Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Az okát ugyan nemtudom, de az is feltűnő, hogy konqueror, ttt meg még pár másik régi szerkesztő arc is felszìvódott az elmúlt 1-2 évben, soldados is csak pár topicban garázdálkodik, szóval ez a probléma a userekkel gondolom magasabb szinteken is létezik... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
az új-régi user kérdéshez egy gondolatfuttatás: az is egyébként egy érdekes felvetés, hogy a fórumtalálkozókon - foci, meccsnézés, darts, lovaspóló, karosszérialakatozás - miért csak ugyanaz az 50-60 ember forog folyamatosan. ennyire magnak tűnik a hosszabb ideje itt levő brigád? ennyire szobahuszárok az újabbak? vagy az ilyesfajta (és egyébként számomra mindig izgalmas) kimozdulás már nem menő 2014-ben, csak ennek az 50-60 embernek?

pedig az ilyennek pont az lenne a lényege, hogy az itt összetobzódott 6000 ember egy részét összehozza, ezáltal jobban összekovácsolva a közösségünket. tehát akkor végülis lehet ennek a magnak azért tekintünk a hozzászólásaira értékesebbként, mert valamennyire ismerjük őket? de ha nem az idő és a közösségi aktivitás, akkor mi tesz értékessé egy felhasználót, olyanná, aki emeli az oldal színvonalát? mi alapból az értékes hozzászólás?shawnka
Rengeteg olyan user van az oldalon, akivel IRL még nem találkoztam, mégis százszor értelmesebbeket ír bárkinél. Szóval ez sem stimmel, nálam legalábbis.berger90
oké, nem feltétlen személyes találkozás. de azokat a usereket mégiscsak jobban "ismered", mint azokat, akikre ráhúzták a "csökkentik a színvonalat" jelzőt.shawnka
mondogatom már egy ideje, hogy van itt a nobilitas meg van a plebs, meg 1-2 outsider (pl. Sobri,JC6 vagy én) (GM játék alfája-omegája). Persze ezzel nem lenne gond, lévén, hogy emberi közösségről beszélünk, csak hát erőszeretettel jön a fika a nobilitastól, sokszor egyébként olyan érvelés - nélkül - keretein belül, amellyel simán belenéz egyik-másik az általam (is) tartott görbe tükörbe. Asbee pl. nagymestere ennek; "nekem van igazam, mert téged utál mindenki és köcsög vagy amúgy is".
Egyébként félreértések elkerülése végett, mondjuk egy JJ-re vagy Hörire nem tudok haragudni, szenvedélyük ez a dolog, rengeteg munkát bele is ölnek ebbe, megértem őket, hogy a maguk részéről egy fajta "szakmaiságot" megkövetelnek.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
az új-régi user kérdéshez egy gondolatfuttatás: az is egyébként egy érdekes felvetés, hogy a fórumtalálkozókon - foci, meccsnézés, darts, lovaspóló, karosszérialakatozás - miért csak ugyanaz az 50-60 ember forog folyamatosan. ennyire magnak tűnik a hosszabb ideje itt levő brigád? ennyire szobahuszárok az újabbak? vagy az ilyesfajta (és egyébként számomra mindig izgalmas) kimozdulás már nem menő 2014-ben, csak ennek az 50-60 embernek?

pedig az ilyennek pont az lenne a lényege, hogy az itt összetobzódott 6000 ember egy részét összehozza, ezáltal jobban összekovácsolva a közösségünket. tehát akkor végülis lehet ennek a magnak azért tekintünk a hozzászólásaira értékesebbként, mert valamennyire ismerjük őket? de ha nem az idő és a közösségi aktivitás, akkor mi tesz értékessé egy felhasználót, olyanná, aki emeli az oldal színvonalát? mi alapból az értékes hozzászólás?shawnka
Rengeteg olyan user van az oldalon, akivel IRL még nem találkoztam, mégis százszor értelmesebbeket ír bárkinél. Szóval ez sem stimmel, nálam legalábbis.berger90
oké, nem feltétlen személyes találkozás. de azokat a usereket mégiscsak jobban "ismered", mint azokat, akikre ráhúzták a "csökkentik a színvonalat" jelzőt.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Rengeteg olyan user van az oldalon, akivel IRL még nem találkoztam, mégis százszor értelmesebbeket ír bárkinél. Szóval ez sem stimmel, nálam legalábbis.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
vpi, egeszen pazarul megfogtad a lenyeget!

