Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
1. rendelkeznek atommal igen, már jó pár éve, de sehol nem vetették be (ha Iránnak lesz, nem biztos, hogy nem vetik be).
2. hagyjuk ezt a palesztin falu kiirtását, mert én bejártam az egész országot több hét alatt, beszéltem sok emberrel, láttam ezt - azt, szóval vannak ismereteim. de egy ilyen állítás 100%-ig biztos, hogy valótlan, mivel Izrael nem törekszik a palesztinok kiirtására, ellenben a másik féllel, akik szinte minden évben a tengerbe akarják fojtani az összes zsidót. egy biztos: zsidók nem robbantanak buszokat, nem gyilkolnak kisgyermekes anyukákat, nincsenek zsidó öngyilkos merénylők és nem ők telepítenek 10 gyermekes családokat rakétakilövő-állások elé, mellé...JC6
1: mert honnan vagy te olyan rohadt biztos, hogy nem vetik be? azért mert Irán be van állítva rossznak, Izrael meg jónak? fordítva is lehetne
2: a hivatalos információk nem a te verziódat támasztják alá
jelenleg is jóval több a palesztin civil áldozat, régebben meg még ennél is sokkal több volt, szóval inkább erről kellett volna beszélgetned...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Többmillió palesztint deportáltak (imádják ezt a szót) és több száz települést tisztítottak meg etnikailag, elképzelésem sincs miért vannak palesztin öngyilkos merénylők...
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
2014-ben? Én úgy tudom van országuk. Asszimiláció? Mert ők képtelenek voltak beilleszkedni a többségi társadalomba, az a többségi társadalom hibája? Nem védi meg őket senki? Ez most komoly? A világon egy népnek nincs komolyabb érdekérvényesítő ereje manapság, mint nekik, ha ez az érdekérvényesítő erő nem elég akkor nem tudom mi. Aki az USA-tól kap rendszeresen politikai, pénzügyi, technikai támogatást? Ahol nincs olyan elnökjelölt, akinek ne kéne megjelenni legalább választás előtt az AIPAC kongresszusa előtt? A média és a pénzügyi világban való felülreprezentáltságukról már nem is beszélve? És nekik nincs érdekképviseletük, őket nem védi senki, szabad prédák. Értem 😀Dub
Te ugye egész konkrétan kibaszott hülye vagy?berger90
Ettől miért hülye? Mert leírja a véleményét, ami mellesleg igencsak közel áll az igazsághoz?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1. rendelkeznek atommal igen, már jó pár éve, de sehol nem vetették be (ha Iránnak lesz, nem biztos, hogy nem vetik be).
2. hagyjuk ezt a palesztin falu kiirtását, mert én bejártam az egész országot több hét alatt, beszéltem sok emberrel, láttam ezt - azt, szóval vannak ismereteim. de egy ilyen állítás 100%-ig biztos, hogy valótlan, mivel Izrael nem törekszik a palesztinok kiirtására, ellenben a másik féllel, akik szinte minden évben a tengerbe akarják fojtani az összes zsidót. egy biztos: zsidók nem robbantanak buszokat, nem gyilkolnak kisgyermekes anyukákat, nincsenek zsidó öngyilkos merénylők és nem ők telepítenek 10 gyermekes családokat rakétakilövő-állások elé, mellé...
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem szokásom politikailag retardáltakkal vitatkozni, de akkor legyen. Bár ahogy az eddigi fórumos pályafutásodon észrevettem, téged sem igen lehet észérvekkel meggyőzni, mivel széljobbos hőzöngő vagy.

