Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
a dvd-eladás és -kölcsönzésből, illetve a tévés jogdíjakból simán szép kis bevételt termelhet az ilyen szemét

mint ahogy azt se sokan tudják, hogy pl. a youtube a kattintások alapján szintén jogdíjat fizet az "alkotóknak", tehát mikor javában ajánlgatod haverjaidnak mondjuk a Friday című számot, azzal tulajdonképp anyagilag támogatod Rebecca Black munkásságát...JJ Tiller
partnerprogram, ami sajnos itthon nincsen :/

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Azt nem értem, hogy ki a bánat ad erre pénzt? Tudom, hogy lószarba semkerül egy "igazi" filmhez képest, de itt minden cent kidobott lóvé, mármint a producereknek.zinedine5
három esetben jövedelmező filmet csinálni: 1) ha nagyon látványos, 2) ha szélesebb rétegekhez szól és tényleg "jó", 3) ha annyira szar, hogy rögvest kultstátuszba "emelkedik"JJ Tiller
Igen, és ebből melyiket lehet a leggyorsabban, túl sok önálló gondolat nélkül végrehajtani? A harmadikat.
Az egy ilyen hogy termel pénzt nem tudom... Vagy tényleg van aki el is megy egy moziba vagy megvesz egy ilyen DVD-t?
Vagy a film+ pénze már pozitívba hozza a költségvetést..? 😀davemayer
a dvd-eladás és -kölcsönzésből, illetve a tévés jogdíjakból simán szép kis bevételt termelhet az ilyen szemét

mint ahogy azt se sokan tudják, hogy pl. a youtube a kattintások alapján szintén jogdíjat fizet az "alkotóknak", tehát mikor javában ajánlgatod haverjaidnak mondjuk a Friday című számot, azzal tulajdonképp anyagilag támogatod Rebecca Black munkásságát...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nekem egyik kedvencem az egész szigetet átugró rész, bár a megashark féle 10 000 méterre felugrom, hogy kettéharapjak egy utasszállító repülőt, és a Goldan Gate-híd kettéharapásához képest azért lett volna még hova fejlődni 😀Wyatt
Azt nem értem, hogy ki a bánat ad erre pénzt? Tudom, hogy lószarba semkerül egy "igazi" filmhez képest, de itt minden cent kidobott lóvé, mármint a producereknek.zinedine5
három esetben jövedelmező filmet csinálni: 1) ha nagyon látványos, 2) ha szélesebb rétegekhez szól és tényleg "jó", 3) ha annyira szar, hogy rögvest kultstátuszba "emelkedik"JJ Tiller
Igen, és ebből melyiket lehet a leggyorsabban, túl sok önálló gondolat nélkül végrehajtani? A harmadikat.
Azt hogy egy ilyen hogy termel pénzt nem tudom... Vagy tényleg van aki el is megy egy moziba ezért vagy megvesz egy ilyen DVD-t?
Vagy a film+ pénze már pozitívba hozza a költségvetést..? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nekem egyik kedvencem az egész szigetet átugró rész, bár a megashark féle 10 000 méterre felugrom, hogy kettéharapjak egy utasszállító repülőt, és a Goldan Gate-híd kettéharapásához képest azért lett volna még hova fejlődni 😀Wyatt
három esetben jövedelmező filmet csinálni: 1) ha nagyon látványos, 2) ha szélesebb rétegekhez szól és tényleg "jó", 3) ha annyira szar, hogy rögvest kultstátuszba "emelkedik"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Azt nem értem, hogy ki a bánat ad erre pénzt? Tudom, hogy lószarba semkerül egy "igazi" filmhez képest, de itt minden cent kidobott lóvé, mármint a producereknek.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Életrevalók (Intouchables) - pár hete már halogatom, végül tegnap éreztem magamban a kedvet a megtekintéséhez, úgyhogy nekiestem... Nem bántam meg. Az elején még ellenkezni próbáltam a nagy hájp ellen, pl. nem értettem mitől lettek ezek ketten hirtelen akkora spanok, de aztán valahogy magával ragadott a film hangulata - ami azért a csodás soundtracknek is nagyban köszönhető. Mire a végéhez értem abszolút jó érzés töltött el, asszem a már többször használt "lélekemelő" szóval lehet a legjobban jellemezni. Megtekintése különösen ajánlott!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Érdemes 3Dben nézni az Avengerst?Escalade
nem

---
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Érdemes 3Dben nézni az Avengerst?

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van új, eléggé komoly Dark Knight Rises előzetes. A DC(Batman) szemmel láthatólagnem akar szégyenben maradni a Marvel(Avengers) mellett.
http://www.origo.hu/filmklub/20120502-elozetes-christopher-nolan-a-sotet-lovag-felemelkedes-cimu-filmjehez-christian.html
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem egyik kedvencem az egész szigetet átugró rész, bár a megashark féle 10 000 méterre felugrom, hogy kettéharapjak egy utasszállító repülőt, és a Goldan Gate-híd kettéharapásához képest azért lett volna még hova fejlődni 😀

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 936 — Lucas Scott
Az erő krónikája?
The Divide?

Véleményeket várnék, mert nem merek belekezdeni 😀JC6
Az erő krónikája nekem kicsit szaggatott volt, mint a paranormal activity, pedig az alapötlet kurvajó
Avangers megvolt másodjára is, még mindig zseniális, DE

Csütörtök 21.15, RTL Klub: Megapiranhaaaaa!!
Ha létezik olyan, akinek még nincs meg: http://www.youtube.com/watch?v=pFhSogGnu4IWyatt
faszi csak lerúgja őket, miközben csatahajó árbocot tízóraiznak... ez tanár!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az erő krónikája?
The Divide?

Véleményeket várnék, mert nem merek belekezdeni 😀JC6
Az erő krónikája nekem kicsit szaggatott volt, mint a paranormal activity, pedig az alapötlet kurvajó
Avangers megvolt másodjára is, még mindig zseniális, DE

Csütörtök 21.15, RTL Klub: Megapiranhaaaaa!!
Ha létezik olyan, akinek még nincs meg: http://www.youtube.com/watch?v=pFhSogGnu4I

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
csak szerintem lett A lány, aki a tűzzel játszik borzasztó rossz? nem olvastam a könyvet, de a film szerintem nagyon gyenge: tele irreális dolgokkal, igazi nyomozás nincs, mintha csak össze lenne dobva

több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
AVENGERS!!! Csupa nagy betűvel. Nagyon ritkán van ilyen, de majd' két órán keresztül bele voltam préselve a székbe és le voltam taglózva. Ezt nagyon nagyon összehozták. Nem volt benne idióta poénkodás, mert a poénok jók voltak és ültek, és szerencsére nem vitték túlzásba; a drámai részek, az akció... nagyon jól volt vegyítve az egész.
Ráadásul a karakterek is nagyon jól elosztva kapták a hangsúlyt, egyikük sem szorult háttérbe. Sokan megkérdőjelezték, hogy Sólyomszem és Fekete Özvegy mit keres ott, de ezt is nagyon jól megoldották és hangsúlyos karaktereket csináltak belőlük, nem csak tölteléket.

--- SPOILER ---
Coulson ügynököt sajnáltam, de ahogy Fury még ezt is kihasználta, hogy motiválja a csapatot, az valami k.rva kemény volt. 😀
És a végén Thanos! 😮 😮 Döbbenés volt. 😊
--- SPOILER OFF ---

DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Még egy ilyen minősíthetetlen filmet mint a battleship...
Bármelyik szarás közben jobb forgatókönyvet írok mint ez.
Még csak értékelni se lehet. Mi akar ez lenni ?
Ha ennyire csak a látvány érdekli a készítőket, mi a faszért nem csinálnak egy szimpla US Armys "tech" bemutatót ?
Egész egyszerűen nincs ebben a két órányi moslékban egy kibaszott percnyi rész se ami legalább a béka segge színvonaláig emelkedne...
Ez egy bűn az emberiség ellen.süti
Mintha Puzsért "hallanám" 😀

más: mivel nem írtatok semmit, megnéztem a Divide-ot, illetve az erő krónikáját...aztán hasonló érzésekkel keltem fel a székből, mint süti a Battleship láttán... szégyen...ezek tényleg mind bűnök az emberiség ellen, hogy kollégám idézzem.
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Még egy ilyen minősíthetetlen filmet mint a battleship...
Bármelyik szarás közben jobb forgatókönyvet írok mint ez.
Még csak értékelni se lehet. Mi akar ez lenni ?
Ha ennyire csak a látvány érdekli a készítőket, mi a faszért nem csinálnak egy szimpla US Armys "tech" bemutatót ?
Egész egyszerűen nincs ebben a két órányi moslékban egy kibaszott percnyi rész se ami legalább a béka segge színvonaláig emelkedne...
Ez egy bűn az emberiség ellen.
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 494
Green Street Hooligans az rtlklub-on...most!!!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az erő krónikája?
The Divide?

Véleményeket várnék, mert nem merek belekezdeni 😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
Ez az Intouchables tényleg egy nagyon humoros, megható, jó vígjáték volt, tetszett nagyon!
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Kár, hogy nem tudod objektíven megítélni :p és most megyek és bánatomban megnézem a Watchmentjjncaa
miert te megtudod ? 😛 senki sem tudja, emberek vagyunk ...Fake
Én jobban, mivel igényeimet a minimálisra szorítva, de optimistán ültem be a moziba. A 3d-t szerintem nagyon nem használták ki, a szinkron pedig kész katasztrófa, ez meg az a két dolog, amit prekoncepciók nélkül is magabiztosan kijelenthetek

De nem kell aggódni, ha nekem nem tetszett az azt jelenti, hogy mindenki más el lesz elájulvajjncaa
a szinkronnal sajnos nincs mit tenni, én sem fogom többé úgy nézni (és valószínűleg már 3D-sen sem). De ha elvonatkoztatok az elfogultságomtól akkor is kiváló. Csak a képregényes utalások miatt is, meg az azokat idéző jelenetek, az iszonyatosan jól eltalált poénok, és látványnak sem utolsó. Szerintem nem véletlen, hogy szinte mindenhol agyondícsérik (illetve számomra megbízható helyeken, ahol általában nem sok jót kaptak az eddigi adaptációk).

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mostanában nagyon elcseszik a szinkronokat...
több mint 12 éve
Avengers! Év filmje, kész, pont. Minden képregényfilmnek ilyennek kéne lennie!!!pc_x
Kár, hogy nem tudod objektíven megítélni :p és most megyek és bánatomban megnézem a Watchmentjjncaa
miert te megtudod ? 😛 senki sem tudja, emberek vagyunk ...Fake
Én jobban, mivel igényeimet a minimálisra szorítva, de optimistán ültem be a moziba. A 3d-t szerintem nagyon nem használták ki, a szinkron pedig kész katasztrófa, ez meg az a két dolog, amit prekoncepciók nélkül is magabiztosan kijelenthetek

De nem kell aggódni, ha nekem nem tetszett az azt jelenti, hogy mindenki más el lesz elájulva

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Avengers! Év filmje, kész, pont. Minden képregényfilmnek ilyennek kéne lennie!!!pc_x
miert te megtudod ? 😛 senki sem tudja, emberek vagyunk ...
több mint 12 éve
Kár, hogy nem tudod objektíven megítélni :p és most megyek és bánatomban megnézem a Watchment

---
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Avengers! Év filmje, kész, pont. Minden képregényfilmnek ilyennek kéne lennie!!!