NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Dub
1 019
Django Unchained: fasza film, alapvetően tetszett is, de talán a túl nagy hype miatt egy kicsit többet vártam tőle. Mindenképpen érdemes megnézni, de nem lesz belőle klasszikus. Többet is ki lehetett volna talán hozni belőle.
több mint 11 éve
A lehetetlen, 2004-es cunami alapján egy család történetét mutatja be.Hát egyszer-kétszer megkönnyeztem az az igazság...
megrendítő és szép is, főszereplő gyerek játéka nagyon tetszett.
több mint 11 éve
aki nem tudja vagy akarja kivárni a magyar feliratot, az innen letöltheti az angolt, most raktam felwww.feliratok.info/?search=jjncaa&soriSorszam&nyelv&sorozatnev&sid&complexsearch=true&knyelv=0&evad&epizod1&cimke=0&minoseg=0&rlsr=0&tab=all
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A nem Monthy Piton féle angol humor kedvelőinek egy remek vígjáték:Alul semmi.Nem mai film, de szerintem egy próbát megér.
több mint 11 éve
Seven Psyschopaths: remek. Django: szintén, Waltz, Caprio nagyon jó, Jackson is.
Argo nem tetszett annyira.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
a Silver Linings Playbook amúgy nagyon nem jött be, nem is értem a kedvező fogadtatástjjncaamásnak bejött.
több mint 11 éve
na elméletileg van felirat, 1 héten belül jön a magyarításBradley Cooper Eagles fan úgyhogy a másodikat nézd 😀Ha szerinted a BotSW közelebb áll az átlagos férfinézőhöz, akkor tényleg nem láttad a filmet 😊 a napos oldal meg elég jó kritikákat kapott, kissé érdekel is már így, de nagyon félek a magyar fordítástól, bele se nagyon merek gondolni...
Én egyébként az első hírek és a borító alapján azt hittem hogy lesz köze annak a filmnek a focihoz v. fantasy focihoz, de egyre inkább úgy tűnik hogy csak egy sima rom-kom.... Ennél fogva szerintem inkább a Beasts of the Southern Wild áll közelebb a férfi nézőkhöz. Mondjuk nem láttam egyiket se 😊Rataxes
15-én jön ki DVD-n az Undefeated, tehát már elérhető torrenten az Oscar-díjas amfocis doku, ha valaki talál hozzá feliratot kérem jelezzen, mert neki állnék a magyaritásnakjjncaa
a Silver Linings Playbook amúgy nagyon nem jött be, nem is értem a kedvező fogadtatást
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én nem is tudom, talán ez a megfelelő topic. Hosszú idő óta most találtam rá erre. Hatalmas. 😊DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Last Night.Úgy néztem meg, hogy nem tudom mi ez ki ez. Azt hittem, hogy romantikus vígjáték. Romantikusnak romantikus, de inkább "dráma"
Picit nehezen indult be, de utána teljes mértékben lekötött.
Érdekes dolgot feszeget. Lehet valaki szerint felszínesen, de nekem ez a szint is elég volt. A párkapcsolatokról szól, testi vs. gondolati megcsalás a téma. Sokak szerint a filmet elvágták, Én ebbe sem kötnék bele. Jó színészi játék. Egyedül Eva Menzesz nem illet a képbe. Azt a szerepet amit ő kapott, sztem túlzás egy ilyen "jó" nőnek adni.
Clint Mansell pedig megint fanamatikus muzsikát komponált.
több mint 11 éve
bogjosi
1 492
megnéztem egymás után az ARGO-t és a DJANGO-t...ÓRIÁSI volt mindkettő...áhh!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Megvolt a BOSW.Tetszett a film ami egy mese,amit kislány szemén keresztül láthatsz szinte.
Másképp nem is lehet elfogadni a mocsár és a szegénység világát+az édesanya hiányát.
Érdekes és izgalmas a látványvilág változtatása mikor néhol túl realisztikus,máskor meg apró csodálatos dolgokat mutat meg a kamera.
Zenéje elég vidám,élettel teli mint az ottani élet.(örökös ünnepek,italozás,zene)
A kislány játéka nagyon jó volt,gondolom elég felkapott lesz most szegényke.
akciófilm kedvelők nem nézzék meg azért 😊
több mint 11 éve
Django unchained screenplay
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hát én abból indultam ki hogy a romantikus komédiák inkább a nőknek készülnek, de amúgy valóban nem láttam 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Bradley Cooper Eagles fan úgyhogy a másodikat nézd 😀Ha szerinted a BotSW közelebb áll az átlagos férfinézőhöz, akkor tényleg nem láttad a filmet 😊 a napos oldal meg elég jó kritikákat kapott, kissé érdekel is már így, de nagyon félek a magyar fordítástól, bele se nagyon merek gondolni...
