A funkció használatához be kell lépni!

Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Király vagy Karesz, kapsz egy lájkot 😀JC6
Köszönöm és örülök hogy másnak is tetszik/mást is eltalált ez az érzés ennél a jelenetnél.Amikor szépen megáll a tigris majd befordul az utcába és lassan elindul a "felém" gyorsabban kezd verni a szívem.Valamint tényleg kurva jól át adja azt a feszűltséget ami a harc előtti percekben van.Amikor már tudja hallja az ember hogy elkerülhetetlenül közeledik az ellenség és nem tehetsz mást csak vársz...Cowboykarcsi
Igeeeen! De az 50 kalibertől kezdve a 20 millisig nagyon jól átjön az egész fight. Az adrenalin az egekben. Kegyetlen jó ez a videó, örök hála, hogy megtaláltad, bedobom a kedvencek közé 😊

Minden idők legjobb filmje, nálam.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Király vagy Karesz, kapsz egy lájkot 😀JC6
Köszönöm és örülök hogy másnak is tetszik/mást is eltalált ez az érzés ennél a jelenetnél.Amikor szépen megáll a tigris majd befordul az utcába és lassan elindul a "felém" gyorsabban kezd verni a szívem.Valamint tényleg kurva jól át adja azt a feszűltséget ami a harc előtti percekben van.Amikor már tudja hallja az ember hogy elkerülhetetlenül közeledik az ellenség és nem tehetsz mást csak vársz...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Király vagy Karesz, kapsz egy lájkot 😀
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A The Next Three Days most néztem meg és nagyon meggyőzött. Russell Crowe óriási benne szerintem még úgy is, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Elizabeth Banks megítélése is hasonló szinten volt nálam, de ez mondjuk nem is változott a film után sem.

És az utolsó fél órában azt hiszem nem nagyon vettem levegőt. 😊Schleck
És milyen volt benne 13-as (Olivia Wilde)? Valami játszótéri eyecandy anyukát alakit benne 1-2 jelenet erejéig- ha jól tudom.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A The Next Three Days most néztem meg és nagyon meggyőzött. Russell Crowe óriási benne szerintem még úgy is, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Elizabeth Banks megítélése is hasonló szinten volt nálam, de ez mondjuk nem is változott a film után sem.

És az utolsó fél órában azt hiszem nem nagyon vettem levegőt. 😊

több mint 14 éve
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(3:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=kv53H-06Qx4&feature=relatedCowboykarcsi
Az a fránya kommentár szerintem nagyon nem kell bele. Így is kívülről fújom az egész filmet, jól tudom miről szól.. Aztán, amikor hallgatnám, tényleg, hogy jönnek a tankok, a gyalogság, hevesen ver a szív...erre csak dumál...áááá. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

Egyébként nekem ez sokkal jobban bejön:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh0c1US-Yjs&feature=related

Mármint, az, hogy a szereplők mesélnek 😊JC6
Tessék csak neked,az originál filmből HDben 😉 Megkerestem mert ilyen jószívű vagyok.4:20tól tekerd fel a hangerőt!
http://www.youtube.com/watch?v=HUv4b2h1NNM&feature=related

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(3:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=kv53H-06Qx4&feature=relatedCowboykarcsi
Az a fránya kommentár szerintem nagyon nem kell bele. Így is kívülről fújom az egész filmet, jól tudom miről szól.. Aztán, amikor hallgatnám, tényleg, hogy jönnek a tankok, a gyalogság, hevesen ver a szív...erre csak dumál...áááá. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

Egyébként nekem ez sokkal jobban bejön:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh0c1US-Yjs&feature=related

Mármint, az, hogy a szereplők mesélnek 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 110 — #NoStress
A Zimmer Feri 2 gagyibb lett mint gondoltam....apeszos
Meggyőző kritika...

