Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
azert teszem hozza, h a legtobb ertekesito aki igy adja elo magat, azert ul ott, mert nem esik nehezere ekkora faszkalapnak lenni. probahivas meg nincs csak barmelyik beszelgetest visszahallgathatjak minosegellenorzes cimszo alatt. gondolom kiderult h dolgoztam mar eleget operatorkent, ugyhogy nemi fogalmam van rola.Komolyan mondom, nem tudom, hogy mi a minimális elvárás egy telefonos értékesítővel szemben, de én úgy érzem, hogy sem az engem, sem a Toca fórumtársat zaklató jómunkásember nem ütötte meg a szintet.azért látni kell, hogy a másik oldalon ül egy értékesítő, aki kap egy minimális alapbért - húgyszart - és teljesítményben van mérve a fizetése többi része, és azért ő is ember, neki is van gyereke, férje, hitele. Amúgy meg a tetejében szar is a légkör, vinniük kell a papírt, próbahívásokkal szopatják őket a főnökeik, ilyenek. Idegesítő, de ők is áldozatok ebben.Amadeus91
Megéri egy ekkora pénzintézetnek ilyen embereket alkalmazni?
Nem presztizs-veszteség ez nekik?laccoo74
mondjuk a legkiralyabb operator melo, ha nem ertekesitesz (pl kozvelemenykutatas), hat ott olyan formakba fut bele az ember h minden napra jut 3 telefonbeszelgetes aminek csak reszleteit idezed fel es a foldon fekszel a rohogestol 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Komolyan mondom, nem tudom, hogy mi a minimális elvárás egy telefonos értékesítővel szemben, de én úgy érzem, hogy sem az engem, sem a Toca fórumtársat zaklató jómunkásember nem ütötte meg a szintet.azért látni kell, hogy a másik oldalon ül egy értékesítő, aki kap egy minimális alapbért - húgyszart - és teljesítményben van mérve a fizetése többi része, és azért ő is ember, neki is van gyereke, férje, hitele. Amúgy meg a tetejében szar is a légkör, vinniük kell a papírt, próbahívásokkal szopatják őket a főnökeik, ilyenek. Idegesítő, de ők is áldozatok ebben.
több mint 12 éve
Komolyan mondom, nem tudom, hogy mi a minimális elvárás egy telefonos értékesítővel szemben, de én úgy érzem, hogy sem az engem, sem a Toca fórumtársat zaklató jómunkásember nem ütötte meg a szintet.pontosan ez az elvarasuk. nem presztizst akarnak, hanem penzt.
most gondolj bele, ha nekiall udvariaskodni barmelyik hivottal, aki egy picit is bizonytalan (te az voltal), akkor az eletben nem fog telefonon ertekesiteni soha semmit. hitelt legalabbis tuti nem.
ha nem zavarod el a nathas faszba, addig fog probalkozni, mig be nem adod a derekad. ez igy mukodik.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Igazából pár szóval le lehet szerelni az ilyeneket, csak megfelelően határozott fellépés, egyfajta kommunikációs keménység szükségeltetik 😊 Nem szabad nekiállni udvariaskodni, mert akkor pár percig tuti nem teszed le a telefont...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Komolyan mondom, nem tudom, hogy mi a minimális elvárás egy telefonos értékesítővel szemben, de én úgy érzem, hogy sem az engem, sem a Toca fórumtársat zaklató jómunkásember nem ütötte meg a szintet.Megéri egy ekkora pénzintézetnek ilyen embereket alkalmazni?
Nem presztizs-veszteség ez nekik?
több mint 12 éve
Üldöz az OTP!El kell küldeni a picsába.
Levélben,és most már telefonon is!
Mindenképpen rá akarnak beszélni, hogy vegyek fel náluk hitelt!
Tegnap kicsit agresszív volt a telefonos értékesítőjük.
Amikor már harmadszor mondtam el neki, szépen tagoltan, érthetően, hogy köszönöm szépen, de NEM szeretném igénybe venni a pénzüket, rendesen lemart, hogy miért nem.
Könyörgöm, kötelező megindokolnom?
Szerintem nem.
Majd, ha kell szólok, addig meg hagyjanak szépen lógni.laccoo74
Nekem megmondta, hogy ne tanuljak, mert ha 8 órában dolgozok akkor sokkal jobb...
Mondjuk én meg elmondtam neki ezután, hogy ő meg jobban járt volna ha legalább a 4 osztályt végig járja aztán nem akart velem beszélni, de akkor is vicc mit meg nem engednek már.
több mint 12 éve
Üldöz az OTP!Levélben,és most már telefonon is!
