Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én vagyok teljesen segghülye, vagy tényleg faszság, hogy hamarabb választasz szakdoga témát mintsem elkezdenéd a gyakorlatot+kapnál egy konzulenst (RANDOM) a sulitól?
Mert ez így ordas nagy gyökérség szerintem.eaglesmcnabb
Gyakorlat általában utolsó félév, vagy pedig utolsó félév előtti nyár, így azért nem árt ha előtte tudja az ember miről ír, tán ha neki is lát. Saját tapasztalatból tudom, hogy félév elején már jó meglennie címnek és főbb témáknak. Persze szak válogatja...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
én vagyok teljesen segghülye, vagy tényleg faszság, hogy hamarabb választasz szakdoga témát mintsem elkezdenéd a gyakorlatot+kapnál egy konzulenst (RANDOM) a sulitól?
Mert ez így ordas nagy gyökérség szerintem.eaglesmcnabb
nekem már az önmagában, hogy random kapsz konzulenst. nálunk szabad választás volt, le is csaptam a kedvenc tanáromra azon melegében.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Mert ez így ordas nagy gyökérség szerintem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ekkora világi balfasz nincs még egy a föld kerekén, mint én.
Olyan apró hibák miatt kerülök kurva nagy szarba folyamatosan, hogy az valami egészen elképesztő.
Nem hiszem el, hogy ekkora balfék vagyok....Newman
Nem ismerlek, nincs jogom megítélni téged, de pontosan miért is gondolod ezt?! 😉Collapo
Este leírom.
Addig is, miért ver engem a sors egy ilyen szinten idióta és ilyen szinten kutyamániás idióta nővérrel, miért?Newman
tesztel, mielőtt bemutatna egy szexi, intellingens, érted titokban rajongó, mellesleg kutyamániás barátnőjének

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Próbatétel lesz az, megmér, hogy lássa mit bírsz 😊Collapo
Na abban nincs hiány.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Próbatétel lesz az, megmér, hogy lássa mit bírsz 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Olyan apró hibák miatt kerülök kurva nagy szarba folyamatosan, hogy az valami egészen elképesztő.
Nem ismerlek, nincs jogom megítélni téged, de pontosan miért is gondolod ezt?! 😉Collapo
Este leírom.
Addig is, miért ver engem a sors egy ilyen szinten idióta és ilyen szinten kutyamániás idióta nővérrel, miért?

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Állítólag kimutatták, hogy a halálbüntetésnek sincs visszatartó erejekishaszi
Bocs hogy csak így belekontárkodok, épp melóba készülök és nincs időm hosszasan válaszolni. A halálbüntetésnek van visszatartó ereje: akit kivégeznek az többé nem tesz rossz fát a tűzre.

Szerintem van a bestiális magatartásnak egy határa amin túl nincs megbocsátás. Ezt megállapítani már-már lehetetlen jelen eszközökkel.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem ismerlek, nincs jogom megítélni téged, de pontosan miért is gondolod ezt?! 😉

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Ugyan más világ, de érdemes elolvasni Bernard Hopkins önéletrajzát. Meg lehet nézni ő mit csinált börtönévei alatt. Az meg elég komikus, hogy van aki védi elítélteket és azért hajtanak, hogy bebizonyítsák ne kelljen benn csinálniuk semmit😀 Nem haláltáborokat kell csinálni börtönökből és nem félholtra kell dolgoztatni őket, de akármilyen más munkát el lehetne végeztetni velük benn, amitől esetleg hasznosabbnak is érezhetik magukat és lehet néhány elgondolkodna, hogy szabadulás után nem ott kellene majd folytatni ahol befejezték. Ugyanúgy némi tanulás sem ártana némelyiknek. Ha már vannak jogaik, akkor ugyanúgy lehetnének kötelességeik is...Asbee
kötelezettsége nem lehet a munka, tudod volt már olyan, hogy kényszermunka, meg musz-osok, lehet ebből okulva tiltották meg az összes emberi jogi nyilatkozatban, nem biztos csak lehet.
tanulni meg, aki akar, az most is tud, aki meg nem akar, azt meg miért akarod kényszeríteni? csak rombolna...
mint korábban írtam azt, hogy ígyis jóval többen vannak, akik jelentkeznek munkára, mint ahány hely van. Inkább még több munkalehetőséget kellene teremteni, de a munkáltatók félnek elítélteket alkalmazni, vszeg az előítéletek miatt...Úgy gondolom amúgy, amíg 10% körüli a munkanélküliség, inkább ennek a rétegnek adnék lehetőséget munkára, nem pedig az elítélteket kötelezném

