NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 12
3
2
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
itt a World War Z első előzetese: www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-ukmár alig várom, hogy láthassam magam szélesvásznon 😀
több mint 12 éve
ohh bakker :S na mindegy, addig kibírom valahogy. köszi 😊Valaki nem tudja, hogy virágboltokban elérhető-é a DK Rises? én még nem láttam sehol.Double BDecember 4.-én lesz a DVD release. 😉 Jughead
több mint 12 éve
Jughead
5 203
Valaki nem tudja, hogy virágboltokban elérhető-é a DK Rises? én még nem láttam sehol.Double BDecember 4.-én lesz a DVD release. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó sokat kell rá várni...
több mint 12 éve
Sajnos még nem, max. kamerás változat...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Valaki nem tudja, hogy virágboltokban elérhető-é a DK Rises? én még nem láttam sehol.
több mint 12 éve
Megmenti a Megyét (meg úgy egész Középföldét...), erre meg nekiáll ártatlan hölgyeményeket gyilkolni... Hobbitok...
több mint 12 éve
Nekem speciel egyik kedvenc westernem, és később láttam a Bale-félét.. ami nem rossz egyébként, de annyira nem ütött, mint mondjuk az Unforgiven a "modern" westernek közül.Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.hát,... , akkor én nem nézem meg, mert nekem a Beles verzió se tetszett igazán.kishaszi
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film. Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
catattack
3 520
Sőt utána már nem is szabad elkapcsolni, mert a Nagy hal következik 😊 jjncaaAz egyik kedvenc filmem!
több mint 12 éve
Az 5 legrosszabb és legjobb dolog ami történhet a Star Warsszal:sf.blog.hu/2012/11/01/disney_es_star_wars_mire_szamitunk
több mint 12 éve
ja én is azt néztem teletexten, megnézem azt is!na aki jó sunát akar látni, az nézze a Reteket, a film végefele Cotillard kisasszony kezd belendülni majd. Ráadásul a szőke se veréb.Sőt utána már nem is szabad elkapcsolni, mert a Nagy hal következik 😊 évek óta nem néztem filmet tévén, de ez most jó kis duplajjncaa
csak azt nem értem miért nem Orosz Helga a szinkronhangja, így veszít a varázsából!eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
na aki jó sunát akar látni, az nézze a Reteket, a film végefele Cotillard kisasszony kezd belendülni majd. Ráadásul a szőke se veréb.Sőt utána már nem is szabad elkapcsolni, mert a Nagy hal következik 😊 évek óta nem néztem filmet tévén, de ez most jó kis dupla
csak azt nem értem miért nem Orosz Helga a szinkronhangja, így veszít a varázsából!eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
na aki jó sunát akar látni, az nézze a Reteket, a film végefele Cotillard kisasszony kezd belendülni majd. Ráadásul a szőke se veréb.csak azt nem értem miért nem Orosz Helga a szinkronhangja, így veszít a varázsából!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
lehet pont ezért tetszene a régi...egy próbát megér 😛Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.hát,... , akkor én nem nézem meg, mert nekem a Beles verzió se tetszett igazán.kishaszi
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film. Sobri Jóska
|
több mint 12 éve
Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.hát,... , akkor én nem nézem meg, mert nekem a Beles verzió se tetszett igazán.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Amélie csodálatos életeMost kezdődik az m1-en
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Malcolm XNagyon tetszett, bár a több min 3 óra ellenére van bőven hiányérzetem. Spike Lee ütősre akarta. Nagyrészt bejött neki, szerintem.