- Van országuk, igen.
- El kéne olvasni néha egy hírportált (lehetőleg valami mérsékeltebbet), ahol folyamatosan nyomják, hogy Obama egyáltalán nincs jóban Netanjahuval. Azt nem vitatom, hogy katonai segítséget nyújtanak Izraelnek, de te nem sírnál valamilyen támogatásért, mikor hatvanmilliónyi olyan nép vesz körbe, akik rettenetesen gyűlölnek?
- Mi is a baj a pénzügyi és médiában történő felülreprezentáltságukkal? Szeretnéd a közösbe beadni a jövedelmedet, mint a kommunizmusban? Jó neked az a kapitalizmus.
A média: Vágó István mondta nagyon bölcsen, hogy azért van ennyi zsidó a médiában, mert egymásban jobban bíznak. Semmilyen kirekesztés nincs ebben, ezt a széljobbosok terjesztik a rengeteg eszükkel, csak éppen ez a helyzet. Bár jelezném, én most is gyakornok vagyok egy országos lapnál, annak ellenére, hogy nem vagyok zsidó. Ugye ezzel nem zavartam össze a konspiráló pici agyadat?berger90
Az alapfelvetés még mindig az volt, hogy nekik milyen szar itt 2014-ben, meg hogy nincs érdekérvényesítő képességük. Erre reagáltam, válaszodban pedig gyakorlatilag elismered állításaim többségét (van országuk, katonai támogatás, médiában és pénzügyben való felülreprezentáltság), de azért én vagyok a kibaszott hülye. Azt hittem megcáfolod az állításaimat, de csak különféle magyarázatokat látok itt, de azért megpróbálok reagálni ezekre is:
- Nem kedveli mint embert Netanjaut (már ha tényleg így van), és ez milyen befolyással van Izraelre? Kevesebb katonai és pénzügyi támogatást kapnak? Szankicókkal fenyegetnek vagy szankciókat léptettek életbe az azóta is folyamatosan tartó zsidó telepek ciszjordániai telepítése miatt? Mert én ilyen hírt nem olvastam semmilyen hírportálon sem. Ahogy Toca is írta, annyira talán nem véletlenül utálják őket a környező népek. Lehet itt jönni az alfahírrel meg a többivel, de ez nem az ő agyszüleményük. Azért gyakorlatilag terrorcselekményeket és komplett palesztin faluk kiirtását/kiűzését még az oly befolyásos alfahír sem tud csak úgy kitalálni és lazán elhitetni.
- Végülis mi probléma van azzal, hogy éppen aktuális érdekünknek megfelelően pénzelünk vagy éppen kényszerítünk ki valamit akár komplett országokból. Vagy éppen ellehetetlenítjük, esetleg szankciókat vezettetünk be ellenük, mint Irán esetében. Még szerencse, hogy Obama annyira rosszban van velük, és ezt sem tudták kikényszeríteni, miközben Izrael köztudottan évtizedek óta rendelkezik atomfegyverekkel, bármiféle nemzetközi ellenőrzés/felügyelet nélkül (hivatalosan mind a mai napig nem ismerték el sem tudtommal).
A médiával kapcsolatban is, tehát semmilyen egyensúlyt nem zavar az, hogy felülreprezentáltak, hiszen szegények úgyis egymásban jobban bíznak. Ettől függetlenül természetesen fel sem merülhet az a vád, hogy érdekeiknek megfelelően tájékoztatnak. A kurucra szokták mondani, hogy hiteltelen hírforrás (miközben híreik nagy részét úgy veszik át), amit el is tudok fogadni, hiszen nyilvánvalóan nem pártatlan. De akkor ne fogadjuk el mértékadónak azokat a hírforrásokat se, ahol mondjuk egy felekezet/nép (nem is tudom minek nevezzem őket) erős felülreprezentáltsággal bír (ilyen gyakorlatilag a mainstream média nagyrésze). Nyilván az őket is érintő hírek, események tálalásánál nem fog maguk felé hajlani a kezük, hiszen úgyis a széthúzásukról ismertek. Az, hogy egy gyakornok vagy semmit nem befolyásol, majd ha hírigazgató, főszerkesztő leszel... bár ilyen mentalitással, talán még egyszer elnyerheted a bizalmukat és esetleg eljuthatsz odáig is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adolfot mellőzük kérem.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
2. ennyi szarság után persze, hogy összetartanak. Ha újra megtörténik, ami hetven éve, legalább már tudják, hogy nem húzhatnak szét, ahogy tették akkor, mert az lesz a vége.berger90
minket magyarokat érhet akármennyi szarság úgyse fogunk összetartani, szóval nem szükséges és elégséges feltétele a régmúltbeli szarság 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska

Ezzel nem azt akarom mondani hogy a zsidók szemetek, semmi bajom a zsidókkal, de ha iylen dolgokról jöttek tanácskodni akkor szerintem mehetnek is haza 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
2014-ben? Én úgy tudom van országuk. Asszimiláció? Mert ők képtelenek voltak beilleszkedni a többségi társadalomba, az a többségi társadalom hibája? Nem védi meg őket senki? Ez most komoly? A világon egy népnek nincs komolyabb érdekérvényesítő ereje manapság, mint nekik, ha ez az érdekérvényesítő erő nem elég akkor nem tudom mi. Aki az USA-tól kap rendszeresen politikai, pénzügyi, technikai támogatást? Ahol nincs olyan elnökjelölt, akinek ne kéne megjelenni legalább választás előtt az AIPAC kongresszusa előtt? A média és a pénzügyi világban való felülreprezentáltságukról már nem is beszélve? És nekik nincs érdekképviseletük, őket nem védi senki, szabad prédák. Értem 😀Dub
Ezen észérvek előtt kénytelen vagyok meghajolni, úgyhogy a válaszom igen...Dub
Nem szokásom politikailag retardáltakkal vitatkozni, de akkor legyen. Bár ahogy az eddigi fórumos pályafutásodon észrevettem, téged sem igen lehet észérvekkel meggyőzni, mivel széljobbos hőzöngő vagy.

- Van országuk, igen.
- El kéne olvasni néha egy hírportált (lehetőleg valami mérsékeltebbet), ahol folyamatosan nyomják, hogy Obama egyáltalán nincs jóban Netanjahuval. Azt nem vitatom, hogy katonai segítséget nyújtanak Izraelnek, de te nem sírnál valamilyen támogatásért, mikor hatvanmilliónyi olyan nép vesz körbe, akik rettenetesen gyűlölnek?
- Mi is a baj a pénzügyi és médiában történő felülreprezentáltságukkal? Szeretnéd a közösbe beadni a jövedelmedet, mint a kommunizmusban? Jó neked az a kapitalizmus.
A média: Vágó István mondta nagyon bölcsen, hogy azért van ennyi zsidó a médiában, mert egymásban jobban bíznak. Semmilyen kirekesztés nincs ebben, ezt a széljobbosok terjesztik a rengeteg eszükkel, csak éppen ez a helyzet. Bár jelezném, én most is gyakornok vagyok egy országos lapnál, annak ellenére, hogy nem vagyok zsidó. Ugye ezzel nem zavartam össze a konspiráló pici agyadat?berger90
Túl sok zsindexet olvasol 😀
Attól, hogy te ott vagy gyakornokként értsd a legalsó poszton, mitől dőlne meg a felülreprezentáltság / vezető szerep kijelentés?
Amúgy Izrael mint állam kialakulásáról hallottál ? Mert ha hallottál volna nem csodálkoznál, hogy miért utálja ott a környéken őket mindenki.

Egyébként egy dolgot irigylek a zsidóktól és az az összetartás. Ők belátták, hogy a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállással nem lehet semmit elérni.Toca
1. micsoda észérv, baszki. megyek, olvasok egy kis alfahírt, hogy "felnyissák a szemem".
2. ennyi szarság után persze, hogy összetartanak. Ha újra megtörténik, ami hetven éve, legalább már tudják, hogy nem húzhatnak szét, ahogy tették akkor, mert az lesz a vége.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan

- Van országuk, igen.
Túl sok zsindexet olvasol 😀
Attól, hogy te ott vagy gyakornokként értsd a legalsó poszton, mitől dőlne meg a felülreprezentáltság / vezető szerep kijelentés?
Amúgy Izrael mint állam kialakulásáról hallottál ? Mert ha hallottál volna nem csodálkoznál, hogy miért utálja ott a környéken őket mindenki.

