NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki ellenőriz (elektromos) rollereseket?És ha ellenőrzi mit ellenőriz pontosan?
Igazából ez egy olyan gyorsan felfejlődött közlekedési forma, hogy a KRESZ, a törvenyalkotók még nem követték le hatékonyan.
Illetve ha valaminek a megcselekvése nem vizsgához, engedélyhez kötött, akkor hogyan elvárható bármilyen szabályrendszer ismerete?
A gyalogost se kötelezi és szankcionálja semmi, hogy ne féktávon belül lépjen egy autó elé, vagy megfelelő sebességgel mozogjon.
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Lehet inni, de "kerékpározásra alkalmas állapotban" kell lenned, ha jól tudom így van leírva.Azt kivették a kreszből nem?Lehetni lehet, csak az is szabálytalan.Ahogy bringázni is lehet ittasan..Ittasan lehet használni? Mert én betiltanám.vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Kötelezővé tenném a sisakot minden bringásnak és rolleresnek.
Én személy szerint a rollert is lelimitálnál 15km/h, és talán még az is sok nekik.
rtl.hu/fokusz/2023/09/13/roller-baleset-budapest-heidt-edina-elhunyt?fbclid=IwAR1lXy_Y_b2Tq3IzT73qLAzrRcCh4QwV2llwU7v_a6_RPqwWXoQSQElNWFI
Nomac
warr_b
Nomac
na ő matt részegen egy hónap múlva állt fejre, pár foga bánta, meg 3 napig a neurológián kivizsgálásra benntartották.
én nekem az volt az első es utolsó alkalom hogy ilyet használtam, akkor is csak unszolásra, de a részegeket nagyon megbüntetném.
Fontos_Vidra
Egyrészt felelőtlen, másrészt iszonyat balesetveszélyes, mert nem csak az úttesten kóricálnak vele, hanem a járdán is.
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 374
Azt kivették a kreszből nem?Lehetni lehet, csak az is szabálytalan.Ahogy bringázni is lehet ittasan..Ittasan lehet használni? Mert én betiltanám.vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Én személy szerint a rollert is lelimitálnál 15km/h, és talán még az is sok nekik.
rtl.hu/fokusz/2023/09/13/roller-baleset-budapest-heidt-edina-elhunyt?fbclid=IwAR1lXy_Y_b2Tq3IzT73qLAzrRcCh4QwV2llwU7v_a6_RPqwWXoQSQElNWFI
Nomac
warr_b
Nomac
na ő matt részegen egy hónap múlva állt fejre, pár foga bánta, meg 3 napig a neurológián kivizsgálásra benntartották.
én nekem az volt az első es utolsó alkalom hogy ilyet használtam, akkor is csak unszolásra, de a részegeket nagyon megbüntetném.
Fontos_Vidra
Egyrészt felelőtlen, másrészt iszonyat balesetveszélyes, mert nem csak az úttesten kóricálnak vele, hanem a járdán is.
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Lehetni lehet, csak az is szabálytalan.Ahogy bringázni is lehet ittasan..Ittasan lehet használni? Mert én betiltanám.vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
Nomac
Fontos_Vidra
Lúdas Solymi
Nomac
több mint 1 éve
Ahogy bringázni is lehet ittasan..Ittasan lehet használni? Mert én betiltanám.vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
Nomac
Fontos_Vidra
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ittasan lehet használni? Mert én betiltanám.vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
Nomac
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Sisak nélkül soha egy métert sem. El van téve mementónak az összetört sisakom.
több mint 1 éve
én 1 hónapja estem rollerrelhosszú széles kanyar a faszkalap autós meg tolt le szépen aztán murvában zutty
a sisakot lehet kötelezővé kéne tenni, de ugye akkor biciklin is az meg sztem nem fog átmenni
egyébként a 20 km/h sztem ideális korlát ami most van a limen és tsin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
vagy ha hülye vagy és részeg, én tavaly nyáron tanyáltam egyet, nagy szerencsémre kisebb horzsolásokkal, zúzódásokkal megúsztam, akivel voltam haverom ő pont le tudott ugrani az esés előtt.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
Nomac
több mint 1 éve
Igaz. Mondjuk nem is használnék ilyet soha, elég szuicid dolognak tűnik, ammeg távol áll tőlem.Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
Nomac
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lényegtelen hogy műszaki hiba, vagy egy kátyúba mész bele, ezekkel a rollerekkel fejre fogsz esni ha nagy sebességgel mész.Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
warr_b
több mint 1 éve
Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Mondjuk itt konkrétan ha jól emlékszem a rollernek lett valami műszaki hibája és váratlanul beblokkolt a fék...
Nomac
több mint 1 éve
Mikey
18 752
Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Kötelező kresz vizsga, kötelező bukósisak, az lenne a minimum. Félelmetesen össze-vissza ész nélkül mennek járdán is, úton is.
