Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Focis filmekből a Big Fan és a Blind Side mindenképp megnézendő. Nem rég néztem meg a Touchback-et is, az is ajánlható.
több mint 11 éve
Leszedtem a Schleck féle ajánlót. Ez a hatás inkább ilyen vonal élesítés mint a dupla képkocka eredménye, de már értem, hogy Rata mire célzott a szappanoperás hasonlattal. Haveromék is mindig így nézik a filmeket , engem meg kerülget a hányinger mert ez inkább mű mint, hogy a valós érzékelhető látnivalót mutatná és tényleg ilyen hatással régi tv sorozatoknál lehet találkozni. (értsd: a valóságban sem így lát az ember...vagy csak a szemem romlik 😀 )GreengoSzerintem az egyeseknél jelentkező hányingerben az is közre játszik hogy 3D-vel van kombinálva a cucc.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoNem érzékeli a különbséget? 😀
Innen töltsd le a mediumot: www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.php
És ez csak konvertált. Hogy tetszik-e az embernek, az más kérdés, de a különbség egyértelmű.Schleck
Leszedtem a Schleck féle ajánlót. Ez a hatás inkább ilyen vonal élesítés mint a dupla képkocka eredménye, de már értem, hogy Rata mire célzott a szappanoperás hasonlattal. Haveromék is mindig így nézik a filmeket , engem meg kerülget a hányinger mert ez inkább mű mint, hogy a valós érzékelhető látnivalót mutatná és tényleg ilyen hatással régi tv sorozatoknál lehet találkozni. (értsd: a valóságban sem így lát az ember...vagy csak a szemem romlik 😀 )Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoÉrzékelhető egyébként, legalábbis ha olyan mint a tévémen a "motion plus" cucc, és az eddig olvasottak alapján hasonló az élmény (a tévé úgy csinál 100 hz-es képet hogy kiszámolja a két képkocka közötti "átmenetet" és beilleszti, ezáltal nő az FPS).
Kicsit ilyen brazil szappanopera jellegű tőle a mozgás, de szokható.Rataxes
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniSzemekbe zárt titkokat mondanám pl. Viszonylag új, és nem USA-beli, úgyhogy nem a "szokásos". Ráadásul jó hosszú is, elleszel vele egy ideig, és unatkozni nem hinném, hogy fogsz rajta 😊
több mint 11 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoÉrzékelhető egyébként, legalábbis ha olyan mint a tévémen a "motion plus" cucc, és az eddig olvasottak alapján hasonló az élmény (a tévé úgy csinál 100 hz-es képet hogy kiszámolja a két képkocka közötti "átmenetet" és beilleszti, ezáltal nő az FPS).
Kicsit ilyen brazil szappanopera jellegű tőle a mozgás, de szokható.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:GreengoNem érzékeli a különbséget? 😀
Innen töltsd le a mediumot: www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_99968.php
És ez csak konvertált. Hogy tetszik-e az embernek, az más kérdés, de a különbség egyértelmű.
több mint 11 éve
Most, hogy kicsit utána olvastam mi is ez a HFR azt mondom ez csak parasztvakítás. Eddig sem láttam szaggatottnak a képet...most, hogy dupla annyi képkockát tolnak az arcom elé nem lesz folyamatosabb a kép. Pontosabban a szem nem érzékeli majd a különbséget. Azért remélem a dupla filmkocka mennyiség dupla jegyárat is eredményez. :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
HFR vagy nem HFR. Vélemények?shawnkaÉn utóbbiban láttam a Hobbitot és nagyon tetszett. De én olyasvalaki vagyok, akinek az alap LOTR trilógia ott van az örök kedvencek lista legtetején.
több mint 11 éve
Ne bántsátok a feketerigót(to kill a mockingbird) engem totál lenyűgözött és most helyben megtudnám megint nézni. A könyvet nem olvastam de az angol tanár tanácsára megnéztem a filmet és nem bántam meg !
több mint 11 éve
catattack
3 520
Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniNézd meg a Téglát! Nekem is ma jutott eszembe, hogy milyen rég láttam...
Nem'tom láttad-e?
több mint 11 éve
Jughead
5 202
Hát én kipróbálnám a helyedben a HFR-t. 😉 Sajnos nálunk a többiek leszavazták úgyhogy normálban nézzük meg szombaton. 😕 Mondjuk az is igaz, hogy pl Új-Zélandon nagy zúgolódás volt a bemutató után...
több mint 11 éve
Hall of Fame Ranking?HFR vagy nem HFR. Vélemények?shawnkaHFR! Bármi is legyen az. 😛Greengo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
HFR vagy nem HFR. Vélemények?shawnkaHFR! Bármi is legyen az. 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
HFR vagy nem HFR. Vélemények?
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.BazzaniMi számít nálad újabbnak?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami jóféle thriller/krimi filmet ami a végsőkig izgalmas? Szilveszteri unaloműzésre kellene. Valami újabbra gondoltam.
több mint 11 éve
Köszönöm a segítségeteket.Most a Minden héten háborút nézem, persze ezt sem első alkalommal.Emlékezz a Titánokra?Nálam alapvetés,érdekelne a ti véleményetek is.laccoo74Akkor én értettem félre az alapvetés szót.. mindenképpen érdemes megnézni, bár néhol kicsit hatásvadász... én bírom.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Köszönöm a segítségeteket.Most a Minden héten háborút nézem, persze ezt sem első alkalommal.Emlékezz a Titánokra?Nálam alapvetés,érdekelne a ti véleményetek is.
több mint 11 éve
jjncaa.blogspot.com/2012/02/az-elet-legjobb-forgatokonyviro-20.htmlMost néztem meg a Lagyőzhetetlent Mark Wahlberggel immáron nyolcadik alkalommal, de még mindig nagyon tetszik.Tudnátok ajánlani focis filmeket?Alapvetések /Blind side, Út a csúcsra stb/nem játszanak, azokat láttam.laccoo74friday night lights (meg persze sorozat ha kimaradt volna eddig), varsity blues.brk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tetszik.Tudnátok ajánlani focis filmeket?igen,
laccoo74
Alapvetéseklaccoo74Az Express "alapvetés"?
És a Rudy
Vagy az Emlékezz a titánokra?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Mostanában nem megy a játékból készült filmeknek... Tekken... ehh, bár Kelly Overton és Candice Hillebrand csinos volt 😀 de lehet, hogy ez kevés egy filmnek...
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
.brk
1 890
Most néztem meg a Lagyőzhetetlent Mark Wahlberggel immáron nyolcadik alkalommal, de még mindig nagyon tetszik.Tudnátok ajánlani focis filmeket?Alapvetések /Blind side, Út a csúcsra stb/nem játszanak, azokat láttam.laccoo74friday night lights (meg persze sorozat ha kimaradt volna eddig), varsity blues
több mint 11 éve
Most néztem meg a Lagyőzhetetlent Mark Wahlberggel immáron nyolcadik alkalommal, de még mindig nagyon tetszik.Tudnátok ajánlani focis filmeket?Alapvetések /Blind side, Út a csúcsra stb/nem játszanak, azokat láttam.
több mint 11 éve
end of watch megbaszott rendesen...év filmje nálamkülön plusz a sgt.Mckenzie-ért.
több mint 11 éve
catattack
3 520
az asszony miatt a nicole kidman féle inváziót kellett néznem a film+on 😕peachPapucs! 😛