NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
a kutyaszorítóban, ponyvaregény, jackie brown hármasnak a cipőjét nem viheti a django forgatókönyv/történetszövés/cselekmény.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nálam messze a legjobb Tarantino, azok közül amit láttam. Ez kb 5 film. Nem szeretem a stílusát, de ez szerencsére csak a végén idézte a régi Tarantino filmeket. Már persze a vérengzésre gondolok.djangoÍzlések és pofonok. 😊 Waltz, DiCaprio, Samuel L J. egyedül elvinne akármilyen filmet, együtt meg frenetikusak. Szvsz sokkal jobb lett mint a Brigantik, de még a Kill Billt is veri nálam. JayB
az egyik, ha nem a leggyengébb tarantino film amit láttam (asszem láttam mindet). nagyon, nagyon kevés a story, és ha egy jó 40 perccel rövidebb akkor se lett volna nagyobb baj.
Christoph Waltzon kívül igazán ki se tudok emelni senkit és semmit, ő mondjuk zseniális volt szokás szerint.
nem szórakoztam rosszul, de a nagy klasszikusaihoz képest a kanyarban nincs ez.gabtsi
több mint 11 éve
Ízlések és pofonok. 😊 Waltz, DiCaprio, Samuel L J. egyedül elvinne akármilyen filmet, együtt meg frenetikusak. Szvsz sokkal jobb lett mint a Brigantik, de még a Kill Billt is veri nálam. JayBmeg fogom nézni mégegyszer, mert sajnos véletlenül mb-n láttam, és a szinkron aztán külön botrány volt.
SLJ valóban ott volt a szeren, DiCaprio bár kedvelem, sztem semmi különlegeset nem hozott, ahogy Foxx sem, aki szintén jó kis színész bob.
több mint 11 éve
Napokban kérdezte valaki ,hogy dráma és nem amerikai...A gyűlölet
(La haine)
Mocskos jó film,nagyon jó képekkel(eleve érdekes és izgalmas,hogy fekete fehér),lüktető zenével.
Folyamatosan benne a feszültség,az izgalom vajon most mi fog történni.
Csodás karakterek remek alakítások(már megint Cassel)és egy mindenkit érintő társadalmi probléma feszegetése.
A rendszer elleni lázadás egyik tanulságos meséje (mint amit a wc-n mesél nekik az öreg)
Nem szeretném ha politikai vita lenne belőle de szerintem annyian nem is látták,hogy nagy flame legyen 😊
több mint 11 éve
JéBé
7 035
djangoÍzlések és pofonok. 😊 Waltz, DiCaprio, Samuel L J. egyedül elvinne akármilyen filmet, együtt meg frenetikusak. Szvsz sokkal jobb lett mint a Brigantik, de még a Kill Billt is veri nálam.
az egyik, ha nem a leggyengébb tarantino film amit láttam (asszem láttam mindet). nagyon, nagyon kevés a story, és ha egy jó 40 perccel rövidebb akkor se lett volna nagyobb baj.
Christoph Waltzon kívül igazán ki se tudok emelni senkit és semmit, ő mondjuk zseniális volt szokás szerint.
nem szórakoztam rosszul, de a nagy klasszikusaihoz képest a kanyarban nincs ez.gabtsi
több mint 11 éve
djangoaz egyik, ha nem a leggyengébb tarantino film amit láttam (asszem láttam mindet). nagyon, nagyon kevés a story, és ha egy jó 40 perccel rövidebb akkor se lett volna nagyobb baj.
nem szórakoztam rosszul, de a nagy klasszikusaihoz képest a kanyarban nincs ez.
több mint 11 éve
Kicsit. 😊😀 Már találkoztam vele, akkor jól emlékeztem. Hát nem a közeljövőben fogom megnézni, viszont mindenképpen megnézem majd, mert érdekel. Főleg úgy, hogy hasonlíthat egy kicsit a Radírfejre így ránézésre, de lehet tévedek, ezért is kell majd megnéznem.VrijbloedÍgy is summázhatod, ja. 😊Sobri JóskaA Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra.Várjál ez az a fekete-fehér film, ami néma, és a "főhős" kibelezi magát?😀 Mármint a Begotten. 😀
Őszinte, igaz szívvel nem ajánlom senkinek.
Az ilyen filmek egyfajta metafórák, szimbólumok, és a valóság bizonyos árnyoldalaira reflektálnak a maguk módján. Ahogy pl. a Szerb film se öncélú brutalitás, és megbotránkoztatás, hanem egy elég egyszerű, könnyen dekódolható párhuzam, valós mondanivalóval, üzenettel.