sonka annyiban nincs igazad, hogy elegge pestre ill kornyekere korlatozodnak a kozossegi tevekenysegek, ezaltal sokan nem tudnak rajta reszt venni, meg hat mindenkinek mas a hobbija, persze valahol igazad van, de a feljebb emlitett okok miatt ez nem erv feltetlen meg szerintem sokan az esemeny letezeserol sem tudnak.
több mint 12 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
nem a hely lett szar, most is szivesen jovok vissza egy egy foci utan a haverokkal sorozni vagy akar meccset nezni, csak egyeb esetekben kevesebb olyan tema fogad, amikbe szivesen beszallok. lehet sznobsagnak hivni, meg belegondolva tenyleg felesleges volt idebofognom, hogy nem tetszik, csak elojott belolem miutan beneztem csapatforumokba, hogy miket josolnak a meccsek elott a szurkolok es annyit lattam kb, hogy a kurva anyjat az ellenfelnek..brk
A hozzászólások, az azokban megfogalmazott gondolatok, és azok kifejtettsége valóban változik, mondhatod, hogy romlik, nehezen tudnám megcáfolni.
Minél népszerűbb egy adott téma, annál többen "értenek hozzá".
Az ilyen meccs elötti elemzések

Sok minden múlik a védelmen. Én úgy érzem, hogy PM 1 TD 1 INT-el zár, Tom 2TD 0 INT, és kevés pont: 27-17
Mindegy hogy, csak húzzuk be.vpi

vagy az ilyen filmajánlók/kritikák

Rush.
Hú apppám, biztos, hogy többször megnézem.JC6

meg valóban se nem túl tartalmasak, se nem túl informatívak, de hogy a példádnál maradjak, minél többen jönnek a krimóba, annál több interakció keletkezik, és a mennyiség óhatatlanul is minőséget szül.
Pl. mindenki visszasírja a Kádár-korszak televíziózását, amikor volt 2-3 csatorna (szerencsésebbeknek +ORF), hogy mennyivel jobb műsorok készültek, mennyivel jobb volt a tévéműsor.
Lehet, hogy átlagban jobb volt, de most pl. van vagy 100 csatornám, és ha tévét akarok nézni, a 100-ból az egyiken tuti megy olyan ami leköt, még ha 90 másikon meg valami trash-fos hömpölyög is.
Vagyis a mennyiség óhatatlanul is átcsap minőségbe.
Egy kupiban is jobb, ha van 1-2 bomba csaj, lehet mellette 20 szutyok is akár, mintha csak 1 közepes lenne.Sobri Jóska
Igen, igazad van, de a krimós példánál maradva ilyenkor szokott az lenni, hogy jön új egy társaság, a régi törzsvendég fintorog, és beszólogat, majd kap az új jövevények valamelyikétől egy rohadt nagy pofont. Mikor tápászkodik fel és esetten néz a kocsmárosra, azt látja, hogy egy kicsit a kocsmáros is mosplyog és a pincér országos haver sem megy oda felsegíteni...
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

pedig az ilyennek pont az lenne a lényege, hogy az itt összetobzódott 6000 ember egy részét összehozza, ezáltal jobban összekovácsolva a közösségünket. tehát akkor végülis lehet ennek a magnak azért tekintünk a hozzászólásaira értékesebbként, mert valamennyire ismerjük őket? de ha nem az idő és a közösségi aktivitás, akkor mi tesz értékessé egy felhasználót, olyanná, aki emeli az oldal színvonalát? mi alapból az értékes hozzászólás?
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A hozzászólások, az azokban megfogalmazott gondolatok, és azok kifejtettsége valóban változik, mondhatod, hogy romlik, nehezen tudnám megcáfolni.
Minél népszerűbb egy adott téma, annál többen "értenek hozzá".Sobri Jóska
néha meg feltűnik a semmiből 1-1 respektVV4Laci szintű üstökösJSanyo
kell az utánpótlás, na. az eredménykövető továbbra is a kedvenc helyem 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Minél népszerűbb egy adott téma, annál többen "értenek hozzá".Sobri Jóska
néha meg feltűnik a semmiből 1-1 respektVV4Laci szintű üstökös

