Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Senkit nem megsértve, de a forumra olyan is jár, aki nemtud vezetni? Mondjuk az gondolom inkább csöndben van, vagy nem is tudja magáról.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Én komolyan nem értem az embereket....Matthew99
Pakson nem tudnak parkolni. Kivéve persze engem.szaba
Ezt senki se vonta kétségbe 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
továbbra is maradok a vonatnálAmadeus91
Amíg van kedvezménye az embernek, addig jó a vonat, utána viszont már nem tudja felvenni a versenyt egyéni közlekedésselAsbee
abszte egyetértek egyébként. Horribilis vonatjegyárak vannak.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 509
a kihangositassal nincs gondom😀

en az a tipus vagyok aki a puszta kozepen is indexel
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hibáim is vannak azért😊 Gyalogost ritkán engedek le, főleg ha kocsisorban megyünk, hajnali egykor soha nem indexelek körforgalom kijövetelekor és mobiloztam már vezetés közben, igaz ez abból áll, hogy mobil felvesz kihangosít és rá a műszerfalra.
Másik kedvencem: melóhely utcája egyirányú. Kb minden 5. autós az út jobboldaláról kanyarodik balra nagyívben...NB2
Egyszer zebrán át akarok menni, elég nagy lendülettel jön a 18 éves friss jogsis gyerek persze nem enged el, csúnyán ránézek és int hogy bocs😀 Röhögtem egy jót. De azért kocsisorban engedd el a gyalogost. Ha csak te vagy az úton és a gyalogos rögtön utánad át tudna menni, akkor simán belefér, hogy elhúzol (végülis az autós közlekedésének a folyamatossága az elsődleges). Viszont sorban úgysem tudsz a neked megfelelő sebességgel haladni. Nem sokat veszítessz azzal, ha elengeded a gyalogost és lehet a karma jóságos lesz hozzád, két kereszteződéssel később lehet téged fognak elengedni.
továbbra is maradok a vonatnálAmadeus91
Amíg van kedvezménye az embernek, addig jó a vonat, utána viszont már nem tudja felvenni a versenyt egyéni közlekedéssel

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Az emberek egyharmada jogsi nélkül vagy részegen vezet, egyharmada szimplán nem ismeri sem a kreszt, vagy egyszerűen csak vezetni nem tud, az utolsó harmada, na az a normális, aki képes normálisan is haladni, vagy parkolni. 😀
Egy éve vezetek komolyabban, napi szinten állandóan, de egyszerűen nevetséges, hogy szinte minden egyes utamon van valami. Olykor kényelmesen, 35-tel totyognak előttem, az teljesen alap, hogy a jobbkezes utcában balra is nézek, mert a legtöbb embernek továbbra sincsen fogalma arról, hol és melyik utca jobbkezes, de azt is napi szinten látom, ahogy előttem cikkcakkozik az ürge és a szembesávba egy méterre átlógva közlekedik lazán, gondolom kettőig nem lát. Rólam mindenki azt mondta, hogy rettentő jól és biztosan vezetek, de sosem gondoltam volna, hogy én fogok rendre anyázni azért, hogy most már puszira adják a jogsit és lassan már az lesz a meglepő, ha valaki szabályosan parkol, közlekedik.

