Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Nem feltétlen. Én pl. élőben szerintem hangosabb vagyok. 😀
Meg szerintem épp a fórum az ahol könnyebb az embert félreérteni, élőben sokkal nehezebb félreérthetőnek lenni.
Emlékszem a legelső fórumtalálkozóra, meghallottam a nicket és máris tudtam az embereket hova kötni, senki sem tűnt idegennek, mintha már évek óta ismertem volna az illetőket.eaglesmcnabb
Téged lehet nem szeretni?
Csak ne lenne olyan kurva nagy az arcod! 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
az új-régi user kérdéshez egy gondolatfuttatás: az is egyébként egy érdekes felvetés, hogy a fórumtalálkozókon - foci, meccsnézés, darts, lovaspóló, karosszérialakatozás - miért csak ugyanaz az 50-60 ember forog folyamatosan. ennyire magnak tűnik a hosszabb ideje itt levő brigád? ennyire szobahuszárok az újabbak? vagy az ilyesfajta (és egyébként számomra mindig izgalmas) kimozdulás már nem menő 2014-ben, csak ennek az 50-60 embernek?

pedig az ilyennek pont az lenne a lényege, hogy az itt összetobzódott 6000 ember egy részét összehozza, ezáltal jobban összekovácsolva a közösségünket. tehát akkor végülis lehet ennek a magnak azért tekintünk a hozzászólásaira értékesebbként, mert valamennyire ismerjük őket? de ha nem az idő és a közösségi aktivitás, akkor mi tesz értékessé egy felhasználót, olyanná, aki emeli az oldal színvonalát? mi alapból az értékes hozzászólás?shawnka
Én nagyon szívesen vennék részt ilyen rendezvényeken, közös meccsnézés különösen érdekelne, csak 180km-re lakom Bp-től. Feltételezem, hogy rajtam kívül is sokan vannak, akik azért nem vesznek részt az ilyen jellegű dolgokban mert a távolság nem teszi lehetőve.Jan
Szintén zenész, bár egy kicsit közelebb vagyok (140 km) 😊 Néha egy-egy fórumcelebet láthatunk, mint legutóbb Hörit meg a Kovács Sanyit, de ennyi jut nekünk 😀
Akartam is már kérdezni, kihelyezett fórumtalik nem lesznek?csi77
Én még a 2007-es fórumpókeren tiszteletemet tettem,de utána "át lettem verve fiatal barátaim" 😀 Meg lett beszélve,hogy utána megyünk bulizni,mivel nekem reggel 6-kor indult csak vissza buszom,így pont jól jött ki,hogy nem kell kint dekkolnom a népligetbe vagy 7 órát.Erre mire vége lett a pókernek mindenki lelépett és azt vettem észre,hogy tök egyedül vagyok valami benzinkútnál úgy,hogy először járok így direktbe pesten 😀
Haromt navigált telefonról vagy 40 percen keresztül,hogy mi-merre és így is kb hajnal 1-2-re már kint voltam megállóban. 😀JoeyPorter
Az a szép, amikor Tibi navigál valakit. 😀
Általában őt kellett mindig kinavigálni az asztal vagy a csocsóasztal alól. 😀
Szóval erre legyél büszke. 😀

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
az új-régi user kérdéshez egy gondolatfuttatás: az is egyébként egy érdekes felvetés, hogy a fórumtalálkozókon - foci, meccsnézés, darts, lovaspóló, karosszérialakatozás - miért csak ugyanaz az 50-60 ember forog folyamatosan. ennyire magnak tűnik a hosszabb ideje itt levő brigád? ennyire szobahuszárok az újabbak? vagy az ilyesfajta (és egyébként számomra mindig izgalmas) kimozdulás már nem menő 2014-ben, csak ennek az 50-60 embernek?

pedig az ilyennek pont az lenne a lényege, hogy az itt összetobzódott 6000 ember egy részét összehozza, ezáltal jobban összekovácsolva a közösségünket. tehát akkor végülis lehet ennek a magnak azért tekintünk a hozzászólásaira értékesebbként, mert valamennyire ismerjük őket? de ha nem az idő és a közösségi aktivitás, akkor mi tesz értékessé egy felhasználót, olyanná, aki emeli az oldal színvonalát? mi alapból az értékes hozzászólás?shawnka
Én nagyon szívesen vennék részt ilyen rendezvényeken, közös meccsnézés különösen érdekelne, csak 180km-re lakom Bp-től. Feltételezem, hogy rajtam kívül is sokan vannak, akik azért nem vesznek részt az ilyen jellegű dolgokban mert a távolság nem teszi lehetőve.Jan
Szintén zenész, bár egy kicsit közelebb vagyok (140 km) 😊 Néha egy-egy fórumcelebet láthatunk, mint legutóbb Hörit meg a Kovács Sanyit, de ennyi jut nekünk 😀
Én még a 2007-es fórumpókeren tiszteletemet tettem,de utána "át lettem verve fiatal barátaim" 😀 Meg lett beszélve,hogy utána megyünk bulizni,mivel nekem reggel 6-kor indult csak vissza buszom,így pont jól jött ki,hogy nem kell kint dekkolnom a népligetbe vagy 7 órát.Erre mire vége lett a pókernek mindenki lelépett és azt vettem észre,hogy tök egyedül vagyok valami benzinkútnál úgy,hogy először járok így direktbe pesten 😀
Haromt navigált telefonról vagy 40 percen keresztül,hogy mi-merre és így is kb hajnal 1-2-re már kint voltam megállóban. 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
de hát ezért is bírjuk a búrád, mind a meccsnézés, mind a fórumfoci nagyságrendekkel lenne unalmasabb a folyamatos szófosásod nélkülJSanyo
biztos vagyok benne hogy a többséget kifejezetten idegesíti, dehát ez van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Élőben, ismeretlenül, mindenki csöndesebb. Más dolog arcoskodni fórumon keresztül, de idegennek még egy poént se biztos, hogy elbök az ember, mert nem biztos, hogy veszi a lapot, vagy úgy veszi, ahogy kéne.
kishaszi
Nem feltétlen. Én pl. élőben szerintem hangosabb vagyok. 😀eaglesmcnabb
de hát ezért is bírjuk a búrád, mind a meccsnézés, mind a fórumfoci nagyságrendekkel lenne unalmasabb a folyamatos szófosásod nélkül

több mint 12 éve
Élőben, ismeretlenül, mindenki csöndesebb. Más dolog arcoskodni fórumon keresztül, de idegennek még egy poént se biztos, hogy elbök az ember, mert nem biztos, hogy veszi a lapot, vagy úgy veszi, ahogy kéne.
kishaszi
Nem feltétlen. Én pl. élőben szerintem hangosabb vagyok. 😀
Meg szerintem épp a fórum az ahol könnyebb az embert félreérteni, élőben sokkal nehezebb félreérthetőnek lenni.
Emlékszem a legelső fórumtalálkozóra, meghallottam a nicket és máris tudtam az embereket hova kötni, senki sem tűnt idegennek, mintha már évek óta ismertem volna az illetőket.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

pont a hasonló ötletekért jó egy ilyen össznépi brainstorming. ha találtok helyeket vidéken, mi azt nagyon szívesen megosztjuk. a SB közeledtével úgyis összegyűjtjük azokat a létesítményeket, ahol nézhető lesz a nagydöntő.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan

Akartam is már kérdezni, kihelyezett fórumtalik nem lesznek?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
ha meg ők nem lennének, akkor - az oldalatokon olvasott hozzászólásokat olvasva - valószínűleg úgyis beszólnék egy-két embernek, abból konfrontáció lenne, a konfrontációból esetleg verekedés, és az nem jönne ki jól egyik irányba sem.slowmotion
A közös meccsnézésre járók között ezt szinte teljesen kizártnak tartom. Szokott lenni ércelődés, ahogyan kell, de ilyenből kicsi gond sem volt eddig.Eazzy
ó, hidd el, meg tudnám csinálni azt a gondot 😉slowmotion
én is összeakasztottam itt a bajszot 1-2 szurkolóval, de mikor voltam philly-giants meccsnézésen, az élcelődést leszámítva tényleg nem történt semmi, mind2 fél vette a poént. szóváltás sem volt. véleményem szerint más azért egy ilyen közösen megnézett meccs, mint a fórum "láthatalanságába" burkolózva írogatni, és amúgy sztem jó hangulata volt, főleg mert mi nyertünk 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Érdekes módon ugyanez nem működött a Cowboys oldallal, pedig próbáltuk azt is.Eazzy
mer' mi sznobok vagyunk 😊

egyébként sok minden függ attól, hogy milyen az adott csapat fanbase-e a bowl.hu-n, mennyire bevállalós, stb.
mások nevében nem beszélhetek, de nekem pl. két kis kölök van otthon, ketten együtt nincsenek három évesek, nekem marad az otthoni meccsnézés, még talán akkor is, ha a Tehenészek egyszer döntőznének.

