NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Zero Dark Thirty

Amikor új volt, valamiért kimaradt.
Elsőre soknak tűnik a 2 és fél óra, de aztán mégsem.
Bár látszólag arról szól, hogyan kapták el 10 év alatt bin Ladent, valójában biztos vagyok, hogy nem úgy történt, ahogy a filmen láttuk, hiszen a filmen úgy láttuk.
De ez tulajdonképpen lényegtelen, mivel a film nem egy dokumentumfilm, és a rendezőnő méltó párját alkotta meg a Hurt Locker-nek.
Ahogy az a film a függőségről, szenvedélybetegségről szól, úgy ez is valami hasonlóról, a tántoríthatatlanságról, kitartásról, a rögeszme kialakulásáról.
Emellett a jelenetek egymásutánisága, kidolgozottsága, kaotikus mivolta ritka érzékletesen adja vissza az érzést, ami a tű keresését jelenti a szénakazalban, ahol nem hősök, csak emberi mulasztásokkal terhes alkalmazottak, gyenge, töketlen vezetők, szőrszálhasogató, a hibázástól rettegő hivatalnokok jelentik a mindennapokat.
Persze emiatt kissé nyomasztó az egész, de van benne jópár jelenet, ami örökre beleég az emberbe.
Én személy szerint nem pont az ilyen filmeket szeretem, nem ezek nyújtanak számomra felhőtlen szórakozást, de ennek ellenére úgy gondolom találtam egy 10/10-es filmet, ami elég ritka mostanság.

több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 322
A Duna TV minden vasárnap este leadja Hitchcock egyik filmjét (reklám nélkül), születésének száztizenötödik évfordulója alkalmából. Előző héten a Psycho ment, most vasárnap 21:30-tól az Észak-Északnyugat lesz terítéken, következő héten pedig a Madarakat, aztán a Marniet vetítik, illetve aug 22. pénteken a Zsarolást is leadják. Lehet, a torrentek világában fölöslegesen hívom fel erre a figyelmet, de hátha valaki mégis kedvet kap, aki még nem látta ezeket, vagy újranézné. (Személyes kedvencem a Vertigo vagy volt már, vagy nem lesz, a port tanulsága szerint)
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
OFF:
Erdőben vagy. Nem kicsit.
Egyrészt tőlem a szcientológia olyan távol áll, mint az Antares, másrészt tapasztalatból beszélek, harmadrészt, amiről te beszélsz az tünet. Nem ok. Az okok mentálisak (akár saját családdal kapcsolatban, akár közvetlen barátság, akár másokat látva tudnék hozni elég sok példát), a tünet kezelése a vegyi katyvaszozás, de ismétlem: nem segít, mivel látom közvetlen környezetemben is, csak tünetet kezel, időszakosan. Problémát nem old meg, tipikus nyugati orvoslás, probléma okának figyelmen kívül hagyása, de a laborban tök sok mindent ki lehet keverni, amivel tünetet lehet kezelni.
ONkishaszi
Gyógyszer és terápia. A kettő együtt jár, nincs gyógyszeres kezelés pszichoterápia nélkül. A gyógyszer szolgál a tüneti kezelésre és terápia pedig az okok felderítésében és megoldásában.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
A depersszión pont nem gyógyszerekkel és terápiával lehet segíteni, Sobri, csak mondom. Szedatív jellegű vegyszarokkal annyit érsz el, hogy "amikor baj van, akkor bedobsz egy emendemzet" és onnantól kevésbé érdekel, hogy befostál, de a problémát nem hogy nem oldja meg, hanem a lehető legrosszabbat teszi: elodázza a tényleges megoldási lehetőségek keresését, felismerését, és függővé tesz. Gyakorlatilag intézményesített drogfüggőség kialakítása.
Vagy az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása - az emberek igen kis százalékának van, csak mondom -, vagy esetleg más nagyobb tudású segíthet ezen, de kevésbé hiszem, hogy ehhez a sok iskolát végzett terapeuták lennének a megfelelő alanyai...kishaszi
Pedig de.
Amit írsz szcientológus bullshit.
A megoldás gyógyszer (megfelelő kemikália, az agy hiányzó vegyszereinek pótlására) és terápia (megfelelő hozzáállás, életvitel, szemléletmód kialakítása a megoldások érdekében).
Ez pedig: "az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása" tipikus Münchausen báró esete a mocsárral, ahonnan a hajánál fogva húzta ki saját magát - állítása szerint.
A depresszió nem úri huncutság, vagy a gyengék betegsége, hanem színtiszta kémia, amit olyan vegyszerek hiánya okoz, mint a dopamin, szerotonin, noradrenalin, stb.Sobri Jóska
OFF:
Erdőben vagy. Nem kicsit.
Egyrészt tőlem a szcientológia olyan távol áll, mint az Antares, másrészt tapasztalatból beszélek, harmadrészt, amiről te beszélsz az tünet. Nem ok. Az okok mentálisak (akár saját családdal kapcsolatban, akár közvetlen barátság, akár másokat látva tudnék hozni elég sok példát), a tünet kezelése a vegyi katyvaszozás, de ismétlem: nem segít, mivel látom közvetlen környezetemben is, csak tünetet kezel, időszakosan. Problémát nem old meg, tipikus nyugati orvoslás, probléma okának figyelmen kívül hagyása, de a laborban tök sok mindent ki lehet keverni, amivel tünetet lehet kezelni.
ON

