Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.

Remélem magába száll, addig is rohadjon meg az ilyen faszkalap, aki nem tud viselkedni. Mindössze nyolc ember kedvét baszta tönkre, nekem meg nyilván pont ez hiányzott egy idegölő munkanap után/előtt, ha már egyszer bulizok.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
Szvsz nem szabad olyan rendszert működtetni, amiben lehetséges hogy ártatlan embert kivégezzenek.

Amint lesz lehetőség arra, hogy valakinek a bűnösségét vagy ártatlanságát minden kétséget kizáró módon, 100%-os biztonsággal meg lehessen állapítani, én támogatni fogom a halálbüntetés alkalmazását, de addig nem.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Elbeszélsz mellettem.
Nem az ilyen férgekről van szó. Ezek sose lesznek semminek se a hasznos tagjai.
Hanem azokról a nemférgekről, akikre rá lehet fogni, rá lehet bizonyítani, végre lehet hajtani, majd nincs lehetőség orvosolni a tévedést.
Ha pl. a halálbüntetés létezne, és mondjuk adható lenne államellenes szervezkedésért, lehet mindkettőnket kivégezhetnének pusztán mert beszélgetünk, és 4 másik úgy ítéli meg, hogy ez már államellenes szervezkedés.
És miután elítéltettünk, és ki lettünk végezve, hiába derül ki 10 év múlva, hogy koncepciós volt a per, már baszhatjuk.
Próbáld ezt így megközelíteni.
Azért etetjük a férgeket, hogy nehogy véletlenül megöljünk egy nemférget.
Ez az ára.Sobri Jóska
Én? Életellenes bűncselekményről van szó, nem politikairól. Azért tisztázzuk, mindezt lehetne törvényben szabályozni, szépen, tisztán. Azt is tudjuk, hogy a magyar bíróságok nem éppen a szigorukról híresek ilyen esetekben, kivéve ha címlapos sztorit csinálnak belőle. Lásd a Cozma ügyet, ahol még a bíróságot is megfenyegette üvöltve a nemhiába született minden következmény nélkül. Másodfokon kaptak pár évet, és ott folytatják ahol abbahagyták. Azért valahol kéne már valami határ, mert egyre fiatalabbak az erőszakos bűnözők, és miért ne tehetnének bármit, ha enyhe ítéletben reménykedhetnek?apeszos
Én csak a halálbüntetésről beszélek.
És ugyanúgy meg lehet vádolni valakit életellenes bűncselekménnyel hamisan, mint bármi mással.
És ugyanúgy kiderülhet, hogy tévedés volt.
Biztos láttad a Hurricane c. filmet.
Biztos lehetne sok mindenen változtatni, szigorítani, és még ha a halálbüntetés visszaállítása lenne is a megoldás, akkorse lehet az a megoldás.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs tévedhetetlen igazságszolgáltatás, és a halálbüntetéssel elveszne a jogorvoslat lehetősége.
Ezt kéne megértened,a többi dologban nem hiszem nagyon mást gondolnánk, bár azok irrelevánsak is.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Elbeszélsz mellettem.
Hanem azokról a nemférgekről, akikre rá lehet fogni, rá lehet bizonyítani, végre lehet hajtani, majd nincs lehetőség orvosolni a tévedést.
Ha pl. a halálbüntetés létezne, és mondjuk adható lenne államellenes szervezkedésért, lehet mindkettőnket kivégezhetnének pusztán mert beszélgetünk, és 4 másik úgy ítéli meg, hogy ez már államellenes szervezkedés.
És miután elítéltettünk, és ki lettünk végezve, hiába derül ki 10 év múlva, hogy koncepciós volt a per, már baszhatjuk.
Ez az ára.Sobri Jóska
Én? Életellenes bűncselekményről van szó, nem politikairól. Azért tisztázzuk, mindezt lehetne törvényben szabályozni, szépen, tisztán. Azt is tudjuk, hogy a magyar bíróságok nem éppen a szigorukról híresek ilyen esetekben, kivéve ha címlapos sztorit csinálnak belőle. Lásd a Cozma ügyet, ahol még a bíróságot is megfenyegette üvöltve a nemhiába született minden következmény nélkül. Másodfokon kaptak pár évet, és ott folytatják ahol abbahagyták. Azért valahol kéne már valami határ, mert egyre fiatalabbak az erőszakos bűnözők, és miért ne tehetnének bármit, ha enyhe ítéletben reménykedhetnek?
több mint 12 éve
kezét-lábát levágni, fellógatni az első fára, elégetni és elkaparni. csak ezt kívánom.slowmotion
Ki nyerte el kiáradó szereteted?szaba
 index.hu/belfold/2014/01/11/belehalt_seruleseibe_a_megvert_keteves/