Mindenképpen rá akarnak beszélni, hogy vegyek fel náluk hitelt!
Tegnap kicsit agresszív volt a telefonos értékesítőjük.
Amikor már harmadszor mondtam el neki, szépen tagoltan, érthetően, hogy köszönöm szépen, de NEM szeretném igénybe venni a pénzüket, rendesen lemart, hogy miért nem.
Könyörgöm, kötelező megindokolnom?
Szerintem nem.
Majd, ha kell szólok, addig meg hagyjanak szépen lógni.
több mint 12 éve
Még mi előtt nagyon tömegverekedés alakulna ki, hogy mikor hol vártam a vonatra, így közbe lépek.Természetesen a pesti megállóról szólt a történet, és azt akartam volna hangsúlyozni, hogy a ferencvárosi állomás fele nem állt meg ott a 103-as busz (ahonnan haza akartam utazni).
Egyébként kunszentmiklósi megállóval azért nincs bajom, mert általában 8-10 perccel vonat indulás előtt érek ki, és jegyvétel után egyből kiállok a 'peron'-hoz. Ott nem zavar senki.
több mint 12 éve
A történet nem arról szólt, viszont megközelítette máshonnan azt ennyi 😀 Sobri túl sok időd van 😀Nekem egyértelműen egy 103-as busz megállójáról szól a történet.Megfogsz lepődni, de ha vonattal járt akkor valószínűleg Budapest az egyik megálló volt, a másik mivel, hogy úgy tűnik a neve alatt lévő lakhelyből Kunszentmiklós az lehetett.Nekem meg az jön le, hogy ez a sztori Budapesten játszódik.5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.mondjuk ebben a sztoriban számomra az a legszomorúbb, hogy ezek szerint 5 évig kellett azon a kunszentmiklósi állomáson pusztulnod a vonatra várva, ami legjobb esetben is lélekpusztítóan unalmas, legrosszabban meg vidáman csilingelő purdékacajtól, és "aggyámácigithe"-ktől visszhangzikThrasher
Leállamvizsgáztam Június 28-án pénteken. Július 1-jén hétfőn pedig kihelyeztek oda egy megállót.H_Marko
Hacsak nincs Kunszentmiklóson is ELTE TTK, Ferencvárosi Pályaudvar, Lágymányosi híd, budai oldal és 103-as busz.Sobri Jóska
Ebből következően mivel valószínűleg, nem csak hazajárt hanem vissza is, kellett dekkolnia ezen az állítólag mesés pályaudvaron 😊Toca
De ettől szépek a történetek, hogy mindenkinek mást jelentenek.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Pont mint egy franciakulcs, ja.Nekem egyértelműen egy 103-as busz megállójáról szól a történet.pont, mint a Biblia, amirite?Thrasher
több mint 12 éve
Nekem egyértelműen egy 103-as busz megállójáról szól a történet.pont, mint a Biblia, amirite?
több mint 12 éve
Nekem egyértelműen egy 103-as busz megállójáról szól a történet.Megfogsz lepődni, de ha vonattal járt akkor valószínűleg Budapest az egyik megálló volt, a másik mivel, hogy úgy tűnik a neve alatt lévő lakhelyből Kunszentmiklós az lehetett.Nekem meg az jön le, hogy ez a sztori Budapesten játszódik.5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.mondjuk ebben a sztoriban számomra az a legszomorúbb, hogy ezek szerint 5 évig kellett azon a kunszentmiklósi állomáson pusztulnod a vonatra várva, ami legjobb esetben is lélekpusztítóan unalmas, legrosszabban meg vidáman csilingelő purdékacajtól, és "aggyámácigithe"-ktől visszhangzikThrasher
Leállamvizsgáztam Június 28-án pénteken. Július 1-jén hétfőn pedig kihelyeztek oda egy megállót.H_Marko
Hacsak nincs Kunszentmiklóson is ELTE TTK, Ferencvárosi Pályaudvar, Lágymányosi híd, budai oldal és 103-as busz.Sobri Jóska
Ebből következően mivel valószínűleg, nem csak hazajárt hanem vissza is, kellett dekkolnia ezen az állítólag mesés pályaudvaron 😊Toca
De ettől szépek a történetek, hogy mindenkinek mást jelentenek.
