Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Tegyen meg egy pár órát Rómába vagy Párizsban átértékeli majd a magyar közlekedést (pozitívan).
Amúgy meg sok a hülye van tudjuk. A zebrás szitut még meg is értem, de hogy valaki el sebambulhasson ?😀 Lassan kezdunk atesni a tuloldalra neha.Toca
Rómában elképesztő sok autón van valamilyen kisebb-nagyobb horpadás,karcolás egyebek ,
gondolom ott már bekalkulálják ezeket a dolgokat (koccanás,szűk parkolás) és nem rohannak egyből a szervizbe javíttatni hanem úgy tekintenek az autóra mint használati tárgyra ! nálunk meg (pedig sok mindenkinek lenne más helye is a pénznek ) sokszor javíttatunk egyből hogy szép legyen a verda...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Tegyen meg egy pár órát Rómába vagy Párizsban átértékeli majd a magyar közlekedést (pozitívan).
Amúgy meg sok a hülye van tudjuk. A zebrás szitut még meg is értem, de hogy valaki el sebambulhasson ?😀 Lassan kezdunk atesni a tuloldalra neha.
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Vannak faszok, hajjaj mennyi de egyébként a mi közlekedési kultúránk még így is világbajnok.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
annyira nem tudnak az emberek közlekedni... vagy csak velem van a baj, hogy nem balkáni fasztulok módjára szeretnék közlekedni?
slowmotion
Si fueris Romae, Romano vivite more!Amadeus91
lusta vagyok guglizni, latinul nem tanultam, művelt meg nem vagyok, de gondolom ez az, hogy "ha Rómába mész, viselkedj úgy, mint a rómaiak", nem?
az a szép, hogy itt mindenki elvárja, hogy ajrópai színvoval legyen itt minden téren, közben meg ilyen kis szirszar dolgokban nem tudják elkezdeni a normakövetést. ja persze, jogaink vannak, a kötelezettségeket meg leszarjuk, ugye?slowmotion
végre valaki. Köszönöm, régóta várom ezt a kommentet.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
annyira nem tudnak az emberek közlekedni... vagy csak velem van a baj, hogy nem balkáni fasztulok módjára szeretnék közlekedni?
slowmotion
lusta vagyok guglizni, latinul nem tanultam, művelt meg nem vagyok, de gondolom ez az, hogy "ha Rómába mész, viselkedj úgy, mint a rómaiak", nem?
az a szép, hogy itt mindenki elvárja, hogy ajrópai színvoval legyen itt minden téren, közben meg ilyen kis szirszar dolgokban nem tudják elkezdeni a normakövetést. ja persze, jogaink vannak, a kötelezettségeket meg leszarjuk, ugye?slowmotion
Azt jelenti, ha széllel szemben hugyozol, téged néznek hülyének.
És még hugyos is lesz a lábszárad.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan
slowmotion
az a szép, hogy itt mindenki elvárja, hogy ajrópai színvoval legyen itt minden téren, közben meg ilyen kis szirszar dolgokban nem tudják elkezdeni a normakövetést. ja persze, jogaink vannak, a kötelezettségeket meg leszarjuk, ugye?
több mint 11 éve
slowmotion
Si fueris Romae, Romano vivite more!
több mint 11 éve
ma a Krisztina körúton egy faszkalap Picasso-s ment el mellettem, amikor megálltam egy zebra előtt (ja, negyvenes tempónál a harminc méter az egyeseknek lehetetlen féktávolság), meg egy Suzukis csinált satuféket, mert a megelőző ötven méteren nem volt hajlandó kinézni a fejéből.