Viszont ahogy jjncaa is mondta, a Salo forgatókönyvírója a valóban létezett fasiszta állam, Mussolini, és a 2.világháború. Pasolini csak dramaturgizálta és filmre vitte a klasszikus "akár így is történhetett volna" szellemében.Sobri Jóska
Vrijbloed
több mint 11 éve
😀 Már találkoztam vele, akkor jól emlékeztem. Hát nem a közeljövőben fogom megnézni, viszont mindenképpen megnézem majd, mert érdekel. Főleg úgy, hogy hasonlíthat egy kicsit a Radírfejre így ránézésre, de lehet tévedek, ezért is kell majd megnéznem.Így is summázhatod, ja. 😊Sobri JóskaA Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra.Várjál ez az a fekete-fehér film, ami néma, és a "főhős" kibelezi magát?😀 Mármint a Begotten. 😀
Az ilyen filmek egyfajta metafórák, szimbólumok, és a valóság bizonyos árnyoldalaira reflektálnak a maguk módján. Ahogy pl. a Szerb film se öncélú brutalitás, és megbotránkoztatás, hanem egy elég egyszerű, könnyen dekódolható párhuzam, valós mondanivalóval, üzenettel.
Viszont ahogy jjncaa is mondta, a Salo forgatókönyvírója a valóban létezett fasiszta állam, Mussolini, és a 2.világháború. Pasolini csak dramaturgizálta és filmre vitte a klasszikus "akár így is történhetett volna" szellemében.Sobri Jóska
Vrijbloed
több mint 11 éve
Így is summázhatod, ja. 😊A Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra.Várjál ez az a fekete-fehér film, ami néma, és a "főhős" kibelezi magát?😀 Mármint a Begotten. 😀
Vrijbloed
több mint 11 éve
A Salot én is skippeltem, kábé jó 20-30 perc elég volt egy életre. A késes film meg van vagy 3 óra, ha nem több, hát azt se sikerült, eléggé öncélú faszkodásnak tűnt, így töröltem...Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.Rataxes
több mint 11 éve
A Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra.Várjál ez az a fekete-fehér film, ami néma, és a "főhős" kibelezi magát?😀 Mármint a Begotten. 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Django elszabadult nálam is, de még hogy! Ponyvaregény után nálam a legjobb Tarantino film, zseniális.Ez lehet hogy volt már de Brian De palma megfilmesíti Paternot mégpedig Al Pacinoval!
www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20130117-brian-de-palma-al-pacino-foszereplesevel-filmet-csinal-joe-paterno.html
több mint 11 éve
JJ Abrams eléggé belehúzott, a Star Trek után a Star Wars új részét is ő fogja rendezni.
több mint 11 éve
A Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra. Őszinte, igaz szívvel nem ajánlom senkinek.
Viszont ahogy jjncaa is mondta, a Salo forgatókönyvírója a valóban létezett fasiszta állam, Mussolini, és a 2.világháború. Pasolini csak dramaturgizálta és filmre vitte a klasszikus "akár így is történhetett volna" szellemében.
több mint 11 éve
Jó pár év után, újra megnéztem a Jeleket. Jó volt felidézni. Nálam ez a film, mondhatni klasszikus, mert régebben (kisebb koromban) nagyon sokszor láttam már. 😊
több mint 11 éve
deyell
11 702
belenéztem a Begottenbe youtube-on, először a Tetsuo a vasember jutott eszembe róla: www.youtube.com/watch?v=PQ0PhMH3sLgA film címe valójában Saló, és már többször is láttamBarátom mié búsúlnál 😉 tiéd lehet miről álmodtál...
nagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'sapka
Üdv a klubban, a topten horrormirrorbő a Begottenre meg a VisitorQra kell már csak rávenni magam, de lesz oly sivár délutánom ügyeletbe úgyis.sutianap
bár ez még nem olyan beteg a 964 Pinocchio c. műremekhez képest
choose life
több mint 11 éve
A film címe valójában Saló, és már többször is láttamBarátom mié búsúlnál 😉 tiéd lehet miről álmodtál...
nagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'sapka
Üdv a klubban, a topten horrormirrorbő a Begottenre meg a VisitorQra kell már csak rávenni magam, de lesz oly sivár délutánom ügyeletbe úgyis.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A film címe valójában Saló, és már többször is láttamnagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Elméletileg református vagyok, de nem gyakorlom.Templom, zsinagóga, dzsámi csak mint látnivaló érdekel, de ezt a filmet én a büdös életbe még1szer meg nem nézem.Inkább a Kannibál Holocaust, vagy az Amerikai Psychoöö, az élet? ha hívő keresztény vagy, akkor Isten, ha mohamedán, akkor Allah, folytassam még?jjncaaHát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?laccoo74Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.Rataxes
több mint 11 éve
öö, az élet? ha hívő keresztény vagy, akkor Isten, ha mohamedán, akkor Allah, folytassam még?Hát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?laccoo74Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
több mint 11 éve
Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.
több mint 11 éve
.brk
1 890
a Te'o-sztori után muszáj volt megnéznem 😊nekem nem tetszett, szerintem már túl átlátszó volt az elején a dolog + valahogy nem kötött le (pedig szeretem a dokumentumfilmeket)
nagyon beteg, bár azt továbbra sem hiszem el, hogy pontosan ez történt volna Mantival is...jjncaa
több mint 11 éve
a Te'o-sztori után muszáj volt megnéznem 😊nagyon beteg, bár azt továbbra sem hiszem el, hogy pontosan ez történt volna Mantival is...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal