Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
3200 forintból kijött kb. a kettő -> egész héten azokat hallgattam, tök jók -> MA ÉJJEL FELTÖLTÖTTÉK A TELJES DISZKOGRÁFIÁJUKAT EGY WAREZOLDALRA, AMIT ÉVEK ÓTA MINDENNAP MEGNÉZEK
Thrasher
5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.
Leállamvizsgáztam Június 28-án pénteken. Július 1-jén hétfőn pedig kihelyeztek oda egy megállót.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
van összesen kb. 6 db. eredeti albumom, amiből egyet nyertem, egyet meg ingyen osztogattak koncerten.
sose veszek CD-t, amire nem vagyok büszke, de túl sok zenét hallgatok, és túl skót vagyok hozzá.

de van egy Nomad Son nevű 3 albumos máltai banda, akiknek a második albumát 3 és fél éve hallottam először, 9/10, kurvajó, a másik kettőt viszont azóta se találtam neten, sehol, semmiféle warez megoldással.

egy hete lett végre épkézláb, neten is használható bankkártyám, na mondom MOSTVAGYSOHA -> iTunes -> ott fent van a két hiányzó albumuk -> 3200 forintból kijött kb. a kettő -> egész héten azokat hallgattam, tök jók -> MA ÉJJEL FELTÖLTÖTTÉK A TELJES DISZKOGRÁFIÁJUKAT EGY WAREZOLDALRA, AMIT ÉVEK ÓTA MINDENNAP MEGNÉZEK

Thrasher
ez már majdnem olyan mint amikor valaki évekig játssza meg ugyan azokat a lottó számokat,feladja és az első héten kihúzzák a számait 😀 Amúgy tényleg elég szar helyzet,lényeg hogy meg van a lemez amire nagyon vágytál,próbáld így felfogni 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
3200 forintból kijött kb. a kettő -> egész héten azokat hallgattam, tök jók -> MA ÉJJEL FELTÖLTÖTTÉK A TELJES DISZKOGRÁFIÁJUKAT EGY WAREZOLDALRA, AMIT ÉVEK ÓTA MINDENNAP MEGNÉZEK
Thrasher
Magad uram, ha szolgád nincs.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
van összesen kb. 6 db. eredeti albumom, amiből egyet nyertem, egyet meg ingyen osztogattak koncerten.
sose veszek CD-t, amire nem vagyok büszke, de túl sok zenét hallgatok, és túl skót vagyok hozzá.

de van egy Nomad Son nevű 3 albumos máltai banda, akiknek a második albumát 3 és fél éve hallottam először, 9/10, kurvajó, a másik kettőt viszont azóta se találtam neten, sehol, semmiféle warez megoldással.

egy hete lett végre épkézláb, neten is használható bankkártyám, na mondom MOSTVAGYSOHA -> iTunes -> ott fent van a két hiányzó albumuk -> 3200 forintból kijött kb. a kettő -> egész héten azokat hallgattam, tök jók -> MA ÉJJEL FELTÖLTÖTTÉK A TELJES DISZKOGRÁFIÁJUKAT EGY WAREZOLDALRA, AMIT ÉVEK ÓTA MINDENNAP MEGNÉZEK

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
 index.hu/video/2014/02/08/becsulet_napja/

"Utolsóként jöttünk el a helyszínről és semmi, az ég egy adta világon, semmi atrocitás nem volt."

Videón meg"háború"...

LOL vagy mama.JC6
Te egyébként ott voltál? Mert én igen. Vége lett a meccsnek és a rendőrség totál indokolatlan, értelmetlen oszlatásba kezdett. Semmi nem indokolta az egészet. Kb kellett valami előadást produkálni a yardnak, ha már iszonyat létszámban kivonultak, mégis csak hogy nézne ki, ha a "randalírozó csürhe" rendezvénye gond nélkül simán lezajlott volna. Az indexes meg atv-s nagyokosok (akik természetesen a független újságírás példaképei) sem tudtak volna min szörnyűlködni. Egyébként az egész videón látható dolog max 2-3 percig tartott, szokásos média által felfújt semmi.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
1,5 éves kapcsolatból kihajítva. Romokba. Alig várom, hogy kezdődjön a kurva iskola. Oh yeee....Toca
Ha nem kezded gyászolni magad, hanem átgondolod hogy hol b.szódott el az egész, mi volt a hiba, és figyelsz rá hogy legközelebb ne ess bele ugyanilyenbe, akkor későbbi kapcsolataidban sokat profitálhatsz az ilyenekből.Jan
meg:  www.youtube.com/watch?v=OjydRMNllH8

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
 index.hu/video/2014/02/08/becsulet_napja/

"Utolsóként jöttünk el a helyszínről és semmi, az ég egy adta világon, semmi atrocitás nem volt."

