Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
6 órája
Ne nekem mond.vegyel digitalis orat ami elemmel megy.nekem meg mindig van. a telot ruhellem 24/7ben bekapcsilva hagyniHolnap 02:30-ra szeretném beállítani a telefonom ébresztőjét, de mivel a mai óraátállítás miatt kettő helyett háromra ugrottunk, így ebben az tartományban most nem enged semmilyen időpontot megadni 😀Állíts be 4 óra 15 perces visszaszámlálást. 😉
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
YoungZeeZee
Az én telóm tudja kezelni az óraállítást.
Illetve ha repülőben van, attól még tud ébreszteni.
7 órája
YoungZeeZee
9 527
vegyel digitalis orat ami elemmel megy.nekem meg mindig van. a telot ruhellem 24/7ben bekapcsilva hagyniHolnap 02:30-ra szeretném beállítani a telefonom ébresztőjét, de mivel a mai óraátállítás miatt kettő helyett háromra ugrottunk, így ebben az tartományban most nem enged semmilyen időpontot megadni 😀Állíts be 4 óra 15 perces visszaszámlálást. 😉
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
7 órája
indítsd újra a telót, talán megoldja
8 órája
Holnap 02:30-ra szeretném beállítani a telefonom ébresztőjét, de mivel a mai óraátállítás miatt kettő helyett háromra ugrottunk, így ebben az tartományban most nem enged semmilyen időpontot megadni 😀Állíts be 4 óra 15 perces visszaszámlálást. 😉
r.baggio
8 órája
Holnap 02:30-ra szeretném beállítani a telefonom ébresztőjét, de mivel a mai óraátállítás miatt kettő helyett háromra ugrottunk, így ebben az tartományban most nem enged semmilyen időpontot megadni 😀
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
nyilván vicces valahol a szitu, csak azért ezt a fajta balfaszokodást nehezen viseli az emberszóval a barmok tegnap 3x hoztak rossz elemet a törött cső helyére, ma csak 2x kellett kijönniük mire végre sikerült
utána persze még volt egy olyan gond hogy legutóbb mikor a vízórámat cserélték csak résnyire lett kinyitva a csap - valahol feltűnt mintha kisebb lenne a víznyomás zuhanyzás közben, de semmi extra - és ez most rendesen megfingatott mer kb 1 órába telt mire rájöttem hogy ott gyűlt fel a homokszemcse és az fogja a vizet miután a többieknél már van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
és akkor mostanra lett vizem ....Szarni azért remélem tudtál. ☺️
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 órája
és akkor mostanra lett vizem ....Pont fürdésidőre.
Negritis, a vajda
Az élet szép. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 órája
és akkor mostanra lett vizem ....
19 órája
zacskóba szarj aztán csomagold, mint Boratfőzni gondoltam 😀Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
talán 1.5 óra múlva kiérnek és valamikor lesz is víz ...
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
szarni meg majd átmék a tescoba 😀
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
19 órája
Iment voltam tanuja hogy egy kb 14 ev koruli srac teljesen szabalyosan, bukoban ahogy kell akkorat tanyolt rollerrel hogy orulok hogy felkelt. Tobben megalltunk segiteni, szulei jonnek erte mert keze lehet hogy eltort. Egy SZAJBABASZOTT KATYU MIATT. Rohadjon meg mindenki akinek feladata lenne hogy ilyen ne tortenhessen meg.Ezért is írtam korábban hogy én biztos nem rollereznék otthon, életveszély.
JéBé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
Az e-rollerrel személyesen az a gondom, hogy az úttesthez lassú, a járdához túl gyors és mindkét helyen, minden más szereplő számára kiszámíthatatlanul mozog.A kedvencem, h úttesten rendszeresen jobbról előz, ha dugó van, s nem figyeli a sávváltást, kanyarodósávot a rolleres. Azután pislog, ha egy 45-90 fok közötti keresztakadállyal szembesül.
Járdán pedig a gyalogosok közötti szlalomozás a divat mindaddig, amíg a 80 éves Mari néni kicsit nem billen meg a banyatankkal oldalirányban. Akkor pedig kap egy éket a roller kereke, mert ugye előzésnél/kikerülésnél ismeretlen és nem kalkulált fogalom az oldaltávolság tartása.
Az e-rollereket le kellene butítani 10-15 km/h sebességteljesìtményre, persze akkor meg nem lenne trend hasznàlni.
Vagy az utópia, h külön rollersáv legyen valahol - good luck for that.
A tartáshiba - felszereléshiàny - vezetési -helyzetfelismerési képtelenség - tapasztalatlanság - minimális futófelület kombóról még nem szóltam.
Szerkesztette: Willie Parker
1 napja
ásványvízvíz kéne annak is a tésztájához 😊😄főzni gondoltam 😀Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
Nem csak pizzát sütsz? 😎
warr_b
Negritis, a vajda
1 napja
víz kéne annak is a tésztájához 😊😄főzni gondoltam 😀Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
Nem csak pizzát sütsz? 😎
warr_b
1 napja
😄főzni gondoltam 😀Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
Nem csak pizzát sütsz? 😎

1 napja
főzni gondoltam 😀Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
1 napja
Akkor nem értem a problémát, tán fürdeni akarsz? 😆csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda

1 napja
csak tömény meg bor van itthonnincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda
warr_b
1 napja
nincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs vízIgyál sört.
Negritis, a vajda