Félre vagyunk értve. Én nem azt védem, hogy semmit sem csináljanak, én azt védeném, hogy ne jussunk el a munkatáborok és kényszermunkák világába újra, márpedig az, hogy kötelezővé teszed a munkát az elítéltek számára, az a legelső és legfontosabb lépés. Ja és én meg ajánlom Ivan Gyenyiszovics egy napját. Ő is "kötelezve" volt a munkára. Látható, hogy mennyire volt hasznos és ő is mennyire érezte annak magát...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ugyan más világ, de érdemes elolvasni Bernard Hopkins önéletrajzát. Meg lehet nézni ő mit csinált börtönévei alatt. Az meg elég komikus, hogy van aki védi elítélteket és azért hajtanak, hogy bebizonyítsák ne kelljen benn csinálniuk semmit😀 Nem haláltáborokat kell csinálni börtönökből és nem félholtra kell dolgoztatni őket, de akármilyen más munkát el lehetne végeztetni velük benn, amitől esetleg hasznosabbnak is érezhetik magukat és lehet néhány elgondolkodna, hogy szabadulás után nem ott kellene majd folytatni ahol befejezték. Ugyanúgy némi tanulás sem ártana némelyiknek. Ha már vannak jogaik, akkor ugyanúgy lehetnének kötelességeik is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Az éheztetés nem kivitelezhető, ahogy a kínzás, alvásmegvonás vagy gúzsbakötés, kaloda, stb. sem.
Várok érdemi metódust, hogy vennél rá (vagy bárki más) egy olyan üzletre, amit számomra elfogadhatónak érzek, és nekem a munkámat kell adnom.
Szeretek egész nap heverészni, feküdni, ha már 7 év, inkább magánzárka, mint a veszélyes, ostoba, lehangoló agyhalottak, elelmélkedek, guggolgatok, fekvőzgetek, tervezgetem a szabadulás utáni életet magamban, az a 2500 nap meg elhussan, pikk-pakk. (2007 is mintha ma lett volna...)Sobri Jóska
Kíváncsivá tettél, miért nem? Simán meg lehet oldani, hogy 7 évig mócsingot egyél, lásd iskolai menza/közétkeztetés. Csak egy törvény kell rá, amit a jobban teljesítő Magyarország semmi perc alatt meg tudna oldani. Ha a büntetési tételeket fokozatokra lehet osztani, minősíteni, semeddig sem tart ezt kiegészíteni. Az emberek nagy részének sem írja elő semmi, hogy egy hétig csak farhátat egyen. Többet, jobbat akar? Dolgozzon meg érte, ez ugye evidens. De csak a törvénytisztelő polgárnak. Aki meg azt a keveset is elveszi tőle, az kapjon meg mindent, mert neki vannak jogai. Eleve embere válogatja, hiszen a szegény emberek túlnyomó része valami miatt nem részesíti előnyben a rablást akár mások élete árán is. A baj az hogy sokan, főleg a norvég fakitermelő kisebbségből ezt így, ilyen lazán képzeli, mint te. És sajnos igazuk van.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Azokat az embereket magánnyal büntetik a börtönben és nem munkával. Amadeus91
Hogy mivel büntetik?
Látom, büntetőjog általános rész meg kriminológia nem volt még.
Át kellene gondolnod elküldés előtt, miket irkálsz; ha meg már feszengsz a jogászképzésedre, akkor utána is nézhetnél, mekkora a magyar bv-intézmények kihasználtsága (kiindulópontnak vegyük: 100 % = minden, eredetileg tervezett férőhely kihasználva).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Adok egy új nézőpontot:
De szívesen elolvasom bárkinek a konkrét metódusát, hogy pl. ha én bötönbe kerülök, mondjuk 7 évre, ugyan mivel tudnak rávenni, hogy dolgozzak, ha úgy döntök, hogy nem fogok. (Azért 7, mert alapvetően nem az 1-2 évre bekerülőkről beszélünk, nem rájuk haragszunk, nem ők tettek olyat, ami szándékos, kegyetlen, stb. és nem is azokról, akiknek 20-30 éveik vannak, hisz ők már "elvesztek" a társadalom szempontjából, más világban élnek, megtehetnek bármit, technikailag a mi világunk számára már nem léteznek, befolyásolhatatlanok.)
Ha annyi a tervem, hogy egész nap ülök, ha hoznak kaját megeszem, nem akarok edzeni menni, nem akarok kártyázni, nem érdekel se könyv, se újság, se tévé, nem akarok semmi "luxus"-t, nem fogadok látogatót, szép nyugiban leülöm a büntetésemet.Sobri Jóska
Elméletben lehetséges, de kétlem hogy erre sokan képesek lennének. Főleg ha mondjuk a kajának minden nap ugyanazt kapod és csak annyit, hogy ne halj éhen és mellé mondjuk magánzárka, a külvilággal való kapcsolattartás lehetőségének minimalizálása. Sok sikert, annak aki mondjuk ilyen körülmények közt letud húzni 7 évet, azzal valóban nem lehet mit csinálni. A többi fogvatartottól való elkülönítés nélkül viszont megvalósíthatatlan az egész, mert ha a társai közt van, akkor meg tudja oldani csicskáztatással meg mások lehúzásával a dolgot. Magánzárkába vágni őket nyilván költséges, de pár hónap kényszerű magány és minimális ételadagok mellett valószínűleg a 90%-a önként jelentkezne munkára.Dub
Az éheztetés nem kivitelezhető, ahogy a kínzás, alvásmegvonás vagy gúzsbakötés, kaloda, stb. sem.
Várok érdemi metódust, hogy vennél rá (vagy bárki más) egy olyan üzletre, amit számomra elfogadhatónak érzek, és nekem a munkámat kell adnom.
Szeretek egész nap heverészni, feküdni, ha már 7 év, inkább magánzárka, mint a veszélyes, ostoba, lehangoló agyhalottak, elelmélkedek, guggolgatok, fekvőzgetek, tervezgetem a szabadulás utáni életet magamban, az a 2500 nap meg elhussan, pikk-pakk. (2007 is mintha ma lett volna...)