több mint 12 éve
(nem tudok idezni mobilrol 😕 )
az online kozosseghez csatlakozassal egyetertek veled, maximalisan, bar a bowl.hu szerintem pont egesz jol mukodik ebbol a szempontbol. sajnalom ha elitista fasznak tuntem a hszbol, bar aki ismer tudja hogy kicsit tenyleg az vagyok, de ez nem regiek vs ujak kerdes. nyilvan az alapjan determinalni valakit, hogy mikor regisztralt eleg primitiv. a tartalom es megnyilvanulasok stilusanak nagy atlaga viszont valtozott. csak azert hoztam fel a temat mert olyan iranyba, ami eddig itt nem volt ilyen mertekben megszokott.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
nem a hely lett szar, most is szivesen jovok vissza egy egy foci utan a haverokkal sorozni vagy akar meccset nezni, csak egyeb esetekben kevesebb olyan tema fogad, amikbe szivesen beszallok. lehet sznobsagnak hivni, meg belegondolva tenyleg felesleges volt idebofognom, hogy nem tetszik, csak elojott belolem miutan beneztem csapatforumokba, hogy miket josolnak a meccsek elott a szurkolok es annyit lattam kb, hogy a kurva anyjat az ellenfelnek..brk
Minél népszerűbb egy adott téma, annál többen "értenek hozzá".
Az ilyen meccs elötti elemzések

Sok minden múlik a védelmen. Én úgy érzem, hogy PM 1 TD 1 INT-el zár, Tom 2TD 0 INT, és kevés pont: 27-17
Mindegy hogy, csak húzzuk be.vpi

vagy az ilyen filmajánlók/kritikák

Rush.
Hú apppám, biztos, hogy többször megnézem.JC6

meg valóban se nem túl tartalmasak, se nem túl informatívak, de hogy a példádnál maradjak, minél többen jönnek a krimóba, annál több interakció keletkezik, és a mennyiség óhatatlanul is minőséget szül.
Pl. mindenki visszasírja a Kádár-korszak televíziózását, amikor volt 2-3 csatorna (szerencsésebbeknek +ORF), hogy mennyivel jobb műsorok készültek, mennyivel jobb volt a tévéműsor.
Lehet, hogy átlagban jobb volt, de most pl. van vagy 100 csatornám, és ha tévét akarok nézni, a 100-ból az egyiken tuti megy olyan ami leköt, még ha 90 másikon meg valami trash-fos hömpölyög is.
Vagyis a mennyiség óhatatlanul is átcsap minőségbe.
Egy kupiban is jobb, ha van 1-2 bomba csaj, lehet mellette 20 szutyok is akár, mintha csak 1 közepes lenne.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ekkora világi balfasz nincs még egy a föld kerekén, mint én.
Olyan apró hibák miatt kerülök kurva nagy szarba folyamatosan, hogy az valami egészen elképesztő.
Nem hiszem el, hogy ekkora balfék vagyok....Newman
Nem ismerlek, nincs jogom megítélni téged, de pontosan miért is gondolod ezt?! 😉Collapo
Este leírom.
Addig is, miért ver engem a sors egy ilyen szinten idióta és ilyen szinten kutyamániás idióta nővérrel, miért?Newman
tesztel, mielőtt bemutatna egy szexi, intellingens, érted titokban rajongó, mellesleg kutyamániás barátnőjénekJSanyo
Nem valószínű, tekintve, hogy kb. minden ismerősét ismerem és ezeknek a kritériumoknak egyik sem felel meg. 😀
A másik dologgal meg mákoltam, szóval most mégsem írok semmit. Majd, ha elbénázom megint, akkor leírom. (amúgy nem 99, mielőtt valaki arra gondol, hanem suli.... 😀 )

több mint 12 éve
nem a hely lett szar, most is szivesen jovok vissza egy egy foci utan a haverokkal sorozni vagy akar meccset nezni, csak egyeb esetekben kevesebb olyan tema fogad, amikbe szivesen beszallok. lehet sznobsagnak hivni, meg belegondolva tenyleg felesleges volt idebofognom, hogy nem tetszik, csak elojott belolem miutan beneztem csapatforumokba, hogy miket josolnak a meccsek elott a szurkolok es annyit lattam kb, hogy a kurva anyjat az ellenfelnek.
több mint 12 éve
Sobri eloszeretettel hasznalsz lesarkitott peldakat, ugyhogy ime egy: nyitsz egy kocsmat a kozeli gyar mellett. sokaig csak az ott dolgozok ternek be hozzad, egesz jo kis tarsasagok alakulnak ki. elterjed a hire, hogy jo ez a hely, jon szamtalan ember innen-onnan akik mar nem a gyarban megszokott es kialakult modon viselkednek, most azt, hogy a gyar ugyes bajos dolgaihoz kevesbe ertenek irrelevans. az eredeti kozosseg egyre kevesbe talalja meg a hangot az odasereglett uj emberekkel (kivetelek vannak, rengeteg, nyilvan, altalanositok) es ezert kevesebbszer ter vissza a korabbi kedvenc kocsmajaba. sznobsag azt mondani, hogy mivel az emberanyag megvaltozott ahhoz kepest amit megszerettem, mar nem olyan jo kocsma ez?.brk
Jó a kérdés, de több jó válasz is létezik:
1, a kocsmatulajdonosé: pont így a jó, jöjjenek minél többen, abban van a profit.
2, az újonan érkezőké: de jó kis hely, jól érezzük itt magunkat.
3, a régi motoros sznobé: "mivel az emberanyag megvaltozott ahhoz kepest amit megszerettem, mar nem olyan jo kocsma ez".
4, a nyitott régi motorosé (ez volnék én): más a brigád, de eddig se miattuk voltam itt, hanem a pörgés, a sztorik, a történések miatt, több a buli, több a szórakozás, sokrétűbb a diskurzus, igaz, a gyár dolgairól kevesebb szó esik, de zágson, szóval jó kocsma ez még.

