Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
a komolyabb bűnözők sztem nem árnyal egyáltalán semmit. ki dönti el és hogyan, hogy ki számít annak? Amúgy a bűncselekmények közötti súlyokat jó pár éven át tanították az egyetemen, néha vizsgáztam is, talán ragadt rám valami. Nem véletlen, hogy a munkatábor, mint olyan az összes emberi jogi nyilatkozatban tiltott, mint a halálbüntetés is. Látható, hogy - radikális példával élve - Észak-Koreában is a mennyire komoly bűnözők vannak munkatáborban. Én ez alapján sem támogatnám a munkatáborokat. Eleve azt tudod, hogy jelenleg a munkára bőven túljelentkezés van a börtönökben? Nem a pénz miatt, hanem azzal joban telik az idő, több emberrel találkozik az elítélt, nem egy cellában kuksol egész nap stb... Kényszermunkát én sosem tudom támogatni, bármilyen komoly bűnözőről is van szó...Jártam már igen. Nem, mint elítélt, hanem munkám jellege miatt, és szoktam beszélni az ügyfeleimmel a viszonyokról. Nemcsak a telítettség a probléma, hanem sok más (láttam már a kaját is pl, vagy a cellák, közös használatú helyek állapotát). Nem azt mondom, hogy hiteles lennék, de azért tapasztaltam jó pár dolgot.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Pont ez a baj, Sobri.Ha lenne jobb, már kitalálták volna.
Ha már szabályokat, törvényeket kell állítanunk a társadalmi együttéléshez, és azt VALAKI önként sutba dobja, leszarja => bűnöző lesz, bűncselekményeket követ el, akkor annak a jogai is legyenek korlátozva - még hozzá ezt is differenciálva - de komolyan. Meglátásom szerint a sima szabadságtól való megfosztás egy nagyon enyhe, nem jó megoldás ebben a formában.
"Mi az a 4-5 év? Leüli a vétén..."kishaszi
Valamint látom, te nem értékeled sokra a szabadságodat - szíved joga.
Engem jobban zavarna, ha ettől megfosztanának, mintha örökké dolgoznom kéne - végtére is most is ezt teszem, örökké dolgozok, hogy a szabadságomat finanszírozni tudjam.
több mint 12 éve
Életszerűtlen, megvalósíthatatlan.Az meg, hogy milyen körülmények között tölti valaki a büntetését:Ez esetben még logikusabb, hogy lássa el magát. Ha dolgozik, kap pénzt. Ha van pénze, tud magának venni, amit akar. Adni kell nekik lehetőséget a munkára. Aki meg nem dolgozik, nem is eszik. Ennyi. Pont úgy működne, mint a való életben. Csak itt nem tud lopni, ha nem akar dolgozni menni. Ha meg nem dolgozik, majd éhendöglik.
A büntetés szabadságvesztés. Nem megkínoztatás, kiéheztetés, kényszermunka, stb.
Sobri Jóska
Semmi másban nem kell korlátozni őket, csak a szabadságban.GRAFI
Nem kényszeríthetsz senkit, pláne nem egy bűnözőt a munkára, önellátásra.
Ha elveszed a szabadságát, akkor gondoskodnod is kell róla.
És ez vonatkozik az élet minden területére, párkapcsolatra, üzletre egyaránt, konkrétan, és átvitt értelemben is.
több mint 12 éve
Pont ez a baj, Sobri. Ha már szabályokat, törvényeket kell állítanunk a társadalmi együttéléshez, és azt VALAKI önként sutba dobja, leszarja => bűnöző lesz, bűncselekményeket követ el, akkor annak a jogai is legyenek korlátozva - még hozzá ezt is differenciálva - de komolyan. Meglátásom szerint a sima szabadságtól való megfosztás egy nagyon enyhe, nem jó megoldás ebben a formában.
"Mi az a 4-5 év? Leüli a vétén..."
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Az meg, hogy milyen körülmények között tölti valaki a büntetését:Ez esetben még logikusabb, hogy lássa el magát. Ha dolgozik, kap pénzt. Ha van pénze, tud magának venni, amit akar. Adni kell nekik lehetőséget a munkára. Aki meg nem dolgozik, nem is eszik. Ennyi. Pont úgy működne, mint a való életben. Csak itt nem tud lopni, ha nem akar dolgozni menni. Ha meg nem dolgozik, majd éhendöglik.
A büntetés szabadságvesztés. Nem megkínoztatás, kiéheztetés, kényszermunka, stb.