Én egyébként az első hírek és a borító alapján azt hittem hogy lesz köze annak a filmnek a focihoz v. fantasy focihoz, de egyre inkább úgy tűnik hogy csak egy sima rom-kom.... Ennél fogva szerintem inkább a Beasts of the Southern Wild áll közelebb a férfi nézőkhöz. Mondjuk nem láttam egyiket se 😊Rataxes
15-én jön ki DVD-n az Undefeated, tehát már elérhető torrenten az Oscar-díjas amfocis doku, ha valaki talál hozzá feliratot kérem jelezzen, mert neki állnék a magyaritásnak
---
több mint 11 éve
na ha megvan akkor leírom mi volt a tapasztalat.
több mint 11 éve
Bradley Cooper Eagles fan úgyhogy a másodikat nézd 😀Én egyébként az első hírek és a borító alapján azt hittem hogy lesz köze annak a filmnek a focihoz v. fantasy focihoz, de egyre inkább úgy tűnik hogy csak egy sima rom-kom.... Ennél fogva szerintem inkább a Beasts of the Southern Wild áll közelebb a férfi nézőkhöz. Mondjuk nem láttam egyiket se 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ez egy olyan film amit ha úgy állsz neki hogy izginek várod szar lesz, ha úgy állsz neki hogy katarzist vársz szar lesz. Ha viszont elgondolkozol az egészen és átadod magad a filmnek akkor jóTocaa fikázós cikknél hamar előkerült Coelho, ezzel sokat elmondtam 😛
---
több mint 11 éve
Ez egy olyan film amit ha úgy állsz neki hogy izginek várod szar lesz, ha úgy állsz neki hogy katarzist vársz szar lesz. Ha viszont elgondolkozol az egészen és átadod magad a filmnek akkor jó
több mint 11 éve
akkor jelezvén, hogy mástól tanácsot kérni erről a filmről nem nagyon lehet: www.sg.hu/cikkek/94173/felhoatlasz_az_ev_filmelmenye
több mint 11 éve
geekz.blog.hu/2012/12/07/a_felhoatlasz_az_ev_nagyhanggal_semmitmondo_bullshitfilmjeMegnlztem a Cloud Atlast, hát nem igazán tudom hova tenniTocaErről mesélhetnél bővebben. Mostanában terveztem megnézni, de milyen irányba nem tudod hova tenni? 😀 Érdemes..vagy egy semmi 3 órában?Greengo
több mint 11 éve
Na én is sort kerítettem a Dreddre, gecijó. A régi Stallone "filmet" szarrá veri. Nem árt, ha az ember olvasta a képregényeket. Nyilván nem egy megváltó film, mély mondanivalóval, de nekem tetszett.
több mint 11 éve
Hát jó kérdés 3x beleszindítottam az első 1,5 órába majd elaludtam aztán újranéztem. Nem tudom megmondani milyen.Dredd: Ezt miért vetítik egyáltalán 3D-ben? Egy elég jó zúzós, szaftos akciófilm, de valahogy nem érzem indokoltnak benne a 3D-t. A jelenetek közül is csak 1-2-nél hangsúlyozzák ki. Külön plusz pont Wood Harris(The Wire) szerepeltetése. 7/10Shawn84Dredd? Nálam ez a nézhetetlen kategória..ha egyedül nézem kikapcsolom a felénél..Én ennél szarabb filmet 2012-ben nem láttam. Ez egy 15 perces gyenge történet amit másfél óráig húznak. 😂
Megnlztem a Cloud Atlast, hát nem igazán tudom hova tenniTocaErről mesélhetnél bővebben. Mostanában terveztem megnézni, de milyen irányba nem tudod hova tenni? 😀 Érdemes..vagy egy semmi 3 órában?Greengo
Gondolkodtató, de azt se tudom ,hogy mit hova gondoljak róla 😀 Valszeg megnézem mégegyszer majd valamikor ,de igazából nem értem mi kéne kijöjjön belőle 😊
több mint 11 éve
Én adok egy +1 szavazatot a Cloud Atlasra, csak hogy legyen mindkét oldal képviselve.Értelemszerűen inkább gondolkod(tat)ós, "lassú" film (elég sokféleképpen lehet értelmezni, nekem 3 különböző ötlet fordult meg a fejemben pl), szóval nem feltétlen merném rásütni hogy zseniális.. de mindenképp érdekes, különleges és gondolkodtató film, egy élménynek/esti mozizásnak nekem tetszett.
Elég jók a színészek hozzá, hogy elvigyék a történetet a hátukon.. én fárasztó napi munka után néztem, eléggé belassult aggyal.. de engem spec így is simán lekötött.
Nagyon sok apró részlet van benne, amire érdemes odafigyelni.. és egy nézésre nem is fogja az ember észrevenni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nekem tetszett a Cloud Atlas... Nem mondom hogy teljesen átjött a mondanivalója, viszont végig lekötött, monumentális alkotás szerintem.Tegnap éjjel megnéztem Djangot is, valóban kurva jó lett 😊
Ex-Rataxes