Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
készült már megint egy Nyomorultak film? (jelöltek közt látom) Látta már valaki?Amadeus91shawnka: "megnéztük a lö mizöráblőt. én alapjaiban kedvelem a musicalt, mint műfajt, így lendülettel ültem be a terembe. a történet, így nyilván a regény miatt is kifejezetten vártam az egészet.
ilyen szemét filmet nem igen láttam mostanság. az utolsó betűt is dalban mondják el, ráadásul a lipsync hiánya miatt végig 2 centiről veszik mindenki arcát. nem vagyok szédülős, de ez, hogy csak orrlyukakat látok majdnem 3 órán keresztül, ez bántott. BÁNTOTT. pedig az elején egyből berántott. az első óra még úgyahogy, de rendben van. elhiteti veled, hogy szeretni fogod, élvezni. aztán elkezd rugdosni. addig, amíg földre nem kerülsz. és amikor már fekszel, akkor leköp és lehugyoz.
mondjuk az Oscaron söpörni fog, mint a kurvaélet, a színészek borzalmasan odatették magukat. értsd ezalatt azt, hogy képes volt elérni azt, hogy kiszeressek Anne Hathaway-ből. és ez nagy szó."
több mint 11 éve
Leo? Szerencsétlen szó szerint vérét adja már a karakterért amit játszik és sehol semmi. JayBTalán a Gatsby, hogyha jól sikerülne és kijött volna még idén év végén, akkor azzal lett volna esélye. De egyetértek, én is úgy érzem, hogy nagyon kijárna neki már egy.
Jah, és majd idén is jön a szokásos tippjáték, ne aggódjatok. 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
készült már megint egy Nyomorultak film? (jelöltek közt látom) Látta már valaki?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Az idegen nyelvű filmek közül a NO érdekes lehet. Egy ideje már kinéztem magamnak...és ha már idegen nyelvű film akkor ez még várós lehet: www.imdb.com/title/tt1854513/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Leo? Szerencsétlen szó szerint vérét adja már a karakterért amit játszik és sehol semmi.
több mint 11 éve
Jughead
5 201
Ha valakit érdekel esetleg (Oscars Nominations 2013) live broadcast:Szerk: No tehát, íme a legérdekesebb kategóriák jelölései:
BEST PICTURE
Amour
Argo
Beasts of the Southern Wild
Django Unchained
Les Misérables
Life of Pi
Lincoln
Silver Linings Playbook
Zero Dark Thirty
ACTOR in a Leading Role
Bradley Cooper - Silver Linings Playbook
Daniel Day-Lewis - Lincoln
Hugh Jackman - Les Misérables
Joaquin Phoenix - The Master
Denzel Washington - Flight
ACTRESS in a Leading Role
Jessica Chastain - Zero Dark Thirty
Jennifer Lawrence - Silver Linings Playbook
Emmanuelle Riva - Amour
Quvenzhané Wallis - Beasts of the Southern Wild
Naomi Watts - The Impossible
ACTOR in a Supporting Role
Alan Arkin - Argo
Robert De Niro - Silver Linings Playbook
Philip Seymour Hoffman - The Master
Tommy Lee Jones - Lincoln
Christoph Waltz - Django Unchained
ACTRESS in a Supporting Role
Amy Adams - The Master
Sally Field - Lincoln
Anne Hathaway - Les Misérables
Helen Hunt - The Sessions
Jacki Weaver - Silver Linings Playbook
ANIMATED FEATURE FILM
Brave
Frankenweenie
ParaNorman
The Pirates! Band of Misfits
Wreck-It Ralph
DIRECTING
Amour - Michael Haneke
Beasts of the Southern Wild - Benh Zeitlin
Life of Pi - Ang Lee
Lincoln - Steven Spielberg
Silver Linings Playbook - David O. Russell
WRITING Adapted Screenplay
Argo - Chris Terrio
Beasts of the Southern Wild - Lucy Alibar & Benh Zeitlin
Life of Pi - David Magee
Lincoln - Tony Kushner
Silver Linings Playbook - David O. Russell
WRITING Original Screenplay
Amour - Michael Haneke
Django Unchained - Quentin Tarantino
Flight - John Gatins
Moonrise Kingdom - Wes Anderson & Roman Coppola
Zero Dark Thirty - Mark Boal
FOREIGN LANGUAGE FILM
Amour - Austria
Kon-Tiki - Norway
No - Chile
A Royal Affair - Denmark
War Witch - Canada
MUSIC Original Score
Anna Karenina - Dario Marianelli
Argo - Alexandre Desplat
Life of Pi - Mychael Danna
Lincoln - John Williams
Skyfall - Thomas Newman
MUSIC Original Song
"Before My Time" from Chasing Ice - Music and Lyric by J. Ralph
"Everybody Needs A Best Friend" from Ted - Music by Walter Murphy; Lyric by Seth MacFarlane
"Pi's Lullaby" from Life of Pi - Music by Mychael Danna; Lyric by Bombay Jayashri
"Skyfall" from Skyfall - Music and Lyric by Adele Adkins and Paul Epworth
"Suddenly" from Les Misérables - Music by Claude-Michel Schönberg; Lyric by Herbert Kretzmer and Alain Boublil
Ja és még annyit, hogy jó Oscar lesz Seth MacFarlane jó volt e röpke pár perc alatt is (Emma Stone-nal az oldalán). 😀
Egy két érdekesség: Emmanuelle Riva mindenidők legidősebb szinésznője, akit jelöltek a legjobb női főszereplő díjra (nemsokára 85), míg Quvenzhané Wallis a legfiatalabb valaha (8 éves). 😉
Valamint Seth MacFarlane-t is jelölték, ami elég érdekes lesz, ha nyer is (ő a host), már most is jókat poénkodtak rajta. 😀
több mint 11 éve
életrevalók.Engem már a nyitójelenet zenéje földbe döngölt:
mindenki nézze meg! óriási ez a francia film.
