Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
horrormirror.blog.hu/2013/01/04/hosszabb_es_brutalisabb_elozetes_az_evil_dead_remakenekJáááááj, hosszabb trailer, tuti meg lesz vágva, de ez kib@szottul jó lesz. 😀 Már alig várom...
több mint 11 éve
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.Ez is benne van,jól mondod.
Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.Sobri Jóska
És te is lehetsz cápa bármikor ha a sors úgy hozza...
több mint 11 éve
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.
több mint 11 éve
Azt kell mondjam második nézés után,hogy tényleg nehéz az első 40 percet megnézni.De látni kell 😊
Spoiler nélkül nehéz róla bármit mondani.
| A tűzoltó készülékes rész az valami hihetetlen kemény,erre van kitalálva a cgi másképp,hogy tudnád meg milyen az mikor pépesre vered az ember agyát.Aztán mikor ezt kihevered egy őrült rohanás majd láthatod giliszta elmebeteg akcióját 9percen keresztül |
Nem egy első randis film az biztos és az nagy kérdés,hogy Noel mit akart vele.
Ha azt megmutatni,hogy mennyire lehet az ember pszihopata akkor azt tökéletesen sikerült neki mert gilisztánál betegebbet még nem nagyon vittek filmre...(talán Haniball Lechter)
több mint 11 éve
Duff
3 133
Erre. Elég is volt belőle 10 sec.erre gondolsz? 😊 -> www.youtube.com/watch?v=Ue_3taXpvo4www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.Duff
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
deyell
több mint 11 éve
deyell
11 702
erre gondolsz? 😊 -> www.youtube.com/watch?v=Ue_3taXpvo4www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.Duff
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
egyik kedvencem. nem sok film lépi át az ingerküszöbömet, de ez 10-20 perc után úgy megváltoztatta a tudatállapotomat amikor először néztem, mint ha valami stimuláns drog lenne. zseniális a kameramozgás, a vágás, a zene, óhatatlanul hatása alá kerül az ember. látni kell.
choose life
több mint 11 éve
nem tudom volt-e szó a Nyomorultakról. Mondanom sem kell hogy a francia Depardieu féle verzió sokkal jobb lett. Amellett hogy nem tetszik hogy a sokadik bőrt húzzák le a világ szerintem legnagyobb storyáról, egy ilyen könyvet nem lehet belepasszírozni egy 157 perces filmbe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2012/12/27/baromsag_a_prometheust_cikizo_40_kinzo_kerdes/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
giliszta meg a legnagyobb állat az emberiség alja
több mint 11 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/Monica Bellucci legeslegesleges legjobb nő ever!! 😊
Ezt látta itt valaki?
több mint 11 éve
Meg kell néznem még 1x mert eléggé be voltam sörözve és a gyerekek miatt szinte hang nélkül ment...Igen.
De az eleje(ami ugye a vége)az gyomorforgatóan kemény volt,szinte éreztem a bosszú vérforraló,agyat elborító,őrjítő érzését pedig nem is tudtam mi az indítéka Marcusnak.
Janek
Józanul meg majd átérzed a tehetetlenséget, ami még annál is bosszantóbb.
több mint 11 éve
Meg kell néznem még 1x mert eléggé be voltam sörözve és a gyerekek miatt szinte hang nélkül ment...De az eleje(ami ugye a vége)az gyomorforgatóan kemény volt,szinte éreztem a bosszú vérforraló,agyat elborító,őrjítő érzését pedig nem is tudtam mi az indítéka Marcusnak.
több mint 11 éve
Én még moziban, amikor bemutatták. (Vagy 10 éve).Nem egy elsőrandis film, jól meg van csinálva ezzel a visszafelé haladós kronológiával, de valójában be kell látni, hogy ilyen világban élünk, és olyan témáról szól, amiről azóta "hála" az átfogóbb tájékoztatásnak, szinte naponta hallunk.
több mint 11 éve
Duff
3 133
www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.
Ezt látta itt valaki?
több mint 11 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.
több mint 11 éve
WOW!Kattintgatok itt összevissza és mit látok:
| Van kölcsönözhető(jó minőségű)verzió A Hobbitból. | 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
megnéztem a pit 3dben.hát sokat nem tett hozzá de a tigris vs hiéna jelenet ütött.maga a film jó volt a fényképezés pazar már már a tigris és sárkányt veri,a történet csavaros lehet ha gondolkodsz a végén de ez nem kötelező 😕
Ang Lee szerelmes a tigrisekbe?
szerethető film ami azért több mint az átlag mert gondolatokat ébreszt, felébreszti a lelked,rájössz mily gyarló az ember és milyen hatalmas a természet,aminél az isten csak hatalmasabb.
több mint 11 éve
Tartok ettől a 48fps-től, a bemutatóban helyenként nagyon hülyén nézett ki. Szerintem 3 órán át nem bírnám, úgyhogy asszem marad a hagyományos verzió.
