NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
De igen, csak ők dollárban és euróban szeretnék azt a többet.mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
2015-ben jön az új Star Warsjjncaa
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...jjncaa
több mint 12 éve
mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
October baby.Megrendített...
több mint 12 éve
nem folytatás lesz? luke újra felépíti a jedi templomot std... ?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a LucasfilmetThrawn trilógiát !
A császár is azt szeretné, hogy az egyetlen idegen származású főadmirálisának a történetét filmesítsék meg!
több mint 12 éve
Há, mégiscsak kilenc évvel fiatalabb Katica.Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
jjncaa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/kész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
kész van a 8. és 9. rész terve is.Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lángoló Mississippi.Remekmű.
több mint 12 éve
jjncaaÉn is sort kerítettem ma rá, még épp ment a Toldiban.. többet mentem most moziba egy fél hét alatt, mint máskor egy évben. Bár kicsit szkepikusan mentem oda, bőven felülmúlta a várakozásaimat.
Értelemszerűen a témája miatt mindenki érdemes egyszer átpörgetnie az embernek, de amúgy is, jól megcsinált film. Nagyon emberinek mutatta Ai Weiweit, jól össze volt rakva, és volt egy-két kifejezetten ütős jelenete.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
És a Túl a barátságon?Nem láttam még.
Szintén nem hagyományos, nem is kimondott western, de utóbbi éveknek elmegy. 😊
(Amúgy megvan végre az eredeti 3:10 Yuma, úgyhogy nemsokára ez is pipa lesz.)Sobri Jóska
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
több mint 12 éve
talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozat
több mint 12 éve
A legutóbbi évek terméséből még az Open Range az, amit nagyon sikerült eltalálni. de erről már korábban is volt szó, ahogy a nagyszerű Jesse James meggyilkolása.. filmről is.DoMÉs a Túl a barátságon?
Szintén nem hagyományos, nem is kimondott western, de utóbbi éveknek elmegy. 😊
(Amúgy megvan végre az eredeti 3:10 Yuma, úgyhogy nemsokára ez is pipa lesz.)
több mint 12 éve
talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet2015-ben jön az új Star Wars
---
több mint 12 éve
Viszont egyik nagy kedvencem a Keoma (Franco Nero-val), biztos ismered, az tulajdonképpen annyira sablonos, sematikus, hogy egyfajta eszenciája a westernfilmeknek, mint egy eposszá egyszerűsített példázat, tele félreérthetetlen képekkel, szimbólumokkal. Sobri JóskaA spaghetti westernekre jellemző megvalósítás mégis egyedivé teszi és emiatt sikerül nézhetőségben, szórakoztatásban ad egy "hangualati" pluszt azoknak a sablonoknak, sémáknak.
Neróvel nekem a Django is tetszett, ahogy a nyitóképen megjelenik a magányos hős a koporsót húzva maga után. Nem tudom miért, de mindig a Yojimbo elejét juttatja eszembe. A western és szamuráj filmek között témaválasztása miatt elég sok a hasonlóság, még akkor is ha a nyilvánvaló Kurosawa "másolásoktól" el is tekintünk. Hiszen a japán rendező is sokat merített a vadnyugati elemekből, ami aztán Leonén keresztül újra megjelentek a nyugati mozikban. Mindkettő egy letűnt éppen vagy idealizált vagy realista, lesújtó világot mutat be.
a és persze kötelező mindenkinek megnézni a hányatott sorsú klasszikust, a Pat Garrett és Billy, a kölyök filmet Peckinpahtól (szigorúan a rendezői változatot)jjncaaA Pat Garrett és... film nálam Kris Kristofersson miatt ha nem is felejtős, de képtelen vagyok felemelkedni az érzésen, hogy valaki mást kellett volna találni a szerepre. 😕
A legutóbbi évek terméséből még az Open Range az, amit nagyon sikerült eltalálni. de erről már korábban is volt szó, ahogy a nagyszerű Jesse James meggyilkolása.. filmről is.
több mint 12 éve
A 3:10 Yuma nagyon jól sikerült, a klasszikusok közül pedig John Ford Hatosfogata kihagyhatatlan. Az első westernélményem volt, kitörölhetetlen.Én mostanság az 40-50-60-70es évekbeli amerikai westernekre álltam rá, High Noon, Stagecoach, Rio Bravo, Rio Grande, True Grit, Big Jake, Searchers meg amit még be tudok szerezni. Van egyfajta bájuk.3:10 to Yumat láttad már? A Searchers tetszett?DoM
És pl. a True Grit esetén persze, hogy gördülékenyebb, látványosabb, tetszetősebb a Coen testvérek verziója, de azért az eredeti is simán 2 órán át lekötött.Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Végülis gondoltam, hisz a film különlegessége a sablonmentessége.Neked tetszett? Miért?Amit negatívumnak írtál, az nálam szinte mind-mind pozitívum kategóriába esett. Nem a szokványos fehérkalap vs sötétkalap történet. A levelet a film közepén ötletes, ügyes megoldásnak tartottam. Alapvetően sosem rajongtam John Wayne-ért, de ez a film megváltoztatta a róla kialakított képemet.
