Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Tavaly, vagy egy évvel korábban Hollywood úgy döntött, hogy mivel a magyar megosztóknak hála épp aznap már kinn is a film, ahogy megjelent, így itt késleltetik... nem teljesen értem a logikát, de az indoklás valami ilyesmi volt... azóta a legtöbb film késéssel ér (újra, mert volt már ilyen) hozzánk
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Valaki tud mondani jó vígjátékokat? Korabelit, ja és angol humor nem játszik. 😀
több mint 11 éve
megnéztük a lö mizöráblőt. én alapjaiban kedvelem a musicalt, mint műfajt, így lendülettel ültem be a terembe. a történet, így nyilván a regény miatt is kifejezetten vártam az egészet.ilyen szemét filmet nem igen láttam mostanság. az utolsó betűt is dalban mondják el, ráadásul a lipsync hiánya miatt végig 2 centiről veszik mindenki arcát. nem vagyok szédülős, de ez, hogy csak orrlyukakat látok majdnem 3 órán keresztül, ez bántott. BÁNTOTT. pedig az elején egyből berántott. az első óra még úgyahogy, de rendben van. elhiteti veled, hogy szeretni fogod, élvezni. aztán elkezd rugdosni. addig, amíg földre nem kerülsz. és amikor már fekszel, akkor leköp és lehugyoz.
mondjuk az Oscaron söpörni fog, mint a kurvaélet, a színészek borzalmasan odatették magukat. értsd ezalatt azt, hogy képes volt elérni azt, hogy kiszeressek Anne Hathaway-ből. és ez nagy szó.
több mint 11 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/nagyon hasonló szereposztású a 97-es Dobermann
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
www.imdb.com/title/tt0118996/
kevésbé erőszakos (de kb. hasonló 'jellegű')
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Asztírta csömörködik, azé van egy csomó határeset, nem klasszik horror, de sötét, mint a tehénseggiben. Meg különben is a horror nem csak hentés, illetve inkább nem az, hanem lélekvadászat. Az elixír, ami megmutatja egy ideális világban az eligazodást és katarzist ad.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A 9 az horror? 😮 Ez a Burton-Bekambetov téma?Azért a tökéletes trükk is igen messze áll a horrortól... 😀
Ha már Burton, az mennyire gyakori, hogy itthon fél évvel később mutatnak be egy filmet, mint kint? Mert Burton Frankenweeniejét már szeptemberben bemutatták az usában, nálunk meg idén jön csak..fetomy
Egyébként a Dredd is most jön nálunk a mozikba, kint meg szeptember elején ment. Van hogy megkapjuk a világpremier napján, vagy 1-2 nap csúszással, de van ilyen is hogy fél év, szerencsére azért nem annyira gyakori már.
több mint 11 éve
A 9 az horror? 😮 Ez a Burton-Bekambetov téma?Ha már Burton, az mennyire gyakori, hogy itthon fél évvel később mutatnak be egy filmet, mint kint? Mert Burton Frankenweeniejét már szeptemberben bemutatták az usában, nálunk meg idén jön csak..
több mint 11 éve
jaja az. Istenem hány randimon volt első film 😀A J-LO-sra gondolsz? Azt már láttam. 😀VrijbloedA hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀sejt?briareos
Köszi!Vrijbloed
több mint 11 éve
A hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀Boszorkányvadászat 2011
Köszi!Vrijbloed
Ritka export 2010
Trollvadász 2010
The dead 2010
Az Árnyak Falva 2010
La horde 2009
Solomon Kane 2009
9 2009
Mutáns krónikák 2008
Varázsgomba 2007
A tökéletes trükk 2006
The cave 2005
Magasfeszültség 2003
The hole 2001
ha valamellik kimaratt vóna...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az ilyen hozzászólások miatt fogom megnézni azt is 😀Na bazmeg, megnéztem én is az Visszafordíthatatlant. Undorító egy film. Nagyon beteg és nem szívesen ajánlom senkinek, hogy megnézze.Akkor a Szerb filmet el se kezdd. De tényleg. Véletlenül sem.Sobri Jóska
De nem tudtam abbahagyni azért a nézését, de nagyon rossz volt végig...Bruce
több mint 11 éve
Most olvastam, hogy csinálnak mozit a Linda című kultikus magyar sorozatból.Nekem, a koromnál fogva kultikus nem kell belekötni.