több mint 12 éve
Megfogsz lepődni, de ha vonattal járt akkor valószínűleg Budapest az egyik megálló volt, a másik mivel, hogy úgy tűnik a neve alatt lévő lakhelyből Kunszentmiklós az lehetett.Nekem meg az jön le, hogy ez a sztori Budapesten játszódik.5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.mondjuk ebben a sztoriban számomra az a legszomorúbb, hogy ezek szerint 5 évig kellett azon a kunszentmiklósi állomáson pusztulnod a vonatra várva, ami legjobb esetben is lélekpusztítóan unalmas, legrosszabban meg vidáman csilingelő purdékacajtól, és "aggyámácigithe"-ktől visszhangzikThrasher
Ebből következően mivel valószínűleg, nem csak hazajárt hanem vissza is, kellett dekkolnia ezen az állítólag mesés pályaudvaron 😊
több mint 12 éve
Nekem meg az jön le, hogy ez a sztori Budapesten játszódik.5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.mondjuk ebben a sztoriban számomra az a legszomorúbb, hogy ezek szerint 5 évig kellett azon a kunszentmiklósi állomáson pusztulnod a vonatra várva, ami legjobb esetben is lélekpusztítóan unalmas, legrosszabban meg vidáman csilingelő purdékacajtól, és "aggyámácigithe"-ktől visszhangzikThrasher
Hacsak nincs Kunszentmiklóson is ELTE TTK, Ferencvárosi Pályaudvar, Lágymányosi híd, budai oldal és 103-as busz.
több mint 12 éve
5 évig jártam ELTE TTK-ra úgy, hogy minden pénteken hazautaztam a ferencvárosi vasútállomásról. Ehhez mindig át kellett sétálnom a Lágymányosi/Rákóczi hídon (vagy egy megállót menni a másik iránya), mert Kelenföld felől a 103-as busznak nem volt megállója a budai oldalon.mondjuk ebben a sztoriban számomra az a legszomorúbb, hogy ezek szerint 5 évig kellett azon a kunszentmiklósi állomáson pusztulnod a vonatra várva, ami legjobb esetben is lélekpusztítóan unalmas, legrosszabban meg vidáman csilingelő purdékacajtól, és "aggyámácigithe"-ktől visszhangzik
több mint 12 éve
Viszont ami "kellemetlenség", a sok műkönny, meg csöpögtetés ha jól emlékszem kb. 2 hónapig, valamint 2-3 kontrollra vissza kellett menni.jaja ezekkel is tisztában vagyok, tesómnak kb 4-5 éve csinálták, de neki egy darabig asszem 1 hónapig bent is kellett a napszemüveg .Úgy látszik azóta változott. Viszont neki jóval olcsóbb volt 500 roppernél.
Vagyis ha az anyagiak nem gond, akkor tulajdonképpen semmi nem szól ellene.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabbKollegámnak tavaly év elején csinálták, pénteken délelött.
Hazataxizott napszemüvegben, kollegám felvezette, lefeküdt pihenni, 1-2 órát aludt, este, szobában már napszemüveg nélkül volt, emailekre válaszolt, stb.
Szombaton lakásban napszemüveg nélkül teljesen jól elvolt.
Vasárnap napszemüvegben utcán is, napsütéses január volt. 😊
Hétfőn bejött, irodában napszemüveg nélkül volt, utcára mondtak neki csak napszemüveget, ha süt a nap, pár hétre.
Viszont ami "kellemetlenség", a sok műkönny, meg csöpögtetés ha jól emlékszem kb. 2 hónapig, valamint 2-3 kontrollra vissza kellett menni. Történt mindez a Margitszigeten, a Thermál Hotelben lévő szemklinikán, és került 500ezerbe.
Vagyis ha az anyagiak nem gond, akkor tulajdonképpen semmi nem szól ellene.
több mint 12 éve
aha!Azért az én konklúzióm más. 😊Az a gond, hogy szinte mindenki csak a saját nézőpontját érti, magyarázza, csak arról hiszi azt, hogy helyes....ezt "kicsiben" is nagyon érdemes csinálni ! veszekedések,viták után (sajnos alatta még nem megy 😊 ) szoktam magamban értékelni a helyzetet és elég gyakran előfordul hogy ugyanerre jutok én is !mármint hogy mindkettőnknek igaza van valójában a saját szemszögéből nézve és ezért kár volt az egész...
.
Két gyökeresen ellentétes nézőpont, és belehelyezkedve mindkettő akceptálható.....Sobri Jóska
rohadtul érdemes néha megpróbálni magunkat kívülről nézni egy kicsit
más szemével , marha érdekes ám!! 😊yooker
Sose kár az egész, hiszen az az élet egyik alapvetése, mondhatni célja, hogy az akaratunkat rákényszerítsük a másikra.
