Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Király, már csak ezek hiányoznak:
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstől

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Talán ők.

Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.html

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Eldöntött tény, hogy a sport tévén nézzük a döntőt 😕 .
Attól tartok, hogy kansas-i Richárd már gyűjti a világ legbénább nézői üzeneteit és várja, hogy minden épeszű meccsnéző idegrendszerét lebonthassa velük.toxique
Kintről nem olvasnak be üzenetet.
szerk: Eddig nem tették.dcsicsak
Igaz! 😊 Ezt a momentumot 😛 nagyra is értékeltem!
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szaba
csak a szóhasználat miatt 😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀Vrijbloed
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
egyszerű, annyit kellett volna inni, hogy new yorkban ébred, és probléma már meg is oldódott

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀Vrijbloed
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
Köss bele, de igaz, nem is ma kezdődik a meccs. 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Ilyen mocsok telet én még nem éltem át, mint ez. Gondolok itt a kezdetben jellemző baromi sűrű ködre, aztán utána enyhe idő jött, majd januárra ideverte a havat, most ez a hulladék ónos szemét tetézi a dolgot. Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szaba
A tavalyi jobb volt? Vagy a márciusi havat már tavaszhoz számolod? 😀

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Attól tartok, hogy kansas-i Richárd már gyűjti a világ legbénább nézői üzeneteit és várja, hogy minden épeszű meccsnéző idegrendszerét lebonthassa velük.toxique
Kintről nem olvasnak be üzenetet.
szerk: Eddig nem tették.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Attól tartok, hogy kansas-i Richárd már gyűjti a világ legbénább nézői üzeneteit és várja, hogy minden épeszű meccsnéző idegrendszerét lebonthassa velük.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Ilyen mocsok telet én még nem éltem át, mint ez. Gondolok itt a kezdetben jellemző baromi sűrű ködre, aztán utána enyhe idő jött, majd januárra ideverte a havat, most ez a hulladék ónos szemét tetézi a dolgot. Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 638 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó, hogy a kocsiról ment eddig a téma, ma be is mondta az unalmast szegénykém. A kipufogó hátracsúszott 10 centit, a határán van, hogy leszakadjon az egész rendszer. Az új már meg van rendelve, viszont az élet nem áll meg. Csak kellemetlen ez, pont holnap van olyan napom, hogy munka után is este 9-ig rohangálnom kell össze-vissza.
Mondjuk még így is mocskos mázlista vagyok, hogy édesapámnak autóvizsgáztató műhelye van, így az állandó szervizelés gyorsan megvan és azért sem kell aggódni, hogy átvernének.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan
egyik legelső pesti élményem a heringparti a 4-6on, amire még akkor is akarnak felszállni emberek, amikor faszán tele van ÉS nem szállt ki senki a megállóban. lehet ide is kéne rendszeresíteni tolóembereket, mint a japóknál a metróbanJSanyo
Vagy ha nem rohan az ember várni 3-4 percet míg jön a következő (gondolom csúcsidőben volt)Asbee
nyilván, de ha fizikailag nincs hely, akkor cseszheted a rohanást 😊JSanyo
egy-két perc múlva jön a másik villamos, amin meg keringőzni lehet... én ha hazafelé megyek, és sokáig nem jön villamos, akkor azért szorítok, hogy 4-es jöjjön hamarabb, mert nekem a 6-os kell, és fel szeretnék rá férni 😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
egyik legelső pesti élményem a heringparti a 4-6on, amire még akkor is akarnak felszállni emberek, amikor faszán tele van ÉS nem szállt ki senki a megállóban. lehet ide is kéne rendszeresíteni tolóembereket, mint a japóknál a metróbanJSanyo
Vagy ha nem rohan az ember várni 3-4 percet míg jön a következő (gondolom csúcsidőben volt)Asbee
nyilván, de ha fizikailag nincs hely, akkor cseszheted a rohanást 😊JSanyo
Mer ijenkor Isten nyilván azt üzeni, nemkő négyeshatosozni, hanem szépen tisztícsd meg a lelked egy pohár menetesvízzel. És pont ezaz eljáràs az ellenőrökkel is 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nyilván, de ha fizikailag nincs hely, akkor cseszheted a rohanást 😊

