Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
30 percig bírtam. Baromi unalmas volt, és nem tudott érdekelni hogy mi sül ki belőle a 2,5 óra végére.Dredd: Ezt miért vetítik egyáltalán 3D-ben? Egy elég jó zúzós, szaftos akciófilm, de valahogy nem érzem indokoltnak benne a 3D-t. A jelenetek közül is csak 1-2-nél hangsúlyozzák ki. Külön plusz pont Wood Harris(The Wire) szerepeltetése. 7/10Shawn84Dredd? Nálam ez a nézhetetlen kategória..ha egyedül nézem kikapcsolom a felénél..Én ennél szarabb filmet 2012-ben nem láttam. Ez egy 15 perces gyenge történet amit másfél óráig húznak. 😂
Megnlztem a Cloud Atlast, hát nem igazán tudom hova tenniTocaErről mesélhetnél bővebben. Mostanában terveztem megnézni, de milyen irányba nem tudod hova tenni? 😀 Érdemes..vagy egy semmi 3 órában?Greengo
több mint 11 éve
Dredd: Ezt miért vetítik egyáltalán 3D-ben? Egy elég jó zúzós, szaftos akciófilm, de valahogy nem érzem indokoltnak benne a 3D-t. A jelenetek közül is csak 1-2-nél hangsúlyozzák ki. Külön plusz pont Wood Harris(The Wire) szerepeltetése. 7/10Shawn84Dredd? Nálam ez a nézhetetlen kategória..ha egyedül nézem kikapcsolom a felénél..Én ennél szarabb filmet 2012-ben nem láttam. Ez egy 15 perces gyenge történet amit másfél óráig húznak. 😂
Megnlztem a Cloud Atlast, hát nem igazán tudom hova tenniTocaErről mesélhetnél bővebben. Mostanában terveztem megnézni, de milyen irányba nem tudod hova tenni? 😀 Érdemes..vagy egy semmi 3 órában?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Django Unchained... év filmje... ennyire már rég mosolyogtam egy film után, mint egy kisgyerek 😊pc_xHétvégén meglesem. Én a Flight és a Dredd után vagyok éppen. Egymás után nyomta mle.
Flight: az eleje nagyon bejött aztán baromira belassult a történet. Rámentek a személyiségek kibontására. A történetet kicsit elfelejtették közben. Denzel Washington amúgy tényleg jó benne. Megértem az Oscar jelölését. 7/10
Dredd: Ezt miért vetítik egyáltalán 3D-ben? Egy elég jó zúzós, szaftos akciófilm, de valahogy nem érzem indokoltnak benne a 3D-t. A jelenetek közül is csak 1-2-nél hangsúlyozzák ki. Külön plusz pont Wood Harris(The Wire) szerepeltetése. 7/10
több mint 11 éve
Nem tudom volt-e már szó róla, de most néztük meg a Hobbitot. Martin Freeman (Görög László) kicsit vicces volt először, merthogy nem Watsonnak hívják és nincs ott vele Cumberbatch 😀 Viszont nekem nagyon bejött. A pár visszatérő arc, meg úgy egyáltalán a látvány, stb... nagyon jól visszaadja a LOTR hangulatot, aminek nagyon örültem. Bár vannak elnyújtott jelenetek (érthető, nem is értem ezt a 2(3) részes tervet), de így utólag örülök neki, hogy lesz még két rész. Utána úgysem folytatódik már a dolog, legalább még két részt lehet várni 😊
több mint 11 éve
Django Unchained... év filmje... ennyire már rég mosolyogtam egy film után, mint egy kisgyerek 😊pc_xHűűű, kössz hogy szóltál, már nézem is! 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
.brk
1 890
hét pszihopatazseni. tényleg az. azonnal nézős annak aki szereti az in brugest
több mint 11 éve
Django Unchained... év filmje... ennyire már rég mosolyogtam egy film után, mint egy kisgyerek 😊pc_x17-én megyek, nagyon várom már 😊
több mint 11 éve
Django Unchained... év filmje... ennyire már rég mosolyogtam egy film után, mint egy kisgyerek 😊
több mint 11 éve
JéBé
7 035
király, hogy ennyien nyomon követitek Szirmai úr munkásságát 😀 pár hete fedeztem fel, nagyjából egy éjszaka alatt ledaráltam az összes részt.shawnkaHasonló van itt is, zseniális a srác.
több mint 11 éve
Megnlztem a Cloud Atlast, hát nem igazán tudom hova tenni
több mint 11 éve
király, hogy ennyien nyomon követitek Szirmai úr munkásságát 😀 pár hete fedeztem fel, nagyjából egy éjszaka alatt ledaráltam az összes részt.shawnkaÉn is ugyanígy voltam vele múltkor. 😀
több mint 11 éve
király, hogy ennyien nyomon követitek Szirmai úr munkásságát 😀 pár hete fedeztem fel, nagyjából egy éjszaka alatt ledaráltam az összes részt.
több mint 11 éve
3 Oscar milyen rekord?Igen, abból mindenkinek "csak" kettő van.. de az van vagy 6-7 embernek.
Színészi Hepburnnek van 4, férfiak közül Nicholsonnak 3.
3 férfi főszereplői?Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Sztem Fieldnek a Lincoln-söprés miatt lehet sansza..Uhh, elég durva odds van rá, most nézem.