Töki is kábé pont két éves, de még egyszer nem ütöttem meg, el nem tudom képzelni, hogy lehet ilyen szinten bántalmazni egy kisgyereket...slowmotion
Nem kell halálbüntetés, ahogy szokták mondani.szaba
Maj' minnyá jön Jóska aki betyár, oszt elmagyarázza miért nem.apeszos
Nagyon egyszerű:
Mondjuk én, és még pár barátom ill. üzletfelem megvádolunk téged egy ilyennel, mivel már unjuk, hogy nem vagy eléggé hasznos tagja a NER-nek.
A rendőrség, az ügyészség, bíróság szintén így véli.
Ítélet, jogerős ítélet, ítélet végrehajtása.
Ha nagyon nem vagy hasznos NER-társ, akkor az egész 2 hónap alatt szépen végigpörög.
Márciusban már megy az árvasági a gyerekeidnek, özvegyi a nejednek.
Aztán áprilisban választások, NER megy a picsába, mi meg némi bíztatásra elismerjük, hogy nem is te voltál.
Kis családod (rólad holtodban nem is beszélve) nem lesz maradéktalanul elégedett a posztumusz rehabilitációddal.

És ilyen egyszerű, ezért nem lehet halálbüntetés, mert végérvényesen kizárja a tévedés lehetőségét.
Márpedig aki az ítéletet hozza az sosincs ott, hogy 100%-os biztonsággal tudhassa mi történt valójában.Sobri Jóska
Sajnálnám magam, mit mondjak. Nézzük úgy a dolgot, hogy mikor és milyen arányban lesz az ilyen NER társakból a társadalom hasznos tagja? Egyszer lehet, neki állok utána kutatgatni, hogy mennyi ember életét lehetett volna megmenteni azzal, ha ezeket a férgeket kicsinálják. Azért lássuk be, pár ember már belehalt abba, hogy az ilyenek szabadultak.apeszos
Elbeszélsz mellettem.
Ez az ára.

több mint 12 éve
kezét-lábát levágni, fellógatni az első fára, elégetni és elkaparni. csak ezt kívánom.slowmotion

Töki is kábé pont két éves, de még egyszer nem ütöttem meg, el nem tudom képzelni, hogy lehet ilyen szinten bántalmazni egy kisgyereket...slowmotion
Nagyon egyszerű:
Mondjuk én, és még pár barátom ill. üzletfelem megvádolunk téged egy ilyennel, mivel már unjuk, hogy nem vagy eléggé hasznos tagja a NER-nek.
Ha nagyon nem vagy hasznos NER-társ, akkor az egész 2 hónap alatt szépen végigpörög.
Aztán áprilisban választások, NER megy a picsába, mi meg némi bíztatásra elismerjük, hogy nem is te voltál.
Kis családod (rólad holtodban nem is beszélve) nem lesz maradéktalanul elégedett a posztumusz rehabilitációddal.

És ilyen egyszerű, ezért nem lehet halálbüntetés, mert végérvényesen kizárja a tévedés lehetőségét.
Márpedig aki az ítéletet hozza az sosincs ott, hogy 100%-os biztonsággal tudhassa mi történt valójában.Sobri Jóska
Sajnálnám magam, mit mondjak. Nézzük úgy a dolgot, hogy mikor és milyen arányban lesz az ilyen NER társakból a társadalom hasznos tagja? Egyszer lehet, neki állok utána kutatgatni, hogy mennyi ember életét lehetett volna megmenteni azzal, ha ezeket a férgeket kicsinálják. Azért lássuk be, pár ember már belehalt abba, hogy az ilyenek szabadultak.
több mint 12 éve

Nagyon egyszerű:

Márpedig aki az ítéletet hozza az sosincs ott, hogy 100%-os biztonsággal tudhassa mi történt valójában.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
Azért van számos ügy ami sajnos nem annyira egyszerű, hogy rögtön jöhessen a halálbüntetésAsbee
azért kevés aljasabb dolog van egy védekezésre képtelen, tízkilós gyerek különös kegyetlenséggel történő, halált okozó bántalmazásánál (ha van egyáltalán)

amúgy az az igazság, hogy én néha még a TÉSZ-t se tartom elegendő büntetésnek, mert (feltételezve, hogy mondjuk tizenhat tizennyolc húsz éves az elkövető, és a TÉSZ lenne vagy ötven-hatvan évnyi magánzárkás büntetés, nos én inkább huszonöt évnyi intenzív abúzust tartok megfelelőnek valami nem kimondottan lepkefing intézményben, nem éppen kedves cella- és körlettársak által. legyen mondjuk a Csillag, aztán huszonöt év után, szabaduláskor a téren átvágva nyugodtan átmehet rajta egy távolsági busz előre-hátra.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Azért van számos ügy ami sajnos nem annyira egyszerű, hogy rögtön jöhessen a halálbüntetésAsbee
Mi nem is azokról az ügyekről beszéltünk szerintem.

