Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Az is jó, hogy összevonsz két teljesen különálló problémát; "mindenki kiáll a zsidókért, BEZZEG az 500 forintért megerőszakolt emberekért senki sem": Az első szimplán sötét rasszizmus, a második meg rendvédelmi kérdés, amelynek elbírálásában teljesen mindegy, hogy az illetőnek milyen színű a bőre, vagy épp mekkora az orra.Szóval aki esetleg nem szereti a zsidókat az rasszista? Gratulálok, megint lejárattad magad😀
Amadeus91
több mint 12 éve
miért, hogy viselkednek a zsidók? Ismersz egyáltalán zsidó embert? Őszintén. Nekem van az ismeretségi körömben több zsidó család is, valahogy egyikben sincs meg az a felsőbbrendűségi komplex, ne adj isten világuralomra törésre való vágy, btw. amelyik hazajött a KZ-ből gyerekként, az örül, hogy luk van a seggén és nem basztatják mindennap. Az is jó, hogy összevonsz két teljesen különálló problémát; "mindenki kiáll a zsidókért, BEZZEG az 500 forintért megerőszakolt emberekért senki sem": Az első szimplán sötét rasszizmus, a második meg rendvédelmi kérdés, amelynek elbírálásában teljesen mindegy, hogy az illetőnek milyen színű a bőre, vagy épp mekkora az orra.te nem vagy része a magyar népnek?
A legjobb része a hozzászólásodnak - szerintem legalább is -, hogy kijelented magadról, hogy rendkívül barátságos és befogadó népnek vagy a tagja, de 3 sorral feljebb még azt a kérdést teszed fel, hogy minek jönnek ide a rabbik és tulajdonképpen mi a fasz közük van ahhoz, hogy mi történik a zsidókkal. A magyar nép veszte meg a magyar nép. Hihetetlen, hogy 1000 év szopás után is - mert a nagy része igenis szopás volt - képesek a magyarok egymást ütni-verni. Semmiből nem tanultok.Amadeus91
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Szerintem pedig csak egyszerűen félnek és úgy gondolják, hogy a Jobbik lehet az aki tenne is biztonságukért (érdemes megnézni a Maslow féle piramist). Azt mondjuk megjegyzem, hogy néhány helyen tettek is érte valamit.miért, hogy viselkednek a zsidók? Ismersz egyáltalán zsidó embert? Őszintén. Nekem van az ismeretségi körömben több zsidó család is, valahogy egyikben sincs meg az a felsőbbrendűségi komplex, ne adj isten világuralomra törésre való vágy, btw. amelyik hazajött a KZ-ből gyerekként, az örül, hogy luk van a seggén és nem basztatják mindennap. Az is jó, hogy összevonsz két teljesen különálló problémát; "mindenki kiáll a zsidókért, BEZZEG az 500 forintért megerőszakolt emberekért senki sem": Az első szimplán sötét rasszizmus, a második meg rendvédelmi kérdés, amelynek elbírálásában teljesen mindegy, hogy az illetőnek milyen színű a bőre, vagy épp mekkora az orra.
Zsidók érinthetetlennek hiszik magukat. Rájuk nem szabad rosszat mondani, gyakorlatilag bármit csinálhatnak. Vérükben van, hogy lenézik a többieket és felsőbbrendűnek tartják magukat.
Ha valakit lezsidóznak, lecigányoznak, leniggereznek az egyből rohanhatna akármelyik médiumhoz is, 5 percen belül hírt csinálnának belőle. Azokért miért nem áll ki senki, akit buliból hazafelé menet megerőszakolnak és megölnek, akiket 500 Ft apró miatt agyonvernek stb.
Miért kell azt hagyni, hogy más országból idejövő rabbik (egyáltalán nekik mi a fasz közük van az egészhez?) osszák az észt és adják ki az utasításokat országunknak, hogy hogyan viselkedjenek? Mert ha nem nyal be nekik csontig az ember, akkor antiszemita lesz?
És igen, a magyar nép egy rendkívül barátságos és befogadó nép. Lehet egyszer tényleg pont ez lesz a vesztünk. Az újságok, honlapok írhatnak akármit ez így van. Sokkal be- és elfogadóbbak vagyunk, mint a néhány user által (akinek nem inge...) tökéletesnek kikiáltott öntelt, gőgös Nyugat-európai országok. Csak ha az ember fejére nőnek és minden szinten egyes (nép)csoportokat nyomnak, akik bármit megtehetnek, akkor ne csodálkozzon senki, ha 1 millió embernél betelik a pohár. És ez nem azért van, mert a másiknak barna, sárga, kék, hupilila bőre van, vagy pedig nagyobb az orra, a füle, a szája, hanem mert úgy viselkednek ahogy.Asbee
A legjobb része a hozzászólásodnak - szerintem legalább is -, hogy kijelented magadról, hogy rendkívül barátságos és befogadó népnek vagy a tagja, de 3 sorral feljebb még azt a kérdést teszed fel, hogy minek jönnek ide a rabbik és tulajdonképpen mi a fasz közük van ahhoz, hogy mi történik a zsidókkal. A magyar nép veszte meg a magyar nép. Hihetetlen, hogy 1000 év szopás után is - mert a nagy része igenis szopás volt - képesek a magyarok egymást ütni-verni. Semmiből nem tanultok.
több mint 12 éve
www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/02/05/tizenot-eves-fiu-olt-borsodban/Amíg ilyen hírekkel találkozunk szinte naponta, addig a Jobbik bázisa is erősödni fog.
több mint 12 éve
A jobbik szavazók döntő többsége rasszista és antiszemita. És az nem kicsi, hisz majdnem 1 millióan vannak.Szerintem pedig csak egyszerűen félnek és úgy gondolják, hogy a Jobbik lehet az aki tenne is biztonságukért (érdemes megnézni a Maslow féle piramist). Azt mondjuk megjegyzem, hogy néhány helyen tettek is érte valamit.
Én is vidéki vagyok s nem csak a "cigánybünőzés" a kampányuk egyik témája...
Szomorú, hogy Magyarországon ekkora teret kaphatnak a régi eszmék. A múlt felejtés helyett jön a szebb jövőt.JC6
Zsidók érinthetetlennek hiszik magukat. Rájuk nem szabad rosszat mondani, gyakorlatilag bármit csinálhatnak. Vérükben van, hogy lenézik a többieket és felsőbbrendűnek tartják magukat.
Ha valakit lezsidóznak, lecigányoznak, leniggereznek az egyből rohanhatna akármelyik médiumhoz is, 5 percen belül hírt csinálnának belőle. Azokért miért nem áll ki senki, akit buliból hazafelé menet megerőszakolnak és megölnek, akiket 500 Ft apró miatt agyonvernek stb.
Miért kell azt hagyni, hogy más országból idejövő rabbik (egyáltalán nekik mi a fasz közük van az egészhez?) osszák az észt és adják ki az utasításokat országunknak, hogy hogyan viselkedjenek? Mert ha nem nyal be nekik csontig az ember, akkor antiszemita lesz?
És igen, a magyar nép egy rendkívül barátságos és befogadó nép. Lehet egyszer tényleg pont ez lesz a vesztünk. Az újságok, honlapok írhatnak akármit ez így van. Sokkal be- és elfogadóbbak vagyunk, mint a néhány user által (akinek nem inge...) tökéletesnek kikiáltott öntelt, gőgös Nyugat-európai országok. Csak ha az ember fejére nőnek és minden szinten egyes (nép)csoportokat nyomnak, akik bármit megtehetnek, akkor ne csodálkozzon senki, ha 1 millió embernél betelik a pohár. És ez nem azért van, mert a másiknak barna, sárga, kék, hupilila bőre van, vagy pedig nagyobb az orra, a füle, a szája, hanem mert úgy viselkednek ahogy.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A jobbik szavazók döntő többsége rasszista és antiszemita. És az nem kicsi, hisz majdnem 1 millióan vannak.Én is vidéki vagyok s nem csak a "cigánybünőzés" a kampányuk egyik témája...
