Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
jó elképzelések, de tipikusan olyan dolgokkal van tele, melyeket könnyű mondani, de annál nehezebb lesz tartalommal megtölteniatapapaEzek biztos kurva fontos dolgok,meg hipphipphurrá meg minden.
De amíg majd 400Ft egy liter benzin és 220Ft egy svájci frank,akkor kurvára nem tudnak feldobni.
Főleg nem,hogy a fele betarthatatlan a másik fele meg elsikkad idővel.
Jelenleg nem ezekkel kellene foglalkozni.
több mint 15 éve
jó elképzelések, de tipikusan olyan dolgokkal van tele, melyeket könnyű mondani, de annál nehezebb lesz tartalommal megtölteni
több mint 15 éve
tetszik a javaslatok nagy része,különösen a szociális munka hangzik érdekesencsak hogy ne vádoljon mondjuk ata zsigeri gyűlölettel a kormány iránt. ez kb az első normálisnak látszó intézkedési csomag. más kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni. de legalább az elképzelések nem ordas fasságok mint mondjuk a médiabaszásbanpont be akartam linkelni, hogy tessék, lehet fikázni... ha a vitaanyagnak csak a negyede megvalósul, már megmozdulhat valamiJJ Tiller
http://index.hu/belfold/2010/12/03/kozoktatasi_torveny_vitaanyag/haromt
de ez a 3 idegen nyelv baromság,az ország 2.legerősebb gimijébe járok és jó,ha a diákok 10%-a tudja alkalmazni a 4 év alatt tanított 2.idegen nyelvet,3.-nak szvsz semmi értelme se lenne.
több mint 15 éve
csak hogy ne vádoljon mondjuk ata zsigeri gyűlölettel a kormány iránt. ez kb az első normálisnak látszó intézkedési csomag. más kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni. de legalább az elképzelések nem ordas fasságok mint mondjuk a médiabaszásban"kötelező lesz egy természettudományos tárgyból is záróvizsgát tenni "
ez durva. sok csóró bölcsészlélek.
én tuti besírtam volna ha valami tudománytanulással kell elbaszni az időm a felvételitantárgyak helyett.
persze lehet mondani, hogy akit nem érint továbbtanulás szempontból, annak jó a kettes, de akkor pont nincs értelme betenni követelménynek. akinek kell kémia,biosz, matek,föci vagy fizika az magától jelentkezik rá.
" Az érettségi előfeltétele 60 órányi társadalmi munka"
hehe, kummantás tenger 😀
több mint 15 éve
Kéne is; mert a közoktatásban borzalmas állapotok uralkodnak. Minden szinten. Reméljük a legjobbakat.csak hogy ne vádoljon mondjuk ata zsigeri gyűlölettel a kormány iránt. ez kb az első normálisnak látszó intézkedési csomag. más kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni. de legalább az elképzelések nem ordas fasságok mint mondjuk a médiabaszásbanpont be akartam linkelni, hogy tessék, lehet fikázni... ha a vitaanyagnak csak a negyede megvalósul, már megmozdulhat valamiJJ Tiller
több mint 15 éve
csak hogy ne vádoljon mondjuk ata zsigeri gyűlölettel a kormány iránt. ez kb az első normálisnak látszó intézkedési csomag. más kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni. de legalább az elképzelések nem ordas fasságok mint mondjuk a médiabaszásbanpont be akartam linkelni, hogy tessék, lehet fikázni... ha a vitaanyagnak csak a negyede megvalósul, már megmozdulhat valami

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
csak hogy ne vádoljon mondjuk ata zsigeri gyűlölettel a kormány iránt. ez kb az első normálisnak látszó intézkedési csomag. más kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni. de legalább az elképzelések nem ordas fasságok mint mondjuk a médiabaszásbanhttp://index.hu/belfold/2010/12/03/kozoktatasi_torveny_vitaanyag/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csináltatni kell valami kamu számlát javításről.Okés. Benézek a Peugeot-os haveromhoz 😀
Azzal buksz a legkisebbet.Bazzani
több mint 15 éve
Gyűlölöm a MOL-t.Csináltatni kell valami kamu számlát javításről.
Az hagyján, hogy a benzin már itt nálunk a 350-et verdesi, de amit 1 hónapja művelnek velünk, az vérlázító.
Történt, hogy siettem meccsre egyik szombaton. Le kellett mosni anyum kocsiját. Gyári spoiler van rajta, nem nagy cucc. Bevittem a gépi mosóba. Hát nem leszaggatta?
Jegyzőkönyv, anyámtyúkja, stb., minden megvolt. 2 hét múlva telefon: a javítást kifizetjük, a cserét nem. Szalonban a srác: nem lehet javítani, cserélni kell.
Na, adok én nekik...90 ezer ft...JC6
Azzal buksz a legkisebbet.
több mint 15 éve
Gyűlölöm a MOL-t.Ez a baj a spoilerrel. AZ csak optikai tuning, lószart se ér, viszont gond az lehet vele, sajnos ezt beszívtad.
Az hagyján, hogy a benzin már itt nálunk a 350-et verdesi, de amit 1 hónapja művelnek velünk, az vérlázító.
Történt, hogy siettem meccsre egyik szombaton. Le kellett mosni anyum kocsiját. Gyári spoiler van rajta, nem nagy cucc. Bevittem a gépi mosóba. Hát nem leszaggatta?
Jegyzőkönyv, anyámtyúkja, stb., minden megvolt. 2 hét múlva telefon: a javítást kifizetjük, a cserét nem. Szalonban a srác: nem lehet javítani, cserélni kell.
Na, adok én nekik...90 ezer ft...JC6
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm a MOL-t.Az hagyján, hogy a benzin már itt nálunk a 350-et verdesi, de amit 1 hónapja művelnek velünk, az vérlázító.
Na, adok én nekik...90 ezer ft...
több mint 15 éve
Az eredeti.Az igazi! 😊
Láttam egy másik hasonló fost amikor az érzelmek úgy kavarogtak bennem, hogy szó szerint majdnem visszaböfiztem az ebédet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
küldj rá egy andre johnsontŐ a rangidős és nyal is a főnöknek, úgyhogy nem olyan egyszerű. Párszor már finoman leállítottam de mégse veszi észre.Matthew99Rühellem ha velem egy szinten lévő munkatársam csesztet az én munkám miatt...Matthew99az ilyet le kell oltani a faszba! nekem is ugatott valamelyik a héten, helyre raktam, felsoroltam az ő hibáit az elmúlt 3 hétből, és azóta megint csend! tuti, hogy ő is elbasz ezt-azt,nyomd az arcába, utána kuss van! 😊Geronimo
child please!
több mint 15 éve
Ő a rangidős és nyal is a főnöknek, úgyhogy nem olyan egyszerű. Párszor már finoman leállítottam de mégse veszi észre.Rühellem ha velem egy szinten lévő munkatársam csesztet az én munkám miatt...Matthew99az ilyet le kell oltani a faszba! nekem is ugatott valamelyik a héten, helyre raktam, felsoroltam az ő hibáit az elmúlt 3 hétből, és azóta megint csend! tuti, hogy ő is elbasz ezt-azt,nyomd az arcába, utána kuss van! 😊Geronimo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Rühellem ha velem egy szinten lévő munkatársam csesztet az én munkám miatt...Matthew99az ilyet le kell oltani a faszba! nekem is ugatott valamelyik a héten, helyre raktam, felsoroltam az ő hibáit az elmúlt 3 hétből, és azóta megint csend! tuti, hogy ő is elbasz ezt-azt,nyomd az arcába, utána kuss van! 😊
több mint 15 éve
Rühellem ha velem egy szinten lévő munkatársam csesztet az én munkám miatt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
gyűlölöm az olyan oldalakat, ahol ott a link egy letöltéshez, kattints rá, aztán elirányít, majd újra és újra, tovább és tovűbb,--- faszszopó aki ezt kitalálta
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
utálom h a magyar tanár mindent evidenciának vesz és h az ő álláspontját lehetetlen megváltoztatni (észérvekkel se) ellenben ő mindent megtesz azért h mindenki azt higgye h igaza van.
több mint 15 éve
Tudom, hogy csak oltogattál. 😉csak oltogatlak ha nem esett volna le 😛ejnye soldi. Nem szarunk abba a tálba ahonnan eszünk 😛haromtMi nem is adtuk ki. 😉 Pontosabban fricskaként kiadtuk, hogy még el sem kezdődött az ülés. 😊Soldados
De szerintem töröld ki a pár nappal ezelőtti HSZ-edet ebből a topikban, mert nem fogja jól kivenni magát, a Pravda-nál (ja bocs mti nem tudom van-e még különbség...) 😛haromt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
csak oltogatlak ha nem esett volna le 😛Mi nem is adtuk ki. 😉 Pontosabban fricskaként kiadtuk, hogy még el sem kezdődött az ülés. 😊SoldadosMagyar média...ejnye soldi. Nem szarunk abba a tálba ahonnan eszünk 😛haromt
Mindenhol lehozzák, hogy elhalasztották a 17. fordulót, holott még el sem kezdődött a versenybizottsági ülés. 😂
(Persze nyilván elhalasztják, de úgy lehozni, hogy már döntöttek, elég vicces, miközben még az ülés sem kezdődött el...)Soldados
De szerintem töröld ki a pár nappal ezelőtti HSZ-edet ebből a topikban, mert nem fogja jól kivenni magát, a Pravda-nál (ja bocs mti nem tudom van-e még különbség...) 😛
több mint 15 éve
Mi nem is adtuk ki. 😉 Pontosabban fricskaként kiadtuk, hogy még el sem kezdődött az ülés. 😊Magyar média...ejnye soldi. Nem szarunk abba a tálba ahonnan eszünk 😛haromt
Mindenhol lehozzák, hogy elhalasztották a 17. fordulót, holott még el sem kezdődött a versenybizottsági ülés. 😂
(Persze nyilván elhalasztják, de úgy lehozni, hogy már döntöttek, elég vicces, miközben még az ülés sem kezdődött el...)Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Magyar média...ejnye soldi. Nem szarunk abba a tálba ahonnan eszünk 😛
több mint 15 éve
Magyar média...Mindenhol lehozzák, hogy elhalasztották a 17. fordulót, holott még el sem kezdődött a versenybizottsági ülés. 😂
(Persze nyilván elhalasztják, de úgy lehozni, hogy már döntöttek, elég vicces, miközben még az ülés sem kezdődött el...)

több mint 15 éve
Csatlakozom....Gyűlölöm a fórumon előjövő "legalább 1 percet kell várnia két szavazat/hozzászólás között" szövegeket :mad:fetomyengem csak eredménykövetőben zavar, ott viszont piszkosul.kishaszi