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Adok egy új nézőpontot:
De szívesen elolvasom bárkinek a konkrét metódusát, hogy pl. ha én bötönbe kerülök, mondjuk 7 évre, ugyan mivel tudnak rávenni, hogy dolgozzak, ha úgy döntök, hogy nem fogok. (Azért 7, mert alapvetően nem az 1-2 évre bekerülőkről beszélünk, nem rájuk haragszunk, nem ők tettek olyat, ami szándékos, kegyetlen, stb. és nem is azokról, akiknek 20-30 éveik vannak, hisz ők már "elvesztek" a társadalom szempontjából, más világban élnek, megtehetnek bármit, technikailag a mi világunk számára már nem léteznek, befolyásolhatatlanok.)
Ha annyi a tervem, hogy egész nap ülök, ha hoznak kaját megeszem, nem akarok edzeni menni, nem akarok kártyázni, nem érdekel se könyv, se újság, se tévé, nem akarok semmi "luxus"-t, nem fogadok látogatót, szép nyugiban leülöm a büntetésemet.Sobri Jóska
Elméletben lehetséges, de kétlem hogy erre sokan képesek lennének. Főleg ha mondjuk a kajának minden nap ugyanazt kapod és csak annyit, hogy ne halj éhen és mellé mondjuk magánzárka, a külvilággal való kapcsolattartás lehetőségének minimalizálása. Sok sikert, annak aki mondjuk ilyen körülmények közt letud húzni 7 évet, azzal valóban nem lehet mit csinálni. A többi fogvatartottól való elkülönítés nélkül viszont megvalósíthatatlan az egész, mert ha a társai közt van, akkor meg tudja oldani csicskáztatással meg mások lehúzásával a dolgot. Magánzárkába vágni őket nyilván költséges, de pár hónap kényszerű magány és minimális ételadagok mellett valószínűleg a 90%-a önként jelentkezne munkára.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Adok egy új nézőpontot:
Van egy csomó ember, aki baszik dolgozni, pedig szabad, elvileg azt csinálhat amit csak akar.
Sőt, olyannyira baszik, hogy inkább elveszi azt, ami a másé.
Na ha ezek az emberek börtönbe kerülnek, ugyan mitől jönne meg a kedvük a munkához, ha már eleve nem volt?
Attól, hogy börtönbe kerülnek?
Hogy még szórakozás, pina vagy semmiféle cél sincs, ami motiválja?