Szomorú, hogy Magyarországon ekkora teret kaphatnak a régi eszmék. A múlt felejtés helyett jön a szebb jövőt.
több mint 12 éve
Én csak annyit kérnék, hogy 3-4 hsz-nél többet ne idézzetek, csak az utolsót tartsátok meg, többit töröljétek.
több mint 12 éve
Ezzel az egy mondatoddal azért jól aláástad a teljes mondandód hitelességét, mert ez nettó baromság.TocaNa mert aztán pont te fogod megmondani, hogy nekem milyen tapasztalataim vannak és pont te fogod eldönteni, hogy úgy általában mi a hiteles és mi nem.... 38 évig éltem vidéken, ráadásul sváb faluban, 4 éve pedig Budapesten. Pont 4 éve zsong a fejem a zsidózástól, addig kis túlzással csak a kampányok közeledtével hallottam róluk..
Egyébként meg mit ástam alá azzal a - lehet, hogy kissé túlzó, de szemléletesnek szánt - mondatommal?? Azt, hogy nem lehet Magyarországot általánosságban antiszemita gócnak minősíteni??? (Mert ez volt a mondandóm lényege, még ha a sorok között néha nehéz is felfedezni a lényeget..)
Vagy értetted te egyáltalán, hogy miről volt itt szó????
Ha azzal vitatkoztál volna velem, hogy ez az ország szerinted mégiscsak egy antiszemita fekély, akkor lenne értelme tovább folytatnunk, de így szerintem ne törd magad azon, hogy megkísérelsz ismét valami hasonlóan konkrét okosságot idepiszkítani.
több mint 12 éve
Ezzel az egy mondatoddal azért jól aláástad a teljes mondandód hitelességét, mert ez nettó baromság.Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
Kettő: holokauszt emlékév van.
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....
Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.James007
több mint 12 éve
A jobbik vidéken nem antiszemita, hanem rasszista.. Mert ott azzal lehet csibészelni.naaaaaaaaaa. 19 évet húztam le a viharsarokban, igenis tudják az emberek, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó. Mit ad isten, a dzsobbik is vidéken a legerősebb és nem Pesten. Egyébként Európa legnagyobb zsidó közössége Franciaországban él.Amadeus91Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....
Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.James007
Franciaország - igaz. Közép-Európa lett volna a helyes tőlem.
több mint 12 éve
naaaaaaaaaa. 19 évet húztam le a viharsarokban, igenis tudják az emberek, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó. Mit ad isten, a dzsobbik is vidéken a legerősebb és nem Pesten. Egyébként Európa legnagyobb zsidó közössége Franciaországban él.Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.
több mint 12 éve
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6Van NFL csapatuk? (nem, nem tulajdonosra értem.)
több mint 12 éve
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊NB2Nem is ellenük. Hollande ellen tüntetett egy nagyobb tömeg, amiben volt pár száz lúzer, akik nyilvánvalóan a zsidók miatt nem érvényesülnek és e meggyőződésüknek hangot is adtak.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6Mitől lenne ? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.
több mint 12 éve
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊
több mint 12 éve
valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:"Ez a cikk nem kommentelhető" 😀 😀
több mint 12 éve
Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..
több mint 12 éve
Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Hmm... sztem arra célzott, hogy a választás évében egy valós / megrendzett kukaborogatásos hangoskodás (fix, hogy lesz) után megint lehet magyarozni, jobbikozni, nácizni, békemenetelni, töcsögni-fröcsögni.Király, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Ők vagy ezek; baromira mindegy. Ezeknek nem ők a lényeg.
több mint 12 éve
Ha a macska elsétál a kerités előtt, a kutyák bizony ugatni fognak...Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
én a "Lázár János összehívta" szókapcsolaton húztam fel a szemöldököm, most akkor ő magyar főrabbi? nem értem.Király, már csak ezek hiányoznak:Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
több mint 12 éve
Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.Király, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
"Itt?? ... Mindenki!"