NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnka
én is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊kaszo
jöhetnek a teóriák a végéről.shawnka
mire gondolsz, mennyire a végéről?kaszo
| helikopter. |
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.shawnka
Stáblista.

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mire gondolsz, mennyire a végéről?
több mint 11 éve
jöhetnek a teóriák a végéről.
több mint 11 éve
én is épp ma este néztem, tényleg király volt 😊
több mint 11 éve
Edge of Tomorrow! Nézzétek, sokkal szórakoztatóbb volt, mint az X-Godzilla páros, pedig elvoltam mindkettővel. Cruise kurvajó benne, a sztori is okosan van - egy ideig - kezelve, a látványra meg nincsen panasz.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 hungarian.imdb.com/title/tt1684226/?ref_=ttmd_md_nm
Nem tűnik rossznak. Bár a Taylorok Kitsch fanok nem tudom mit szólnak a szerepéhez. 😀

több mint 11 éve
x-men kinek volt meg ?Janek
már csütörtökön. hejjdejóvolt!shawnka
Monumentális.
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Ki a higanyszál?
Az őrszemek?Janek
a gyors srác, szerintem is a film legjobbja volt kb 😊
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Monumentális.
Higanyszálról az előzetes képek alapján azt hittem, hogy nagyon mellélőttek, de nagyon ellopta a show-t. 😊
A stáblista utáni jelenet meg <3Darksun3
Ki a higanyszál?
Az őrszemek?

több mint 11 éve
Jó volt csak sajnos az elejére nem figyeltem...
Igy még egyszer meg kell nézni!
😊

több mint 11 éve
Danke!

Akkor ma benevezünk rá!

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
elképesztően jó horror Juno Mak-tól: Rigor Mortis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Monumentális.
A stáblista utáni jelenet meg <3

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 11 éve
már csütörtökön. hejjdejóvolt!
több mint 11 éve
x-men kinek volt meg ?

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Ha egy ekkora böhöm nagy állat becsapódik, akkor azért illene darabokra szakadnia, nem pedig kikopott sorozatszínészeket zaklatnia.
több mint 11 éve

Man of Dawn of Steel of Dark of Justice of Knight of League
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Valaki volt meg olyan szerencsétlen, hogy végigszenvedte ezt a touchback cìmű szart? A legunalmasabb foci témájú film szvsz, mesterkélt, annyira az arcodba tolja a mondanivalóját, hogy már kìnos, a főszereplő csóka 18 és 38 éves önmaga között annyi a difi h 18 éves korában még borotválkozott...a végén meg ahogy kivonul az egész falu kézzel leszedni a kölest vagy mi a szart termesztett az maga a katarzis... 😀 amúgy azert szurkoltam, hogy szerencsétlennek jobbra forduljon a sorsa... 😊peach
jelen! 😊
szójabab volt az a sz@r... egyébként szerintem így uborkaszezonban szódával elmegy 😉
továbbmegyek, én kevésbé szenvedtem, mint a Draft Day alatt...
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szerintem ahhoz nem fognak addig csinálni magyart amíg nem adják ki.
 www.subtitleseeker.com/2223990/Draft+Day/Subtitles/

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
A Draft Day-hez nem tudtok véletlenül magyar feliratot?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hát ennek az új robotzsarunak elég gyér bitrétje van blu-ray discen. ~26 Mbps...

De a 448 kbps magyar szinkront sem erőltették túl. Lehetett volna 768 kbps xD

több mint 11 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???ZoliZoltán
Szerencsére semmi köze hozzá.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ez a Godzi most folytatása a réginek vagy megint egy remake???
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀

ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből:
shawnka
Másnak lehet SPOILER !!
Én inkább azon, hogy Aaron Taylor-Johnson minden konfrontációnál az egyedüli túlélő volt 😀 Majd leszarva az egészet ment a következőbe 😀

Kérdésedre pedig az én (lehet buta) válaszom: Szerintem Godzilla bőven beéri a Föld magjából jövő sugárzással, gondolom nem kis dózisba kapja. Illetve nem hinném, hogy a népet jött megmenteni egyszerűen a MUTO-k kommunikációja felzavarta aztán jött rendet rakni, hadd aludjon már még egy kicsit.
SPOILER OFF !!
IMAX-be milyen volt amúgy ?

több mint 11 éve
Tegnap voltam a Godzilla a vetítésen.
Alapból elfogult vagyok, mert imádom Godzillát, szóval ez lehet közrejátszik, meg az is, hogy ritkán járok moziba, de valami kurva jó volt 😀 Tetszett, hogy merítettek ötletet a régebbi klasszik filmekből ( | Godzillának van ellenfele ez esetben a MUTO , Godzilla a régi filmekben megszokott kiegyenesedett formát hozzá stb | ) A méretek baromi nagyok... azaz baromi nagyok 😮 A látvány is ül rendesen, egyszer kétszer izgalmamban el is felejtettem a popcornt evést 😀 Mondjuk a 3d itt is felesleges volt szerintem, legalábbis mikor végre Godzilla epic bevonulója volt a fél perces üvöltésnél elvártam volna, hogy minimum azt érezzem, hogy egybe lenyel vagy valami.
Szórakozni mentem be és engem szórakoztatott is 😊Drip
Jó volt, bár kicsit lehetett volna kevesebb drámázás és több szörnyharc. Amikor a kamera először mutatja lentről felfelé végig Godzillát, az kva nagy volt.
Második részben egy King Ghidorah és Gigan párost el tudnék viselni. 😀Darksun3
én azon feküdtem ki, hogy háromszor kellett találkozniuk, mire ténylegesen láttuk is a bunyót. 😀

ezek meg az instant élmények, amint kijöttem a teremből: