NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Holnap Exodus,kiváncsi vagyok rá,kb mindenki lehúzta eddig.

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :p
baggio
Mi bajod vele? 😛Tony
Az ami nekem, unalmassutianap
és nem utolsó sorban TÚLÉRTÉKELT.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, Antikrisztusdeyell
Platoonslowmotion
+ még zseniális alakítás tőle: A pokol bajnoka, A vámpír árnyéka, Édes vízi élet - de még a gyengébb filmekben is remekül játszik, mint a Pókemberben Norman Osborn szerepében, ezért is az egyik favorit nálam. a legangyalibb és a leggonoszabb karaktereket egyaránt jól hozza

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Legnagyobb színész?!
Dalip Singh Rana 😛 7'1''... kimagaslót nyújtott a ... Csontdarálóban XD
a sokoldalúság, jóság meg szubjektív....
nyertem! 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, Antikrisztusdeyell
Platoon
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Nem nagy kedvencem, de az egyik, ha nem a legsokoldalúbb színész szerintem Depp. Van olyan karakter amit nem játszott?

A legjobb színész pedig egyértelműen Benoit Poelvoorde, kár hogy kevesen ismerik. Na meg Kern András és Rékasi Károly!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, Antikrisztus

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.JayB
dehogyis, az Morgan Freeman 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 826 — Deion Sanders for president!
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten!JayB

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
baggio
Mi bajod vele? 😛Tony
Az ami nekem, unalmas

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Depp, Leeson, Pesci, Deltoro tőlük minden gyöhet

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
baggio
Mi bajod vele? 😛
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Nálam Tom Hanks és Jack Nicholson is az élmezőnyben van. Az ellen oldalon pedig toronymagasan Adam Sandler viszi a "prímet" és Ben Stiller (a "vígjátékai" láttán), na meg Dwayne Johnson (bár az ő filmjeit még végig is lehet nézni).Tony

Vincent Cassel és Javier Bardem mellett nekem még Gael García Bernal és Joaquin Phoenix a nagy kedvenceim, ők azok, akiknek minden filmjét témától függetlenül megnézem (a színésznőknél Kate Winslet ilyen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Edward Norton 😊

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nálam Tom Hanks és Jack Nicholson is az élmezőnyben van. Az ellen oldalon pedig toronymagasan Adam Sandler viszi a "prímet" és Ben Stiller (a "vígjátékai" láttán), na meg Dwayne Johnson (bár az ő filmjeit még végig is lehet nézni).
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Lehet itt kategorizálni őket, mind nagy színész akármerrül is csavarjuk a szót...pl. whalberg a harcosban v a pancser policeban igyanazt hozta, mégis teljesen más alakítások voltak..

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kedvenc színészem újabban Jake Gyllenhaal, a Prince of Persiás marhaságok óta volt egy End of Watch, Prisoners, meg most a Nightcrawler. na meg előtte volt Donnie Darko, Zodiákus, stb 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Legsokoldalubb: Daniel Day Lewis, Philipp Seymour Hoffman, Gary OldmanIgor
mondomén Gary bácsi, csak nézegeted a karaktert mire leesik, hogy ki is az

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan
Legsokoldalubb: Daniel Day Lewis, Philipp Seymour Hoffman, Gary Oldman

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.
Kivéve, ha spermát.Sobri Jóska
színészként nem is az, ellenben rendezőként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)baggio
Szerintem színészként is az.
Ahogy pl. Eastwood is, pedig neki is eléggé hasonlatosak a szerepei.

Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.Sobri Jóska
Pitt mostanában sokat tett érte, az biztos, hol vannak már a "ha eljön joe black"-es idők 😊 nagyobb pálfordulást csak DiCaprio mutatott be a közelmúltban

Eastwood meg tényleg ugyanazt a karaktert hozta sokszor, de a gyakori igazságosztó mellé legalább oda tudott tenni egy "Szív hídjai"-t 😊 képzeljünk el ilyen szerepvállalást Marky Marktól (inkább ne)baggio
szerintem Gary Oldman-re gondoltok ti?

amúgy Cabriot már az elejin kellett volna oszkározni a kosarasér vagy a zsilbergrépér.... Bár a Zsilbergrépnek fulloszkárnak köllött vóna lenni

több mint 11 éve
Mondjuk ezzel a logikával Woody Allen se egy nagyágyú, hiszen mindig neurotikus, newyorki, értelmiségi, zsidó woodayalleneket játszik.
színészként nem is az, ellenben rendezőként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)baggio

Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.Sobri Jóska
Pitt mostanában sokat tett érte, az biztos, hol vannak már a "ha eljön joe black"-es idők 😊 nagyobb pálfordulást csak DiCaprio mutatott be a közelmúltban

Eastwood meg tényleg ugyanazt a karaktert hozta sokszor, de a gyakori igazságosztó mellé legalább oda tudott tenni egy "Szív hídjai"-t 😊 képzeljünk el ilyen szerepvállalást Marky Marktól (inkább ne)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress

Ha a legsokoldalúbbanlegtöbbkülönféleszerepetjóleljátszó színészt keressük, nálam Brad Pitt is top3-as.

több mint 11 éve
színészként nem is az, ellenben rendezőként és forgatókönyvíróként igen, mert a "Woody Allen-es filmek" mellett csak az utóbbi években volt egy Vicky, Christa, Barcelona-ja vagy egy Éjszaka Párizsban filme (egyikben sem játszott)

---
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Kivéve, ha spermát.