zenéje is nagyon hatásos: www.youtube.com/watch?v=wIJQT1nTn6Abraxa88
www.youtube.com/watch?v=E4qyIQAsm74
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
életrevalók.mindenki nézze meg! óriási ez a francia film.
zenéje is nagyon hatásos: www.youtube.com/watch?v=wIJQT1nTn6A
több mint 11 éve
Utolsó Miamiban töltött estémen megnéztem Az utolsó tangó Párizsban filmet 😊Ezt is felírom azok közé, melyet az ember ajánlhat bárkinek, nagyon megnézni már úgyse fogja szinte senki, pedig...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
The Impossible (A Lehetetlen)Lebilincselő, naturisztikus, érzelmes, elgondolkodtató!
Nagyon tetszett ez a film. Zene, vágás, effektek, színjáték, egyszerűen mind fantasztikus.
Aki nem tudná, ez egy igaz történet a 2004. December 26.-ai Szökőárról (Thaiföld). Már csak ezért is érdemes megnézni. Egyszerűen Látni Kell!
Egyébként szörnyű tragédia. Felfoghatatlan, a mai napig.
A filmről két szóban: Gondolj bele!
10/9
több mint 11 éve
Pankrátor leküzdve.Tényleg nagyon emberi volt.Szerintem MR-nál jobban ezt senki nem tudta volna megformálni.
több mint 11 éve
A hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀The Roommate
Köszi!Vrijbloed
Chloe
nem láttam, csak az elsőt, de a másikat is ajánlották már... Az elsőben Meester kisasszony sztem nagyon érdekeset alakít... inkább Thrillerek, de talán jó lesz
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Akkor, nem várok estig, belököm most a lejátszóba.Köszi a segítséget.
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
+1Este akarom megtekinteni a Pankrátort.Vélemények?Mire számítsak?laccoo74Nekem tetszett. Realista, kemény és emberközeli. Hitelesen mutatja be az emberi kapcsolatokat, konfliktusokat.Dzsokijuing
több mint 11 éve
Este akarom megtekinteni a Pankrátort.Vélemények?Mire számítsak?laccoo74Mickey újbóli felemelkedése ezzel a filmmel jött el... nem volt rossz
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Este akarom megtekinteni a Pankrátort.Vélemények?Mire számítsak?laccoo74Nekem tetszett. Realista, kemény és emberközeli. Hitelesen mutatja be az emberi kapcsolatokat, konfliktusokat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Este akarom megtekinteni a Pankrátort.Vélemények?Mire számítsak?
több mint 11 éve
nekem tőle még mindig az Ali G a best....de persze ez is szorosan ott van mögötte! 😀Na megnéztem a Diktátort amit ajánlottatok.Cohen egyik legjobb alkotása... és - legalábbis a többihez képest - már majdnem kifinomult... 😀Collapo
Nem vagyok nagy híve a bugyutaságoknak de ez jó volt.
Jókat elkacagtam rajta, mondjuk pár részt kihagytam volna belőle.
Egyszer érdemes megnézni.Bazzani
|
több mint 11 éve
Valaki tud mondani jó vígjátékokat? Korabelit, ja és angol humor nem játszik. 😀NewmanZöld hentesek,isten hozott az isten háta mögött megvan?
több mint 11 éve
Valaki tud mondani jó vígjátékokat? Korabelit, ja és angol humor nem játszik. 😀NewmanSzégyelld el magad, de gyorsan! 😀
több mint 11 éve
Na megnéztem a Diktátort amit ajánlottatok.Cohen egyik legjobb alkotása... és - legalábbis a többihez képest - már majdnem kifinomult... 😀
Nem vagyok nagy híve a bugyutaságoknak de ez jó volt.
Egyszer érdemes megnézni.Bazzani
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Na megnéztem a Diktátort amit ajánlottatok.Nem vagyok nagy híve a bugyutaságoknak de ez jó volt.
Egyszer érdemes megnézni.
több mint 11 éve
betárazzukwww.imdb.com/title/tt0290673/nagyon hasonló szereposztású a 97-es Dobermann
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
www.imdb.com/title/tt0118996/
kevésbé erőszakos (de kb. hasonló 'jellegű')sapka
több mint 11 éve
Tegnap este megnéztem a Rudy című filmet, amit itt ajánlott valaki.Nem okozott csalódást.Régen láttam ennyire jó alkotást.Mondjuk elősször furcsa volt, hogy se Gandalf, se Frodó.Na jó ez baromság volt.Összességében egy nagy kövér 9 és feles a vége a tízes skáéán.