komolyan mondom, a kreszkönyv árából vehettek volna fagyállót is, aztán megihatták volna, az hasznosabb lett volna az emberiség szempontjából...
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 444.hu/2014/03/08/sajokazan-ezentul-utaljak-a-segelyeket-de-bankautomata-nincs-a-faluban/
Kazincbarcikán lakom, és érdekes módon segílykor, és családi napon a kazai romáktól fekettélik a város összes nagyobb üzlete.
Ezek szerint valahogy csak be tudnak jutni .
Ismerősöm az egyik helyi képviselő.Ő mondta, hogy nem az atm hiánya a gondjuk, hanem a felhalmozódott köztartozások levonásának lehetősége.
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az életem, hogy egy vas-műszaki kereskedésben olyan sorjás csőkulcsot kapni, hogy beleragad a csavar. Visszaviszem, erre az eladó azt sem tudja, hogy mi a sorja. Végül is 3 darabból (ennyi volt ebből a csőkulcsfajtából) az egyik használható volt, a rosszakat pedig visszatette, más is had szopjon vele. Egy 15-20 perces munkából így lesz 1-2 órás.
több mint 12 éve
Tegnap kollégám az ebédhez kapott somlói galuskában egy szépen fejlett csótányt talált.
Hívtuk a kajás céget, akik kárpótlásul felajánlottak két napig ingyen kaját.
laccoo74
az egyetlen bogár, amelyet egy népről neveztek el.
(kicsit kicsi, kicsit undorító, de a miénk!)Amadeus91
kicsit félve kérdezem: hm?

bár lehet csak én nem értem a lenti kommenteket nézve.kaszo
svábbogár
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Tegnap kollégám az ebédhez kapott somlói galuskában egy szépen fejlett csótányt talált.
laccoo74
kicsit félve kérdezem: hm?

bár lehet csak én nem értem a lenti kommenteket nézve.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 541 — Steelers fan
laccoo74

Viszont biztosan nem az egyetlen rovar: olasz sáska.Atari
Spanyol légy, közönséges vagy amerikai csótány, ésatöbbi...
több mint 12 éve
laccoo74

Viszont biztosan nem az egyetlen rovar: olasz sáska.Atari
világ omlik össze bennem
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
laccoo74

Viszont biztosan nem az egyetlen rovar: olasz sáska.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
laccoo74

(kicsit kicsi, kicsit undorító, de a miénk!)
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Pofáraesés (megint)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Küldjem a somlóit szállító cég elérhetőségét?
Ha ők is egzotikusat kapnának, hamar leszoknának az evésről.
több mint 12 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
hogy az összes munkatársam csak zabálni jár be a munkahelyére bazmeg...