több mint 11 éve
A hobbit nekem 3d-ben HFR-ben minden szarral jobb volt, mint gondoltam. Mondjuk ez a 48 képkockás buzulás borzasztó, olyan volt, mintha valami videójáték lett volna végig, erre csak rátett a rengeteg animált dolog.Benne volt pár totál idióta szál is, aminek semmi köze a könyvhöz vagy Tolkienhez, de Jacksonnak vanank mániái, amiktől nem tágít, valami idiótát mindig kreálnia kell valamelyik kevéssé fontos karakterből pl. Ezeket kihagyja és szűk két órában lezavarható lett volna az egész, szerintem a fíling is egészen átjött belőle, bár a könyv sokkal jobb.
több mint 11 éve
Alapvetően én is sokat vártam a Tedtől (én pl. a Family Guyt szeretem), de véleményem szerint nem több egy gyermeteg füves filmnél. M.W.-t általában bírom a filmjeiben, de ebben kimondottan idegesített. Vsz. a sikerét főként a fű divatosságának köszönheti, a mai fiatalságnak egy jointtal bármit el lehet adni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én pl. igyekszem minden filmre úgy bemenni hogy a várakozásaimat otthon hagyom.Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem biztos, hogy a FG rajongók vannak kevesebben. Pl. én szánalmasan szarnak tartom a FG-t, de körülöttem sok emberkének viszont nagyon bejövős - mindenféle emberkék, nem egy kaptafa.Én mondjuk bírom a FG-t és alapból ezt az elborultabb vonalat, de a Tedtől sokkal többet vártam. Néha kicsit Másnaposok-utánérzésem volt, az volt az a film, amit mindenki istenített, aztán kb el sem mosolyodtam rajta. A Teden legalább néha nevettem párat, de messze nem az a végigröhögős vígjáték, mint aminek be lett állítva.
Azt is mondhatnánk, hogy bennem van a hiba. Persze nem mondom😀kishaszi
Hozzáteszem: szerintem, szóval ez erősen szubjektív vélemény (csak a békesség kedvéért) 😊Bálesz
Igy voltam a Ted-del TDKR-rel , Hobbittal is. Míg a sok húmemkora film leszet visito haverom ugy jott ki hogy nem ezt vartam, meg milyen szar lett meg stb. Addig en kivaloan ereztem magam minden tetszett mindhárom és összesegébe azt mondom hogy élveztem az ott toltott perceket.
Nem jo elvarasokkal menni mert altalaban nem te rendezed oket igy nehez mindnek megfelelni 😊
több mint 11 éve
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem biztos, hogy a FG rajongók vannak kevesebben. Pl. én szánalmasan szarnak tartom a FG-t, de körülöttem sok emberkének viszont nagyon bejövős - mindenféle emberkék, nem egy kaptafa.Én mondjuk bírom a FG-t és alapból ezt az elborultabb vonalat, de a Tedtől sokkal többet vártam. Néha kicsit Másnaposok-utánérzésem volt, az volt az a film, amit mindenki istenített, aztán kb el sem mosolyodtam rajta. A Teden legalább néha nevettem párat, de messze nem az a végigröhögős vígjáték, mint aminek be lett állítva.
Azt is mondhatnánk, hogy bennem van a hiba. Persze nem mondom😀kishaszi
Hozzáteszem: szerintem, szóval ez erősen szubjektív vélemény (csak a békesség kedvéért) 😊
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Mennék szívesen. Csupán összehasonlítás miatt kérdeztem, mert én Ottawában Imax jegyet vettem azt hiszem $14-ért és ebből gondoltam, hogy a 3D még drágább, akkor is ha most az USA-ról van szó. (Persze lehet, hogy Kanadában drágább.)Akkor mész? 😊Az akkor nem is olyan vészes, azt hittem többe kerül mondván, hogy 3D.Gabesz9213 dollárMegnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozCsak kíváncsiságból, mennyibe került a jegy?Gabesz92
valami mondjuk hiányzott nekem az egészből, 10-es skálán nyolcasra értékelném, de bátran ajánlom mindenkinekjjncaa
jjncaa
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem biztos, hogy a FG rajongók vannak kevesebben. Pl. én szánalmasan szarnak tartom a FG-t, de körülöttem sok emberkének viszont nagyon bejövős - mindenféle emberkék, nem egy kaptafa.Nekem nincs ingerem ehhez Toca.JC6A Ted-et a family guy alkotói csinálták nem? Mert a family guyban elég sok ehhez hasonló poén van, nyilván hasonló közönséget céloztak meg, mint akik az FG-t szeretik. Márpedig akinek az FG-ben poénok ezek, annak a filmben is azok lesznek, hiszen bejön nekik ez az abszurd/aberrált/elvont humor. Ettől még a film nem lesz fos, szimplán egy adott közönségnek lesz vicces. (hozzáteszem ahogyan a legtöbb vígjáték, vagy egyáltalán film.)fetomy
Azt is mondhatnánk, hogy bennem van a hiba. Persze nem mondom😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Akkor mész? 😊Az akkor nem is olyan vészes, azt hittem többe kerül mondván, hogy 3D.Gabesz9213 dollárMegnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozCsak kíváncsiságból, mennyibe került a jegy?Gabesz92
valami mondjuk hiányzott nekem az egészből, 10-es skálán nyolcasra értékelném, de bátran ajánlom mindenkinekjjncaa
jjncaa