NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
97
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk én semmi ilyesmit nem vettem ki abból amit írt. Áruld már el, téged miért bánt ha valakinek ez tetszett?Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Csatajelenetek látványosak de nem oylan kuszák ,minta Transformersben pl.
Szóval jó volt!
Moziba is megnézem! 😛ZoliZoltán
Csak így tovább, írd majd meg, hogy moziban milyen volt, aztán DVD-n, különös tekintettel a Szecska mestert vagy Raffaellot megformáló színész alakítására.
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!Sobri Jóska
több mint 11 éve
Szerintem nevezzük át a topicot "IMDB top 10 diskurzus"-ra.Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Szóval jó volt!
Csak így tovább, írd majd meg, hogy moziban milyen volt, aztán DVD-n, különös tekintettel a Szecska mestert vagy Raffaellot megformáló színész alakítására.
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!Sobri Jóska
több mint 11 éve
Úgy írtam róla?Hmm érdekes!😀😀 Az elsőt imádtam ,'90-es film...nekem mérföldkő volt!(100-szor láttam kb.)Nem sok képregény adaptáció jött ki előtte...így 25 év elteltével meg pont emiatt néztem meg!
De sajnálom ha felzaklattalak....na jó nem,pont leszarom mit írkálsz
több mint 11 éve
Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Szóval jó volt!
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!
több mint 11 éve
Na meg volt a Tini Nindzsák!Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Szóval jó volt!
Moziba is megnézem! 😛
több mint 11 éve
az ember aki túl keveset tudott - most m1 😊davemayerZseni az a film. Bármikor képes vagyok megnézni.
több mint 11 éve
az ember aki túl keveset tudott - most m1 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pont most akartam írni... Rossz szomszédság...Lehet, hogy én vagyok túl prűd, meg jó fiú, de ez a film...
Nincs egymás után 3 mondat, amiben nincs ocsmányság, obszcenitás, káromkodás...
Förtelem az egész. Elkezdtük nézni a feleségemmel, de 45 percig bírtuk.
Szörnyű...
több mint 11 éve
Rossz szomszédság Nem sok jóra számítottam de szerintem rohadt nagy állatság 😀 Akinek a project x tetszett annak ez is fog.
több mint 11 éve
draft day: 😀😀am. jó a fordítás höri 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Pedig A SC2-ben bizom mahyon....
több mint 11 éve
A Sin City 2 számomra csalódás. Lényegesen gyengébb mind a képi világban, mind sztoriban az első résztől.
több mint 11 éve
Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:ez a robi csak engem emlékeztet a négerharcosénrobotvagymiredeinkábbazAI-ra?? Arra a filmre, amikor a fehér robotok piros szemmel öldöklenek, de nem mind...
sciencefiction.hu/filmek/banderas-az-uj-szarnyas-fejvadasz
Más tudott róla vagy tényleg ennyire fű alatt készült ?süti

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tini nindzsák 2 !!! ,amcsi premier;2016.június 3.Zold ut a folytatasnak!
Elso hetvegen 65 milliot hozott be,minden idok 4. legjobb augusztusi premiere!
Szineszeknek 3 filmre van szerzodese.Baynek is!
több mint 11 éve
Tenyleg Thrawn admiralis...Lando is jo!Legyen Chewbacca....Vader...
több mint 11 éve
Thrawn vagy Daala admirális. Fett helyett Bossk. Sok Mara Jade. Aki nem ismeri Jade kisasszonyt annak spoiler: | még mielőtt beleszerett Luke-ba | . Jah, meg ha már minden öreget visszahoznak, jöjjön Lando is.Csak a történet hozza az eredeti trilógia színvonalát.
több mint 11 éve
Űr csaták , NAGYON SOK BOBA FETT !!! , Birodalmi lépegetőket , fénykard csaták
több mint 11 éve
ComicConon megkérdezték az SW rajongókat mit várnak a 7. résztől: galaktika.hu/halal-jar-jar-binksre/
több mint 11 éve
Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:sciencefiction.hu/filmek/banderas-az-uj-szarnyas-fejvadasz
Más tudott róla vagy tényleg ennyire fű alatt készült ?
több mint 11 éve
Hamár PSH akkor az utolsó filmje mindenképpen nézős kategória.Nagyon bejött a trailer,mozi lesz ebből,már csak tiszteletből is a munkássága előtt.
több mint 11 éve
Írtam én is pár sort a filmről korábban.Nézhetőnek nézhető, csak tipikusan az a film, ami a sok tipikus hálivúdi jelenet miatt annyira komolytalan, hogy az már fáj.
Ha otthon vagy az NFL FO-k munkájában meg GM-ekkel, akkor leginkább csak röhögni tudsz pár dolgon. 😀
Igazából egyedül azért volt nézhető kategória leginkább, mert jó volt látni végre egy ilyen filmet is, ami az adott témával foglalkozik. Ritka.
több mint 11 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?SebiiSzerintem simán meg lehet nézni. Kicsit el kell vonatkoztatni a valóságtól, főleg egy ilyen fórumon, ahol azért mindenki képben van azzal, hogyan is zajlanak a dolgok.
több mint 11 éve
én láttam, botrányMondjuk neked hihetetlen realisztikus és király filmet kellett volna csináliuk, hogy ne tudj belekötni 😛 😀
ma az eddigi egyetlen Kaufman által rendezett (és persze írt) filmet néztem meg, érdekes élmény annyi szent, talán ez a jelenet a legjobb benne:
sajnos ugye Philip Seymour Hoffman és Christopher Evan Welch sincs köztünk márbaggio
több mint 11 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?SebiiNem nagy szám. Egynek elmegy.
Moneyball jobban bejött. Bár lehet azért, mert a baseballhoz semmi közöm nincsen. 😀