprio mutatott be a közelmúltbanSzerintem színészként is az.Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.színészként nem is az, ellenben rendezőként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)baggio
Kivéve, ha spermát.Sobri Jóska
Ahogy pl. Eastwood is, pedig neki is eléggé hasonlatosak a szerepei.
Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.Sobri Jóska
Eastwood meg tényleg ugyanazt a karaktert hozta sokszor, de a gyakori igazságosztó mellé legalább oda tudott tenni egy "Szív hídjai"-t 😊 képzeljünk el ilyen szerepvállalást Marky Marktól (inkább ne)baggio
amúgy Cabriot már az elejin kellett volna oszkározni a kosarasér vagy a zsilbergrépér.... Bár a Zsilbergrépnek fulloszkárnak köllött vóna lenni

több mint 11 éve
Pitt mostanában sokat tett érte, az biztos, hol vannak már a "ha eljön joe black"-es idők 😊 nagyobb pálfordulást csak DiCaprio mutatott be a közelmúltbanSzerintem színészként is az.Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.színészként nem is az, ellenben rendezőként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)baggio
Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.Sobri Jóska
Eastwood meg tényleg ugyanazt a karaktert hozta sokszor, de a gyakori igazságosztó mellé legalább oda tudott tenni egy "Szív hídjai"-t 😊 képzeljünk el ilyen szerepvállalást Marky Marktól (inkább ne)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerintem színészként is az.Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.színészként nem is az, ellenben rendezőként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)baggio
Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.
több mint 11 éve
Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.színészként nem is az, ellenben rendezőként és forgatókönyvíróként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)

---
több mint 11 éve
Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.Kivéve, ha spermát.