Nomac
több mint 1 éve
Még hány ilyen lesz...akárhova megyek bringával mindig felveszem azt a rohadt sisakot, mert egy kéz/lábtörést túlélek, de egy koponyatörést nem...Kötelezővé tenném a sisakot minden bringásnak és rolleresnek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ugyan, ha elég erélyes vagy akkor meghunyászkodnak, még ha többen vannak is.Ha szeretne egy bicskát a bordái közé...szólj rájukKifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
vagy az már nem divat
🤘 gaben 🤘
warr_b
Nem mindegyik az a gengszter fajta, a legtöbbön látszik, h helyre lehet tenni.
több mint 1 éve
Ha szeretne egy bicskát a bordái közé...szólj rájukKifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
vagy az már nem divat
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
szólj rájukKifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
vagy az már nem divat
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Budai állomásnál szálltak fel igenRég volt az amigo, megkeverték a lapokat alaposan. De ja, komlói út, az sanszos, esetleg gyárváros. Meg a belvárosi góc persze...Huszonegyes vonal?Pécsen a buszon anyuka vagy öt gyerekkel mondja a legidősebbnek: "várjál, mindjárt leülök de ettől a rohadt fasz gecitől nem férek el".Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
Emberünk most üvöltötte a kisfiának H te büdös pöcs.
empty taxi
deyell
empty taxi
Az egyik kisfiára mondta, volt max 5 éves. Erre a válasz: "pusztuljál el geci".
Mire végül leül a legidősebb lány is: "megbaszom anyámat, mindig beleülök valami gecibe"
Ezt a beszélgetést sosem felejtem el, de a telefonba is elmentettem a biztonság kedvéért.
dancogo
slowmotion
gyeek
több mint 1 éve
Nekem kb 3 éve az Ybl-6os kereszteződésénél volt egy szép sztorim. 50 körüli részeg görcsönyi kurvát nem vette fel a távolsági busz mert nem volt pénze, ehelyett a helyi járaton (ahol szintén jegy nélkül utazott) egyfolytában köcsögmagyarozott (egy 6 éves forma kisfiú is volt a fedélzeten). A sofőr megelégelte, mondta neki hogy lehet lefáradni. Erre jött a szokásos siránkozás-szitkozódás kombó. A legrosszab, hogy valami egyetemista sjw hülye pina nekiállt őt simogatni. Egy másik egyetemista külfi csaj kérdezte őt hogy mi a gond, azt találta erre mondani, hogy azért akarják leszállítani, mert cigány... Ekkor csatlakoztam be a beszélgetésbe. Először tisztáztam a külföldi diákkal mi is a probléma, közben az asszony belekapaszkodott az sjw-ba, hogy menjenek a rendőrségre. Mármint együtt. 😀 Mindketten leszálltak, az igazság nemes bajnoka este háromnegyed tízkor szerzett magának egy kis extra feladatot, de szerintem anyu és apu pénztárcájából állta inkább a dolgit, mert nagyon látszott az első reakcióján, hogy ő csak a pofiját szerette volna járatni, az utazásának megszakítása nem volt benne a terveiben. 😀Pécsen a buszon anyuka vagy öt gyerekkel mondja a legidősebbnek: "várjál, mindjárt leülök de ettől a rohadt fasz gecitől nem férek el".Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
empty taxi
Mire végül leül a legidősebb lány is: "megbaszom anyámat, mindig beleülök valami gecibe"
Ezt a beszélgetést sosem felejtem el, de a telefonba is elmentettem a biztonság kedvéért.
dancogo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Rég volt az amigo, megkeverték a lapokat alaposan. De ja, komlói út, az sanszos, esetleg gyárváros. Meg a belvárosi góc persze...Huszonegyes vonal?Pécsen a buszon anyuka vagy öt gyerekkel mondja a legidősebbnek: "várjál, mindjárt leülök de ettől a rohadt fasz gecitől nem férek el".Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
empty taxi
dancogo
slowmotion
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Huszonegyes vonal?Pécsen a buszon anyuka vagy öt gyerekkel mondja a legidősebbnek: "várjál, mindjárt leülök de ettől a rohadt fasz gecitől nem férek el".Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
empty taxi
dancogo
több mint 1 éve
Pécsen a buszon anyuka vagy öt gyerekkel mondja a legidősebbnek: "várjál, mindjárt leülök de ettől a rohadt fasz gecitől nem férek el".Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
empty taxi
több mint 1 éve
Cegléden leszálltak. Öröm és bódottá.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
MC12
6 374
Én anno a Keleti - Miskolc viszonylaton ezt rendszeresen meg is tettem. Ha a kalauz mondta, hogy nem ide szól, jeleztem, hogy amint rendbeteszi a kocsit, ahol ülnöm kéne - értsd. nem kell az ordítozó, káromkodó, igencsak szagos kissebbségieket hallgatnom - már vissza is megyek. Sose kellett visszaülnöm.én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
deyell
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
deyell
11 702
én simán átülnék máshova, akár másik kocsiba is, franc sem hallgatná ezt. eddig még nem szólt a kalauz érte, ha nem ott ülök, ahol a jegyem szól. csak egyszer amikor az első osztályra ültem át 😀Szegedi, Kecskemétig megyek, termés kocsi.Kifizetem IC-n a drága helyjegyet, erre itt ordítoznak a kocsiban a cigányok...ülj át egy másik kocsiba. nem tudom melyik IC, de a pécsi IC-n megfigyeltem, hogy 100 feletti helyre ritkán oszt jegyet a rendszer, oda szinte mindig le tudok ülni.
empty taxi
deyell
empty taxi
choose life