NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 549
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
pedig az nem is egy jó film 😊nem mintha a mostani star wars-ok érnének is valamit....
több mint 12 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.Ryan közlegény megmentése. a film történetében először úgy használták ki a surround-ot, hogy a látvány és a hang abban az évben csak tisztességből lett meghirdetve az Oscar-díj átadáson.
Tudnátok címeket mondani? 😊JC6
több mint 12 éve
Sztem a black hawk down is ott lesz.... 😊peachA Fegyverek szava is ilyen ha jól emlékszem illetve a Katonák voltunk.
több mint 12 éve
Sztem a black hawk down is ott lesz.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
házimozihoz hang miatt:tengeralattjáró
gyűrűk ura
egy bogár élete
másvilág
és persze a star wars
több mint 12 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.10 éve a haverom A nap könnyeiért volt oda. 😀 Hogy azt milyen fasza házimozival.
Tudnátok címeket mondani? 😊JC6
Ehhez hozzátartozik az, hogy akkor jött az a film, valamint, hogy haverom is olyan 10 éves lehetett kb. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.Tudnátok címeket mondani? 😊
több mint 12 éve
Oh...bakker! 😕 😕 😕
több mint 12 éve
Valaki nem tudja véletlenül,hogy az Insidious 1. része le van szinkronizálva?dont
most megy mozikban a 2. rész...ZoliZoltán

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Valaki nem tudja véletlenül,hogy az Insidious 1. része le van szinkronizálva?most megy mozikban a 2. rész...
több mint 12 éve
És még akkor is kevés.ICE-T !! 😊
Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?Janek
több mint 12 éve
King Arthur - (Clive Owen, Stellan Skarsgard)Sokkal jobban tetszett, mint gondoltam, persze imdb-n közepes értékelésű.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Chaz Palminterit is bìrom...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
R. Niro egy kicsivel jobb de ez csak egyéni dolog
több mint 12 éve
És még akkor is kevés.Tony Montana.
Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?Janek
több mint 12 éve
Joe Pesci 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
És még akkor is kevés.Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?
több mint 12 éve
Captain Phillips. Hatalmas jóság, nagyon halivúd, de jogosan fogja a két főszereplő megkapni az oscar-jelöléseket.
több mint 12 éve
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.Nem tűnik rossznak. Remélem, hogy maga a film is jó lesz és nem csak egy újabb CGI hakni WWII köntössel... az amerikai producer és terjesztés engem azért aggaszt (+ ami CGI cég) ebből a szempontból (mármint, hogy... a látványon kívül minden alulmúlja a várakozásokat). Meglátjuk.
Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
JC6
több mint 12 éve
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.| Akkor is az oroszok fognak nyerni. |
Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
több mint 12 éve
The Purge - A fejem fogtam... hol a nevetéstől, hol a szenvedéstől...catattackpedig az ötlet nagyon jó....annyi féle képpen lehetett volna jó filmet csinálni belőle,hogy most sem értem miért nem próbálták meg..
több mint 12 éve
catattack
3 520
The Purge - A fejem fogtam... hol a nevetéstől, hol a szenvedéstől...