edit: bocs, nyilván telefonálni is.
több mint 12 éve
A srác köszönte, de nem kérte.
Ja, és városunk egyetlen komolyabb hoteljének a konyhájáról származott a menü.
több mint 12 éve
persze hogy nem pártatlan, de az emberek hülyének nézését hagyjuk már meg a politikusoknak!slowmotion
Itt már úgy hozzászoktak az emberek hülyének nézésében, hogy reflexből csinálják. A "poén", hogy úgyis találni olyanokat, akiknél be is jön a hülyére vevés.Tony
igen, tényleg találni. négyévente úgy 3 millió embert.
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
persze hogy nem pártatlan, de az emberek hülyének nézését hagyjuk már meg a politikusoknak!slowmotion
Itt már úgy hozzászoktak az emberek hülyének nézésében, hogy reflexből csinálják. A "poén", hogy úgyis találni olyanokat, akiknél be is jön a hülyére vevés.
több mint 12 éve
és akkor jön valamelyik faszfej MTVA-s vagy milyen főállású vonatkerék-pumpáló, és van pofája beközölni, hogy a köztévé pártatlan. persze bazmeg, én meg jövő héten beiratkozok a Harvardra, májusra meg summa cum laude elvégzem a mesterképzést, nyár végére meg már doktorálni fogok.slowmotion
Én akkor lepődnék meg, ha lenne pártatlan médium egyáltalán. Az MTVA, mindig a kormány kezében van, bár ezt szeretnének pártatlannak látszani. Ez kb. olyan, mint amikor egyik párt szimpatizánsai bizonygatják nem szélsőséges a párt, miközben akik közelebbről ismerik (meg mindenki más is) tudják, hogy az. 😀
A kereskedelmi tévéknél meg ezeken felül jön még a halál, halál hátán és legvégül, az orrszarvú bélmozgásának az eredményének a tanulmányozása. 😀Tony
persze hogy nem pártatlan, de az emberek hülyének nézését hagyjuk már meg a politikusoknak!
több mint 12 éve
és akkor jön valamelyik faszfej MTVA-s vagy milyen főállású vonatkerék-pumpáló, és van pofája beközölni, hogy a köztévé pártatlan. persze bazmeg, én meg jövő héten beiratkozok a Harvardra, májusra meg summa cum laude elvégzem a mesterképzést, nyár végére meg már doktorálni fogok.slowmotion
Én akkor lepődnék meg, ha lenne pártatlan médium egyáltalán. Az MTVA, mindig a kormány kezében van, bár szeretnének pártatlannak látszani vagyis ezt hangoztatni. Ez kb. olyan, mint amikor egyik párt szimpatizánsai bizonygatják nem szélsőséges a párt, miközben akik közelebbről ismerik (meg mindenki más is) tudják, hogy az. 😀
A kereskedelmi tévéknél meg ezeken felül jön még a halál, halál hátán és legvégül, az orrszarvú bélmozgásának az eredményének a tanulmányozása. 😀
több mint 12 éve
Ráadásul ezen információk is torzított arányban jelennek meg, például hiába csökken az erőszakos bűncselekmények száma 10-20%-al, ha a médiában mondjuk 17%-al nő az ilyen eseteteket taglaló hír megjelenítése. Nézzünk meg egy híradót, az első fél óra nem szól másról, csak a brutalitásról, halálról, majd jön a politika, legvégül 2 perc egy megszületett állatkölyökről.Tony
kivéve mostanság. múltkor leültem, hogy játsszak a kicsikkel, a háttérben ment a híradó.

elkezdték a Simon-üggyel, kétperces tudósítás, vége. a következő bejátszás a Fityesz valamelyik elbaszott szóvivője volt, akik egy percben taglalták az ügyet. annak vége lett, akkor valami újságcikkből idéztek, szintén a Simon-üggyel kapcsolatban. aztán következett az, amikor magát a(z ex-) képviselőt próbálták szóra bírni, de sikertelenül. aztán jött az MSZP-székház előtti snitt, két perc, semmi új info. aztán vissza a stúdióba, egy percet taglalták, hogy Mesterházy Amerikában van, de majd hazatér, és akkor mindenre lesz magyarázat. aztán jött az LMP- és Jobbik-bejátszás, másfél perc összesen, a téma: vajon mi a véleményük a Simon-ügyben?

vissza a stúdióba, and now for something completely different.
Gyurcsány Ferenc blogbejegyzésében írta, hogy meg kellene mondani, hogy SImon pénze...

na itt ment a facepalm. és persze aztán még visszakapcsoltak a Fideszhez is, hogy a későn érkező nézők se maradjanak le a Simon-sztoriról.

gratulálok bazmeg, 19:50, húsz perc lement a harminckettőből, és sikerült negyven másodpercnyi érdemi információval telerakni a műsort. és akkor még semmi hír a téli olimpiai készülődésről, az európai szájkaratéról, arról, hogy vajon bedöntik-e 400-ig a forintárfolyamot, vagy 350-nél megállnak, vagy hogy milyen állagút szart az állatkert orrszarvúja. semmiről bazmeg.

és akkor jön valamelyik faszfej MTVA-s vagy milyen főállású vonatkerék-pumpáló, és van pofája beközölni, hogy a köztévé pártatlan. persze bazmeg, én meg jövő héten beiratkozok a Harvardra, májusra meg summa cum laude elvégzem a mesterképzést, nyár végére meg már doktorálni fogok.