Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami idei filmet ami tényleg a "szétröhögöd magad" kategória? Ne valami bugyutát légyszi. Köszi.BazzaniFeketeék-fehéren...bár lehet h ez a bugyuta kategória 😀
Felkoppintva...hát ebben is van pár beteg poén 😀
Felvéve...hát lehet ez is olyan 😀
Pancserpolice...hát jah ez beteg 😀
Valami Amerika 2
Randiguru
Amerikába jöttem
Az 50 első randi
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Igazából szerelem
Utsó háromban van "egy kis" romantika de attól még sírtam rajtuk párszor. 😀
Neveletlen hercegnő
Beépített szépség
Apámra ütök
Vejemre ütök
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tudtok ajánlani valami idei filmet ami tényleg a "szétröhögöd magad" kategória? Ne valami bugyutát légyszi. Köszi.BazzaniÉletrevalók.
több mint 11 éve
deyell
11 702
nemrég kerestem én is hozzá, nem találtam angolt sem. nézzétek meg bátran anélkül, közepes tudással is meg lehet érteni, nem bonyolult a szöveg (leszámítva az futballal kapcsolatos kifejezéseket, de azokat vágjátok)Nekem ha angol feliratot találtok is elég, de egyelőre nem leltem sehol.TocaJanuárban jön dvd-re, akkor csinálok majd hozzá feliratot isjjncaaha gondolod szívesen segítek! persze a quarterback-et hátvédnek fordítanám mint minden jó szinkronban 😀winston
choose life
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Tudtok ajánlani valami idei filmet ami tényleg a "szétröhögöd magad" kategória? Ne valami bugyutát légyszi. Köszi.BazzaniAmerican Reunion ha bejöttek a korábbi részek.
több mint 11 éve
Nekem ha angol feliratot találtok is elég, de egyelőre nem leltem sehol.huh, köszi!az oscar díjas undefeated-hez nem tud valaki valami linket? nagyon rég óta meg szeretném nézni, de csak nagyon kétes vagy nem seedelt torrent linkeket találok.winstonnmagon fent van Toca
ha gondolod szívesen segítek! persze a quarterback-et hátvédnek fordítanám mint minden jó szinkronban 😀winstonaz oscar díjas undefeated-hez nem tud valaki valami linket? nagyon rég óta meg szeretném nézni, de csak nagyon kétes vagy nem seedelt torrent linkeket találok.winstonJanuárban jön dvd-re, akkor csinálok majd hozzá feliratot isjjncaa
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami idei filmet ami tényleg a "szétröhögöd magad" kategória? Ne valami bugyutát légyszi. Köszi.BazzaniApaég! Diktátor Ted
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Tudtok ajánlani valami idei filmet ami tényleg a "szétröhögöd magad" kategória? Ne valami bugyutát légyszi. Köszi.
több mint 11 éve
Van egy nagyon régi Joe Pesci film, az Easy Money,magyar címe Örökkön örökség.Nagyon szeretném beszerezni.Valakinek, valami,ötlet,ilyesmi?
több mint 11 éve
huh, köszi!az oscar díjas undefeated-hez nem tud valaki valami linket? nagyon rég óta meg szeretném nézni, de csak nagyon kétes vagy nem seedelt torrent linkeket találok.winstonnmagon fent van Toca
ha gondolod szívesen segítek! persze a quarterback-et hátvédnek fordítanám mint minden jó szinkronban 😀az oscar díjas undefeated-hez nem tud valaki valami linket? nagyon rég óta meg szeretném nézni, de csak nagyon kétes vagy nem seedelt torrent linkeket találok.winstonJanuárban jön dvd-re, akkor csinálok majd hozzá feliratot isjjncaa
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
mármint a diákok, oktatás, tüntetés téma...
