Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, ez egyelőre nem győzött meg... mitől science-fiction? 😊Terminátor szerintem nem sci-fi amúgy.. és erről szívesen nyitnék vitát, hátha valaki meg tud győzni 😊Igorrobotok vannak benne meg időutazás, mi kell még a sci-fihez? 😊 (persze nem csak 1 kategóriába fér bele, de semmi nem is fér 1-be)
Majd a kövi részbe belerakják chewbaccát meg az Alient aztán jobban sci-fi lesz 😀fetomy
Szerintem döntően, 80-90%-ban akciófilm.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Terminátor szerintem nem sci-fi amúgy.. és erről szívesen nyitnék vitát, hátha valaki meg tud győzni 😊Igorrobotok vannak benne meg időutazás, mi kell még a sci-fihez? 😊 (persze nem csak 1 kategóriába fér bele, de semmi nem is fér 1-be)
Majd a kövi részbe belerakják chewbaccát meg az Alient aztán jobban sci-fi lesz 😀
több mint 12 éve
Őszintén szólva itt jóval veretesebb az origo névsora, valahogy nem érzem azt, hogy ezek közül olyan sok alanyi jogon beférne.. Űrodüsszeia, esetleg-esetleg a Brazil.http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120617-a-legjobb-scifi-a-vilagon-sztalker-szarnyas-fejvadasz-12-majom.htmlEgy Top 20-at kell írni, nem vitás. Solaris!!!Dzsokijuing
Egy tizes sci-fi lista csak olyan filmekből amelyek nincsenek ezen:
Aliens
Alien3
Terminator 1
Terminator 2
Brazil
2001 - Űrodüsszeia
District 9
Mátrix
Eredet
Terminátor szerintem nem sci-fi amúgy.. és erről szívesen nyitnék vitát, hátha valaki meg tud győzni 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Még senki sem írta be, hogy lesz folytatása a Before Sunrise-Before Sunset duónak? Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle Linklaterék. 😊A Boyhood című filmjük is érdekes lesz, amit 12 év alatt forgatnak le, hogy a gyerek felnövése teljesen reális legyen.
több mint 12 éve
én a korábban linkelt empire 500-as listát böngésztem tüzetesebben végig, de ki is készültem tőle... azt nem mondom, hogy mik maradtak ki, de hogy egy top500 első fele teli legyen pakolva B-kategóriás vígjátékokkal meg romantikus "drámákkal" (két Sofia Coppola film WTF), az azért durva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Top 10-et nehéz összerakni, mert rengeteg jó film közül kell leszűrni, így nagyon nem lehet mellé lőni, a legjobbakat meg csak az adott egyén ízlése szabja meg.Az én kedvenceim amik még nem hangzottak el:
The Day the Earth Stood Still (Klaatu barada nikto!)
Forbidden Planet
Metropolis
több mint 12 éve
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120617-a-legjobb-scifi-a-vilagon-sztalker-szarnyas-fejvadasz-12-majom.htmlArra mindenképp jó volt ez a lista, hogy kedvem legyen újra nézni egy-két filmet :cool:
Aliens
Alien3
Terminator 1
Terminator 2
Brazil
2001 - Űrodüsszeia
District9
Mátrix
Eredet
több mint 12 éve
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120617-a-legjobb-scifi-a-vilagon-sztalker-szarnyas-fejvadasz-12-majom.htmlEgy Top 20-at kell írni, nem vitás. Solaris!!!
Aliens
Alien3
Terminator 1
Terminator 2
Brazil
2001 - Űrodüsszeia
District9
Mátrix
Eredet
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120617-a-legjobb-scifi-a-vilagon-sztalker-szarnyas-fejvadasz-12-majom.htmlEgy tizes sci-fi lista csak olyan filmekből amelyek nincsenek ezen:
Aliens
Alien3
Terminator 1
Terminator 2
Brazil
2001 - Űrodüsszeia
District9
Mátrix
Eredet
több mint 12 éve
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120617-a-legjobb-scifi-a-vilagon-sztalker-szarnyas-fejvadasz-12-majom.htmlJó a lista, +1-ként A Birodalom visszavágot még ráírtam volna 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Decoding the Cultural Influences in 'Prometheus,' From Lovecraft to 'Halo'Nagy kösz ezért a cikkért, ma nézem meg a filmet, utána elolvasom 😊
http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2012/06/decoding-the-cultural-influences-in-prometheus-from-lovecraft-to-halo/258357/#slide23Szabler
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Decoding the Cultural Influences in 'Prometheus,' From Lovecraft to 'Halo'http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2012/06/decoding-the-cultural-influences-in-prometheus-from-lovecraft-to-halo/258357/#slide23
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Lehet bármilyen bolygó a lényeg a teremtésen van. (mondjuk a Föld lenne logikus) Spoiler: Gondolom azért is mutatják meg utána a dns láncot ..... aztán a fimből meg kiderül, hogy azonos a mi dns szerkezetünkkel.Azt már muszáj lesz véresebbre gyártani, ha össze akarják kapcsolni az eredeti sorozattal. Mindenesetre a film ha jó, ha nem, a célját elérte. Rohadt sokat beszélnek róla.
Na már csak ezért is nézze meg mindenki. Végre egy film amiről érdemes beszélni. 😊
Szerk: vicces lenne ha a folytatást Cameron csinálná .Greengo
több mint 12 éve
Lehet bármilyen bolygó a lényeg a teremtésen van. (mondjuk a Föld lenne logikus) Spoiler: Gondolom azért is mutatják meg utána a dns láncot ..... aztán a fimből meg kiderül, hogy azonos a mi dns szerkezetünkkel.Na már csak ezért is nézze meg mindenki. Végre egy film amiről érdemes beszélni. 😊
Szerk: vicces lenne ha a folytatást Cameron csinálná .
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Állítólag nem a Föld volt az. Legalábbis a netre kikerült forgatókönyv szerint. Szóval lehet tovább találgatni 😀Áhh közben leesett. Nagy valószínűséggel az elején a mi bolygónk látható és a jelenet maga a teremtés.szerk: kérdés: a film elején miért nyírja ki magát az a lény? 😀Ezen mi is agyaltunk a leglogikusabb magyarázatunk az volt h a köv részben kiderül.empty taxi
Greengo
Azért is jó ez a film mert sok kérdőjel maradt a végére amire később kaphatunk majd választ.
Az is érdekes, hogy ez a történet nem azon a bolygón játszódott ahol az Alien kezdődik.Greengo
több mint 12 éve
Áhh közben leesett. Nagy valószínűséggel az elején a mi bolygónk látható és a jelenet maga a teremtés.szerk: kérdés: a film elején miért nyírja ki magát az a lény? 😀Ezen mi is agyaltunk a leglogikusabb magyarázatunk az volt h a köv részben kiderül.empty taxi
Greengo
Azért is jó ez a film mert sok kérdőjel maradt a végére amire később kaphatunk majd választ.
Az is érdekes, hogy ez a történet nem azon a bolygón játszódott ahol az Alien kezdődik.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
És 29 nőm volt eddig :o:Samantha az ideális MILF, sajna a legjobb részeket nem láthatjátok főműsoridőben, de csináltam néhány házivideót, a ranch-en majd levetítem az érdeklődő nagykorúaknak.DzsokijuingA csajokat szappanoztam és egyedül az zavart, hogy fürdés közben beázott a kalapom.DzsokijuingNincs annyi pénzed, hogy vízálló kalapot vegyél, Dszoki? És Samantha még bírja a gyűrődést veled? 😊iktriad
http://velvet.hu/trend/2012/06/14/nem_szarunk_a_farmra_a_dallas_infografikakban/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Prometheus Imax 3D.Ha átböngészed a hozzászólásokat, akkor elég sok mindent megtudhatsz erről a dologról is meg a legtöbb kérdéses jelenetről.
Én sem estem hanyatt és kicsit többet vártam, de azért rendben van a film.
Spoiler: Kicsit zavaró volt a sok lerágott klisé... a humanoid androiddal illetve nem tudtam hova tenni azt, hogy egy ekkora küldetésnél miért csak a célbolygónál ismerkedik össze a személyzet(nem volt túl logikus) + az a könnyelműség, hogy ha van lélegezhető levegő akkor már minden óvintézkedés felrúgnak. Összességében azért jó film (lehet azért is mert már régóta vártam egy ilyet) és jó lenne ha jönne a folytatás.
szerk: kérdés: a film elején miért nyírja ki magát az a lény? 😀
3D ebben a filmben annyira nem érvényesül...szval nélkülözhető.Greengo
több mint 12 éve
szerk: kérdés: a film elején miért nyírja ki magát az a lény? 😀Ezen mi is agyaltunk a leglogikusabb magyarázatunk az volt h a köv részben kiderül.
Greengo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Prometheus Imax 3D.Én sem estem hanyatt és kicsit többet vártam, de azért rendben van a film.
Spoiler: Kicsit zavaró volt a sok lerágott klisé... a humanoid androiddal illetve nem tudtam hova tenni azt, hogy egy ekkora küldetésnél miért csak a célbolygónál ismerkedik össze a személyzet(nem volt túl logikus) + az a könnyelműség, hogy ha van lélegezhető levegő akkor már minden óvintézkedés felrúgnak. Összességében azért jó film (lehet azért is mert már régóta vártam egy ilyet) és jó lenne ha jönne a folytatás.
szerk: kérdés: a film elején miért nyírja ki magát az a lény? 😀
3D ebben a filmben annyira nem érvényesül...szval nélkülözhető.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ez nagyon komoly fotó (a Paramount Studió 100 éves jubileuma alkalmából) .ipadra/androidra kiadtak az évforduló emlékére egy remek ingyenes programot is, mellyel a stúdió összes filmjét lehet végigböngészni, erősen ajánlott beszerezni
http://www.vanityfair.com/hollywood/2012/07/paramount-pictures-100th-anniversary-photo
És ami igazán elképesztő benne, hogy mindenkit egyszerre fotóztak le hozzá. Impresszív, bár Justin Bieber jelenléte azért kissé belerondít egy kissé így is. Downey Jr igazán lelökhette volna, persze véletlenül.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Samantha az ideális MILF, sajna a legjobb részeket nem láthatjátok főműsoridőben, de csináltam néhány házivideót, a ranch-en majd levetítem az érdeklődő nagykorúaknak.Nincs annyi pénzed, hogy vízálló kalapot vegyél, Dszoki? És Samantha még bírja a gyűrődést veled? 😊iktriadEz a poszter egy kicsit gáz szerintem. Öregek csávók zuhanyoznak együtt fiatal srácokkall. Mi ez, a Penn State tusolója?iktriadA csajokat szappanoztam és egyedül az zavart, hogy fürdés közben beázott a kalapom.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Nincs annyi pénzed, hogy vízálló kalapot vegyél, Dszoki? És Samantha még bírja a gyűrődést veled? 😊A csajokat szappanoztam és egyedül az zavart, hogy fürdés közben beázott a kalapom.DzsokijuingDzsokijuingEz a poszter egy kicsit gáz szerintem. Öregek csávók zuhanyoznak együtt fiatal srácokkall. Mi ez, a Penn State tusolója?iktriad
több mint 12 éve
A csajokat szappanoztam és egyedül az zavart, hogy fürdés közben beázott a kalapom.Ez a poszter egy kicsit gáz szerintem. Öregek csávók zuhanyoznak együtt fiatal srácokkall. Mi ez, a Penn State tusolója?iktriadaz hagyján, de meg is öregedtél! 😀JC6Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ez a poszter egy kicsit gáz szerintem. Öregek csávók zuhanyoznak együtt fiatal srácokkall. Mi ez, a Penn State tusolója?DzsokijuingHű, de lefogytam.Dzsokijuingaz hagyján, de meg is öregedtél! 😀JC6