Szóval nagyon jó arányok vannak. 😀

A kedvencem amúgy továbbra is az, hogy az emberek nem ismerik az indexet, basznak használni, aztán lazán rámhúznak mindenféle jelzés nélkül úgy, hogy a tükörbe is basznak belenézni, aztán még ők vannak felháborodva, hogy nem vezetem fel a kocsit a padkára és ütök el három embert azért, hogy nekik helyük legyen, hanem oda merek dudálni. 😀
Egy éve vezetek ennyit, de félelmetes sztorik vannak már most. Néha elgondolkozom és csodálom, hogy még élek. Mondjuk jó pár esetben az én lélekjelenlétemen és reflexemen múlott, hogy megúsztam, nem azért, mert a másik annyira figyelmes volt. 😊
Imádok vezetni, de egyre inkább kezdek félni az utakon.Stez
továbbra is maradok a vonatnál
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Hibáim is vannak azért😊 Gyalogost ritkán engedek le, főleg ha kocsisorban megyünk, hajnali egykor soha nem indexelek körforgalom kijövetelekor és mobiloztam már vezetés közben, igaz ez abból áll, hogy mobil felvesz kihangosít és rá a műszerfalra.
Másik kedvencem: melóhely utcája egyirányú. Kb minden 5. autós az út jobboldaláról kanyarodik balra nagyívben...
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 509
en az a tipus vagyok aki ugy el h ne "bantsam" a masikat.egyfajta tisztelet a masik irant.rendesen parkolok nem az ajtoban allok meg atadom a helyem a jardan ugy kozlekedem h mas is elferjen.pont ezert fel tudom cseszni magam h mas beleszarik.olyankor picit radsegitek mint pl ketten jonnek a jardan velem szemben sztem alap h az egyik "lehuzodik".Ilyen esetekben en megallok es varom h nekem jojjon
A szabalytalanul parkolo autokra..ertsd pl elfoglaljak a jardat.efyfajta gerilla modszert talaltam ki bar soha ne alkalmaztam.Szetposzitolni az autot h "k anyad h parkolsz" stb..amugy tudom, nem segitene.
A vezetes meg.Sztem mindenki tudja azt h hs te mindent megteszel ergo hibatlanul vezetsz még akkor is tortenhet veled barmi a sok gyoker miatt.
Amire ugrok meg az a mobilozas vezezes kozben.mi a fasz lehet olyan fontos?!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Az emberek egyharmada jogsi nélkül vagy részegen vezet, egyharmada szimplán nem ismeri sem a kreszt, vagy egyszerűen csak vezetni nem tud, az utolsó harmada, na az a normális, aki képes normálisan is haladni, vagy parkolni. 😀
Egy éve vezetek komolyabban, napi szinten állandóan, de egyszerűen nevetséges, hogy szinte minden egyes utamon van valami. Olykor kényelmesen, 35-tel totyognak előttem, az teljesen alap, hogy a jobbkezes utcában balra is nézek, mert a legtöbb embernek továbbra sincsen fogalma arról, hol és melyik utca jobbkezes, de azt is napi szinten látom, ahogy előttem cikkcakkozik az ürge és a szembesávba egy méterre átlógva közlekedik lazán, gondolom kettőig nem lát. Rólam mindenki azt mondta, hogy rettentő jól és biztosan vezetek, de sosem gondoltam volna, hogy én fogok rendre anyázni azért, hogy most már puszira adják a jogsit és lassan már az lesz a meglepő, ha valaki szabályosan parkol, közlekedik.

Szóval nagyon jó arányok vannak. 😀

A kedvencem amúgy továbbra is az, hogy az emberek nem ismerik az indexet, basznak használni, aztán lazán rámhúznak mindenféle jelzés nélkül úgy, hogy a tükörbe is basznak belenézni, aztán még ők vannak felháborodva, hogy nem vezetem fel a kocsit a padkára és ütök el három embert azért, hogy nekik helyük legyen, hanem oda merek dudálni. 😀
Egy éve vezetek ennyit, de félelmetes sztorik vannak már most. Néha elgondolkozom és csodálom, hogy még élek. Mondjuk jó pár esetben az én lélekjelenlétemen és reflexemen múlott, hogy megúsztam, nem azért, mert a másik annyira figyelmes volt. 😊
Imádok vezetni, de egyre inkább kezdek félni az utakon.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk nekem azt mondják, hogy tuti vezetés közben fogok meghóni, mert egyszer agyvérzést kapok. Mert egyszerűen felcsesz, hogy vannak akik nem úgy közlekednek, hogy vannak mások is az úton vagy nem ismerik a gázpedált. Mondjuk a parkolás a másik, mert itt szintén panelkörnyék szintén csesznek a vonalra. Van egy pirosautós majom aki notóriusan ferdén áll be. Verném a fejét bele a kocsijába! Éjjel jössz haza és ott lenne a hely, de nem, mert a barom vonalazik és oda még polossal sem férsz be!