több mint 11 éve
Először az "érettségi & felvételi"pssszt, mindenki asziszi a szoccerbbe vagy
utána "politika"
a többi topikban nem nagyon láttam...de könyörgöm, már a "filmek"-ben is? 😀 😀 😀JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Először az "érettségi & felvételi"utána "politika"
a többi topikban nem nagyon láttam...de könyörgöm, már a "filmek"-ben is? 😀 😀 😀
több mint 11 éve
egy normális diákság esetében, ez már rég átcsapott volna vmi forradalom félébe, lásd annó. márc. 15-t, de legalább pár kocsit felgyújthattatok volna. ez a plakátokkal kimegyünk inni meg óbégatni sztem sem nagy szám 😀Nem szoktam kódorogni, sem hőbörögni. A fene nagy demokratikus elméd meg nem fogja fel , hogy a diákok kiállnak magukért és szerinted csak hőbörögnek az már nem az én gondom.TocaNem. Hanem azért, mert készülődés helyett kint kódorogtál a többi hőbörgővel 😛Sobri JóskaMegnéztem ezt az Elrabolva kettőt, de nem estem hanyatt... JC6Most miattad fogok megbukni a holnapi vizsgán 😀Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem szoktam kódorogni, sem hőbörögni. A fene nagy demokratikus elméd meg nem fogja fel , hogy a diákok kiállnak magukért és szerinted csak hőbörögnek az már nem az én gondom.Nem. Hanem azért, mert készülődés helyett kint kódorogtál a többi hőbörgővel 😛Sobri JóskaMegnéztem ezt az Elrabolva kettőt, de nem estem hanyatt... JC6Most miattad fogok megbukni a holnapi vizsgán 😀Toca
több mint 11 éve
Nem. Hanem azért, mert készülődés helyett kint kódorogtál a többi hőbörgővel 😛Megnéztem ezt az Elrabolva kettőt, de nem estem hanyatt... JC6Most miattad fogok megbukni a holnapi vizsgán 😀Toca
több mint 11 éve
Megnéztem ezt az Elrabolva kettőt, de nem estem hanyatt... JC6Most miattad fogok megbukni a holnapi vizsgán 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem ezt az Elrabolva kettőt, de nem estem hanyatt...
több mint 11 éve
Mondjuk ha már egy könyvben van, akkor nyilván ott van a másik 3 is, amik szintén nagyon jók. 😀 A jó tanuló magasan a legjobb nálam a 4 közül. 😀Pláne, hogy csak egy novella, megvan fél óra alatt. 😊Sobri JóskaRemény rabjai örök klasszikus darab.Kemény, mégis emberi.Aki nem látta, annak ajánlom.Kicsit hosszú, de megéri rászánni az időt.laccoo74Elolvasni is erősen javallott. 😀
Vrijbloed
ON
több mint 11 éve
érdekesnek tűnő film kezdődik 21.00-kor a Dunán :port.hu/a_joslat_first_snow/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=20075849&i_topic_id=1
több mint 11 éve
Áprilisban jön a Pain and gain, Marky Mark rendesen odapattintotta magát 😊volt egy kép ahol the rockkal feszítenek, ott azért ropinak tűnik 😀
JayB
több mint 11 éve
A zsaruk becsülete(Pride and Glory)
Egy szokásosan szomorú,lelkileg nyomorba döntő Norton film.
Kellően egyszerű történet a korrupt zsarukról és a magányos becsületesről aki ugye kudarcra van ítélve eleve,de itt még a család is bekavar rendesen.
Nem lenne rossz film ha nem lenne a vége elkapkodva de hát azt kell mondjam ,hogy nekem olyannak tűnt...
spoiler nélkül is nagyon béna a vége.
Kár érte mert jó lehetne így csak egy közepesnél kicsit jobb film az is főleg a az elején átjövő hangulat és Norton miatt.
több mint 11 éve
Pláne, hogy csak egy novella, megvan fél óra alatt. 😊Remény rabjai örök klasszikus darab.Kemény, mégis emberi.Aki nem látta, annak ajánlom.Kicsit hosszú, de megéri rászánni az időt.laccoo74Elolvasni is erősen javallott. 😀
Vrijbloed
több mint 11 éve
Most néztem meg a 'Trouble with te Curve' c. filmet. (Clint Eastwood, Justin Timberlake, Amy Adams) Klasszikus sportfilm, a tipikus amerikai "ízesítéssel". (Amit én kifejezetten szeretek. 😊 ) Baseball-os film egyébként. Szokásos történet, szépen van bemutatva. Végig vezetik a történteket egyes szálakon. Nekem tetszett, bár az igazat megvallva kicsit eseménydúsabbra számítottam, de ez most nem érdekel. Jó volt így. Én ajánlom bárkinek. 😊Valaki másnak véleménye?
több mint 11 éve
Remény rabjai örök klasszikus darab.Kemény, mégis emberi.Aki nem látta, annak ajánlom.Kicsit hosszú, de megéri rászánni az időt.laccoo74Elolvasni is erősen javallott. 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Áprilisban jön a Pain and gain, Marky Mark rendesen odapattintotta magát 😊