ha meg ők nem lennének, akkor - az oldalatokon olvasott hozzászólásokat olvasva - valószínűleg úgyis beszólnék egy-két embernek, abból konfrontáció lenne, a konfrontációból esetleg verekedés, és az nem jönne ki jól egyik irányba sem.slowmotion
Élőben, ismeretlenül, mindenki csöndesebb. Más dolog arcoskodni fórumon keresztül, de idegennek még egy poént se biztos, hogy elbök az ember, mert nem biztos, hogy veszi a lapot, vagy úgy veszi, ahogy kéne. Ismert embereknél meg nincs ilyen probléma, ergo ott meg azért nincs bunyó meg hirig😀

Én pl. a 2008as döntőt kocsmában néztem, ahogy álltak a dolgok, mindenki Arizona győzelmet várt ,eg szurkolt, jöttek is a beszólások erre-arra, de mivel idegenek voltak így baromira nem tudtak vele idegesíteni😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
A közös meccsnézésre járók között ezt szinte teljesen kizártnak tartom. Szokott lenni ércelődés, ahogyan kell, de ilyenből kicsi gond sem volt eddig.Eazzy
ó, hidd el, meg tudnám csinálni azt a gondot 😉slowmotion
Akkor mégiscsak helytálló amit mondtam. Arról nem mi tehetünk, ha ti ilyen szimpatikusan álltok hozzá.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan

Én nagyon szívesen vennék részt ilyen rendezvényeken, közös meccsnézés különösen érdekelne, csak 180km-re lakom Bp-től. Feltételezem, hogy rajtam kívül is sokan vannak, akik azért nem vesznek részt az ilyen jellegű dolgokban mert a távolság nem teszi lehetőve.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 254 — Cowboys fan
ó, hidd el, meg tudnám csinálni azt a gondot 😉
több mint 12 éve
A közös meccsnézésre járók között ezt szinte teljesen kizártnak tartom. Szokott lenni ércelődés, ahogyan kell, de ilyenből kicsi gond sem volt eddig.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 254 — Cowboys fan
Érdekes módon ugyanez nem működött a Cowboys oldallal, pedig próbáltuk azt is.Eazzy
mer' mi sznobok vagyunk 😊

egyébként sok minden függ attól, hogy milyen az adott csapat fanbase-e a bowl.hu-n, mennyire bevállalós, stb.
mások nevében nem beszélhetek, de nekem pl. két kis kölök van otthon, ketten együtt nincsenek három évesek, nekem marad az otthoni meccsnézés, még talán akkor is, ha a Tehenészek egyszer döntőznének.

ha meg ők nem lennének, akkor - az oldalatokon olvasott hozzászólásokat olvasva - valószínűleg úgyis beszólnék egy-két embernek, abból konfrontáció lenne, a konfrontációból esetleg verekedés, és az nem jönne ki jól egyik irányba sem.
több mint 12 éve
Ezeket mi megoldottuk magunknak, szerintem kifejezetten nagy sikerrel két nagy rivális között.Eazzy
ez addig oké, de akik ott voltak az óriásoktól azok egytől-egyig régiek! Sőt, Vadibandi már nem is írogat ide. :/