Viszont ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy felfogjuk, hogy a másiknak is igaza van a maga módján, és nem azért lesz "igazunk" mert a másik téved, hanem mert erősebb az önérdekérvényesítő képességünk.
És megesik, hogy nem azért járunk pórul, mert tévedtünk, csak nagyobb hatalomba, erősebb falba ütköztünk, mégha a mi szempontunk alapvetően helyes is.
Vagyis a konklúzióm nem az, hogy kár vitázni, hanem pont az, hogy meg kell tanulni úgy, hogy hatékonyabban tudjuk képviselni az álláspontunkat.Sobri Jóska
akkor most sok korábbi (és későbbi) Sobri vita hátterét is megmagyaráztad ezzel! tanulás!! 😉
amúgy sztem helyzete válogatja !inkább arra gondoltam hogy manapság már igyekszem mérlegelni mikor ér annyit az egész kérdés hogy belemenjek egy komolyabb vitába (összetűzésbe) vállalva annak minden nyűgét ,baját vagy hagyom a francba az egészet és megkerülöm.....
ha viszont valami komolyan érint akkor nagyon odateszem azért magam persze, de nem szeretem...
több mint 12 éve
Az már nem annyira gáláns. 😊Nekem meg inkább a számlaszámát meg a jelszavát/pin kódját 😊Matthew99anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabbAkkor add meg anyukád telefonszámát, fizethetik az enyémet.szaba
több mint 12 éve
Nekem meg inkább a számlaszámát meg a jelszavát/pin kódját 😊anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabbAkkor add meg anyukád telefonszámát, fizethetik az enyémet.szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Azért az én konklúzióm más. 😊Az a gond, hogy szinte mindenki csak a saját nézőpontját érti, magyarázza, csak arról hiszi azt, hogy helyes....ezt "kicsiben" is nagyon érdemes csinálni ! veszekedések,viták után (sajnos alatta még nem megy 😊 ) szoktam magamban értékelni a helyzetet és elég gyakran előfordul hogy ugyanerre jutok én is !mármint hogy mindkettőnknek igaza van valójában a saját szemszögéből nézve és ezért kár volt az egész...
.
Két gyökeresen ellentétes nézőpont, és belehelyezkedve mindkettő akceptálható.....Sobri Jóska
más szemével , marha érdekes ám!! 😊yooker
Sose kár az egész, hiszen az az élet egyik alapvetése, mondhatni célja, hogy az akaratunkat rákényszerítsük a másikra.
Viszont ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy felfogjuk, hogy a másiknak is igaza van a maga módján, és nem azért lesz "igazunk" mert a másik téved, hanem mert erősebb az önérdekérvényesítő képességünk.
És megesik, hogy nem azért járunk pórul, mert tévedtünk, csak nagyobb hatalomba, erősebb falba ütköztünk, mégha a mi szempontunk alapvetően helyes is.
Vagyis a konklúzióm nem az, hogy kár vitázni, hanem pont az, hogy meg kell tanulni úgy, hogy hatékonyabban tudjuk képviselni az álláspontunkat.
több mint 12 éve
anyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabbAkkor add meg anyukád telefonszámát, fizethetik az enyémet.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
abszolut egyetertek.az abszolut jolly joker:minden ember mas.igy kb felesleges vitazni.😀
több mint 12 éve
Az a gond, hogy szinte mindenki csak a saját nézőpontját érti, magyarázza, csak arról hiszi azt, hogy helyes....ezt "kicsiben" is nagyon érdemes csinálni ! veszekedések,viták után (sajnos alatta még nem megy 😊 ) szoktam magamban értékelni a helyzetet és elég gyakran előfordul hogy ugyanerre jutok én is !mármint hogy mindkettőnknek igaza van valójában a saját szemszögéből nézve és ezért kár volt az egész...
.
más szemével , marha érdekes ám!! 😊
több mint 12 éve
Ez már rég nincs így, én max egy hétig hordtam, de szerintem sokat mondtam. Nyilván most beltérről beszélekanyámék kifizetnék, tesómnak is kifizették ,de nekem jó ez így, alsóhangon félévig napszemüveget kéne hordanom .Nekem ez nem pálya, főleg nem a bankban 😀eaglesmcnabbAkkor bazmeg gyűjts össze egy műtétre! Komolyan mondom!catattackMelózol már Meki?catattackja bazmegeaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal