NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
csak én nem emlékszem vagy még itt nem esett szó a Silver Lining Playbookról?imádom Jennifer Lawrencet és a film is jó volt, még az Eagles vonatkozás se tudta elrontani 😛
több mint 11 éve
No igen,a fehér ruhás hölgy megér-több-misét is...😊
több mint 11 éve
Amit te írsz az is egy jó példája annak,hogy az oskar amerikai és nem a világ legjobbjait keresi.... mivel a díjat az amerikai filmakadémia adja, de az is csak egy gittegylet 😀
Janek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ezért irtam,hogy példa Tarantino aki ismert is...a korcs szerelmek pedig az egyik legjobb film pl amit láttam köze nincs az oskarhoz....
Amit te írsz az is egy jó példája annak,hogy az oskar amerikai és nem a világ legjobbjait keresi.
Ha durva akarok lenni azt mondom csak pénz
több mint 11 éve
az Amour volt mindössze a negyedik nem angol nyelvű film, amit Oscarra jelöltek, talán itt kellene elkezdeni az érvelést amellett, hogy mennyire nem a legjobbakat díjazza az akadémia (mert hiszen amire már a nagyközönség felfigyel, az is átesik egyfajta "szűrésen")
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem a legnagyobb hibája ő is csak egy példa és nem is feltétlen a Django miatt(sőt).Számtalan példa van rá persze ez ízlés kérdése és az enyém nem feltétlen egyezik a filmfogyasztók tömegével.
De most soroljam,hogy a getto milliomos mekkora film egy gran torinohoz képest?
titanic lord of the rings chichago stb
több mint 11 éve
Mint közismert nem a legjobb filmek kapják az Oskart hanem amit amerika átlagos középkorú polgárainak el lehet adni...közismert lenne, hogy nem az általad legjobbnak ítélt filmek kapják az Oscart? csak mert a Tarantino-s példád egy "kissé" sántít, sutianap válasza tökéletes 😊 szó mi szó, szórakoztató és sok esetben úttörő alkotásokat kreált, de nem hiszem, hogy az lenne a világ filmiparának legnagyobb hibája, hogy őt még pont nem jutalmazták...
kapásból vicc,hogy Tarantino még nem kapott rendes Oskart...Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
most kellett megnéznem idén ki kapta .... jó nem az én véleményem mérvadó de én pont leszarom,hogy szerintük az Argo az év filmje...szerintem volt sok érdekesebb és jobban megcsinált film ebben az elmúlt évben is...
több mint 11 éve
kapásból vicc,hogy Tarantino még nem kapott rendes Oskart...JanekRejtő se Nobelt 😕
több mint 11 éve
Mint közismert nem a legjobb filmek kapják az Oskart hanem amit amerika átlagos középkorú polgárainak el lehet adni...kapásból vicc,hogy Tarantino még nem kapott rendes Oskart...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Óriási.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
én az Amourt nem bírtam végignézni. két éve ugyanezt éltem át otthon, pont elég volt egyszer. ez persze nem a filmet minősíti, de ebből nem kérek.Tegnap láttam a ZeroDarkThirty-t, véleményem szerint nagyon jó film. Nem tudom itthon hogy adják a mozik, szinkronosan, vagy feliratosan (szerintem az is nagy hatással van egy film színvonalára), de angolul hihetetlen jó.Wirtschaftsteilha az Argo Oscar-díjat kapott, akkor ilyen alapon a ZDK kétségtelenül "nagyon jó"... végletesen lineáris történetvezetésű, semmi gondolkodásra nem késztető, művi sablonfilm, amit az ember azért néz meg, hogy a játékidő alatt ne csináljon mást
kétségtelen, hogy ilyen is kell, csak felháborítónak tartom, mikor klasszikus meg hasonló jelzőkkel illetik az ilyen alkotásokat
(nem, nem a sokadik kommersz vs. művészfilm vitát akarom elindítani, csak muszáj volt leírnom a véleményemet, mert a relatíve jó Hurt Locker után kifejezetten vártam a Zero Dark Thirty-t, szerencsére mondjuk az Amourban nem kellett csalódnom)jjncaa
több mint 11 éve
Tegnap láttam a ZeroDarkThirty-t, véleményem szerint nagyon jó film. Nem tudom itthon hogy adják a mozik, szinkronosan, vagy feliratosan (szerintem az is nagy hatással van egy film színvonalára), de angolul hihetetlen jó.Wirtschaftsteilha az Argo Oscar-díjat kapott, akkor ilyen alapon a ZDK kétségtelenül "nagyon jó"... végletesen lineáris történetvezetésű, semmi gondolkodásra nem késztető, művi sablonfilm, amit az ember azért néz meg, hogy a játékidő alatt ne csináljon mást
kétségtelen, hogy ilyen is kell, csak felháborítónak tartom, mikor klasszikus meg hasonló jelzőkkel illetik az ilyen alkotásokat
(nem, nem a sokadik kommersz vs. művészfilm vitát akarom elindítani, csak muszáj volt leírnom a véleményemet, mert a relatíve jó Hurt Locker után kifejezetten vártam a Zero Dark Thirty-t, szerencsére mondjuk az Amourban nem kellett csalódnom)
---
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Tegnap láttam a ZeroDarkThirty-t, véleményem szerint nagyon jó film. Nem tudom itthon hogy adják a mozik, szinkronosan, vagy feliratosan (szerintem az is nagy hatással van egy film színvonalára), de angolul hihetetlen jó.
több mint 11 éve
Aki akar egy jót mosolyogni, nézze meg mi a foglalkozása Christoph "zsidóvadász" Waltz fiának. 😉
több mint 11 éve
több mint 11 éve
A legjobb férfi mellékszereplő Oscar goes to...Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Akiknek a Die Hard filmek akkora kultusszal bírnak mint nekem, azoknak azt ajánlanám, hogy k*rva nagy ívben kerüljék el az 5. (?) rész megtekintését. ez nem die hard, ez egy szar. ez nem a megszokott mclane volt, hanem egy szar. ez az egész egy árulás volt. mindenki szégyellheti magát akinek ehhez a szarhoz bármilyen formában köze van. nagyon-nagy kár volt megcsinálni ezt a filmet. pedig ha tudom h egy "chuck norris" filmre ülök be még tetszett is volna, hogy abból a normálisabb fajta. (kritkákat direkt nem olvastam előtte, bár megtettem volna) 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Jenniferé az idei Oscar, de még mindig Jack a király:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 11 éve
Fennakadva a fán. 1970. na ezt nevezem én vígjátéknak és színészi alakításnak. Egyetlenegy szaros fán.
sokadjára is meg lehet nézni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
annyira nem5 hsz visszaJanekjogos, szarjak süntbriareos