NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az nem a Te tököd volt 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Shame Michael Faszbenderrel. A megnézése után elgondolkodtam, hogy most tulajdonképpen mi a tökömet is láttam.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
elgondolkodtató, tartalmas drámákat ( ne Shakespearet azért ) ajánljon aki tud legyen szives!
kevésbé ismert , nem amerikai filmek is jöhetnek!!

jjncaa és Sobri tuti írt már ilyeneket , de hát tudja a franc mikor volt már az...

yooker
egerek és emberek,az elefántember,korcs szerelmek,Ments meg uram,

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
A The Perks of Being a Wallflowert ajánlom mindenkinek! Az első hangzásra sablonosnak tűnő sztorira nagyon jó filmet tettek rá. Jók a karakterek és a színészek is jók voltak szerintem. Annak külön örülök, hogy a főszereplő gyereknek nem Cerát tették meg, pedig ez nagyon az ő szokásos karaktere. Emma Watsonba meg nyilván szerelmes lettem. 😊
Egyedül azaz apróság nem tetszett, ahogy | Mary Elizabeth karakterét hirtelen meg akarják utáltatni, hogy a nézőket ne zavarja, hogy a főszereplő srác dobni akarja. | Schleck
kösz az ajánlást, egyből meg is néztem, összességében jó film, de nekem sok-sok apróság nem tetszett, több klisé pedig kifejezetten zavart 😊 | ha valaki introvertált, akkor a hollywoodi filmesek szerint vagy gyerekkori trauma érte, vagy meleg, vagy őrült, vagy egyszerre mindegyik, kár hogy Junggal erről már nem tudnak elbeszélgetni | (tudom, hogy itt Chbosky a saját könyvét rendezi, de akkor is)
de remélem sok tinédzser nézi meg, mert felüdülés a kínálatban és szolgálhat pár motiváló tanulsággaljjncaa
teljesen rendben volt, köszi az ajánlást 😊
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
elgondolkodtató, tartalmas drámákat ( ne Shakespearet azért ) ajánljon aki tud legyen szives!
kevésbé ismert , nem amerikai filmek is jöhetnek!!

jjncaa és Sobri tuti írt már ilyeneket , de hát tudja a franc mikor volt már az...
több mint 11 éve
Most tudtam megnézni a Fekete hattyút.

Miről is szól akkor?
Elsőként arról milyen a skizofrénia,milyen módon tud rajtad eluralkodni,miként kerít hatalmába és mit is okoz.
Mennyire tud félelmet okozni a saját tudatod/alattid magadnak,mennyire kétségbeejtő látomásaid lehetnek amik valóságnak tűnnek.
-Mennyire tud átváltozni egy ember-mindkét síkon- mennyire nem ismersz rá Ninára(Natalira)mikor a fehér fekete lesz.

Cassel játéka a szokott magas színvonal de Natalie Portman megdöbbentően jó volt kvázi róla szól a film...

aki nem látta tegye meg szerintem
Janek
tényleg nagyon jó film! érdekes a téma és a megvalósítás ! ha
még nem láttad ajánlom figyelmedbe a Viharszigetet! yooker
Láttam azt is.
Kevésbé fogott meg mint ez de ennek van pár oka ami nem bennem van .

De sok hasonló témát feszegető film van szerencsére.

Legbelső félelem(igaz ott nem skizo a srác ),angyalszív....

a Cassel játéka... mondatnál be is ugrott vajon hányan csapják le a magas labdát.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !

Miről is szól akkor?
Elsőként arról milyen a skizofrénia,milyen módon tud rajtad eluralkodni,miként kerít hatalmába és mit is okoz.
Mennyire tud félelmet okozni a saját tudatod/alattid magadnak,mennyire kétségbeejtő látomásaid lehetnek amik valóságnak tűnnek.
-Mennyire tud átváltozni egy ember-mindkét síkon- mennyire nem ismersz rá Ninára(Natalira)mikor a fehér fekete lesz.

Cassel játéka a szokott magas színvonal de Natalie Portman megdöbbentően jó volt kvázi róla szól a film...

Janek
tényleg nagyon jó film! érdekes a téma és a megvalósítás ! ha
még nem láttad ajánlom figyelmedbe a Viharszigetet!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Cassel játéka a szokott magas színvonalJanek
ez a mondat egy NFL fórumon kicsit vicces 😀fetomy
örülünk VINCENT! 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Cassel játéka a szokott magas színvonalJanek
ez a mondat egy NFL fórumon kicsit vicces 😀

egyébként én is nemrég láttam, mondjuk én nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket alapból is, de szerintem is iszonyat jó. 😊
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Szobatárssal megnéztük egyhuzamban a 4 Die Hard-ot. Még mindig hatalmasak. Yippee ki-yay, motherfucker!Chevy
Ez az a széria, amire nem lehet azt mondani, hogy a kopasz rókáról húzzák le az újabb bőrt.Nekem pill a negyesik a kedvencem.Kicsit durván szemberül benne BW a 21.századdal.
több mint 11 éve
Milyen ez a film?
Nagyon komor az egész film a hozzá tartozó zenével együtt.
Jellemzi több síkon is a kettősség a párhuzam a történetben,a szereplőkben,a sorsokban,a jellemekben.
Nina -Portman,Cassel(Leroy)-Aronofsky,a film-a balett,tükrök és a bennük élő képek...
Ha azt hallod balett és komolyzene akkor még ne ijedj meg ez a film nem erről szól.
Ártani nem árt a kis tudatodnak egy kis művészet.

