NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!

www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116

Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?

www.imdb.com/title/tt0103759/deyell
juuujj! hát erről nem tudtam! kösz!
amint lehet megnézem!
érdekes lesz összehasonlítani, mind a filmeket ,mind külön a főszereplők játékát!látatlanban Keitel mindenképpen garancia a minőségre!
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
mit ne mondjak elég szarul néz ki de basszuuuus dínós found footage horror !!! 😀 ezt látnom kell! 😀

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!

www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116

Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?

www.imdb.com/title/tt0103759/

buhloone mindstate

több mint 11 éve

Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jóJanek
ez a kettő alap természetesen! de ebben nem számítottam semmi jóra és végül jól szórakoztam!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Soha ne mond,hogy soha ...
de soha nem szeretnék még egyszer 4d moziba menni...
transformers 4
ha nem ebben az idegesítő székrángatós teremben néztem volna akkor is kínosan hosszú a film és elég üres
Lőnek,lőnek aztán vége...
SPOILER!
a történetnek semmit felépítése ,megjelennek fontos szereplők,de nincs kifejtve miért hogyan?
a főhős meg maradt volna a "Feel it"! -nél 😊

több mint 11 éve

Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.kishaszi
"hiába egy katolikus pap a főszereplő, ez a film úgy mesél bűnről és megbocsátásról, és visz be a végén egy kegyetlen nagy gyomrost, hogy az egyaránt befogadható legyen reformátusnak, unitáriusnak, agnosztikusnak és ateistáknak. Ráadásul még humoros is."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve

Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
végre elérhető!

John Michael McDonagh + Brendan Gleeson újra, remélem a The Guard sokaknak megvolt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 607 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eli Wallach... 😕
Isten nyugosztalja!kishaszi
ripzinedine5
Dettó.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 278 — Ajmo Vatreni
Eli Wallach... 😕
Isten nyugosztalja!kishaszi
rip
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Eli Wallach... 😕
Isten nyugosztalja!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ezt a filmet láttam most.
 www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0

Valahogy tetszett a dolog,a történet is a helyén van,a hangulat igen retros de át is jön a vásznon.(igaz nem moziban láttam)
3 remek alakítás,csillogó,villogó fények,színpompás ruhák,érdekes frizurák 😊

Bale itt is megmutatja miért is lett napjaink egyik legjobb színésze(és itt nem a batmanre gondolok)
Amy pedig szívdöglesztően szexi

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Már a sztori tele van buktatókkal, de egyszer tuti nézős.
Sajnos kevés jó háborús filmet láttam az utóbbi években, örülnék, ha egyre több jönne...
Tud valaki esetleg másik érkezéséről?

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

A látvánnyal itt sem lesz gond, reméljük tartalom is lesz a felszín alatt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A főnököm mondta, hogy nézzem meg a Kinyúlva, lenyúlva c. filmet, amiben valami autókereskedők vannak, de nem találok ilyen filmet.
Valaki esetleg tudna segíteni, mire gondolhatott?
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nekem a Sin City az egyik kedvencem, remélem nem rontják el... Szerintem nagyon nem lehet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Az 1. tetszett!A másodiktól félek...
ugyan ez a Dumb és Dumber....
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
Szvsz rataxesnek van igaza, az első részben mikor dwight először szìnre lep valóban elhangzik brittany murphytől, hogy alig ismerte meg az új arcával...és mivel a 2. rész időben hamarabb játszódik ìgy logikailag is teljesen stimmel a dolog...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 607 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon várós a sin city, azt lehet tudni dwightot miért brolin játsza clive owen helyett?peach
Mert azt hiszik, hogy Brolin jobb szinész (és több jegyet adnak el vele), pedig nem.
több mint 11 éve
Huh, abszolút jogos, köszi 😊

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nagyon várós a sin city, azt lehet tudni dwightot miért brolin játsza clive owen helyett?peach
Mintha lett volna valami átoperálós sztori az első részben...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nagyon várós a sin city, azt lehet tudni dwightot miért brolin játsza clive owen helyett?

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan