Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
23:15-től a film+-on Született gyilkosok!
több mint 12 éve
Egyébként ha igazán szar filmet akartok ott a Támadás a harci robotok szigete ellen.Jaja, az is kegyetlen 😀 Mikor meglövik az arcot lézerrel és ennek annyi lesz az eredménye h berepül a susnyásba 😀
Komolyan meghívom egy sörre aki fájdalom nélkül végig tudja nézni.süti
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Egyébként ha igazán szar filmet akartok ott a Támadás a harci robotok szigete ellen.Komolyan meghívom egy sörre aki fájdalom nélkül végig tudja nézni.
több mint 12 éve
NBem tudom h itt v a viccek topikban lenne a helye, de az aknavető hangja vmi egészen priceless: 😀Gondolom, a gonosz kurdokat aprítják!
http://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI&feature=player_embeddedempty taxi
több mint 12 éve
Ez a pukkanás, meg úgy egyáltalán az az aknavető epic 😂Azt sem értem, miért kell felemelve megállítania az autót, mikor nem is forog a kereke? Ugyanolyan fájdalmas bakik, mint az óriáscápás moziban.
Viszont a törökök supermenben is királyak: http://www.youtube.com/watch?v=JDb7x9y339k&feature=related
Hősünk úgy állít meg egy teherautót, hogy ráugrik, belekászálódik, majd behúzza a féket, viszont a vonatot már meg tudja simán kézzel is 😀 És nem mellesleg alkarral pofoz 😂fetomy
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Ez a pukkanás, meg úgy egyáltalán az az aknavető epic 😂Viszont a törökök supermenben is királyak: http://www.youtube.com/watch?v=JDb7x9y339k&feature=related
Hősünk úgy állít meg egy teherautót, hogy ráugrik, belekászálódik, majd behúzza a féket, viszont a vonatot már meg tudja simán kézzel is 😀 És nem mellesleg alkarral pofoz 😂
több mint 12 éve
NBem tudom h itt v a viccek topikban lenne a helye, de az aknavető hangja vmi egészen priceless: 😀NEEEEEEE 😀 😀 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI&feature=player_embeddedempty taxi
Ezen szakadok már tíz perce. 😂 😂
több mint 12 éve
Hehe, mint amikor az ujjammal "cuppantok" egyet a sörösüveg száján 😀RataxesIlyen létezik a valóságban, hangtompítós. Remélem, érkezik az RTL kínálatába a szokott pirannyás sávba.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Hehe, mint amikor az ujjammal "cuppantok" egyet a sörösüveg száján 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem tudom h itt v a viccek topikban lenne a helye, de az aknavető hangja vmi egészen priceless: 😀 http://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI&feature=player_embedded
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az Apollo 18-at látat már valaki? Jó lett? A trailer egész hangulatos. Állítólag az Open Grave című film, amit itt forgatnak nálunk a városban a folytatása lesz. A rendező ugyanaz, a főszereplő viszont Sharlto Copley, aki tudtommal nincs benn az Apollóban.
több mint 12 éve
a The Firm című filmet látta már valaki? 2009es aszem Nick Love rendezte szóval meg ér nekem egy délutánt
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Én tegnap néztem meg sima 3dben.Annyira nem vágott a földhöz az első 40-50 perc elég döcögős volt a végén már azért kellően felpörögtek az események és a látvány.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ez a Bosszúállók tényleg ütős pedig semmi közöm a képregényhősökhöz, egyetlen egy előzmény filmet sem láttam. Az Imax 3d látvány azért sokat nyom a latba de önmagában is egy jó kis film.
több mint 12 éve
Reign over me: Dráma egy kis humorral megspékelve.(Sztorit kihagynám, mert valahogy jobb volt úgy látni, hogy nem olvastam bele)
Főszerepben Adam Sandler, akit végre láttam is egy komolyabb filmben, még ha úgy is néz ki, mint Bob Dylan... Emellett szerepel Liv Tyler (L) is benne, a végén pedig Sutherland is feltűnik.
Forgatókönyv szerintem nagyon jól megvan írva, legalábbis engem nagyon lekötött, pedig mostanában nem nagyon bírok végigülni egy sorozatot sem. Mindig van valami új benne ami kíváncsivá tesz, és sose fullad unalomban, mert jön mellé mindig egy kis humor bon-bon.
Nem egy Száll a kakuk fészkére vagy egy Philadelphia szintű film, de aki szereti a témát vagy Adam Sandlert látná komolyabb szerepben is annak mindenképpen megéri rá szánná ezt a két órát.
több mint 12 éve
Black Death (2010); kicsit beöltözős, minimálisan mitikus, nagyon korrekt story, szegény Sean Bean
aki fogékony ilyesmire érdemes megnéznie!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyik kedvencem lett, de most jöttem rá, hogy ilyen alkotásokat vétek szinkronosan nézni...Életrevalók, szinkronosan. Hát nem estem hanyatt.JC6nekem nagyon tetszett az Életrevalók,igaz nem szinkronosan néztem hanem franciául magyar felirattal.
einaudi fly c. száma pedig nagyon el van találva benne,hatalmas zeneJoci
több mint 12 éve
Életrevalók, szinkronosan. Hát nem estem hanyatt.JC6nekem nagyon tetszett az Életrevalók,igaz nem szinkronosan néztem hanem franciául magyar felirattal.
einaudi fly c. száma pedig nagyon el van találva benne,hatalmas zene
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A legsötétebb óra is jó nagy fos 😀Én is ezt mondtam 😛
Alapötlet is kb. milliárdszor kijátszva már, de még a megvalósítás is egy fos.Stez
több mint 12 éve
A legsötétebb óra is jó nagy fos 😀Alapötlet is kb. milliárdszor kijátszva már, de még a megvalósítás is egy fos.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Már tudom miért nem láttam még a Magyar Vándort... ez valami nézhetetlen :/peachBezzeg a Hypervándor 😀
több mint 12 éve
Már tudom miért nem láttam még a Magyar Vándort... ez valami nézhetetlen :/peachPedig pont mostanában akartam újra megnézni. (Annó elaludtam rajta.) De akkor lehet megint halasztok. 😀
több mint 12 éve
Már tudom miért nem láttam még a Magyar Vándort... ez valami nézhetetlen :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Életrevalók, szinkronosan. Hát nem estem hanyatt.Bébisintér: kalap szar. Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy több ilyen amerikai fos "vígjátékot" nem nézek meg...