Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
az asszony miatt a nicole kidman féle inváziót kellett néznem a film+on 😕12 majom viasatonStezA kopasz egyik legjobb filmje, megvolt sokadjára is 😀Collapo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
12 majom viasatonStezA kopasz egyik legjobb filmje, megvolt sokadjára is 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Resident Evil: RetributionPocsék, rossz, és ráadásul a franchise megcsúfolása... nem tudták eldönteni mit akarnak így fos lett az eredmény... még a korábbi, amúgy egyre romló szinthez képest is.
| A korábbi filmes jelenetek átszabása és megismétlése nem hinném, hogy jó eszköz. A kalapácsos/fejszés szörny megduplázása gagyi, a harcjelenetek rosszak, klisések. a filmben lett volna egy jó lehetőség, ha a végén kiderül, hogy Alice egy felébresztett, szerepet játszó klón, mint ahogy erre mintha lenne is utalás, de ez is beragadt. Vesker figurája szánalmas és egyre rosszabb, Jill nem illik a történetbe, csak úgy ott van, mert nagy a melle... kb. A vörös királynő szánalmas, a film pocsék és még nem is annyira látványos, mint lehetne... valahogy nem lett jó. A Las Plagas és a végén Rodriguez meg fura... inkonzisztens... Moszkvában lőhetőek, halnak, Rodriguez beírta a konzolon az IDKFA, IDDQD kombót |
Pedig akár még jót is lehetett volna csinálni.... nem tudom érdekel-e ezek után egyáltalán a 6. rész, amire állítólag már leszerződtek.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
..és tényleg. Elvileg van már jó minőségben... ami elég meglepő mivel nemrég mutatták be. 😊The man with the iron fists című film magyar mozikba be fog kerülni?EazzyAzt nem tudom, de én már egy helyen megtaláltam 😀JC6
szerk: ahogy észrevettem a hang viszont rossz. Lehet megéri még egy kicsit várni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
The man with the iron fists című film magyar mozikba be fog kerülni?EazzyAzt nem tudom, de én már egy helyen megtaláltam 😀
több mint 11 éve
volt a bajod az erőszakos feka Matula bácsival? 😛 😊Ahol a vadak várnak + Louisiana a Katrina előtt/után =mikor volt Cinefest Miskolcon pont itt ajánlották, én akkor ezt írtam rólakristof
gyönyörű film 😊jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ahol a vadak várnak + Louisiana a Katrina előtt/után =mikor volt Cinefest Miskolcon pont itt ajánlották, én akkor ezt írtam róla
gyönyörű film 😊jjncaa
több mint 11 éve
Az Argo-akció...nem rossz...közepén van egy kis üresjárat, de film utolsó harmada eléggé ott van feszültségben. Tipikus egyszer nézhető film a története miatt, de akkor ott van.
Affleck pedig szépen lassan az egyik kedvenc rendezőm lesz...lett.
több mint 11 éve
Ahol a vadak várnak + Louisiana a Katrina előtt/után =Pont ugyanez jutott róla eszembe, de még nem tudtam rávenni magam, a trailer nem győzött meg, inkább mégegyszer a Nagy Hal 😊
gyönyörű film 😊jjncaa
több mint 11 éve
Ahol a vadak várnak + Louisiana a Katrina előtt/után =gyönyörű film 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.phpLátom, te is a filmbuzin találtad meg. 😛 😀
kijött a Hobbit trailer 48 FPS-ben. el lehet dönteni, hogy ez vagy a hagyományos 24-es jön be jobban, nekem előbbi nagyon barátokköztössé teszi az egészet, sokkal jobban kijön mi valódi és mi nem, viszont már így laptopon 2D-ben is baromi jó a térhatása. lehet ez a 3D-nek nagyon jót fog tenni.
szerencsére játszani fogják mindkét verzióban.shawnka
több mint 11 éve
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.phpkijött a Hobbit trailer 48 FPS-ben. el lehet dönteni, hogy ez vagy a hagyományos 24-es jön be jobban, nekem előbbi nagyon barátokköztössé teszi az egészet, sokkal jobban kijön mi valódi és mi nem, viszont már így laptopon 2D-ben is baromi jó a térhatása. lehet ez a 3D-nek nagyon jót fog tenni.
szerencsére játszani fogják mindkét verzióban.
több mint 11 éve
The man with the iron fists című film magyar mozikba be fog kerülni?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=diP-o_JxysA#!Amadeus91Eléggé várom, az első objektíven is nagyon jóra sikeredett, és amúgy is Star Trek geek vagyok, bár pont a filmeket nem csípem, de ennek jól kell sikerülnie.
több mint 11 éve
ezek elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal valahol vagy max. csak angolul?Hosszupuskán angol címmel megtalálod, magyar felirat van hozzá természetesen. Koreai filmet angol felirattal nézni nekem elég megterhelő lenne.