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Zimmer Feri 2 gagyibb lett mint gondoltam....
több mint 14 éve
Egy részlet a Ryan Közlegény Megmentésének így készültjéből.Amiért ezt ide teszem az a (szerintem)legjobb háborús jelentet all time.Ez a rész a film hangzásvilágáról szól,és mutatják benne a filmnek azt a részét(4:10től) amikor a kis francia városban az utolsó harcnál a németek jönnek,és még nem lehet látni se a tigriseket se a gyalogságot csak a tankok hangját morajlását,dübörgését.A rangerek meg csak lapulnak a kráterekben,házakban,lőálásokban és várják a halált.Hihetetlenül eltalált jelente.(akiknek van 5.1es hangrendszere az mindenképpen nézze meg,még ha a filmet nem is látta)
http://www.youtube.com/watch?v=HUv4b2h1NNM&feature=related

JC6 javaslatára ide is a filmből linkeltem be

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lesz Expendables 2, Sly Willist akarja főgonosznak de Van Damme is szóba került. Várom!JayB
Viszont nem ő rendezi a 2. részt....
http://collider.com/sylvester-stallone-the-expendables-sequel/79649/
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Lesz Expendables 2, Sly Willist akarja főgonosznak de Van Damme is szóba került. Várom!
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.vassadi27
Melyiket? Van kettő. A Phillys nekem olyan erőltetett volt, vagyis, Wahlberg nem illett a szerepbe. Szerintem.
A Freeman-es nagyon bejött.JC6
Az Invincible-t néztem meg, nem az Invictus-t, de lehet, hogy majd utóbbira is sor kerül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.vassadi27
Melyiket? Van kettő. A Phillys nekem olyan erőltetett volt, vagyis, Wahlberg nem illett a szerepbe. Szerintem.
A Freeman-es nagyon bejött.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Tegnap néztem meg a Legyőzhetetlent. Jóféle, főleg a vége.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szombaton megnéztem A király beszédét.
Tetszett.

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 839 — Steelers fan
There will be blood - nah, ezt 80 percben is el lehetett volna mondani, 2x annyi volt, mint kellett volna

Sicko - bár még nem fejeztem be teljesen, de azért elég kemény dolgok vannak benne

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
JJ!

A remény rabjai azért 10-es film, mert Puzsér Róbert imádja. 😊
Mivel hála neked, igen gyakran hallgatom a műsorát, volt szerencsém ahhoz az adáshoz is, melyben ezzel a filmmel foglalkozik.
Ha jól emlékszem a "kegyelem" szót használta a művel kapcsolatban, mert imádja az ilyen megváltástörténetre hajazó sztorikat.
Nekem, személy szerint a kedvenc jelenetem Morgan Freeman monológja az utolsó meghallgatáson.

Itt a link a műsorához:
http://civilkontroll.net/index.php?/hu/audvid/a_het_mesterloevesze_14/

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, mivel nem voltam álmos, így meglestem én is Tolvajok városát. (Értékelésem spoilert tartalmazhat, de próbáltam az nélkül megírni.) Alapvetően nem rossz film, bár igazán jónak sem mondanám. A legnagyobb problémám igazából a filmmel kapcsolatban, hogy az egész Charlestown hangulat nem jön át, amit szerintem a nézőbe szeretne sulykolni. Úgy kezdi, hogy itt mennyi bünöző, tolvaj van, hát a bandánkon kivűl egyet sem találni, látni a film során, csak drogosokat. Ez mellett zavart, hogy egyes karakterek története teljesen kidolgozatlan, főleg ez a Fergie (virágos gengszter) ki is, miért dolgoznak neki, ilyesmik. Ez mellett az se jön át, miért kényszerültek rá a bűnőzésre egyes szereplők. Tény, a főszereplő, MacCray háttere elégé részletes, pl. az anyás dolog többszöri felbukkanása jó ötlet.

Ami még zavaró volt az, hogy néhol elkapkodottnak éreztem a film egyes részleteit. Tehát, maga ez a szerelmes szál, mely fő motívum, ez se volt megpróbálva sem, hogy ki legyen fejtve. Ismerkednek, találkoznak, csak a rablásról beszélnek, majd találkozás Stohl Buci által szinkronizált bandataggal, majd csók-szex. Hát, kb. több érzelgősség, belső van abban, ahogyan én lecsapok egy legyet. De ez egyébként is igaz az egész filmre, megy, zajlik, fel van építve, van sztori is, de mégis az az érzésem, hogy nem történik semmi. Egyszerűen, amikor van valami lehetősége, akkor sem használja ki, hanem marad ugyanazon a szinten, nem pörög fel.