Sobri Jóska
Semmi másban nem kell korlátozni őket, csak a szabadságban.
több mint 12 éve
Ez úgy pontos, hogy a büntetésnek nincs visszatartó ereje.Jelenleg a börtön nem büntetés Magyarországon. Nincs semmilyen visszatartó ereje szvsz.vandeminekViszont nem is fűtött cellákban, napi 3 étkeztetéssel kellene tartani a komolyabb bűnözőket, hanem munkatáborba, kőfejtőbe, nehéz fizikai munka bármely változatára bőven befoghatnák. Csökkentett fejadagokkal, hogy ha már, nehogymár jól tápláljuk őket, annyira, hogy akár meg is erősödhessenek...Én csak a halálbüntetésről beszélek.Elbeszélsz mellettem.Én? Életellenes bűncselekményről van szó, nem politikairól. Azért tisztázzuk, mindezt lehetne törvényben szabályozni, szépen, tisztán. Azt is tudjuk, hogy a magyar bíróságok nem éppen a szigorukról híresek ilyen esetekben, kivéve ha címlapos sztorit csinálnak belőle. Lásd a Cozma ügyet, ahol még a bíróságot is megfenyegette üvöltve a nemhiába született minden következmény nélkül. Másodfokon kaptak pár évet, és ott folytatják ahol abbahagyták. Azért valahol kéne már valami határ, mert egyre fiatalabbak az erőszakos bűnözők, és miért ne tehetnének bármit, ha enyhe ítéletben reménykedhetnek?apeszos
Nem az ilyen férgekről van szó. Ezek sose lesznek semminek se a hasznos tagjai.
Hanem azokról a nemférgekről, akikre rá lehet fogni, rá lehet bizonyítani, végre lehet hajtani, majd nincs lehetőség orvosolni a tévedést.
Ha pl. a halálbüntetés létezne, és mondjuk adható lenne államellenes szervezkedésért, lehet mindkettőnket kivégezhetnének pusztán mert beszélgetünk, és 4 másik úgy ítéli meg, hogy ez már államellenes szervezkedés.
És miután elítéltettünk, és ki lettünk végezve, hiába derül ki 10 év múlva, hogy koncepciós volt a per, már baszhatjuk.
Próbáld ezt így megközelíteni.
Azért etetjük a férgeket, hogy nehogy véletlenül megöljünk egy nemférget.
Ez az ára.Sobri Jóska
És ugyanúgy meg lehet vádolni valakit életellenes bűncselekménnyel hamisan, mint bármi mással.
És ugyanúgy kiderülhet, hogy tévedés volt.
Biztos láttad a Hurricane c. filmet.
Biztos lehetne sok mindenen változtatni, szigorítani, és még ha a halálbüntetés visszaállítása lenne is a megoldás, akkorse lehet az a megoldás.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs tévedhetetlen igazságszolgáltatás, és a halálbüntetéssel elveszne a jogorvoslat lehetősége.
Ezt kéne megértened,a többi dologban nem hiszem nagyon mást gondolnánk, bár azok irrelevánsak is.Sobri Jóska
Lenne autópálya, ami építeni lehetne😛kishaszi
Börtön, pénz, halál, mindegy.
Egy bűnöző nem mérlegeli a következményeket.
Az meg, hogy milyen körülmények között tölti valaki a büntetését:
És amíg a büntetés szabadságvesztés, addig illene a körülményeknek az alapvető emberi normákhoz igazodniuk.
Lehet van olyan ember, akinek a börtönkörülményei jobbak, mint ahogy kint élt, nekem, vagy neked tuti rosszabbak lennének.
Ha majd a büntetés nehéz fizikai munka vagy sanyarú életkörülmények prezentálása lesz, akkor számon lehet kérni a büntetésvégrehajtástól ha nem ez történik.
De amíg a büntetés, amit a bíróság kirótt szabadságvesztés, addig pont a méltatlan körülményeket illendő számonkérni.
több mint 12 éve
A halálbüntetés témaként való előkerülésénél mindig elő kell hozni ezt az apró, elfeledett tényt:"Death penalty cases are, from start to finish, more expensive than other criminal cases including those that result in life without parole."
www.forbes.com/sites/kellyphillipserb/2011/09/22/death-and-taxes-the-real-cost-of-the-death-penalty/
www.foxnews.com/us/2010/03/27/just-cost-death-penalty-killer-state-budgets/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
így van nyissuk meg újra Recsket, mennyire jó ötlet... aztán majd az fog a legjobban ugrálni, akinek egy rokonát/ismerősét odaküldik jogtalanul, aki meg ki van akadva a "normális" börtön elhelyezésen. amúgy ha már valaha jártál volna magyar börtönben, nem hiszem, hogy ezen a véleményen lennél, hogy mennyire jó ott nekik...Te magadtól vagy ilyen, vagy segítenek? Árnyalatokban tudsz gondolkozni? Charles Manson pl. nem egyenlő a Whiskeys rablóval.