több mint 12 éve
Vagy ha nem rohan az ember várni 3-4 percet míg jön a következő (gondolom csúcsidőben volt)

több mint 12 éve
Én sokáig vezettem, de belvárosban lakok, itt is dolgozom főként, így amikor még beljebb költöztem, akkor autót eladtam, és maradt a séta, meg a taxi.
BKV nem megoldás, rengeteg ember, tüsszögnek, krákognak összevissza, ráadásul apró kis testemmel olyan zsúfoltnak érzem mindet.
Ami érdekes, amikor letettem az autót 9 éve, akkor olyan olcsó volt még a taxi, hogy havi szinten jobban kijöttem, mint amennyibe a kocsi került/hó.
Most már annak a duplája, de még így is úgy érzem a Belvárosban lakva ideális a séta-taxi kombó.
Persze nagyritkán egy 4-6-os, vagy metró beficcen, de utálom, mivel a budapesti tömegközlekedés iszonyat gusztustalan.Sobri Jóska
Milyen tömegközlekedés felelne meg?Asbee
A "tömeg"-kitétel miatt vélhetően semelyik, maradok a taxinál. 😊Sobri Jóska
egyik legelső pesti élményem a heringparti a 4-6on, amire még akkor is akarnak felszállni emberek, amikor faszán tele van ÉS nem szállt ki senki a megállóban. lehet ide is kéne rendszeresíteni tolóembereket, mint a japóknál a metróban

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress
Én sokáig vezettem, de belvárosban lakok, itt is dolgozom főként, így amikor még beljebb költöztem, akkor autót eladtam, és maradt a séta, meg a taxi.
BKV nem megoldás, rengeteg ember, tüsszögnek, krákognak összevissza, ráadásul apró kis testemmel olyan zsúfoltnak érzem mindet.
Ami érdekes, amikor letettem az autót 9 éve, akkor olyan olcsó volt még a taxi, hogy havi szinten jobban kijöttem, mint amennyibe a kocsi került/hó.
Most már annak a duplája, de még így is úgy érzem a Belvárosban lakva ideális a séta-taxi kombó.
Persze nagyritkán egy 4-6-os, vagy metró beficcen, de utálom, mivel a budapesti tömegközlekedés iszonyat gusztustalan.Sobri Jóska
Milyen tömegközlekedés felelne meg?Asbee
A "tömeg"-kitétel miatt vélhetően semelyik, maradok a taxinál. 😊

több mint 12 éve
Milyen tömegközlekedés felelne meg?

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 102 — #NoStress
Persze nagyritkán egy 4-6-os, vagy metró beficcen, de utálom, mivel a budapesti tömegközlekedés iszonyat gusztustalan.

több mint 12 éve
MOn vannak kedvezmenyek de nem hirdetik oket igy nem tud rola.
ZoliMP
Kapásból tudok ellenpéldát, pl VOLT és Sziget fesztivál. Még forma 1-nél is volt valami akció. Viszont szolgáltató szemével nézve, túlzottan hirdetni sem szabad ezeket a kedvezményeket mikor bőven lesznek utasok akik teljes árat fizetnének. A túloldalról viszont egy jó marketing lehet utasokat vonzana.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 509
messze.gibraltar.ahhoz kepest h pici sok busz jarat van es nem is jarnak egesz nap no meg a surusege sem egy 7es busze😀

MOn vannak kedvezmenyek de nem hirdetik oket igy nem tud rola.
pl nemzeti unnepeken az allando kiallitasok ingyenesek..
MAVra is vannak kedvezmenyek...
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
A tömegközlekedés addig pálya mìg iskolás az ember, vagy csak max A pontból B be kell közlekednie és vissza. Amikor meló után az embernek még 2-3 helyre kell mennie az kocsi nélkül halál....ráadásul nekem a tömegközlekedés még ingyen is lenne, mégse éri meg h azzal járjak....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...