Ma a SPAR-ba sikerült felhúznom magam, hogy a pityláknak nem lehet elővenni a pénztárcát a nőknek mikor fizetnek. Ma is a pénztároscsaj lehúzza az utsó tételt, a HP beteszi még az utsó 3-4 terméket a kocsiba, majd a válláról előveszi a táskát, onnan a pénztárcát, ott még keresi a pénzt! Előtte 3 perce lett volna a sorban, hogy elővegye a pénztárcáját!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Én komolyan nem értem az embereket....Matthew99
Pakson nem tudnak parkolni. Kivéve persze engem.
több mint 12 éve
Szóval akkor mi marad? 😀Matthew99
First world problems, nem tudom a kocsimat hova rakni, mert a családban már van vagy 5 😀

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Az h az emberek faszok, és sajnos k*rvára nem érdekli őket, hogy próbáljanak meg úgy parkolni, hogy ne két kocsi helyét foglalják el.... ez meglévő probléma és változni sem fog 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Az nem lehet, hogy mellette már eltolódva parkoltak korábban, és annak megfelelően tudott beállni, csak azóta már kiálltak mellőle?Eazzy
Volt hasonló élményem (fontos ügyet intéztem), k.anyáztak is érte rendesen. Bezzeg azt nem látták, hogy amikor beálltam, hogy nézett ki a parkoló...JC6
Jártam már én is így de ebben az esetben nem ez volt a helyzet. Csak ez a két hely volt üresen mikor én elmentem otthonról és az egyik oldalon a következő kocsi anyumé volt a másik meg a szomszédé. Úgyhogy nem kellett neki senkihez alkalmazkodni.

Tony: Hatezer éve prémium kategóriás Volkswagen Polo tulajdonos volt az elkövető. Ettől még lehet, hogy 100+ a fényezés de előtte én letakaríttatnám a rozsdát róla 😊 Sietni se sietett mert egész éjjel ott állt. Szóval akkor mi marad? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az nem lehet, hogy mellette már eltolódva parkoltak korábban, és annak megfelelően tudott beállni, csak azóta már kiálltak mellőle?Eazzy
Az is lehet, vagy húzták már meg és ezt akarta elkerülni. Általában prémium márkák tulajdonosai szoktak így megállni, vélhetően azért, mert ha megcsapják egy másik ajtóval az újrafényezés 100+ ezres kategória. Ha nem prémiummárka, akkor vagy húzták már meg és nincs pénze fényeztetni, vagy szimplán gyökér, vagy sietett, vagy amit te is említettél. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Volt hasonló élményem (fontos ügyet intéztem), k.anyáztak is érte rendesen. Bezzeg azt nem látták, hogy amikor beálltam, hogy nézett ki a parkoló...
több mint 12 éve
Az nem lehet, hogy mellette már eltolódva parkoltak korábban, és annak megfelelően tudott beállni, csak azóta már kiálltak mellőle?