Videón meg"háború"...

LOL vagy mama.
több mint 12 éve
catattack 3 520
anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabb
Csak a napfénytől kell óvni... Simán megoldható!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Melózol már Meki?catattack
ja bazmegeaglesmcnabb
Akkor bazmeg gyűjts össze egy műtétre! Komolyan mondom!catattack
anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabb
Nővéremnek csak szabadban kellett napszemüveget hordania amikor közvetlen napfény érte... Bankban melózol?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
ja bazmegeaglesmcnabb
Akkor bazmeg gyűjts össze egy műtétre! Komolyan mondom!catattack
anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
catattack 3 520
ja bazmegeaglesmcnabb
Akkor bazmeg gyűjts össze egy műtétre! Komolyan mondom!
több mint 12 éve
ja bazmeg

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
1,5 éves kapcsolatból kihajítva. Romokba. Alig várom, hogy kezdődjön a kurva iskola. Oh yeee....Toca
Ha nem kezded gyászolni magad, hanem átgondolod hogy hol b.szódott el az egész, mi volt a hiba, és figyelsz rá hogy legközelebb ne ess bele ugyanilyenbe, akkor későbbi kapcsolataidban sokat profitálhatsz az ilyenekből.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Így a legkönnyebb árukészlethez jutni.Kicsit szánalmas.
A jószándékú ember meg át van paszírozva a palánkon.laccoo74
Én a múltkor egy dolgozó cigány családnak adtam oda. Épp egy hasonló konténerbe készültem bedobni a szajrét, amikor odalépett...
Meg is lepődött, hogy odaadtam neki, mert már történt vele olyan, hogy el akarta kérni valakitől, de mégis beledobta inkább a tárolóba....
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Így a legkönnyebb árukészlethez jutni.Kicsit szánalmas.
A jószándékú ember meg át van paszírozva a palánkon.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan

Én is láttam egy ilyet a kazincbarcikai Tesó bejáratánál.
Csak kíváncsiságból rákerestem a gyűjtést végző cégre.
Vajon mivel foglalkoznak?
Igen, talált, HASZNÁLTRUHA kereskedéssel.
Akkor, az ide bedobott ruhákat nem is a rászorulók kapják?laccoo74
Állítólag a cég csepegtet némi lóvét a vöröskeresztnek, de egyébként elég félrevezető, ja... Trébányán szinte minden sparnál van egy ilyen.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Nem próbáltad még ki a kontaktlencsét?Matthew99
nem. De lehet az lesz belőle.eaglesmcnabb
Én is ódzkodtam tőle de kb másfél hónapja használom, csak sporthoz és tök jó. Extra légáteresztős vékony lencse. Kaptam 5 párt kipróbálásra és utána vettem csak meg.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
catattack 3 520
nem. De lehet az lesz belőle.eaglesmcnabb
Melózol már Meki?
több mint 12 éve
nem. De lehet az lesz belőle.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Én is láttam egy ilyet a kazincbarcikai Tesó bejáratánál.
Csak kíváncsiságból rákerestem a gyűjtést végző cégre.
Vajon mivel foglalkoznak?
Igen, talált, HASZNÁLTRUHA kereskedéssel.
Akkor, az ide bedobott ruhákat nem is a rászorulók kapják?
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
egyszer megyek el pótszemüveg nélkül focizni, mondom mindegy úgyse lesz para, máskor is fociztam szemüvegbe.
5 percet nem focizok erre széttöretem a picsába. A jó büdös kurva életbe hogy mindig egyszerre jön minden szar.eaglesmcnabb
Nem próbáltad még ki a kontaktlencsét?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
egyszer megyek el pótszemüveg nélkül focizni, mondom mindegy úgyse lesz para, máskor is fociztam szemüvegbe.
5 percet nem focizok erre széttöretem a picsába. A jó büdös kurva életbe hogy mindig egyszerre jön minden szar.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress
Te ugye egész konkrétan kibaszott hülye vagy?berger90
Vegyél már vissza ember!catattack
Szerintem sem korrekt.
Ha tudja a választ, mit kérdezősködik?Sobri Jóska
Szerinted be kell védeni?catattack
Szerintem felesleges kérdezni, ha az ember tudja a választ.Sobri Jóska
Akkor be kell védeni.catattack
Nalátod.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Szerintem sem korrekt.
Szerintem felesleges kérdezni, ha az ember tudja a választ.Sobri Jóska
Akkor be kell védeni.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress
Szerintem sem korrekt.
Szerintem felesleges kérdezni, ha az ember tudja a választ.