Hiába ért mindenki egyet azzal, hogy a szarháziak bűnhődjenek, dolgozzanak, ne mi etessük őket, és hasonló irányelvekkel, ha ezek kivitelezhetetlenek.
Azzal is egyetért mindenki, hogy legyen minden ember boldog. Az is kivitelezhetetlen.

Ha annyi a tervem, hogy egész nap ülök, ha hoznak kaját megeszem, nem akarok edzeni menni, nem akarok kártyázni, nem érdekel se könyv, se újság, se tévé, nem akarok semmi "luxus"-t, nem fogadok látogatót, szép nyugiban leülöm a büntetésemet.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
a komolyabb bűnözők sztem nem árnyal egyáltalán semmit. ki dönti el és hogyan, hogy ki számít annak? Amúgy a bűncselekmények közötti súlyokat jó pár éven át tanították az egyetemen, néha vizsgáztam is, talán ragadt rám valami. Nem véletlen, hogy a munkatábor, mint olyan az összes emberi jogi nyilatkozatban tiltott, mint a halálbüntetés is. Látható, hogy - radikális példával élve - Észak-Koreában is a mennyire komoly bűnözők vannak munkatáborban. Én ez alapján sem támogatnám a munkatáborokat. csebi
Tehát az igazságosabb hogy a börtönben ülő emberek nem dolgoznak semmit, és gyakorlatilag INGYEN kapnak kaját, szállást. Értem. Tehát gyakorlatilag ingyen szállás és kaja SENKINEK sem jár ebben az országban, csak a bűnözőknek. Ez aztán igazságos 😊
Nem vagyok bennfentes, de azt tartanám igazságosnak, hogyha normális szállást és kaját kapnak, akkor legalább azért dolgozzanak meg. Keményen.eaglesmcnabb
igazság? Kié? a tiéd? Azokat az embereket magánnyal büntetik a börtönben és nem munkával. Elég szar tud lenni, 0-24 a falat bámulni 40 éven át. Kissé idegőrlő, az őrök elmondásai szerint.
Azt meg már leírtam egyszer, hogy bármilyen hülye dolog is, de az elítélteknek is vannak jogaik.Amadeus91
Fejlett országokban a nem olyan veszélyes bűnözőket értsd pl. aki csak azért van ott hogy ne fagyon meg az utacán, elviszik közmunkára.
Bár mondjuk Magyarországon ez nem megoldás mert mindenhol tisztaság van, tökéletes minden és nem nagyon lehet már mit javítani.
Egyébként biztos szar börtönbe lenni,de azért vannak olyanok akiket simán lehetne munkára fogni.Toca
mióta bűn hajléktalannak lenni? Hál isten az AB is eltörölte ezt a hülyeséget, más kérdés, hogy önkormányzati szinten szabnak meg hajléktalan-mentes zónahatárokat.
Nem azt mondom, hogy minden jó és tökéletes és fasza és angyalok vagyunk, de egyetértek - már megint - Sobrival, hogy nem látom a módját annak, hogy ez mégis milyen úton lenne kivitelezhető a törvényesség keretein belül. Márpedig mérvadó a törvényesség - szerintem - mert anélkül sajnos mi sem lennénk különbek a büntetetteknél.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