több mint 12 éve
Sobri eloszeretettel hasznalsz lesarkitott peldakat, ugyhogy ime egy: nyitsz egy kocsmat a kozeli gyar mellett. sokaig csak az ott dolgozok ternek be hozzad, egesz jo kis tarsasagok alakulnak ki. elterjed a hire, hogy jo ez a hely, jon szamtalan ember innen-onnan akik mar nem a gyarban megszokott es kialakult modon viselkednek, most azt, hogy a gyar ugyes bajos dolgaihoz kevesbe ertenek irrelevans. az eredeti kozosseg egyre kevesbe talalja meg a hangot az odasereglett uj emberekkel (kivetelek vannak, rengeteg, nyilvan, altalanositok) es ezert kevesebbszer ter vissza a korabbi kedvenc kocsmajaba. sznobsag azt mondani, hogy mivel az emberanyag megvaltozott ahhoz kepest amit megszerettem, mar nem olyan jo kocsma ez?
több mint 12 éve
az amerikai-foci magyarorszagi nepszerusegenek novekedesevel, a forum hozzaszolasainak minosege egyenes aranyossagban csokken.

tudom, hogy ez igy nagyon demagog, de valahova muszaj volt leirnom 😕.brk
még ha csak egyenes arányosság lenne 😊 de sajnos az van, hogy azon kevesek, akik régebb óta foglalkoznak a témával, már nem is írnak/fórumoznak, így inkább mondhatjuk azt, hogy rohamos ütemben esik a színvonalbaggio
Miközben a sznobsági faktor és az elitista életérzés sosem látott magasságokba emelkedik. 😉Sobri Jóska
Bárcsak így lenne! Mert ez azt jelentené, hogy míg a "kezdők" jól ellennének az nfl általános témákkal, addig a futballsznobok stratégiáznának, draftról vitatkoznának, az előttünk álló nagy ncaa-s változásokról diskurálnának, de így max. csak az "életérzés" marad...baggio
Ez is igaz, de egy fórum "hozzászólásainak minősége" nem egy olyan valami, amit érdemes lenne górcső alá venni, majd minősíteni (se pro, se kontra).
Kb. annyi értelme van ezen elmélkedni, mint a "régen minden jobb volt", "fiatalkoromban minden más volt" jellegű polémiáknak. Semmi.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
az amerikai-foci magyarorszagi nepszerusegenek novekedesevel, a forum hozzaszolasainak minosege egyenes aranyossagban csokken.

még ha csak egyenes arányosság lenne 😊 de sajnos az van, hogy azon kevesek, akik régebb óta foglalkoznak a témával, már nem is írnak/fórumoznak, így inkább mondhatjuk azt, hogy rohamos ütemben esik a színvonalbaggio
Miközben a sznobsági faktor és az elitista életérzés sosem látott magasságokba emelkedik. 😉Sobri Jóska
Bárcsak így lenne! Mert ez azt jelentené, hogy míg a "kezdők" jól ellennének az nfl általános témákkal, addig a futballsznobok stratégiáznának, draftról vitatkoznának, az előttünk álló nagy ncaa-s változásokról diskurálnának, de így max. csak az "életérzés" marad...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Miközben a sznobsági faktor és az elitista életérzés sosem látott magasságokba emelkedik. 😉