magyar cím is segítség lenne ha van valamelyikhez!kösz!yooker
Karácsonyi leárazás a bevásárlóközpontokban. Szóval megnéztem még két (állítólag) klasszikust, Violent Cop (Kitano), izgalamas, érdekes karakterek, de nem egy különösebben pörgős film, és a japó társadalmat kellene hozzá ismerni. Fegyverek Istene (Woo, Yun-Fat), ez inkább technikai újítások miatt lehetett sikeres, az akciójeleneteket én idegesítőnek tartottam. Nekem Yun-Fat nagy kedvencem, fél óráig tudnám bámulni, ahogy rágcsál egy fogpiszkálót, de ez elég ripacskodó szerepe volt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Seven psychopaths (magyar cím számomra nem létezik):nagyon fasza kis film volt, a poénok ültek, Farrell, Rockwell és Harrelson jól alakítottak (Farrell amilyen kétségbeesett fejeket vágott, amikor a haverja kavarta a szart, az külön megér egy misét 😀 ), Walken pedig egy isten. A sztori is tetszett, hogy | összehozták a "valós" sztorikat az íródó forgatókönyvvel benne, ráadásul a szálak néhol még össze is értek, ez pláne jó volt | .
Érződött rajta picit, hogy az In Bruges (szintén nem létező magyar címmel) alkotóinak a keze munkája, de ez is csak előnyére vált a filmnek.
Az első jelenet kicsit Tarantinora hajazott (legalábbis nekem), de megadta az alaphangot, az tuti. 😊
Köszönöm az Origónak a lehetőséget. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
The man from nowhere: egy csávó életét múltbéli tragédia árnyékolja be, de mikor elrabolják a szomszéd kislányt, egy hámozókéssel felszámolja az egész alvilágot. Na ez akciófilm!!ezek elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal valahol vagy max. csak angolul?
I saw the devil: Aki nem látta, nézze meg. Kell hozzá egy kicsit erősebb idegrendszer, de a sorozatgyilkost játszó színész valami zseniális.
The Raid: 20 kommandós, 30 emelet terror, vagy valami ilyesmi. 15 perc vekengés (terhes feleség, meg korpa közé keveredő állampolgár) után elindul a zúzás. És végre egy tisztességes írói húzás, hogy a rosszfiú miért nem lövi egyből fejbe a jófiút.
Merantau: ugyanaz a rendező. 30 perc vekengés, utána egy silat mester egymaga felszámol egy emberkereskedő bandát.
És bámulod a megkoreografált akicójeleneteket, nem tudod, hogy ki marad életben, ki nem, utolsó percig mi a fene?
The Good, The Bad, The Weird: egy kalandfilmnek, és paródiának is kiváló, telejsen meglepő stílusú film.
Ázsiáig kell menni jó filmekért, a szereplőket fél órán keresztül meg se tudom különböztetni.füligjimmy
magyar cím is segítség lenne ha van valamelyikhez!kösz!
több mint 11 éve
Megnéztem a Battleship-et, nem értem miért húzta itt le mindenki, persze, egy szar popcorn mozi, de van aki többet várt? 😮 Így viszont teljesen jól eltöltöttem vele a délutánom egy részét 😊Mondjuk azt nem is tudtam, hogy átvették a FNL szereplőgárdáját 😀
több mint 11 éve
A közízlés változik, de az én ízlésem kevésbé (bár nyilván az is), egy filmet pedig elsősorban az alapján fogok megítélni, hogy engem mennyire kötött le 😊 filmművészeti jelentőségét/értékét el tudom ismerni nekem nem tetsző műveknek is, de csak ezért nem fogom a magam szubjektív listáján a jó filmek közé sorolni.Rajnapedig olyan ez, mint mondjuk egy jó whisky, itass meg egy pohár kék Johnnie-t egy olyan emberrel, aki addig max a sörig jutott és elvétve nyalt csak bele a piros Johnnie-ba, majd utána próbáltasd ki egy olyannal, aki már számos fajtát kipróbált...
---
több mint 11 éve
A közízlés változik, de az én ízlésem kevésbé (bár nyilván az is), egy filmet pedig elsősorban az alapján fogok megítélni, hogy engem mennyire kötött le 😊 filmművészeti jelentőségét/értékét el tudom ismerni nekem nem tetsző műveknek is, de csak ezért nem fogom a magam szubjektív listáján a jó filmek közé sorolni.
több mint 11 éve
ez megint érdekes kérdés, mert ugye a közízlés is változik, hány olyan művész alkotott például, akit saját korában szinte semmibe vettek, majd haláluk után váltak felkapottászerintem pedig ha képes vagy értékelni a részleteket, akkor tud csak lekötni igazán, és nem kizárólag attól fogsz majd jónak/rossznak tartani egy-egy filmet, hogy a sztorival mennyire tudtál azonosulni és azt mennyire tartod koherensnekjjncaaEzt elfogadom, én nem értek a filmekhez különösebben, de azért az sztem akkor is igaz, hogy egy film akkor igazán jó, ha egy e téren kevésbé érzékeny embert is leköt a sztorija/világa, és művészetileg is értékes. Ha valamit csak egy szűk klub tud értékelni, azzal valami baj van.Rajna
de fordítva is igaz lehet, a "művészfilmek" között emlegeted a 2001: A Space Odyssey-t, mikor az 68-ban pl. hatalmas kasszasiker volt...
---