Egyébként egy dolgot irigylek a zsidóktól és az az összetartás. Ők belátták, hogy a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállással nem lehet semmit elérni.
több mint 12 éve

- Van országuk, igen.
A média: Vágó István mondta nagyon bölcsen, hogy azért van ennyi zsidó a médiában, mert egymásban jobban bíznak. Semmilyen kirekesztés nincs ebben, ezt a széljobbosok terjesztik a rengeteg eszükkel, csak éppen ez a helyzet. Bár jelezném, én most is gyakornok vagyok egy országos lapnál, annak ellenére, hogy nem vagyok zsidó. Ugye ezzel nem zavartam össze a konspiráló pici agyadat?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ezt most nem értem 😀Toca
Minden érv egy mondatban. Mi nem érthető ezen? 😛
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Ezt most nem értem 😀
több mint 12 éve
Ezen észérvek előtt kénytelen vagyok meghajolni, úgyhogy a válaszom igen...
több mint 12 éve
Te ugye egész konkrétan kibaszott hülye vagy?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Nem hiába tart ott az ország ahol...
Itt nem azon van a hangsúly, hogy valaki nem szereti a zsidókat, hanem az, hogy MOST Magyarországon elég szar zsidónak lenni. És ez nagyon gáz, 2014-ben!JC6
zsidónak lenni mindig szar. Sajnos van pár (?) sikertelen és/vagy akarat gyenge ember, akik képtelenek saját magukba nézni, kell nekik egy bűnbak. A zsidók pedig ideális bűnbakok voltak; se ország, se asszimiláció, se tömeg-->senki nem védi meg őket, könnyen felismerhetőek-->üthető.Amadeus91
leírjam esetleg még egyszer az anyanyelveden?Amadeus91
Nem szükséges, sőt, legjobb lenne ha a jövőben a saját anyanyelveden brillíroznál. Az alapfelvetés a jelenre vonatkozott, erre te azt írtad mindig (ergo most is) szar zsidónak lenni. Erre reagáltam én, nem értem mi nem világos.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Fel ne üljünk már a szar zsidónak lenni dologra... 60 éve az volt, de mondhattam volna 500-at is, a lényeg hogy most kánaán. Éppenhogy most a gój a bűnbak.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.Schleck
Pár hónapot le kellene húznod pl. Franciaországban. Nekem semmi bajom sincs egyik nációval sem, de aki szerint kis hazánk rasszista gócpont, az ott tuti megtanulja, hogy mi a rasszizmus. Pl. mindennapi hír, hogy a mecset környékén részeg nacionalisták ütik a muszlimokat / zsidókat (vagyéppen fordítva 😀 ). Pl. a kis párizsi romantikázás után javasolnék pár hét Marseille-t. Gyakorlatilag; nincs olyan vallási épület (mindegy milyen típusú) aminek a környéke (vagy maga az épület fala ideiglenesen) ne hemzsgene a horogkeresztektől (ezt így le lehet írni?), vagy a derogáló feliratoktól, rajzoktól...