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Most már olyan sokan irták (irtátok itt is) hogy a Galaxis őrzői jól sikerült hogy megjött a kedvem hogy elmenjek. PEdig mikro elöször megláttam az volt az első benyomásom h mi ez a marhaság.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Galaxis őrzői!
El kéne menni...akkora kasszasiker,mint az atom.
és csak jót olvasni róla....ZoliZoltán
most jöttem róla, szerintem fasza volt 😊
pedig blockbusterekről ha túl sok jót olvasok, és túlságosan megnőnek az elvárásaim, mindig csalódok, így manapság már próbálom elkerülni az előzetes kritikákat, ha érdekel valami... mondjuk most nem is vártam túl sokat, de így legalább pozitív csalódás volt teljesen 😊
a lenti hsz-szel egyetértek teljesen, soundtrack tényleg marhajó volt. ráadásul nálunk is félóra csúszással kezdték 😀 15 perc semmi után 15 perc trailer, majd végre a film.
stáblista utáni jelenet azért nekem csalódás volt, jobbat reméltem.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Galaxis őrzői!
Én ezt nem tudom elhinni...3x voltam úgy moziban, hogy láttam az előzetesét és már első ránézésre annyit tudtam csak mondani, hogy ez az amit tuti, hogy nem nézek meg, mert már a trailer is sz@r volt. Alapból utálom az ilyen "beszélő mosómedve" és társai filmeket.dugo1993
Ez a vicc,hogy én is tökre így vagyok a mosómedvével!(de hát kövezhely,marvel,comic,etc)
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A depersszión pont nem gyógyszerekkel és terápiával lehet segíteni, Sobri, csak mondom. Szedatív jellegű vegyszarokkal annyit érsz el, hogy "amikor baj van, akkor bedobsz egy emendemzet" és onnantól kevésbé érdekel, hogy befostál, de a problémát nem hogy nem oldja meg, hanem a lehető legrosszabbat teszi: elodázza a tényleges megoldási lehetőségek keresését, felismerését, és függővé tesz. Gyakorlatilag intézményesített drogfüggőség kialakítása.
Vagy az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása - az emberek igen kis százalékának van, csak mondom -, vagy esetleg más nagyobb tudású segíthet ezen, de kevésbé hiszem, hogy ehhez a sok iskolát végzett terapeuták lennének a megfelelő alanyai...kishaszi
Pedig pont hogy gyógyszerrel és/vagy terápiával lehet gyógyítani. Kell egy jó pszichiáter, aki eldönti hogy valóban kell-e gyógyszer (és ha igen milyen) míg egy pszichológus segít abban, hogy rájöjj mi a probléma és fel tudd dolgozni. Nem mindig az a dolog a ludas, ami kiváltja a tünetet, hanem a háttérben van egy mélyebb gyökerű gond. Az önkezeléssel tévútra viheted magad, míg egy külsős szakember rávilágíthat arra, ami a valódi baj. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. És van, amikor igenis kell a gyógyszer, de van amikor a pszichoterápia is elég.

A depressziónak, mint betegségnek vajmi kevés köze van a hülye rajongókhoz, paparazzikhoz, sok pénzhez, ismertséghez.
Sokkal inkább a kémiához.Sobri Jóska
Gyakorlatilag minden kémiai reakciót vált ki, a hülye rajongó is, a paparazzi is és a sok pénz is. Szóval mégis csak van köze, mert ugye az hogy megnevezzük mely anyagok hiányoznak a depressziósokból, még nem zárja ki azon okokat, amik okozhatják ezek csökkent termelődését.
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ha valaki ismer még hasonlót azt szívesen fogadnám.süti
Man from earth, Brazil, Mr Nobody, Gattaca
Ezek mind nagyon jó és elgondolkodtató sci-fik.Sebii
K-Pax ki ne maradjon 😉

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Galaxis őrzői!
Én ezt nem tudom elhinni...3x voltam úgy moziban, hogy láttam az előzetesét és már első ránézésre annyit tudtam csak mondani, hogy ez az amit tuti, hogy nem nézek meg, mert már a trailer is sz@r volt. Alapból utálom az ilyen "beszélő mosómedve" és társai filmeket.

