Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Az akkor nem is olyan vészes, azt hittem többe kerül mondván, hogy 3D.13 dollárMegnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozCsak kíváncsiságból, mennyibe került a jegy?Gabesz92
valami mondjuk hiányzott nekem az egészből, 10-es skálán nyolcasra értékelném, de bátran ajánlom mindenkinekjjncaa
jjncaa
több mint 11 éve
13 dollárMegnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozCsak kíváncsiságból, mennyibe került a jegy?Gabesz92
valami mondjuk hiányzott nekem az egészből, 10-es skálán nyolcasra értékelném, de bátran ajánlom mindenkinekjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért ha a tükörfordítás telibe az angol cím ellentéte az szerintem meredek, mindamellett tény és való h kapcsolódik a filmhez, ellentétben a Mandzsúriai jelölttel, ugyanis annak semmi köze Mandzsúriához.az teljesen megfelelő cím, a film tartalmához illik.deyellEngem sem vigasztal-->Kedvencem a témában The Believer -> A Hitetlenempty taxi
www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20121207-magyar-filmcimek-szuletese-a-forgalmazoknal-eroszakik-a-quantum-csendje.html
ZoliMP
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
deyell
11 702
az teljesen megfelelő cím, a film tartalmához illik.Engem sem vigasztal-->Kedvencem a témában The Believer -> A Hitetlenempty taxi
www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20121207-magyar-filmcimek-szuletese-a-forgalmazoknal-eroszakik-a-quantum-csendje.html
ZoliMP
choose life
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Megnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozCsak kíváncsiságból, mennyibe került a jegy?
több mint 11 éve
Lehet, hogy furcsa dolog, de én csütörtök délelőtt fogom megnézni a Friday Night Lights-ot.Film a lejátszóban, a tea, és a rágcsa bekészítve.Start gomb megnyom, hátradől, és hajrá!
több mint 11 éve
Na hát Mrs. Autumn miatt megnéztem a fűrészesektől a Devil's Carnivalt majd amiatt szintén tőlük a Repo! The Genetic Opera-t. Iszonyatosan bejött mindkettő, pedig sok rosszat olvastam főleg a Reporól. Mindig is tudtam, hogy szeretem a musicalt és a dark világot is, de így a kettő kombinálva aztán igazán zseniális 😊 Nagyon jó kis zenék vannak benne, és a Reponak pl. gyönyörű a látványvilága is. A történetek is tök jók, csak az a kár, hogy a Devils Carnival túl rövid :/btw ha valaki látta valamelyiket, tudna ilyesmit ajánlani esetleg? 😊
több mint 11 éve
Most néztem meg a Gran Torinót, és tényleg fantasztikus film.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hát mert szerintem olyan fos, hogy szóra sem érdemes 😀
több mint 11 éve
Megnéztem itt kint 3d-ben a Pí életét, remek filmélmény volt, csodálom is, hogy jc6 még nem zengett itt ódákat róla 😊 mondjuk ezentúl tényleg hanyagolom a háromdét, mert bár a Pí maximálisan kihasználta a technológiát, nem érzem, hogy oly sokat adna hozzá a szórakozáshozvalami mondjuk hiányzott nekem az egészből, 10-es skálán nyolcasra értékelném, de bátran ajánlom mindenkinek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
skullkill29
329
A harmadik se kreálmány lesz, hanem az is a könyv alapján készül. A másodikba fognak majd Smaug ellen menni, a 3. rész pedig az 5 sereg csatájáról fog szólni. Amúgy én olvastam a könyvet meg az összes Tolkien művet ami ebbe a témakörben megjelent és a film szinte ugyanaz mint a könyv, nagyon kevés rész van ami a Befejezetlen regék című könyvben van, bár persze a következő részekben lehet több lesz.
több mint 11 éve
Ha jól tudom, a harmadik már saját kreálmány lesz, ami összeköti a Hobbitot a GyUval. De javítsatok ki, ha tévedek. 😊Darksun3Mondjuk ennek így már több értelmét látom. 😀
A maradék történéseket még 2 3 órás filmbe belepaszírozni, már nagyon gáz lenne, viszont van rengeteg Tolkien könyv, amiből a köztes eseményeket is meglehetne filmesíteni. Remélem igazad van. 😊
több mint 11 éve
Ha jól tudom, a harmadik már saját kreálmány lesz, ami összeköti a Hobbitot a GyUval. De javítsatok ki, ha tévedek. 😊Hobbit: Nem rossz, nem is unalmas de azért látszik hogy 3 filmhez kevés a sztori. Mennek támadnak menekülnek mennek támadnak menekülnek. Látvány csodálatos viszont túl sokat nem dob rajta a 3d. JayB3 film lesz abból a kurvavékony könyvből? 😮fetomy
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Hobbit: Nem rossz, nem is unalmas de azért látszik hogy 3 filmhez kevés a sztori. Mennek támadnak menekülnek mennek támadnak menekülnek. Látvány csodálatos viszont túl sokat nem dob rajta a 3d. JayB3 film lesz abból a kurvavékony könyvből? 😮
több mint 11 éve
Engem sem vigasztal-->Kedvencem a témában The Believer -> A Hitetlen
ZoliMP
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Hobbit: Nem rossz, nem is unalmas de azért látszik hogy 3 filmhez kevés a sztori. Mennek támadnak menekülnek mennek támadnak menekülnek. Látvány csodálatos viszont túl sokat nem dob rajta a 3d.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hála Istennek, az M1-en nincs reklám.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 555
Engem sem vigasztal-->www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20121207-magyar-filmcimek-szuletese-a-forgalmazoknal-eroszakik-a-quantum-csendje.html
__
zéé
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sztem az Amélie csodálatos élete közben nem volt, szal gondolom most sem lesz, ha igen, akkor sem annyi mint a többin. utána szintén m1, 80 nap alatt a föld körül, az se rossz 😊
több mint 11 éve
még nem néztem ott filmet de kétlem, hogy lenne, semmi közben nem szokottM1-en film közben van reklám ?sütiA szív bajnokai, ATV, most.JC6utána pedig Nyomorultak ugyanott, m1-en Életrevalók (😉) 10 perc múlva, aki pedig eddig lemaradt volna 9-től Igazából szerelem a tv2-n. sztem egész évben nincs ilyen jó program a tv-ben 😀kristof
több mint 11 éve
M1-en film közben van reklám ?A szív bajnokai, ATV, most.JC6utána pedig Nyomorultak ugyanott, m1-en Életrevalók (😉) 10 perc múlva, aki pedig eddig lemaradt volna 9-től Igazából szerelem a tv2-n. sztem egész évben nincs ilyen jó program a tv-ben 😀kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A szív bajnokai, ATV, most.JC6utána pedig Nyomorultak ugyanott, m1-en Életrevalók (😉) 10 perc múlva, aki pedig eddig lemaradt volna 9-től Igazából szerelem a tv2-n. sztem egész évben nincs ilyen jó program a tv-ben 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A szív bajnokai, ATV, most.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ok. nyertetek 😀