valóban, szívesen tartom el az adómból én is az ilyen férgeket.slowmotion
önellátó börtönöket! éhen deglene az összes! Jobb mint a halálbüntetés.
politika ON Az "agyhalott jobbik"nak többek között ilyen ötletei voltak, persze le lett hurrogva.eaglesmcnabb
Hitler is nagyon szépen rendbe rakta a gazdaságot, nem azzal volt ott a baj. Tudom, sarkítok.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
valóban, szívesen tartom el az adómból én is az ilyen férgeket.slowmotion
önellátó börtönöket! éhen deglene az összes! Jobb mint a halálbüntetés.
politika ON | Az "agyhalott jobbik"nak többek között ilyen ötletei voltak, persze le lett hurrogva. |
politika OFF
Ha nem bírsz ki 2 óra alvással egy nap melót, akkor még most mondjál fel. 😊somoskovig
a Bowl.hu-s meccsnézést sajnálom elsősorban, mert az így teljességgel kivitelezhetetlen számomra.
meg aztán vidékről még be is kell vergődni a fővárosba 😀 a 2 óra alvás sehogy se jön ki.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért van számos ügy ami sajnos nem annyira egyszerű, hogy rögtön jöhessen a halálbüntetés

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve

valóban, szívesen tartom el az adómból én is az ilyen férgeket.
több mint 12 éve

Maj' minnyá jön Jóska aki betyár, oszt elmagyarázza miért nem.
több mint 12 éve

Nem kell halálbüntetés, ahogy szokták mondani.
több mint 12 éve

Töki is kábé pont két éves, de még egyszer nem ütöttem meg, el nem tudom képzelni, hogy lehet ilyen szinten bántalmazni egy kisgyereket...
több mint 12 éve
Ki nyerte el kiáradó szereteted?
több mint 12 éve
kezét-lábát levágni, fellógatni az első fára, elégetni és elkaparni. csak ezt kívánom.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
A teveszaros, bús kurva, mocsári picsájú, etyeki tőgyasztalon feldarabolt, szaros belű, tetves görény anyjába, hogy a két legnehezebb vizsgámból egyik sincs meg elsőre, és két hétre tolódott fel minden...kristóf17
ilyen ez a popszakma. lesz ez még szarabbul sem. 😀 ( a felvezetésed kimondottan tetszett 😀)

én már csak annyit mondok, hogy Újdonsült munkahelyemen a kezdés Éppen február 3-ára esett. Ennél szarabb hír nem igazán létezhet.eaglesmcnabb
Ha nem bírsz ki 2 óra alvással egy nap melót, akkor még most mondjál fel. 😊

több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
A teveszaros, bús kurva, mocsári picsájú, etyeki tőgyasztalon feldarabolt, szaros belű, tetves görény anyjába, hogy a két legnehezebb vizsgámból egyik sincs meg elsőre, és két hétre tolódott fel minden...kristóf17
ilyen ez a popszakma. lesz ez még szarabbul sem. 😀 ( a felvezetésed kimondottan tetszett 😀)

én már csak annyit mondok, hogy Újdonsült munkahelyemen a kezdés Éppen február 3-ára esett. Ennél szarabb hír nem igazán létezhet.eaglesmcnabb
Legyen igazad!!
Enervált nap lesz 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska

én már csak annyit mondok, hogy Újdonsült munkahelyemen a kezdés Éppen február 3-ára esett. Ennél szarabb hír nem igazán létezhet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
A teveszaros, bús kurva, mocsári picsájú, etyeki tőgyasztalon feldarabolt, szaros belű, tetves görény anyjába, hogy a két legnehezebb vizsgámból egyik sincs meg elsőre, és két hétre tolódott fel minden...
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

Packers L, Cincinnati L, magánéleti zűr, és még holnap matek3 pótZH is. Stay strongMarioAna
 444.hu/2014/01/06/allitolag-ma-van-az-ev-legszarabb-napja/ 😊

több mint 12 éve
MarioAna 1 997

Packers L, Cincinnati L, magánéleti zűr, és még holnap matek3 pótZH is. Stay strong

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Buzi amerikaiak a rohadt reklámjaikkal húzzanak már el a pi...a. 2.08-nál sérülés miatt még húzzák vagy 5 percig mikor tudják, hogy 8 k...a mp múlva megint elhúzhatnak 30 perc reklámra! Lesz...m, hogy pénz éjjel 4-kor ez így k...a vontatott!!! Bocs, de ez kikivánkozott már belőlem😊
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha egy indexes újságíró ilyen simán fel tud göngyölíteni egy ügyet, ez a hatóságoknak miért esik annyira nehezére? Ugyanezt végipörgethetné étolajjal is, mert gyakorlatilag abból is ami olcsó az szlovák vagy lnegyel, kb. ugyanez az eredmény jönne ki. De ide vehetnénk a mosószereket is, bár ott inkább a hamisítás a nagyobb probléma.
 index.hu/gazdasag/2014/01/02/sovereign/GRAFI
A hamisítás itt - nagyrészt - nem azt jelenti, hogy nem mosópor van a csomagban, hanem hogy olcsót csomagolnak a drága versenytárs brandjébe.
A branding körül a gyártói oldalon is elég sok a susmus (pl gyakori, hogy ugyanaz a gyártó gyártja az olcsó piaci versenytársakat is 😊 ), ezért ez a bűntett felfogható valami... secondhand-rebranding-nek (vagy branding-back-nek)? 😀