több mint 12 éve
Én komolyan nem értem az embereket. Zsúfolt lakótelepi parkolóban sikerült úgy beállni hogy a vonal a kocsi közepénél volt. Mire gondol az ilyen mikor kiszáll? Mekkora balfasz a többi hogy a rohadt vonal közé szorítja magát? Vagy hogy az a fehér vonal a gyalogosoknak van, hogy visszataláljanak a járdára? És ilyenkor vajon megdicséri magát, hogy de fasza vagyok?Matthew99
lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy azért van ott a vonal, hogy az mutassa, hova kell állni. egy vonalra egy autó fér fel, akár így is vehetnénk... 😊slowmotion
De neki sikerült egy olyan helyet találni ahol a vonal végénél régebben fa volt és szegély még most is meg van. Mondjuk én kinézem az ilyenekből hogy ha ott a fa akkor is beparkol a szarjával.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 254 — Cowboys fan
Én komolyan nem értem az embereket. Zsúfolt lakótelepi parkolóban sikerült úgy beállni hogy a vonal a kocsi közepénél volt. Mire gondol az ilyen mikor kiszáll? Mekkora balfasz a többi hogy a rohadt vonal közé szorítja magát? Vagy hogy az a fehér vonal a gyalogosoknak van, hogy visszataláljanak a járdára? És ilyenkor vajon megdicséri magát, hogy de fasza vagyok?Matthew99
lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy azért van ott a vonal, hogy az mutassa, hova kell állni. egy vonalra egy autó fér fel, akár így is vehetnénk... 😊
több mint 12 éve
Én komolyan nem értem az embereket. Zsúfolt lakótelepi parkolóban sikerült úgy beállni hogy a vonal a kocsi közepénél volt. Mire gondol az ilyen mikor kiszáll? Mekkora balfasz a többi hogy a rohadt vonal közé szorítja magát? Vagy hogy az a fehér vonal a gyalogosoknak van, hogy visszataláljanak a járdára? És ilyenkor vajon megdicséri magát, hogy de fasza vagyok?

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Élőben, ismeretlenül, mindenki csöndesebb. Más dolog arcoskodni fórumon keresztül, de idegennek még egy poént se biztos, hogy elbök az ember, mert nem biztos, hogy veszi a lapot, vagy úgy veszi, ahogy kéne.
kishaszi
Nem feltétlen. Én pl. élőben szerintem hangosabb vagyok. 😀
Meg szerintem épp a fórum az ahol könnyebb az embert félreérteni, élőben sokkal nehezebb félreérthetőnek lenni.
Emlékszem a legelső fórumtalálkozóra, meghallottam a nicket és máris tudtam az embereket hova kötni, senki sem tűnt idegennek, mintha már évek óta ismertem volna az illetőket.eaglesmcnabb
Ezt értem, de pl. egy ilyen közös akármin Macphistonak nyilván mondanék olyat, amit másnál nem engednék meg, amíg nem vagyunk olyan pixisben, mivel ismerjük egymást annyira, míg másnál ez nincs meg, hiába váltottunk egymással x ezer hozzászólást fórumokon. "Nem őriztünk együtt háziállatot jeligére."

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
catattack 3 520
ha meg ők nem lennének, akkor - az oldalatokon olvasott hozzászólásokat olvasva - valószínűleg úgyis beszólnék egy-két embernek, abból konfrontáció lenne, a konfrontációból esetleg verekedés, és az nem jönne ki jól egyik irányba sem.slowmotion
justice 4 slowmotion !MMMS
Itt nagyon kemény emberek vannak!

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 254 — Cowboys fan
de hát ezért is bírjuk a búrád, mind a meccsnézés, mind a fórumfoci nagyságrendekkel lenne unalmasabb a folyamatos szófosásod nélkülJSanyo
biztos vagyok benne hogy a többséget kifejezetten idegesíti, dehát ez van 😀eaglesmcnabb
megtűrnek. kevesen vannak az MTK-szurkolók, vigyázni kell rájuk 😉
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Csak ne lenne olyan kurva nagy az arcod! 😀catattack
miről beszélsz????
Szerény vagyok akárcsak a képességeim! :cool:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ha meg ők nem lennének, akkor - az oldalatokon olvasott hozzászólásokat olvasva - valószínűleg úgyis beszólnék egy-két embernek, abból konfrontáció lenne, a konfrontációból esetleg verekedés, és az nem jönne ki jól egyik irányba sem.slowmotion
justice 4 slowmotion !

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.