Sobri Jóska
Sokáig a western film, nekem Leone dollár-trilógiáját jelentette, tehát nem volt egyszerű dolgom a klasszikus, amerikai mozikkal. Ezért is lehet, hogy abból a műfajból kissé kilógó, a sémába nem pontosan illeszkedő filmek jobban tetszenek, közelebb állnak hozzám (pl. 3:10 Yuma, Shane, Ballad of Cable Hogue). DoM
Viszont egyik nagy kedvencem a Keoma (Franco Nero-val), biztos ismered, az tulajdonképpen annyira sablonos, sematikus, hogy egyfajta eszenciája a westernfilmeknek, mint egy eposszá egyszerűsített példázat, tele félreérthetetlen képekkel, szimbólumokkal.
több mint 12 éve
Én sokáig egyenesen ódzkodtam a westernektől, de a Nincs bocsánat (Unforgiven) alaposan megváltoztatta bennem a képet 😊 A másik nagy kedvencem a Délidő (High Noon), az újabbak közül a Jesse James meggyilkolása...ja és persze kötelező mindenkinek megnézni a hányatott sorsú klasszikust, a Pat Garrett és Billy, a kölyök filmet Peckinpahtól (szigorúan a rendezői változatot)
---
több mint 12 éve
Neked tetszett? Miért?Amit negatívumnak írtál, az nálam szinte mind-mind pozitívum kategóriába esett. Nem a szokványos fehérkalap vs sötétkalap történet. A levelet a film közepén ötletes, ügyes megoldásnak tartottam. Alapvetően sosem rajongtam John Wayne-ért, de ez a film megváltoztatta a róla kialakított képemet.
Sobri Jóska
Sokáig a western film, nekem Leone dollár-trilógiáját jelentette, tehát nem volt egyszerű dolgom a klasszikus, amerikai mozikkal. Ezért is lehet, hogy abból a műfajból kissé kilógó, a sémába nem pontosan illeszkedő filmek jobban tetszenek, közelebb állnak hozzám (pl. 3:10 Yuma, Shane, Ballad of Cable Hogue).
több mint 12 éve
Eléggé 😛 😀Akkor most gonosz ember vagyok ? 😀 DripNa sikerült eljutni megnézni a Skyfall-t. Nekem tetszett, bár nem vagyok egy nagy Bond film néző (megjegyzem lehet, hogy most rá fogok állni). Bardem szerintem nagyon jó figurát hozott emellett nekem látvány elemek és a zene is tetszett. Plusz a több, mint két órát végig élveztem és nem untam el magam. Nálam 7,5-8/10 a film. BlitzHawkAdele-t nem lehet nem szeretni 😊Toca
több mint 12 éve
Az eredetit (1957-es Ford-osat) nem láttam, még vadászom. (A 2007-es Bale-es nálam top5 western, szóval várom, hogy ráleljek.)Én mostanság az 40-50-60-70es évekbeli amerikai westernekre álltam rá, High Noon, Stagecoach, Rio Bravo, Rio Grande, True Grit, Big Jake, Searchers meg amit még be tudok szerezni. Van egyfajta bájuk.3:10 to Yumat láttad már? A Searchers tetszett?DoM
És pl. a True Grit esetén persze, hogy gördülékenyebb, látványosabb, tetszetősebb a Coen testvérek verziója, de azért az eredeti is simán 2 órán át lekötött.Sobri Jóska
A Searchers nem igazán tetszett, furcsa volt westernfilmnek.
Olyan.. széteső. Semmi esetre sem hagyományos.
Túl véletlenszerűen, esetlegesen történnek benne a dolgok, jön egy random levél, random info, stb.
Azt hiszem westernek esetében jobban szeretem a hagyományosakat.
John Wayne karaktere tetszik, elég kemény, mégse ezt vártam tőle alapvetően, ahogy a filmtől se, az előzetes infók alapján.
Így egyrészt kissé csalódás volt, másrészt az imdb 8.0-át soknak érzem, ahogy mindenféle előkelő alltime filmlistákon a top5-top10-top15 helyezéseket.
Neked tetszett? Miért?