több mint 11 éve
Pedig de.
Amit írsz szcientológus bullshit.
A megoldás gyógyszer (megfelelő kemikália, az agy hiányzó vegyszereinek pótlására) és terápia (megfelelő hozzáállás, életvitel, szemléletmód kialakítása a megoldások érdekében).
Ez pedig: "az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása" tipikus Münchausen báró esete a mocsárral, ahonnan a hajánál fogva húzta ki saját magát - állítása szerint.
A depresszió nem úri huncutság, vagy a gyengék betegsége, hanem színtiszta kémia, amit olyan vegyszerek hiánya okoz, mint a dopamin, szerotonin, noradrenalin, stb.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Galaxis őrzői!
és csak jót olvasni róla....
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
U.I. 2: a 3D-nek továbbra se látom értelmét...Jughead
Lelehet gombolni egy kis többlet pénzt a nagy semmire. Ráadásul engem rohadtul irritál.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Sin city-t potold!

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Még most hajnalban írtam az nba1.hu-ra a Galaxis őrzőiről, csak lusta vagyok ide is össze hozni egy írást, de mivel ajánlani akarom mindenkinek még a képregény szkeptikusoknak is, így bemásolom ide is a hajnali irományomat. 😀

Most jöttem haza a Galaxis őrzői premierről, igaz csak azért mentem, mert ilyenen még nem voltam, így elmentem a haverokkal mégha a film annyira nem is érdekelt.

Na most ehhez képest nagyon király volt, totál laza, laza karakterekkel, és vicces. Úgy értem tényleg vicces, nem úgy mint a többi Marvel film, hogy a poénok ilyen gyerekesek és kiszámíthatóak (ennek ellenére kvázi szeretem őket bár nem az abszolút kedvenceim), hanem végre igazán jó viccekel van tele (bár azért vannak benne gyerekeknek poénok is persze, de hát na őket is kell szórakoztatni) és ez is a film lényege semmi más, inkább mondanám vígjatéknak, mint bármi másnak, de pont ettől a legjobb képregény film eddig szerintem (a Sin City kivételével az összeset láttam már, ami számít).

Meg nézem majd mégegyszer azért mielőtt leértékelném, mert moziban általában többet nevet az ember, de így elsőre azt mondanám, hogy csak az Inglourious Basterdsen, a Blöffön, a Djangón, és az In Bruges-ön nevettem/mosolyogtam ennél többet, szóval igen csak jó volt, bár azért az előbbi 4-hez, mint film persze nem mérhető. 😉

Ja és a soundtrack is nagyon jó, az is olyan laza és annyira együtt él a filmmel, hogy így nagyon lehet élvezni ezeket a feelgood zenéket.

U.I.: amúgy fél órát csúszott a mozi, mert csak harmadik próbára sikerült elindítani képpel együtt a filmet, bár mi jól szórakoztunk rajta a terem többi része eléggé háborgott, szóval érdekes volt. 😀