Ha börtönnek nincs visszatartó ereje, akkor a halálbüntetésnek lenne... ezt már a 16. században bebizonyították, hogy miközben a tolvajt akasztották a haverok loptak a tömegben... végülis azóta csak 600 év telt el, nem olyan rég volt az, hogy az ellenkezőjét bebizonyították...csebi
Azt tudod-e, hogy van különbség egy adócsalás között, meg a nyilvánvalóan haszonszerzés céljából, brutálisan agyonvert öreg nénike és annak kifosztása, megerőszakolása között, mint humán cselekményi súly???? Csak kérdezem.
Egy bolti tolvajt nem kell még börtönbe zárni sem, mivel nem olyan horderejű dolog, ráadásul az meg egy másik tanulmány eredménye, hogy 2 év sitt után kvázi esélytelen, hogy valaki "értelmes" legyen kint.......
A sittek jelenleg is abból a helyzetből adódóan lehetnek kényelmetlenek sok szempontból, hogy sokkal több bebörtönzött van, mint amennyi férőhely (Pesty Lászlónak volt erről a 90-es években dokumentum filmje), ugyanakkor az igazi kemény fiúk sok esetben elég jól el vannak.
Te jártál börtönben? Elismerem, én nem, én csak dokumentum filmekből láttam dolgokat, de kíváncsi vagyok ki a hiteles ebben úgy, hogy még nem volt bebörtönözve.😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Hát az pl sokkal visszatartóbb ha tudod, hogy egész életedben a sitten kell megrohadnod és lehúzol akár 30-40 évet is ott mintha egyből kinyírnak. Elhangzottak már az érvek amik az egyik és a másik mellett szólnak, most nem fogok ezeknek még egyszer nekimenni. De az egyszer biztos, hogy ez a halálbüntetés is egy olyan téma mint pl. az abortusz és az eutanázia, sosem fog az emberiség döntő többsége egyetérteni akármelyik témában is. Leginkább ez az amit fel kéne fogni...Börtönök hááááát. Azt én sem hiszem, hogy 3 csillagos szálloda lenne, de az azért fura, hogy egy sittesre többet költ az állam mint egy egyetemistára. Még akkor is, ha utóbbiak közül nagyon soknak nem egyetemen lenne a helye.
több mint 12 éve
így van nyissuk meg újra Recsket, mennyire jó ötlet... aztán majd az fog a legjobban ugrálni, akinek egy rokonát/ismerősét odaküldik jogtalanul, aki meg ki van akadva a "normális" börtön elhelyezésen. amúgy ha már valaha jártál volna magyar börtönben, nem hiszem, hogy ezen a véleményen lennél, hogy mennyire jó ott nekik...Ha börtönnek nincs visszatartó ereje, akkor a halálbüntetésnek lenne... ezt már a 16. században bebizonyították, hogy miközben a tolvajt akasztották a haverok loptak a tömegben... végülis azóta csak 600 év telt el, nem olyan rég volt az, hogy az ellenkezőjét bebizonyították...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Állítólag kimutatták, hogy a halálbüntetésnek sincs visszatartó ereje - bár nem olvastam a hivatalos tanulmányt, leírást, ami ezt igazolja. Őszintén szólva nekem ezzel a dologgal így látatlanban is igen komoly fenntartásaim vannak, hogy miért nem működik visszatartó erőként...., de az biztos, hogy nem állapot, hogy marci hevesen, úgy élnek a sittes gecik.
több mint 12 éve
Jelenleg a börtön nem büntetés Magyarországon. Nincs semmilyen visszatartó ereje szvsz.Viszont nem is fűtött cellákban, napi 3 étkeztetéssel kellene tartani a komolyabb bűnözőket, hanem munkatáborba, kőfejtőbe, nehéz fizikai munka bármely változatára bőven befoghatnák. Csökkentett fejadagokkal, hogy ha már, nehogymár jól tápláljuk őket, annyira, hogy akár meg is erősödhessenek...Én csak a halálbüntetésről beszélek.Elbeszélsz mellettem.Én? Életellenes bűncselekményről van szó, nem politikairól. Azért tisztázzuk, mindezt lehetne törvényben szabályozni, szépen, tisztán. Azt is tudjuk, hogy a magyar bíróságok nem éppen a szigorukról híresek ilyen esetekben, kivéve ha címlapos sztorit csinálnak belőle. Lásd a Cozma ügyet, ahol még a bíróságot is megfenyegette üvöltve a nemhiába született minden következmény nélkül. Másodfokon kaptak pár évet, és ott folytatják ahol abbahagyták. Azért valahol kéne már valami határ, mert egyre fiatalabbak az erőszakos bűnözők, és miért ne tehetnének bármit, ha enyhe ítéletben reménykedhetnek?apeszos
Hanem azokról a nemférgekről, akikre rá lehet fogni, rá lehet bizonyítani, végre lehet hajtani, majd nincs lehetőség orvosolni a tévedést.