Lehet meg kéne játszani.. még nagyon sok idő van addig, ennél csak jobb oddsok lesznek a többiekre.
www.paddypower.com/bet/novelty-betting/hollywood/oscars
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
3 Oscar milyen rekord?Színészi Hepburnnek van 4, férfiak közül Nicholsonnak 3.
3 férfi főszereplői?
több mint 11 éve
Anne megölt, de ezt már leírtam korábban. Igazából el se kéne mennie érte, a levágott haj már gyakorlatilag borítékolta neki a szobrot.Persze, az egész Lincoln is egy tipikusan Oscarra tenyésztett film és DDL is simán be fogja húzni, de sajnos Hathaway is ugyanannyira egyértelmű esélyes. Nem tudom elképzelni, hogy ne neki adják, nem olyan erős ez az ötös azért.SchleckAnne Hathaway-jel Oscart fognak nyeretni, nonszensz...SchleckAbból az ötösből tuti nem fog nyerni.
Én inkább DDL-nél érzem most ezt, hogy nagyon neki rakták össze a filmet/azt az ötöst.. de tőle nem sajnálom 😊
Bár a Gangs of New Yorkkal is nyerte a BAFTA-t, aztán Oscar nem lett végül.. de azért érdekes, hogy ő lehet a rekorddöntő így végül a harmadik Oscarral (pedig elég sokáig ugye mindenki Hoffmantól, Hankstől vagy Nickolsontól hogy meglesz a harmadik.)Igor
több mint 11 éve
Persze, az egész Lincoln is egy tipikusan Oscarra tenyésztett film és DDL is simán be fogja húzni, de sajnos Hathaway is ugyanannyira egyértelmű esélyes. Nem tudom elképzelni, hogy ne neki adják, nem olyan erős ez az ötös azért.Anne Hathaway-jel Oscart fognak nyeretni, nonszensz...SchleckAbból az ötösből tuti nem fog nyerni.
Én inkább DDL-nél érzem most ezt, hogy nagyon neki rakták össze a filmet/azt az ötöst.. de tőle nem sajnálom 😊
Bár a Gangs of New Yorkkal is nyerte a BAFTA-t, aztán Oscar nem lett végül.. de azért érdekes, hogy ő lehet a rekorddöntő így végül a harmadik Oscarral (pedig elég sokáig ugye mindenki Hoffmantól, Hankstől vagy Nickolsontól hogy meglesz a harmadik.)Igor
több mint 11 éve
Anne Hathaway-jel Oscart fognak nyeretni, nonszensz...SchleckAbból az ötösből tuti nem fog nyerni.
Bár a Gangs of New Yorkkal is nyerte a BAFTA-t, aztán Oscar nem lett végül.. de azért érdekes, hogy ő lehet a rekorddöntő így végül a harmadik Oscarral (pedig elég sokáig ugye mindenki Hoffmantól, Hankstől vagy Nicholsontól hogy meglesz a harmadik.)
több mint 11 éve
A Stalkerből viszont bevallom őszintén, szinte semmit értettem elsőre 😊Utolsó Miamiban töltött estémen megnéztem Az utolsó tangó Párizsban filmet 😊Ez olyan mint a száll a kakukk fészkére-t ajánlani a mostani fiataloknak.
Ezt is felírom azok közé, melyet az ember ajánlhat bárkinek, nagyon megnézni már úgyse fogja szinte senki, pedig...jjncaa
Nagyon kevesen néznek meg sajnos jobbnál jobb "régi "filmeket...Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Igen, csak nem tudom megnézni mindet.Sziasztok! 😊Ha van Sport tv-d, most ismetlik januarban az osszeset amit leadtak, feliratos.zavi27
Az ESPN '30 for 30' sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni feliratosan? Elsősorban még csak az első évad (Volume I) kéne.
Hálás lennék érte! 😊krixtofer
több mint 11 éve
Sziasztok! 😊Ha van Sport tv-d, most ismetlik januarban az osszeset amit leadtak, feliratos.
Az ESPN '30 for 30' sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni feliratosan? Elsősorban még csak az első évad (Volume I) kéne.
Hálás lennék érte! 😊krixtofer
több mint 11 éve
Utolsó Miamiban töltött estémen megnéztem Az utolsó tangó Párizsban filmet 😊Ez olyan mint a száll a kakukk fészkére-t ajánlani a mostani fiataloknak.
Ezt is felírom azok közé, melyet az ember ajánlhat bárkinek, nagyon megnézni már úgyse fogja szinte senki, pedig...jjncaa
Nagyon kevesen néznek meg sajnos jobbnál jobb "régi "filmeket...
több mint 11 éve
Sziasztok! 😊Az ESPN '30 for 30' sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni feliratosan? Elsősorban még csak az első évad (Volume I) kéne.
Hálás lennék érte! 😊
több mint 11 éve
Jughead
5 201
Már egy ideje tervezem belinkelni (bár gondolom így is sokan ismeritek), de asszem ennél jobb videóval nem is lehetne, hisz a 30.000. feliratkozó örömére kritikát csinált a Fight Club-ról (a filmet gondolom mindenki ismeri, úgyhogy ezt mindenki érti is 😉 ). Már hallottam a filmről sok mindent, de ez teljesen más megközelítés és tudok vele azonosulni (mint ahogy a többi videójával is). Na mind1 a lényeg nézzétek meg a videót, ha tetszik ott a többit is tőle, szerintem a legtöbb nagyon jó (mind szórakozásnak, mind annak, hogy segítsen filmet választani és/vagy értékelni/tisztába tenni az adott filmet 😉 . 😀Tehát íme a legújabb: