Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Holdfény királyság nagy királyság bár nem egy habkönnyű film pedig annak is tűnhet tekintve,hogy gyerekek vannak benne főképp.Csodás képek,humor de ott van benne a mély tartalom csak meg kell találni!

több mint 12 éve
Angolul nézted vagy találtál hozzá feliratot?RataxesAngolul.
több mint 12 éve
Angolul nézted vagy találtál hozzá feliratot?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bazzeg 😀Kölcsönözhetővé vált a Dictator, úgyhogy gyorsan megnéztem. Annyira nem jó, mint az Alig G, de sírtam benne sokszor (pl. amikor a demokráciáról beszél 😀)
Aladeen motherfucker!
több mint 12 éve
igen, természetesen a 3. részt szedik szét... akkor sem tetszikA Mockingjay-t szedik szét, nem a Catching Fire-t. Utóbbit szerintem nem is lehetne, de a harmadikat nyugodt szívvel. Szerintem ahhoz még hozzá is fognak nyúlni kreatív módon, elrontani úgy sem lehet azt a részt 😀shawnkaÉn is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...Gyurma PappaÉn is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevyinkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)kristof

több mint 12 éve
A Mockingjay-t szedik szét, nem a Catching Fire-t. Utóbbit szerintem nem is lehetne, de a harmadikat nyugodt szívvel. Szerintem ahhoz még hozzá is fognak nyúlni kreatív módon, elrontani úgy sem lehet azt a részt 😀Én is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...Gyurma PappaÉn is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevyinkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)kristof
több mint 12 éve
Én is "felfaltam" a könyveket a film után, és szerintem a forgatókönyvírók tudnak majd javítani rajta, mert a 3. rész tényleg elég gyenge lett, de igazából a potenciál hatalmas benne. Mondjuk már nem tetszik eleve, hogy a jó öreg megfilmesített könyv "trükkhöz" nyúlnak, és a hírek szerint a második rész ketté lesz bontva...Én is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevyinkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)kristof

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét | Chevyinkább olvasd el, bár a harmadik rész kurvaszar, nekem a könyvek is tetszettek (főleg a második)
több mint 12 éve
The Hunger Games. Kiválóan adta vissza a könyvet, szerintem jobb is volt annál. Rá is facsarodok a maradék kettőre, de ritka az ilyen, amikor a film jobban sikerül, mint az alapja.shawnkaÉn is pont most néztem meg. Ahoz képest, hogy az elején ki akartam kapcsolni, egész jó film lett. | csak attól tartok, hogy a következő 2 rész csak arról fog szólni, hogy a kiscsaj erős pistát választja, vagy thor öccsét |
több mint 12 éve
a zenészekről szóló életrajzi filmek nagy fanatikusa vagyok, korábban említettem is már párat, amit nem szabad senkinek kihagynia (Ray, Walk the Line, The Doors, Amadeus, szódával a Notorius, az I'm Not There mondjuk nem tetszett), itt az új "must see"
illetve csak most fedeztem fel a Clint Eastwood rendezte Bird-öt (Charlie Parker jazz-zenészről szól), az is kötelező darab!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A spagettiwestern végét egy kissé elszabták.GogoViszont most vettem észre, hogy csak a fele. 😊
További három: imagerz.com/QEAQDEtvAwMAUlhNEwVR
több mint 12 éve
Különböző filmek receptjei 😊A spagettiwestern végét egy kissé elszabták.
imagerz.com/QEAQDEtvAwMAUlhNEAVRsüti
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
The Hunger Games. Kiválóan adta vissza a könyvet, szerintem jobb is volt annál. Rá is facsarodok a maradék kettőre, de ritka az ilyen, amikor a film jobban sikerül, mint az alapja.
több mint 12 éve
sf.blog.hu/2012/08/05/jaj_ne_kristen_stewart_ujra_a_filmvasznonAnnyira bírom az sfblog stílusát. 😀
Azért tényleg durva, hogy ő a legjobban kereső színésznő...
több mint 12 éve
Nekem még FNL is hátravan, szóval olyan mindegy mint vak embernek a 3D.Fél FNL benne van , mondjuk lehet ezzel minden pozitivumat ellottem 😀TocaShawn: megnézted a Csatahajóóóóóóóóóóót? 😀JC6ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀Shawn84
több mint 12 éve
Fél FNL benne van , mondjuk lehet ezzel minden pozitivumat ellottem 😀Shawn: megnézted a Csatahajóóóóóóóóóóót? 😀JC6ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀Shawn84
több mint 12 éve
Shawn: megnézted a Csatahajóóóóóóóóóóót? 😀JC6ÁÁÁ dehogy. Se időm se kedvem hozzá. Meg a netem is gecizik. De ígérem hamarosan pótolom a mesterművet 😀
több mint 12 éve
Na a 300 meg a legalja filmek szégyene kb nekem.

több mint 12 éve
Tagnap megnéztem moziban a Fejvadászokat. Hát, aki olvasta a könyvet, az még véletlenül se kövesse el ugyanezt a hibát. Még csak a jellemeket és indítékokat sem sikerült ugyanolyanra összehozni, a könyv "méregfogát" simán kihagyták, cserébe még egy kis értelmetlen erőszakot sikerült belecsempészni.Amúgy önmagában valószínűleg nem lenne annyira rossz, de így nagyon le volt butítva.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Shawn: megnézted a Csatahajóóóóóóóóóóót? 😀
több mint 12 éve
Nagyon szeretem a Gyűrűk Ura trilógiát, de egy pöppet már kezd kurvára unalmassá válni, amikor az RTL Klub,Film+, Cool 3-4 hetente leadja.StezÉn meg még soha nem is láttam 😀 Igaz nem is érdekel.
több mint 12 éve
Nekem mind a három Nolan-féle Batman bejött, a harmadik is. Ebből a műfajból ennyit lehet kihozni.és az a kettő sem volt jó filmJanekPedig A sötét lovag az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Megmerem kockáztatni, hogy jobb, mint az eredeti Michael Keatonös Batmanek. Az újjal is csak az a baj, hogy már kicsit átcsúsztak a ló mások oldalára, és vesztettek Batman igazi lényéből. Viszont a nevetséges, alja színvonalú Mindörökké Batman, vagy Batman és Robin filmektől így is kiemelkedően jobb produkció.süti
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)