több mint 11 éve
Na bazmeg, megnéztem én is az Visszafordíthatatlant. Undorító egy film. Nagyon beteg és nem szívesen ajánlom senkinek, hogy megnézze.Akkor a Szerb filmet el se kezdd. De tényleg. Véletlenül sem.
De nem tudtam abbahagyni azért a nézését, de nagyon rossz volt végig...Bruce
több mint 11 éve
Na bazmeg, megnéztem én is az Visszafordíthatatlant. Undorító egy film. Nagyon beteg és nem szívesen ajánlom senkinek, hogy megnézze. De nem tudtam abbahagyni azért a nézését, de nagyon rossz volt végig...
több mint 11 éve
Ezt sejtettem én is.Ez amolyan rejtett erőszak lehet,hogy a képi sokk után már fel sem fogod mit tett az "apa"
több mint 11 éve
Még egy gondolat erejéig visszatérve a Visszafordíthatatlanra, mert azóta megnéztem én is, a kíváncsiság nagy úr.Imdb-n azt írják, hogy:
| During the movie one of the leads searches for the suspected rapist in an underground sex club. When he locates someone that he believes to be the man (but isn't) a fight between the two ends with a brutal repeated head bashing of the suspect with a fire extinguisher. |
Én direkt vissza is tekertem a film végén, hogy tényleg az a faszi volt-e az, és úgy láttam, hogy igen. Tévedtem?
több mint 11 éve
A J-LO-sra gondolsz? Azt már láttam. 😀A hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀sejt?briareos
Köszi!Vrijbloed
több mint 11 éve
A hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀sejt?
Köszi!Vrijbloed
több mint 11 éve
ázsiai érdekel? A jobbakhoz tán van magyar felirat is.Köszi a kimerítő választ! 😀 Nézek valamit ezekből. 😀
Amiket láttam:
A Tale of Two Sisters pl.szvsz (és általános vélekedés szerint is) kurvajó és ahhoz tudtommal van magyar felirat, vagy a Whispering Corridors sorozat is egész jó (azt is szokták dícsérni), és azt hiszem ahhoz is van magyar felirat, ahogyan a Suicide Circle is nagyon jó. A WC és SC filmek nem a látványról szólnak, a ToTSnál ha jól emlékszem azzal sincs gond 😊
Aztán én nem láttam ezeket, de általában szeretik a Ringut (ugye a kör eredetije) illetve az átok eredetijét Ju On címmel, főleg a második részt, és az Alone is és persze a Szem, bár ez ismert.
Nem ázsiaiban ha a Fűrészt, dark világot és a musicalt szereted akkor Repo. Nemrég láttam, nagyon szép látványvilága van.fetomy
több mint 11 éve
ázsiai érdekel? A jobbakhoz tán van magyar felirat is.Amiket láttam:
A Tale of Two Sisters pl.szvsz (és általános vélekedés szerint is) kurvajó és ahhoz tudtommal van magyar felirat, vagy a Whispering Corridors sorozat is egész jó (azt is szokták dícsérni), és azt hiszem ahhoz is van magyar felirat, ahogyan a Suicide Circle is nagyon jó. A WC és SC filmek nem a látványról szólnak, a ToTSnál ha jól emlékszem azzal sincs gond 😊
Aztán én nem láttam ezeket, de általában szeretik a Ringut (ugye a kör eredetije) illetve az átok eredetijét Ju On címmel, főleg a második részt, és az Alone is és persze a Szem, bár ez ismert.