U.I. 2: a 3D-nek továbbra se látom értelmét...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Vagy az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása - az emberek igen kis százalékának van, csak mondom -, vagy esetleg más nagyobb tudású segíthet ezen, de kevésbé hiszem, hogy ehhez a sok iskolát végzett terapeuták lennének a megfelelő alanyai...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ráadásul nem ritka jelenség.
Jim Carrynek a házassága ment rá. Mattew Perry öngyilkossági kísérlettel a kórházat is megjárta. Owen Wilson életét pedig éppen hogy megtudták menteni, miután felvágta az ereit.süti
Lehet segítene a dolgokon, hogyha őket is emberként kezelnék és a sok marha nem fosná le a bokáját és "támadna" rájuk, ha meglátja. Vagy ha lehetne magánéletük, amit élhetnének és nem fotóznák/videóznák őket seggvakarás közben is, ami után persze kitör a botrány, mert a sok szarjankó felháborodik, hogy ilyet nem lehet, mert nem illik az imidzsbe. Ezen felül még jönnek az óriási fizetések, a másik dolog, amibe "belebolondul" az ember. Van aki bírja, de sajnos vannak akik besokallnak.Tony
A depressziónak, mint betegségnek vajmi kevés köze van a hülye rajongókhoz, paparazzikhoz, sok pénzhez, ismertséghez.
Sokkal inkább a kémiához.
Persze a psziché is közrejátszik, és vannak akiknél a depresszió pszichotikus jellegű, de sajnos nem hiszem, hogy -ahogy írod- "Lehet segítene a dolgokon, hogyha őket is emberként kezelnék".
Lehet segíteni, de inkább gyógyszerekkel és terápiával.
Az persze tény, hogy a normális életet nem könnyíti meg a sztárság, mint olyan, de ez kikerülhetetlen velejárója az ismertségnek, gazdagságnak, és az ezekkel járó kötelezettségeknek.
De a depresszió nem egy ezekre adott válasz, hanem egy főként kémiai okok miatt jelentkező betegség.Sobri Jóska
űűűűűűűűű
Általában bipoláris betegek, mániás-depresszió, a mániás fázist látjuk a viccesemberben, aztán az kiégeti az agyat és jön a depresszív szakasz. Hogyne lenne köze mindenhez - ez egy szpihiátriai kórkép, nyilván minden nyomás nyomot hagy és az csinálja a kémiát. Másodrészt meg tápszeresek, alkoholfüggők, szinpadfüggők mind-mind mind depresszív szakaszokkal a nem beviteli fázisban.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 629 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Éjjel láttam a Friday Night Lights-ot (nem a sorozatot, hanem a Billy Bob Thorton főszereplésével készült filmet). Egész korrekt mozi volt, és még a fordítás is egész élvezhetőre sikerült hozzá.
több mint 11 éve
Jim Carrynek a házassága ment rá. Mattew Perry öngyilkossági kísérlettel a kórházat is megjárta. Owen Wilson életét pedig éppen hogy megtudták menteni, miután felvágta az ereit.süti
Lehet segítene a dolgokon, hogyha őket is emberként kezelnék és a sok marha nem fosná le a bokáját és "támadna" rájuk, ha meglátja. Vagy ha lehetne magánéletük, amit élhetnének és nem fotóznák/videóznák őket seggvakarás közben is, ami után persze kitör a botrány, mert a sok szarjankó felháborodik, hogy ilyet nem lehet, mert nem illik az imidzsbe. Ezen felül még jönnek az óriási fizetések, a másik dolog, amibe "belebolondul" az ember. Van aki bírja, de sajnos vannak akik besokallnak.Tony
Sokkal inkább a kémiához.
Persze a psziché is közrejátszik, és vannak akiknél a depresszió pszichotikus jellegű, de sajnos nem hiszem, hogy -ahogy írod- "Lehet segítene a dolgokon, hogyha őket is emberként kezelnék".
Lehet segíteni, de inkább gyógyszerekkel és terápiával.
Az persze tény, hogy a normális életet nem könnyíti meg a sztárság, mint olyan, de ez kikerülhetetlen velejárója az ismertségnek, gazdagságnak, és az ezekkel járó kötelezettségeknek.
De a depresszió nem egy ezekre adott válasz, hanem egy főként kémiai okok miatt jelentkező betegség.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Szerintem nagyon jó lett az Amerika Kapitány 2!JC6
Én is csak ajánlani tudom. | És várom már a következő részt... |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet segítene a dolgokon, hogyha őket is emberként kezelnék és a sok marha nem fosná le a bokáját és "támadna" rájuk, ha meglátja. Vagy ha lehetne magánéletük, amit élhetnének és nem fotóznák/videóznák őket seggvakarás közben is, ami után persze kitör a botrány, mert a sok szarjankó felháborodik, hogy ilyet nem lehet, mert nem illik az imidzsbe. Ezen felül még jönnek az óriási fizetések, a másik dolog, amibe "belebolondul" az ember. Van aki bírja, de sajnos vannak akik besokallnak.
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
tudom hogy ez volt a szakmája amit nagyon jól is csinált , de
sajnos a túlzott viccelődés és látszólagos jókedv , feldobódottság mögött az életben igen gyakran húzódik meg depresszió....😕yooker
Jim Carrynek a házassága ment rá. Mattew Perry öngyilkossági kísérlettel a kórházat is megjárta. Owen Wilson életét pedig éppen hogy megtudták menteni, miután felvágta az ereit.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
sajnos a túlzott viccelődés és látszólagos jókedv , feldobódottság mögött az életben igen gyakran húzódik meg depresszió....😕yooker
nba1.hu-ról lopva.
Man goes to doctor. Says he's depressed. Says life seems harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world where what lies ahead is vague and uncertain.
Doctor says "Treatment is simple. Great clown Pagliacci is in town tonight. Go and see him. That should pick you up."
Man bursts into tears.
Says, "But Doctor... I am Pagliacci."Bébé
ez tényleg jó!
amúgy mint ahogy. én is, gondolom ő is, az életből lopta...

szerk: de szép lett...😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
nba1.hu-ról lopva.
Man goes to doctor. Says he's depressed. Says life seems harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world where what lies ahead is vague and uncertain.
Doctor says "Treatment is simple. Great clown Pagliacci is in town tonight. Go and see him. That should pick you up."
Man bursts into tears.
Says, "But Doctor... I am Pagliacci."
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Szomorú hír. 😕
 www.youtube.com/watch?v=m7vQ-IEbiJExrace77
Nyugodjék békében.
(A videóval megelőztél.)süti
sajnos a túlzott viccelődés és látszólagos jókedv , feldobódottság mögött az életben igen gyakran húzódik meg depresszió....😕