Miről is szól akkor?

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
A The Perks of Being a Wallflowert ajánlom mindenkinek! Az első hangzásra sablonosnak tűnő sztorira nagyon jó filmet tettek rá. Jók a karakterek és a színészek is jók voltak szerintem. Annak külön örülök, hogy a főszereplő gyereknek nem Cerát tették meg, pedig ez nagyon az ő szokásos karaktere. Emma Watsonba meg nyilván szerelmes lettem. 😊
Egyedül azaz apróság nem tetszett, ahogy | Mary Elizabeth karakterét hirtelen meg akarják utáltatni, hogy a nézőket ne zavarja, hogy a főszereplő srác dobni akarja. | Schleck
kösz az ajánlást, egyből meg is néztem, összességében jó film, de nekem sok-sok apróság nem tetszett, több klisé pedig kifejezetten zavart 😊 | ha valaki introvertált, akkor a hollywoodi filmesek szerint vagy gyerekkori trauma érte, vagy meleg, vagy őrült, vagy egyszerre mindegyik, kár hogy Junggal erről már nem tudnak elbeszélgetni | (tudom, hogy itt Chbosky a saját könyvét rendezi, de akkor is)
de remélem sok tinédzser nézi meg, mert felüdülés a kínálatban és szolgálhat pár motiváló tanulsággal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Szobatárssal megnéztük egyhuzamban a 4 Die Hard-ot. Még mindig hatalmasak. Yippee ki-yay, motherfucker!
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Django - 9,5/10 - Tarantino ismét hozta a formáját, a karakterek (főleg Foxx és Jackson) zseniálisak voltak, Morricone zenéi is jók voltak nagyon, egy bajom, hogy néhány jelenet túl volt húzva, néhány meg rövid volt. meg Waltz karaktere erőltetett volt egy ici-picit. de egyébként imádtam az egészet, mindenki csekkolja moziba 😊)Dexxter Tailor
Pedig Dr. King az egyik legjobb karakter, sokkal jobb, mint Django (ettől függetlenül a badass-sége (?) megmarad).

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 151 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Django - 9,5/10 - Tarantino ismét hozta a formáját, a karakterek (főleg Foxx és Jackson) zseniálisak voltak, Morricone zenéi is jók voltak nagyon, egy bajom, hogy néhány jelenet túl volt húzva, néhány meg rövid volt. meg Waltz karaktere erőltetett volt egy ici-picit. de egyébként imádtam az egészet, mindenki csekkolja moziba 😊)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
elkezdtek dolgozni az Iron Sky 2-n. Most postolta Timo Vuorensola.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyedül azaz apróság nem tetszett, ahogy | Mary Elizabeth karakterét hirtelen meg akarják utáltatni, hogy a nézőket ne zavarja, hogy a főszereplő srác dobni akarja. |

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
aki nem tudja vagy akarja kivárni a magyar feliratot, az innen letöltheti az angolt, most raktam fel
 www.feliratok.info/?search=jjncaa&soriSorszam&nyelv&sorozatnev&sid&complexsearch=true&knyelv=0&evad&epizod1&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=alljjncaa
jó a magyar fordítás mégse egy hét lesz, inkább egy hónap... de egyszer majd elkészül, ha esetleg szeretne valaki besegíteni, nem utasítom vissza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Taken, taken... jó, bár néha 'fura', de jó.
| ÖÖÖ, már megint minden fegyver, minden lövése megakad a kanapéban, az autóajtóban és persze 1 a sereg ellen |
Izgalmas volt, vmikor jöhet a 2 is.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
The Divide (Hasadás). Hát nem egyszerű film, érzésre a The Road-hoz hasonlítanám, de voltak benne kellően beteg jelenetek, hogy eléggé tetsszen a film 😊. Durva, persze vannak benne klisék, de az egész úgy egyben nekem bejött.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Ez se tűnik rossznak. 😊

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A Dogma alap - mondom ezt anti-matériásként -.
Konstant nem annyira viccős, mint a golgotais

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Vrilj a mai kombó ajánlat:
Thale-Martyrs-RedStatesutianap
RedState-ről még nem hallottam, jó?😀Vrijbloed
Kevin Smith, ne viccelj Némabob, irgalmatlan, még dolgozik bennem, ejjen kultuszhorror ,de annyira jók a felvetései, hogy így utólag talán egy egészen szarkasztikus társadalomkritika lett odafosva. 😊

mondjuk ha a Dogmát újra kelesztené Jay nélkül simán nyomná le a Konstantint.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Thale-Martyrs-RedStatesutianap
Martyrs-t láttam, elég mély nyomot hagyott... 😀

Thale-t még nem láttam, de hallottam róla, a trailerjét már láttam, elég bizarr. 😀
RedState-ről még nem hallottam, jó?😀
több mint 11 éve
Thale-Martyrs-RedState