Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Vic Vegától h lehetett idáig fajulni.... :/ 😀T(r)émánál vagyunk, máris itt az újabb gyöngyszem:Michael Madsennek sincsennek nagy igényei.zinedine5
PiranhacondaRataxes
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
T(r)émánál vagyunk, máris itt az újabb gyöngyszem:Michael Madsennek sincsennek nagy igényei.
PiranhacondaRataxes
több mint 12 éve
T(r)émánál vagyunk, máris itt az újabb gyöngyszem:Piranhaconda
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Sokat vartok egy olyan produkciotol ami kb abbol el pgy szar filmeket gyart. Az osszes filmuk vagy egy mega akarmit mutat be. Vagy egy normalis fIlmet dobnak ki kb 2 hettel a megjelenese utan gagyiba. Almighy Thor pl. Mar a traielere beszaras 😀Remelem ezt csak ironikusan irtad 😀TocaSzerintem nem. Én is elvártam volna a hitelességet ettől a filmtől, de sajnos csalódás volt.
Na sebaj, legalább a cgi tökéletes volt, rég láttam ilyen élethű lényeket.
A magas szintű színészi játék szintén kárpótolt némileg a történet hiányosságaiért.Bálesz
Mondjuk a legjobb ezekben az hogyha sok reszt megnezel akkor nem egy kepkocka fog feltunni mitha mar lattad volna , es tenyleg 😀
Tipikus esete az annyira szar film hogy mar vicces 😀
több mint 12 éve
Nagy csalódás volt. A krokodilt kikötik néhány ujjvékonyságú zsinegre, persze, hogy kiszabadul. Az is tök hihetetlen volt, hogy az afrikai vadászt bekapja és az ott belelövi a szájába az altatót. Sokkal többet vártam, főleg hitelességben. Pedig az előzetes tök valóságos volt.Dzsokijuingén is csalódtam, a múlt heti piranhás kifejezetten szórakoztató volt, ezt alig bírtam végignézni. A forgatókönyvírót meg felköttetném.
több mint 12 éve
egy hét múlva kerül a mozikba az első hollywoodi lacrosse-film, a Crooked Arrows, míg az Oscar-díjas amfocis doku, az Undefeated júniusban jelenik meg DVD-n , akkor talán már be lehet majd szerezni warezolva is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem tetszett!Remelem ezt csak ironikusan irtad 😀TocaSzerintem nem. Én is elvártam volna a hitelességet ettől a filmtől, de sajnos csalódás volt.
A magas szintű színészi játék szintén kárpótolt némileg a történet hiányosságaiért.Bálesz
És hát mindig is féltem a repülőn, de eddig muterék azt mondták, úgy sem zuhan le, ne fossak.
Hát ha tudnák, hogy én nem a lezuhanástól félek, hanem attól, hogy esetleg kiugrik egy cápa és bekapja a repülőt... Rögtön egy szavuk sem lehetne...
Mondjuk 1-2 helyen nem értettem a dolgokat, mint a legvégén, hogy a lezuhant, összetört helikoptert a csaj hogy szerelte össze, hogy aztán odarepüljön a hős úriemberekért, de hát semmi sem lehet tökéletes. (Jó, pár baki még volt na) De a színészi játékok viszont felhúzták a filmet, ahogy mondtad.
Nálam 9/10 a film. Az összes többi részével együtt, egységesen ez simán veri a Star Warst, vagy egyéb trilógiákat.
több mint 12 éve
Remelem ezt csak ironikusan irtad 😀TocaSzerintem nem. Én is elvártam volna a hitelességet ettől a filmtől, de sajnos csalódás volt.
A magas szintű színészi játék szintén kárpótolt némileg a történet hiányosságaiért.
több mint 12 éve
Remelem ezt csak ironikusan irtad 😀Nagy csalódás volt. A krokodilt kikötik néhány ujjvékonyságú zsinegre, persze, hogy kiszabadul. Az is tök hihetetlen volt, hogy az afrikai vadászt bekapja és az ott belelövi a szájába az altatót. Sokkal többet vártam, főleg hitelességben. Pedig az előzetes tök valóságos volt.DzsokijuingMi az, hogy? Én még meg is nézem!Dzsokijuingmég jó. ezeknél jobb vígjáték nem kell 😀Szobi22
több mint 12 éve
Nagy csalódás volt. A krokodilt kikötik néhány ujjvékonyságú zsinegre, persze, hogy kiszabadul. Az is tök hihetetlen volt, hogy az afrikai vadászt bekapja és az ott belelövi a szájába az altatót. Sokkal többet vártam, főleg hitelességben. Pedig az előzetes tök valóságos volt.még jó. ezeknél jobb vígjáték nem kell 😀Szobi22de mégis csak ezekről beszéltek, nem?jjncaaMi az, hogy? Én még meg is nézem!Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Az eddigieken én is szakadtam, de ez kevés. Mondom, egy-két jó poén, de egyébként gyenge.Megnéztem a Torrente 4-et. Hát, sokkal többet vártam. Egy-két poéntól eltekintve gyenge.zinedine5Érdekes, nekem mindenki azt mondta, hogy ez a legjobb.
Bár én az összesen szakadtam igazából, szóval ezen sem lesz másképp gondolom. 😊Stez
Még ezek a szexista-rasszista dolgok sem eredeteiek, nagyon erőltetett.
több mint 12 éve
Újabb gyöngyszem :oJoeyPorterOtt van mellette, ugyanabban az idősávban Enrico Palazzo, és valaki ezt a szemetet nézi.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
jaja egy Examről 😀megnéztem az Exam című 2009es filmet. A trailere egészen jónak tűnt, azt hittem, hogy sokkal-sokkal több akció és gyilok osztás lesz benne. Hát elmaradt eléggé rendesen. Nagy kár érte, mert jó is lehetett volna.HabiEgy Examről beszélünk? Amikor kb 8-an ülnek egy 30 nm-es szobában? Csak mert nem tudom, milyen trailert tudtak összevágni, hogy több akcióra és gyilkolásra számíts. 😊 Nekem amúgy tetszett a film.
Escalade
voltak benne ütős, fegyverrel hadonászó, lövős jelenet aztán én azt hittem, hogy vmi halálpárbaj lesz közöttük. Nekem gondolom ennek hiánya miatt nem tetszett. Mert én gyakorlatilag egy másik filmre voltam készülve. Ha ez nem lett volna, lehet tetszett volna.
A következő film amit nézek, az a Boldogság nyomában (The pursuit of happyness) című igaz történeten alapuló, Will Smithes film lesz.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Pedig én úgy tudom, hogy nem a 4. lesz az utolsó rész.Megnéztem a Torrente 4-et. Hát, sokkal többet vártam. Egy-két poéntól eltekintve gyenge.zinedine5Nem lehetett már több bőrt lehúzni az igénytelen-farokcibáló-szexmániás-büdös-fingós témáról...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Torrente 4-et. Hát, sokkal többet vártam. Egy-két poéntól eltekintve gyenge.zinedine5Nem lehetett már több bőrt lehúzni az igénytelen-farokcibáló-szexmániás-büdös-fingós témáról...
több mint 12 éve
Megnéztem a Torrente 4-et. Hát, sokkal többet vártam. Egy-két poéntól eltekintve gyenge.zinedine5Érdekes, nekem mindenki azt mondta, hogy ez a legjobb.
Bár én az összesen szakadtam igazából, szóval ezen sem lesz másképp gondolom. 😊
több mint 12 éve
Megnéztem a Torrente 4-et. Hát, sokkal többet vártam. Egy-két poéntól eltekintve gyenge.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kémes hármas: legközelebb megpróbálom kikerülni az ilyen filmet... Tudhattam volna, hogy szar lesz, de ennyire...?
több mint 12 éve
megnéztem az Exam című 2009es filmet. A trailere egészen jónak tűnt, azt hittem, hogy sokkal-sokkal több akció és gyilok osztás lesz benne. Hát elmaradt eléggé rendesen. Nagy kár érte, mert jó is lehetett volna.HabiEgy Examről beszélünk? Amikor kb 8-an ülnek egy 30 nm-es szobában? Csak mert nem tudom, milyen trailert tudtak összevágni, hogy több akcióra és gyilkolásra számíts. 😊 Nekem amúgy tetszett a film.
Pár mostanában nézett film, egész jól sikerült választani:
Gone baby Gone: nagyon bejött, pedig az Affleck család nem tartozik a kedvenceim közé (bár a Townnal együtt nézve lehet Ben kamera mögött még jó is lesz).
Get Carter (Caine-es): klasszikus.
Kill the Irishman: nagy meglepetés, ajánlom mindenkinek.
Sherlock 2: tipikus lightos popcorn film, szeretem az ilyen stílust.
Avengers: fasza volt. Nincsenek sose nagy elvárásaim az ilyen filmekkel szemben/sosem voltam képregény párti, így nem is nagyon csalódok bennük (Iron Man 1-2, X-menek, Watchmen, Thor).
Ron Burgundy: elmebeteg.
The Grey: olyan is volt.
In Bruges: szintén a kellemes meglepetés fakkba került.
edit:
A Django Unchained mellé került a Gangster Squad, mint nagyon várt idei film.
több mint 12 éve
megnéztem az Exam című 2009es filmet. A trailere egészen jónak tűnt, azt hittem, hogy sokkal-sokkal több akció és gyilok osztás lesz benne. Hát elmaradt eléggé rendesen. Nagy kár érte, mert jó is lehetett volna.HabiNekem nagyon tetszett. 😀 😂 😊
több mint 12 éve
megnéztem az Exam című 2009es filmet. A trailere egészen jónak tűnt, azt hittem, hogy sokkal-sokkal több akció és gyilok osztás lesz benne. Hát elmaradt eléggé rendesen. Nagy kár érte, mert jó is lehetett volna.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=9UMuNs2Q5NYEzt a filmet csak eredetiben szabad megnézni. Láttam a magyar reklámot ...hihetetlen, hogy mennyire elbaszták ezt az utolsó poént!
Diktátor korhatáros trailer.
Utolsó poénon besírtam. 😂zinedine5
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
még jó. ezeknél jobb vígjáték nem kell 😀de mégis csak ezekről beszéltek, nem?jjncaaMi az, hogy? Én még meg is nézem!Dzsokijuing
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂de mégis csak ezekről beszéltek, nem?jjncaaMi az, hogy? Én még meg is nézem!Dzsokijuing
engem nem visz rá a lélek 😀
több mint 12 éve
de mégis csak ezekről beszéltek, nem?jjncaaMi az, hogy? Én még meg is nézem!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)