Ha pl. a halálbüntetés létezne, és mondjuk adható lenne államellenes szervezkedésért, lehet mindkettőnket kivégezhetnének pusztán mert beszélgetünk, és 4 másik úgy ítéli meg, hogy ez már államellenes szervezkedés.
És miután elítéltettünk, és ki lettünk végezve, hiába derül ki 10 év múlva, hogy koncepciós volt a per, már baszhatjuk.
Ez az ára.Sobri Jóska
És ugyanúgy meg lehet vádolni valakit életellenes bűncselekménnyel hamisan, mint bármi mással.
Biztos lehetne sok mindenen változtatni, szigorítani, és még ha a halálbüntetés visszaállítása lenne is a megoldás, akkorse lehet az a megoldás.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs tévedhetetlen igazságszolgáltatás, és a halálbüntetéssel elveszne a jogorvoslat lehetősége.
Ezt kéne megértened,a többi dologban nem hiszem nagyon mást gondolnánk, bár azok irrelevánsak is.Sobri Jóska
Lenne autópálya, ami építeni lehetne😛kishaszi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Viszont nem is fűtött cellákban, napi 3 étkeztetéssel kellene tartani a komolyabb bűnözőket, hanem munkatáborba, kőfejtőbe, nehéz fizikai munka bármely változatára bőven befoghatnák. Csökkentett fejadagokkal, hogy ha már, nehogymár jól tápláljuk őket, annyira, hogy akár meg is erősödhessenek...Én csak a halálbüntetésről beszélek.Elbeszélsz mellettem.Én? Életellenes bűncselekményről van szó, nem politikairól. Azért tisztázzuk, mindezt lehetne törvényben szabályozni, szépen, tisztán. Azt is tudjuk, hogy a magyar bíróságok nem éppen a szigorukról híresek ilyen esetekben, kivéve ha címlapos sztorit csinálnak belőle. Lásd a Cozma ügyet, ahol még a bíróságot is megfenyegette üvöltve a nemhiába született minden következmény nélkül. Másodfokon kaptak pár évet, és ott folytatják ahol abbahagyták. Azért valahol kéne már valami határ, mert egyre fiatalabbak az erőszakos bűnözők, és miért ne tehetnének bármit, ha enyhe ítéletben reménykedhetnek?apeszos
Ez az ára.Sobri Jóska
Lenne autópálya, ami építeni lehetne😛
több mint 12 éve
Ekkora világi balfasz nincs még egy a föld kerekén, mint én.Olyan apró hibák miatt kerülök kurva nagy szarba folyamatosan, hogy az valami egészen elképesztő.
Nem hiszem el, hogy ekkora balfék vagyok....