Nem ázsiaiban ha a Fűrészt, dark világot és a musicalt szereted akkor Repo. Nemrég láttam, nagyon szép látványvilága van.
több mint 11 éve
A hóhért akasztják: kéne valami jó, nem annyira ismert horror, de "kiégtem", nem jut eszembe egy sem. Valaki?😀Köszi!
több mint 11 éve
| Hát igen az az erőszak amit giliszta képvisel az kegyetlen.Maga az anális erőszak is egy gyötrelem,szerintem nem is tudja sok ember elképzelni mennyire lehet megalázó és undorító a nemi erőszak.Aztán végre vége azt hiszed túl vagy rajta de az igazi kín ezután következik,hogy ez az elmebeteg valami jogos késztetést érez,hogy azért mert gazdag és szép ezért beleverje a fejét az aszfaltban. |
több mint 11 éve
deyell
11 702
Szintén azért néztem meg én is az 'Irreversible' c. filmet, mert említettétek. Nem könnyű eset. Napokig/hetekig biztos keményen benne lesz a fejemben.igen, a vágások és a kamerakezelés nagyban hozzájárult ehhez, no meg a háttérzene, ami direkt úgy lett kitalálva, hogy kikészítse az embert, alacsony frekvenciájú, alig hallható, mint a földrengések zaja. nem véletlenül hagyták el a legtöbben a mozitermeket a film vetítése közben anno, szerintem nem is elsősorban a durva jelenetek miatt, hanem a audiovizuális kiképzést nem bírták 😊
Ahogy -Deyell- mondta, nekem is szinte megváltozott a tudatállapotom. | A tűzoltókészülékes rész kemény volt, tényleg. De engem maga "giliszta" cselekedete sokkolt le. Maga a filmrészlet, ahogy bemutatják, vagy nem tudom. Az egész. Azt hittem ezt a képsorokat letudják 2-3 perc alatt. Ehhez képest.. Alig vártam, hogy vége legyen (Azt hiszem, ilyen még nem volt velem, hogy ennyire ne akarjam látni). Végül pedig az első rúgást, mintha magamon éreztem volna. Ezt betudom annak, hogy tényleg bestimulált a film. | krixtofer
choose life
több mint 11 éve
Szintén azért néztem meg én is az 'Irreversible' c. filmet, mert említettétek. Nem könnyű eset. Napokig/hetekig biztos keményen benne lesz a fejemben.Ahogy -Deyell- mondta, nekem is szinte megváltozott a tudatállapotom. | A tűzoltókészülékes rész kemény volt, tényleg. De engem maga "giliszta" cselekedete sokkolt le. Maga a filmrészlet, ahogy bemutatják, vagy nem tudom. Az egész. Azt hittem ezt a képsorokat letudják 2-3 perc alatt. Ehhez képest.. Alig vártam, hogy vége legyen (Azt hiszem, ilyen még nem volt velem, hogy ennyire ne akarjam látni). Végül pedig az első rúgást, mintha magamon éreztem volna. Ezt betudom annak, hogy tényleg bestimulált a film. |
több mint 11 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.kíváncsi lettem és megnéztem én is!
Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.Sobri Jóska
az elején komoly rosszullét kerülgetett, aztán a végére maradt az elgondolkodás, és egy kis ijedtség!
tényleg mennyire megváltozhat az ember élete néhány óra leforgása alatt...
nyilván ez egy végletes történet, de nekem azonnal a mostani
bokszolók megkéselése, valamint a saját életemben is megtörtént veszélyes helyzetek jutottak eszembe és ez egyből személyesebbé teszi a dolgot!
sokszor magunk is tehetünk arról hogy alakul a sorsunk, de
bármit is csinálsz sokszor meg nem rajtad múlik! ez a durva!
| ja!és mellesleg nagyon jó példa a film az itt is számtalanszor megvitatott értelmetlen "halálbüntetés" és bosszú esetére |
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
The Words.Ez bizony mellbe vágott.