1 napja
nincs is jobb mint aztzal indítani a napot hogy csőtörés van a házban és nincs víztalán 1.5 óra múlva kiérnek és valamikor lesz is víz ...
3 napja
Van ismerősöm az sbo-n aki szerinte egy átlagos kellemes nyári hétvégén kb 15-20, többnyire fiatalt látnak el rolleres baleset következtében. borfesztivál, szin idején ez a szám felmegy 20-30 közé.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
Akkor mi a javaslatod, mit tegyünk mi mint egyszeri halandó polgárok? Mindenki ragadjon lapátot és betonkeverőt?de tisztába vagyok a korlátaival, viszont a magyar utak nem "annyira" szarok mint itt elő van adva, ha értelmesen használod értelmes helyen (értsd városokon belül) akkor jóval kevesebb a probléma (nem 0 de nem is mordor)Feladom. Hívőkkel nem vitázom.A rendőrségi statisztikád hajánál fogva előrángatott valami. Személysérüléses közúti közlekedési balesetek okozói mit mutat meg? Alapból a rendőrség akkor megy ki, ha kihívják. Egy ilyen statisztikában hol van az benne, amikor random Jancsi bringával vagy erollerrel saját maga fejre áll a Városligetben? Mentőt hívok neki, nem rendőrt.ugyanúgy ahogy a rendőrségi adat nem teljes kép, úgy a korházi adat sem a teljes kép
dawyd728
ráadásul ugye ez 2024, mert ezt dobta a google gyorsan
Egész vita onnan indul, h szabályosan közlekedve is, a magyar utakon és járdákon sokszorosan nagyobb az esés kockázata az erollerrel, mint kerékpárral.nem, onnan indult a vita hogy egyáltalán nem szabadna senkit rollerre engedni
dawyd728
Negritis, a vajda
Arra alkalmatlan vagy, h az eszköz egzakt fizikai(!) adottságaiba belegondolj józan paraszti ésszel, helyette nyomod ezt a proerolleres proppot.
dawyd728
ezért lenne az a fontos hogy megtanítsuk hogy mit, hol és hogyan kell használni semmint hogy instant letiltsuk
mert a fiatalok használni fogják mivel egyszerű, gyors és kényelmes
cserébe fingjuk nem lesz hogyan is kéne használni
amúgy félve kérdem, hogy nem az lenne a megoldás erre hogy az utakat megcsinálni?
csak hát abba effortot kéne tenni és nem lehetne könnyen gyűlölni bizonyos csoportokat
Negritis, a vajda
3 napja
de tisztába vagyok a korlátaival, viszont a magyar utak nem "annyira" szarok mint itt elő van adva, ha értelmesen használod értelmes helyen (értsd városokon belül) akkor jóval kevesebb a probléma (nem 0 de nem is mordor)Feladom. Hívőkkel nem vitázom.A rendőrségi statisztikád hajánál fogva előrángatott valami. Személysérüléses közúti közlekedési balesetek okozói mit mutat meg? Alapból a rendőrség akkor megy ki, ha kihívják. Egy ilyen statisztikában hol van az benne, amikor random Jancsi bringával vagy erollerrel saját maga fejre áll a Városligetben? Mentőt hívok neki, nem rendőrt.ugyanúgy ahogy a rendőrségi adat nem teljes kép, úgy a korházi adat sem a teljes kép
dawyd728
Egész vita onnan indul, h szabályosan közlekedve is, a magyar utakon és járdákon sokszorosan nagyobb az esés kockázata az erollerrel, mint kerékpárral.nem, onnan indult a vita hogy egyáltalán nem szabadna senkit rollerre engedni
dawyd728
Negritis, a vajda
Arra alkalmatlan vagy, h az eszköz egzakt fizikai(!) adottságaiba belegondolj józan paraszti ésszel, helyette nyomod ezt a proerolleres proppot.
dawyd728
ezért lenne az a fontos hogy megtanítsuk hogy mit, hol és hogyan kell használni semmint hogy instant letiltsuk
mert a fiatalok használni fogják mivel egyszerű, gyors és kényelmes
cserébe fingjuk nem lesz hogyan is kéne használni
amúgy félve kérdem, hogy nem az lenne a megoldás erre hogy az utakat megcsinálni?
csak hát abba effortot kéne tenni és nem lehetne könnyen gyűlölni bizonyos csoportokat
3 napja
dawyd728
4 149
Feladom. Hívőkkel nem vitázom.A rendőrségi statisztikád hajánál fogva előrángatott valami. Személysérüléses közúti közlekedési balesetek okozói mit mutat meg? Alapból a rendőrség akkor megy ki, ha kihívják. Egy ilyen statisztikában hol van az benne, amikor random Jancsi bringával vagy erollerrel saját maga fejre áll a Városligetben? Mentőt hívok neki, nem rendőrt.ugyanúgy ahogy a rendőrségi adat nem teljes kép, úgy a korházi adat sem a teljes kép
dawyd728
dawyd728
Negritis, a vajda
3 napja
A rendőrségi statisztikád hajánál fogva előrángatott valami. Személysérüléses közúti közlekedési balesetek okozói mit mutat meg? Alapból a rendőrség akkor megy ki, ha kihívják. Egy ilyen statisztikában hol van az benne, amikor random Jancsi bringával vagy erollerrel saját maga fejre áll a Városligetben? Mentőt hívok neki, nem rendőrt.ugyanúgy ahogy a rendőrségi adat nem teljes kép, úgy a korházi adat sem a teljes kép
dawyd728
dawyd728