több mint 12 éve
de legalább előtte kimosták a gatyájátOszt kicsit később rá is b@szott... 😀apeszosÉs milyen udvariatlan voltam! 😀😀 😀😀berger90Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.berger90Berger, Berger, azért én emléxem, amikor te állítottál be hívatlanul többedmagaddal egy partira, ahol obszcén szavakat gajdoltál, asztalon tapostad (majdnem) a porcelánt, csilláron hintáztál botrányt okozva. Ráadásul a hajad is rendezetlen volt.. ^ ^
|| Atari
több mint 12 éve
Oszt kicsit később rá is b@szott... 😀És milyen udvariatlan voltam! 😀😀 😀😀berger90Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.berger90Berger, Berger, azért én emléxem, amikor te állítottál be hívatlanul többedmagaddal egy partira, ahol obszcén szavakat gajdoltál, asztalon tapostad (majdnem) a porcelánt, csilláron hintáztál botrányt okozva. Ráadásul a hajad is rendezetlen volt.. ^ ^
|| Atari
több mint 12 éve
És milyen udvariatlan voltam! 😀😀 😀😀Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.berger90Berger, Berger, azért én emléxem, amikor te állítottál be hívatlanul többedmagaddal egy partira, ahol obszcén szavakat gajdoltál, asztalon tapostad (majdnem) a porcelánt, csilláron hintáztál botrányt okozva. Ráadásul a hajad is rendezetlen volt.. ^ ^
|| Atari
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.berger90Berger, Berger, azért én emléxem, amikor te állítottál be hívatlanul többedmagaddal egy partira, ahol obszcén szavakat gajdoltál, asztalon tapostad (majdnem) a porcelánt, csilláron hintáztál botrányt okozva. Ráadásul a hajad is rendezetlen volt.. ^ ^
|
|
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
nem tudom én ilyenért még sose ítéltem el senkit. velem is fordult már elő h nagyon túl ittam magam és előjött belőlem az állat... nem vagyok rá büszke, de azt is tudom, hogy másokkal is megtörténik ilyesmi ezért nem török pálcát egy-egy kisiklásért senki feje felett...peachAzt gondolom, hogy mindannyian átéltünk már ilyesmit... tanulni kell belőle és ennyi! 😀
több mint 12 éve
nem tudom én ilyenért még sose ítéltem el senkit. velem is fordult már elő h nagyon túl ittam magam és előjött belőlem az állat... nem vagyok rá büszke, de azt is tudom, hogy másokkal is megtörténik ilyesmi ezért nem török pálcát egy-egy kisiklásért senki feje felett...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nálam itthon minden nyáron van kisebb-nagyobb ivászat, bár itt azért annyira nem tud elborulni az ember, meg olyan nagyon sokan sincsenek. De ilyen esetekben jó ötlet az, ha megszálljuk konyhát, szobákban nem igazán hagyunk piát. Sörből dobozosakat venni + ugyebár néhány üveg rövid és műanyag poharakat használni. Sarokba odatenni egy szemetes zacskót és ami elfogyott azt rögtön ki is dobni. Takarítással másnap nemigen kell vesződni. Persze az elmondott problémához ennek semmi köze, csak egy ötlet volt😊
több mint 12 éve
ki is raktuk a lépcsőházba arccal előre.sikált az arcán a lépcsőházi kő/linóleum 😊
rá kb két hónapra meg amikor voltunk iddogálni, szintén odacsapódtak a bandához, és teljesen normális voltJSanyo

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nem, a cimbi cimbije. Soha életemben nem láttam, és cimbi úgy informált, hogy rendes kölyök. Mondom jó, sose csalódtam még a barátaidban. Utána azt mondta cimbim, hogy ilyen még sosem volt, persze égett a pofája. Szeretnék hinni neki.berger90simán előfordulhat, nálunk egy korábbi szilveszterre jött egy forma, aki hozott egy üveg jägert, még néztük, is hogy milyen jó fej, de kiderült, hogy csak magának szánja, utána behányt, majd elkezdte dobálni a karácsonyfadíszeket (rookie mistake, tudom), ki is raktuk a lépcsőházba arccal előre.
rá kb két hónapra meg amikor voltunk iddogálni, szintén odacsapódtak a bandához, és teljesen normális volt
több mint 12 éve
Nem, a cimbi cimbije. Soha életemben nem láttam, és cimbi úgy informált, hogy rendes kölyök. Mondom jó, sose csalódtam még a barátaidban. Utána azt mondta cimbim, hogy ilyen még sosem volt, persze égett a pofája. Szeretnék hinni neki.Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.Saját cimbid volt? Akkor az elég gáz+ sose többé meghívni!csi77
Remélem magába száll, addig is rohadjon meg az ilyen faszkalap, aki nem tud viselkedni. Mindössze nyolc ember kedvét baszta tönkre, nekem meg nyilván pont ez hiányzott egy idegölő munkanap után/előtt, ha már egyszer bulizok.berger90
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én azt odáig értem, hogy jó dolog más lakásában bulizni, addig sem mi takarítunk, ugyebár. Na de befüvezni, majd a hűtőajtót kitépni, majd megsértődni és kabátokat földre hajigálni, mikor az egyik házigazda (én) moderálásra szólít fel, az valami elképesztő. Nem is értem teljesen, a formához képest az itt többször emlegetett angliai cigányok finom angol úriemberek.Saját cimbid volt? Akkor az elég gáz+ sose többé meghívni!
Remélem magába száll, addig is rohadjon meg az ilyen faszkalap, aki nem tud viselkedni. Mindössze nyolc ember kedvét baszta tönkre, nekem meg nyilván pont ez hiányzott egy idegölő munkanap után/előtt, ha már egyszer bulizok.berger90
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png