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante

még ha csak egyenes arányosság lenne 😊 de sajnos az van, hogy azon kevesek, akik régebb óta foglalkoznak a témával, már nem is írnak/fórumoznak, így inkább mondhatjuk azt, hogy rohamos ütemben esik a színvonal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

tudom, hogy ez igy nagyon demagog, de valahova muszaj volt leirnom 😕
több mint 12 éve
catattack 3 520
😀😀
Bakker, hogy nem is ma lesz a meccs?catattack
fórumfociról is így maradtál le múlt héten fogadjunk 😀eaglesmcnabb
Ja-ja! Durva volt! Amúgy 25 óra késéssel ott voltam a meeting pointon!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
😀😀
Bakker, hogy nem is ma lesz a meccs?catattack
fórumfociról is így maradtál le múlt héten fogadjunk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
catattack 3 520
😀😀
Bakker, hogy nem is ma lesz a meccs?
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Mindenkivel megosztom, hogy jártam a TD Magazinnal:
Gondoltam fiaimnak rendelek Karácsonyra egy-két pólót. Az eredeti pólók nem is rosszak, kifejezetten tetszettek. Viszont egyedi tervezésüt is szerettem volna. Nagyobb srác Bears, kisebb steelers fan. Nagyobb kedvence Forte, kisebbé Polamalu. Rendeltem egy 43-as steelers rajongói pólót és egy 22-es Chicagó pólót. Magamnak egy 16-os ninerst. Na kérem megküldik a látványtervet. Steeler pólón gyönyörű világoskék felírat, ninersen fekete, Chicagon fekete. Visszaírtam nekik, hogy esetleg a csapat színeiben jobb lenne a felírat. Pl ha már sárga fekete a 43-as szám, felette a világoskék Gergő felírat eléggé gáz. Kaptam erre egy látványtervet ami megfelelő lenne. Galambos főszerkesztő úrral személyesen is beszéltem, aki remegve érdeklődőtt, hogy tuti kifizetem e a rendkívül nagy értékű csomagot? Mondtam, hogy persze.Megrendeltem ezek alapján. Majd ma megérkezett a szép világoskék feliratú steelers, a halvány fekete feliratú niners, és erős fekete feliratú bears póló. De valami annyira gagyi, hogy hihetetlen. Eddig is fenntartásaim voltak a magazinnal, ezek után végleg. Ha ne adj Isten vki tervbe vett, bármi rendelését náluk, ne tegye!!!! Én már megszoptam, veszteséget leírom, tanulópénz volt (kicsit drága), hülye voltam. Ennyi. Más ne járjon így!!!diverdoc
Úgy korrekt, hogy a mai történést is megírjam:
A TD magazintól kaptam egy csomagot, benne a normál kinézetű, általam megrendelt színösszeállítású pólókkal. 😊 Ez mindenképpen jó pont a javukra.(Y)diverdoc
Ezek szerint valaki regisztrálva van ide közülük 😉 Bár az alkalmat lekésték de legalább happyend a történet vége.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Mindenkivel megosztom, hogy jártam a TD Magazinnal:
Gondoltam fiaimnak rendelek Karácsonyra egy-két pólót. Az eredeti pólók nem is rosszak, kifejezetten tetszettek. Viszont egyedi tervezésüt is szerettem volna. Nagyobb srác Bears, kisebb steelers fan. Nagyobb kedvence Forte, kisebbé Polamalu. Rendeltem egy 43-as steelers rajongói pólót és egy 22-es Chicagó pólót. Magamnak egy 16-os ninerst. Na kérem megküldik a látványtervet. Steeler pólón gyönyörű világoskék felírat, ninersen fekete, Chicagon fekete. Visszaírtam nekik, hogy esetleg a csapat színeiben jobb lenne a felírat. Pl ha már sárga fekete a 43-as szám, felette a világoskék Gergő felírat eléggé gáz. Kaptam erre egy látványtervet ami megfelelő lenne. Galambos főszerkesztő úrral személyesen is beszéltem, aki remegve érdeklődőtt, hogy tuti kifizetem e a rendkívül nagy értékű csomagot? Mondtam, hogy persze.Megrendeltem ezek alapján. Majd ma megérkezett a szép világoskék feliratú steelers, a halvány fekete feliratú niners, és erős fekete feliratú bears póló. De valami annyira gagyi, hogy hihetetlen. Eddig is fenntartásaim voltak a magazinnal, ezek után végleg. Ha ne adj Isten vki tervbe vett, bármi rendelését náluk, ne tegye!!!! Én már megszoptam, veszteséget leírom, tanulópénz volt (kicsit drága), hülye voltam. Ennyi. Más ne járjon így!!!diverdoc
Úgy korrekt, hogy a mai történést is megírjam:
A TD magazintól kaptam egy csomagot, benne a normál kinézetű, általam megrendelt színösszeállítású pólókkal. 😊 Ez mindenképpen jó pont a javukra.(Y)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P