Fekete eső
Michael Douglas és Ridley Scott filmtől kicsit többet vártam. Valamivel jobb mint a régi Van Damme filmek, de igazából csalódtam benne. Kicsit összetettebb történetre számítottam.
több mint 12 éve
Utolsó műszak - Nekem tetszett. Jó kis dráma a LA-i rendőrjárőrök mindennapjaiból. Még Jake Gyllenhaal is jó volt benne, pedig alapjáraton nem szeretem őt. Kicsit olyan volt, mintha a Színek 2012-es verzióját nézném. Mindenesetre az Origónak köszi az ingyenjegyet, amondó vagyok, hogy megért volna egy mozijegyet a film. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Jó akkor te véletlenül se nézd meg Haneke-től a Rejtélyt
---
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
te csak ne trasheljél engem tesó. 😀 Amúgy tényleg nem tudom, jó is meg nem is. Kissé amerikaiasan van ábrázolva, csomó nyitott kérdés maradt a végén, viszont nem volt unalmas.megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.Amadeus91ez aztán értelmes 😀JC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Épp ez a baj ... h a DISNEY vásárolta fel ... kishíjján szívrohamot kaptam mikor meghallottam 😐 A KoTOR világába én is megnéznék egy jó SW filmet ... de én igazából új SW filmet se szeretnék :/mert az előzmény trilógia nem lett az?Ettől függetlenül benne lesz ő is csak nem ő viszi végig. De úgy tudom azért szerepet fog vállalni benne hogy ne legyen szar. 😀TocaNem, "átadja a helyét a fiataloknak"lucas benne lesz a buliba? mert nélküle sok lesz a fanyalgó sztem annyira összefort a neve ezzel a star wars univerzummal :/peachkész van a 8. és 9. rész terve is.Amadeus91Arról van már konkrétum ezen kívül? Régebben ugye volt, hogy itt forgatnák nálunk. De azóta évek teltek el.Shawn84talán ide illik, hogy a Disney 4.05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet+ az ABC-re az élőszereplős sorozatshawnka
2015-ben jön az új Star Warsjjncaa
jjncaa
én a KotOR vonal előtérbe helyezésének örülnék a legjobban, a Star Wars-ból sokkat többet is ki lehetne hozni, mint amit az utóbbi években sikerült, de félek, hogy a Disney-nek nem ez lesz az elsődleges célja...jjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megnéztem a Dobó Kata féle Szabadság szerelmet. Hát nem tudom.Amadeus91ez aztán értelmes 😀
több mint 12 éve
Megnézve az eredeti 3:10 to Yuma.| Míg a feldolgozásban egyértelműek voltak a karakterek, motivációk, és ezzel összhangban cselekedtek, itt ez kissé "elromlott".
A farmer bátorsága értelmetlen hősködés lett, mivel megígérte a megbízó, hogy mindenképpen megkapja a 200 dollárt, és a várható eseményeket figyelembe véve nem illet a családszerető karakteréhez a hősködése.
A feldolgozásban a vonatrapakolás - és a kötelező elhalálozás- kellett ahhoz, hogy pénz is legyen, hős is legyen a papa. Ebben segített Ben Wade úgy, hogy neki semmibe se került, hisz nem félt Yumától, de a film egésze alatt a farmer kiérdemelte tőle ezt a gesztust. (Ráadásul az előtörténete, -béna háborús sebesülés- meg is indokolta a bizonyítási vágyat.)
Az eredetiben a "megmentette az életem, ezért segítek neki" megközelítés túlságosan elnagyolt, és tulajdonképpen értelmetlen, indokolatlan, és a happy end se az igazi, hisz tulajdonképpen a bűnöző "jellemfejlődik", és viselkedik elismerésreméltóan, a farmer esetében csak örülünk, hogy megúszta és sikerült.
Vagyis a feldolgozás valójában átértelmezés, amely mondanivalója szerintem találóbb. |
Mindenesetre érdekes lett volna fordíott sorrendben látni, de így úgy érzem, a feldolgozás sokkal erősebb, kerekebb, mint az eredeti, ami nem rossz, de inkább egynek elmegy kategória számomra (5.5/10), mint alapwestern, míg a 2007-es film nekem top5 western, igazi 10/10-es film.
több mint 12 éve
21.45 MGM Ragyogás!! aki tudja nézze!! 😊yookerMost lemaradok róla, de már sokszor láttam. 😀
több mint 12 éve
21.45 MGM Ragyogás!! aki csak tudja nézze!! 😊