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
A dolgok folyamatosan változnak. Az emberek jönnek-mennek az életünkben (ahogyan a fórum életében is); egyesek feltűnnek, mások eltűnnek. Akiknek ma fontos pl. ez a közösség, azoknak az életében holnap már más kerülhet előbbre és aztán lassan kikopnak innen (a helyüket pedig elfoglalják mások); az életükben keletkezett űrt betölti más. Ilyen ez... én - momentán - nem látok benne semmiféle katasztrófát (vagy; intő jeleket).toxique
Nekem nem gond a cserélődés. Ami a bajom, hogy feltűnik egykét jancsi aki úgy osztja az észt mintha ő szarta volna a spanyolviaszt és néha nem látom, hogy a saját szurkoló társai betörnék pedig ráférne.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Hát ha lenne egy kurv@ fotelom én baromi boldog lennék. Lehet még magyaráznék is 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve

miféle meccsnézés?? ilyet én nem láttam hirdetni mostanában...8-)
mondjuk lovaspólót és lakatozást sem... 😊yooker
Ezeket mi megoldottuk magunknak, szerintem kifejezetten nagy sikerrel két nagy rivális között. Érdekes módon ugyanez nem működött a Cowboys oldallal, pedig próbáltuk azt is. Szóval ez az általános romlás dolog kicsit fura.

Egy ideje követem a Saints topikot, hozzászólni ritkán szoktam, mert annyira töviről hegyire nem ismerem még a csapatot. De feltűnt, hogy sokkal szívesebben nézek be oda, mint az Eagles topikba, ahol rengeteg faszság ömlik néha.

Általános romlásról nem beszélnék, inkább csak megjelenő újak/ elkedvetlenedő régiek (pl Deny).

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Veled leginkább csak soccer topic-ban szokott menni a vita, mikor úgy akarsz véleményt mondani, hogy csak a fotelból magyarázol, úgy pedig nem nagyon lehet. De azon tényleg elgondolkodhatnál, hogy egy másik fórumon és itt is benne vagy/voltál a 2-3 leghírhedtebb user között...Asbee
miért te honnan magyarázol?eaglesmcnabb
Most direkt játszod a hülyét?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Veled leginkább csak soccer topic-ban szokott menni a vita, mikor úgy akarsz véleményt mondani, hogy csak a fotelból magyarázol, úgy pedig nem nagyon lehet. De azon tényleg elgondolkodhatnál, hogy egy másik fórumon és itt is benne vagy/voltál a 2-3 leghírhedtebb user között...Asbee
miért te honnan magyarázol?

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
mondogatom már egy ideje, hogy van itt a nobilitas meg van a plebs, meg 1-2 outsider (pl. Sobri,JC6 vagy én) (GM játék alfája-omegája). Persze ezzel nem lenne gond, lévén, hogy emberi közösségről beszélünk, csak hát erőszeretettel jön a fika a nobilitastól, sokszor egyébként olyan érvelés - nélkül - keretein belül, amellyel simán belenéz egyik-másik az általam (is) tartott görbe tükörbe. Asbee pl. nagymestere ennek; "nekem van igazam, mert téged utál mindenki és köcsög vagy amúgy is".
Egyébként félreértések elkerülése végett, mondjuk egy JJ-re vagy Hörire nem tudok haragudni, szenvedélyük ez a dolog, rengeteg munkát bele is ölnek ebbe, megértem őket, hogy a maguk részéről egy fajta "szakmaiságot" megkövetelnek.Amadeus91
Veled leginkább csak soccer topic-ban szokott menni a vita, mikor úgy akarsz véleményt mondani, hogy csak a fotelból magyarázol, úgy pedig nem nagyon lehet. De azon tényleg elgondolkodhatnál, hogy egy másik fórumon és itt is benne vagy/voltál a 2-3 leghírhedtebb user között...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A dolgok folyamatosan változnak. Az emberek jönnek-mennek az életünkben (ahogyan a fórum életében is); egyesek feltűnnek, mások eltűnnek. Akiknek ma fontos pl. ez a közösség, azoknak az életében holnap már más kerülhet előbbre és aztán lassan kikopnak innen (a helyüket pedig elfoglalják mások); az életükben keletkezett űrt betölti más. Ilyen ez... én - momentán - nem látok benne semmiféle katasztrófát (vagy; intő jeleket).
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !

miféle meccsnézés?? ilyet én nem láttam hirdetni mostanában...8-)
mondjuk lovaspólót és lakatozást sem... 😊
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Az okát ugyan nemtudom, de az is feltűnő, hogy konqueror, ttt meg még pár másik régi szerkesztő arc is felszìvódott az elmúlt 1-2 évben, soldados is csak pár topicban garázdálkodik, szóval ez a probléma a userekkel gondolom magasabb szinteken is létezik... 😊peach
konq és ttt borzalmasan speciális esetek, őket nem sorolnám ide.