Azt gondolom, hogy M.o.-on sok minden túl van lihegve. A külföldi atrocitások híre - javarészt - el sem jut hozzánk (legfeljebb ahhoz, aki direkt módon olvassa a helyi - pl. francia - híreket), mivel valakiknek nem érdeke (pl. a quenelle botrány). De jobb is így, mert ami éppenséggel eljut a magyar publikumhoz, azt 66szor kifacsarják, átértelmezik, kikenik-kifenik, a jelen magyar politikai érdekek szerint átrágják...szal, nyomorodvány az egész.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Itt nem azon van a hangsúly, hogy valaki nem szereti a zsidókat, hanem az, hogy MOST Magyarországon elég szar zsidónak lenni. És ez nagyon gáz, 2014-ben!JC6
zsidónak lenni mindig szar. Sajnos van pár (?) sikertelen és/vagy akarat gyenge ember, akik képtelenek saját magukba nézni, kell nekik egy bűnbak. A zsidók pedig ideális bűnbakok voltak; se ország, se asszimiláció, se tömeg-->senki nem védi meg őket, könnyen felismerhetőek-->üthető.Amadeus91
leírjam esetleg még egyszer az anyanyelveden?
több mint 12 éve
2014-ben? Én úgy tudom van országuk. Asszimiláció? Mert ők képtelenek voltak beilleszkedni a többségi társadalomba, az a többségi társadalom hibája? Nem védi meg őket senki? Ez most komoly? A világon egy népnek nincs komolyabb érdekérvényesítő ereje manapság, mint nekik, ha ez az érdekérvényesítő erő nem elég akkor nem tudom mi. Aki az USA-tól kap rendszeresen politikai, pénzügyi, technikai támogatást? Ahol nincs olyan elnökjelölt, akinek ne kéne megjelenni legalább választás előtt az AIPAC kongresszusa előtt? A média és a pénzügyi világban való felülreprezentáltságukról már nem is beszélve? És nekik nincs érdekképviseletük, őket nem védi senki, szabad prédák. Értem 😀
több mint 12 éve
A "mélyen tisztelt" rabbiknak előbb talán a saját házuk táján kellene söprögetni, ha már kirekesztésről meg rasszizmusról esik szó. Azok papolnak minderről, meg jönnek kioktatni, akik mind a mai napig a világ talán legrasszistább államát/népét képviselik. Akik kizárólag faji alapon fogadnak el valakit egy felekezethez tartozónak, azoktól elég visszás a kioktatás a toleranciáról. Előre borítékolni lehet, hogy mi lesz ezen a rabbi világtalálkozón is. Majd szépen megmondják, kvázi utasítás-szerűen, hogy a kormánynak és a magyar népnek hogyan kell viszonyulnia az antiszemitizmus kérdéséhez és úgy unblokk a zsidósághoz. Hiszen őket kötelező szeretni. Jobb helyeken már eleve a hangnemért úgy kipenderítenék őket mint a szél. Nem kell nagyon csodálkozni, hogy ha valaki magát "Isten kiválasztottjának", ezáltal magát mindenki másnál felsőbbrendűnek tartja és még ráadásul ezt viselkedésével is kiválóan kifejezi, az nem feltétlenül fog népszerűségi versenyt nyerni egy országban sem (kivéve Izraelt).

Nem értem egyébként miért lenne különösen szar 2014-ben Magyarországon zsidónak lenni. Ha van is ellenszenv az maximum a Mazsihisz, a Mazsök meg a mittudomén még milyen "prominens" képviselőik ellen irányul, akik eme szimpátiát évtizedes tevékenységükkel vívták ki maguknak. Kedves zsidóság, biztosan van rá mód, hogy más, normálisabb vezetőket/képviseleti szervet válasszatok magatok közül. Egyébként ha én egy átlag zsidó lennék, egészen biztosan nem örülnék az efféle összejöveteleknek meg megnyilvánulásoknak, hiszen ha valami, akkor ez tényleg ellenszenvet szül. De ha ennyire elviselhetetlen valóban itt nekik, van legtalább egy ország a Földön, ahol egészen biztosan tárt karokkal várják őket.
több mint 12 éve
zsidónak lenni mindig szar. Sajnos van pár (?) sikertelen és/vagy akarat gyenge ember, akik képtelenek saját magukba nézni, kell nekik egy bűnbak. A zsidók pedig ideális bűnbakok voltak; se ország, se asszimiláció, se tömeg-->senki nem védi meg őket, könnyen felismerhetőek-->üthető.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
ezt annyira nem értem. miért is szar annak lenni? magyarnak olyan jó lenni? cigánynak jó lenni? görögnek jó lenni? piréznek jó lenni? és ez nem gáz 2014-ben????

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Itt nem azon van a hangsúly, hogy valaki nem szereti a zsidókat, hanem az, hogy MOST Magyarországon elég szar zsidónak lenni. És ez nagyon gáz, 2014-ben!
több mint 12 éve
Az is jó, hogy összevonsz két teljesen különálló problémát; "mindenki kiáll a zsidókért, BEZZEG az 500 forintért megerőszakolt emberekért senki sem": Az első szimplán sötét rasszizmus, a második meg rendvédelmi kérdés, amelynek elbírálásában teljesen mindegy, hogy az illetőnek milyen színű a bőre, vagy épp mekkora az orra.
Amadeus91
Szóval aki esetleg nem szereti a zsidókat az rasszista? Gratulálok, megint lejárattad magad😀Asbee
az a fránya görbetükör Asbee, már megint.