A drogos csajszi dolog is kissé olyan összekapott volt számomra, van ő, de hogy ki is ő, miért is van, ez ilyen talány. Majd eltűnik, és amikor újra felbukkan, hirtelen jelentőség teli szerepe lesz, ami furcsa nekem nagyon. Az autós üldözéses, lövöldözős akció jelenetek pedig nem volt akciódúsak, egyszerűen hiába voltak hozzájuk közel, mindig lehetett sejteni, hogy megmenekülnek, feláldozza magát valaki, őt most már eltalálják. Ami még nagyon rossz volt, hogy szinkronnal néztem, és egyes részeknél hanghatásnak az eredeti maradt, de beszéd értelemszerűen szinkronizálva lett. Több helyen is ez zavaró volt, de főleg az elején lehetett észlelni az egyik 18+-os jelenet során.

Egy kis pozitívum is azért: a "szép, derűs nap" motívum ötletes volt, bár amikor a csaj felvetette, elégé erőltetettnek tűnt, lehetett sejteni, hogy lesz rá később utalás. Mindezek ellenére lekötött, elaltatni ez se tudott. Egy 6 pontra értékelem 10-ből.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Így van, egy jó film attól jó film, hogy akárhányszor megnézed amikor csak "elkapod"! Aztán hogy kinek mit jelent az már magánügy! Nekem is 10/10 ez a film! Mert imádom megnézni!
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ezt tényleg nem kötözködésből, de kimondottan kíváncsi vagyok, hogy a remény rabjaiban mit szeretnek annyira oly sokan. Az imdb-n ugye no.1., 9.2 ponttal...JJ
Nekem a Remény Rabjai azt jelenti, hogy nem lehetsz olyan szarban, amiből ne lenne esélyed kikerülni. Még akkor is, ha semmi sem múlik rajtad, hanem holmi "Parolee Commitee"-k mondják meg hogy ki vagy, vagy falak zárnak körül. Mindegy, hogy hol, vagy miben találod. Mindegy, hogy minek hívod. Reménynek, Istennek. A lényeg; hogy tudd azt ami vagy aki lenni akarsz. Mivel a szabadság, az újrakezdés, vagy bármi más nem kívül van. Hanem benned. Brokes kívül kereste, és nem bírta a börtön nélkül, mivel az óvta meg magától, az élettől, a felelősségtől. Red megtalálta azt, ami az újrakezdéshez kell (bármilyen élethelyzetben). Mert akkor is újra tudta kezdeni, amikor öregen kiment a börtönből, és oda került, ahol Brokes élete másodszor is megtört. Szerintem; erről szól a Remény rabjai. Az újrakezdésről.
Ezt a dolgot ez a film adja vissza a legjobban. Szerintem. Ezért nézem meg ahányszor csak "elkapom" a TV-ben (ez a film nincs meg, de - valahogyan - késztetést sem érzek a megszerzésére). Mivel pont akkor, és pont arról szól, amire szükségem van. Valahogy. Olyan, mint egy jó könyv, ami nekem szól.
több mint 14 éve
Az Alpha Dog-ot én is ajánlom bátran, pedig eleinte ódzkodtam a megnézésétől, valamiért rossz feelingem volt vele kapcsolatban, azt hittem egy átlagos unalmas semmi lesz, de nagyon nem limonádé, jók a karakterek, teljesen magával ragadott a film felépítése. Például imdb-n csak 6.9-en áll, 41ezer szavazatból, de leszarom. 😊

több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az Aranyhaj (Tangled) mindíg elvarázsol 😀 . Most néztük másodszor, és még mindíg tetszik. Fura, hogy mennyire máshogyan nézem meg a meséket, mint a normál filmeket. Úgy értem: mintha nem is akarnék racionálisan gondolkodni ilyenkor, mivel mesét nézek, és mese közben nem szokás... és ott nem kérdezünk, vagy akadunk fenn következetlen dolgokon. Mondjuk a "Hercegnő és a béka" 2009es verziója (New Orleans, yeeah!) is nagy kedvencem 😀 . Csajos dolog, de ez van. Pl. a legújabb Fűrész után annyi következetlenséget sikerült kérdés formában "felfednem" a többieknek, hogy ünneprontásért 3 kör sörrel lakoltam... :/ . Mesék után nem szoktam a történetet, vagy a történeti összefüggéseket kritizálni. Ugye milyen izgalmas és érdekes dolog? 😂

Alpha dog: nekem tetszett. Hogyan lehet egy elbabrált emberrablástól a gyilkosságig elvinni egy 1200 dolláros tartozást? Buli az egész világ, nemde? Alapvetően a kölykök motivációi nem mindenhol voltak világosak (pl.: családi hátterek itt-ott összecsapottak), de ettől még elég jól összedobták.

FromParisWithLove: Travolta és haverja a fél film alatt egy vázányi kokain kiséretében gyilkol le mindenkit. Jó. Nem egy agytorna, de a közelmúltban nem láttam ennyire összeszedett akciófilmet. Nem tudom, hogy ez dícséret vagy sem, nem nagyon lehet pontozni a manapság készülő full-klisé mozikat, ezért mindent pontozni kell, ami túlmutat a 13D és a overüberMátrix irányzaton. Itt sem kell elsöprő történeti/filozófiai háttérrel számolni; a cselekvők tetteit egyszerű dolgok motiválják (pénz, szerelem, meló). nagy pluszpont a lelövés előtt nem élettörténetet mesélő rosszfiúsereg... látványos, darálós, rendben volt.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 447 — Amerikai sportok rajongója
Ez az Eredet hatalamas film! Felét se értem elsőre, de leültem elé és 2 órán át nem tudtam szabadulni, nagyon nagy! Ez a Nolan tudhat valamit! A 2 batman filmet is imádtam, most szedem le a többek által ajánlott Prestige-t, és egy korábbi filmjét a Mementot is. Kedvenc színészem Al Pacino miatt meg már korábban láttam az Álmatlanságot, ami szintén nagyon tetszett, ls nem is rémlett, hogy azt is ő rendezte.
több mint 14 éve
Kívülállóként: teljesen támadásmentes volt az a kérdés, hogy "ugyanmár miért a RR a top1 film?", de a dolog természetéből adódóan persze megválaszolhatatlan. Vagyis provokatív is akár, hiszen tudtad JJ, hogy nem lehet rá adekvát, objektív, elfogadható választ adni (de persze nem lehetne ha bármelyik film is lenne párszázezer szavazat alapján a No.1.).
Szerintem nem kell megsértődni, és nem igaz, hogy nem lehet kuluráltan beszélgetni, és ezért nem kell visszavonulásban gondolkodni.
Biztos nem ez életedben az első beszélgetésed a "nekem a kedvencem..." témakörben, és biztos, hogy mindenki 10 körömmel ragaszkodik ilyen esetekben a kedvencéhez, mégha az soha nem is racionális, patikamérlegen kisúlyozható érvek mentén lett kedvenc, hanem belejátszik jókora emócionális töltet, hiszen emberek volnánk.
Te nem Puzsér vagy, hogy egy fradistát győzködj arról, hogy ez baromság, így ha provokatív kérdésed valakit rosszul érintett (ráadásul, ahogy kivettem, többek közt azért is, mert sokra tart téged), akkor azért ne lepődj meg, hogy inkább zsigeri, mint értelmi reakciót kapsz, és nem egy maximálisan érzelemmentes válasz érkezik.
Így senkinek semmi oka megsértődni, konzekvenciákat levonni, stb. Szerintem bárki bármit kérdezzen meg bátran, jöjjenek a válaszok, a reakciók, és pörögjön a fórum.