a komolyabb bűnözők sztem nem árnyal egyáltalán semmit. ki dönti el és hogyan, hogy ki számít annak? Amúgy a bűncselekmények közötti súlyokat jó pár éven át tanították az egyetemen, néha vizsgáztam is, talán ragadt rám valami. Nem véletlen, hogy a munkatábor, mint olyan az összes emberi jogi nyilatkozatban tiltott, mint a halálbüntetés is. Látható, hogy - radikális példával élve - Észak-Koreában is a mennyire komoly bűnözők vannak munkatáborban. Én ez alapján sem támogatnám a munkatáborokat. csebi
Tehát az igazságosabb hogy a börtönben ülő emberek nem dolgoznak semmit, és gyakorlatilag INGYEN kapnak kaját, szállást. Értem. Tehát gyakorlatilag ingyen szállás és kaja SENKINEK sem jár ebben az országban, csak a bűnözőknek. Ez aztán igazságos 😊
Nem vagyok bennfentes, de azt tartanám igazságosnak, hogyha normális szállást és kaját kapnak, akkor legalább azért dolgozzanak meg. Keményen.eaglesmcnabb
igazság? Kié? a tiéd? Azokat az embereket magánnyal büntetik a börtönben és nem munkával. Elég szar tud lenni, 0-24 a falat bámulni 40 éven át. Kissé idegőrlő, az őrök elmondásai szerint.
Azt meg már leírtam egyszer, hogy bármilyen hülye dolog is, de az elítélteknek is vannak jogaik.Amadeus91
Fejlett országokban a nem olyan veszélyes bűnözőket értsd pl. aki csak azért van ott hogy ne fagyon meg az utacán, elviszik közmunkára.
Bár mondjuk Magyarországon ez nem megoldás mert mindenhol tisztaság van, tökéletes minden és nem nagyon lehet már mit javítani.
Egyébként biztos szar börtönbe lenni,de azért vannak olyanok akiket simán lehetne munkára fogni.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Azt meg már leírtam egyszer, hogy bármilyen hülye dolog is, de az elítélteknek is vannak jogaik.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Nem vagyok bennfentes, de azt tartanám igazságosnak, hogyha normális szállást és kaját kapnak, akkor legalább azért dolgozzanak meg. Keményen.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mindenki annyit ehessen amennyit dolgozik....na ja, a sitteken van bolt szal valszeg mindenki aki dolgozik bent ( + akinek küldik kintről a lóvét ) elég jól élne....peach
Már arra gondolsz ami az okozott kár megtérítésén felül megmarad? 😛
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Mindenki annyit ehessen amennyit dolgozik....na ja, a sitteken van bolt szal valszeg mindenki aki dolgozik bent ( + akinek küldik kintről a lóvét ) elég jól élne....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Életszerűtlen, megvalósíthatatlan.
Nem kényszeríthetsz senkit, pláne nem egy bűnözőt a munkára, önellátásra.

Ha elveszed a szabadságát, akkor gondoskodnod is kell róla.
És ez vonatkozik az élet minden területére, párkapcsolatra, üzletre egyaránt, konkrétan, és átvitt értelemben is.Sobri Jóska
Ugyan, miért? A büntetés mértékétől és fokozatától függő alapellátás. Ez olyan bonyolult? Ha többet akar, dolgozzon meg érte. Életfogytosok? Alapellátás + sose lásson mást, csak magát a tükörben. Kiváncsi lennék mikor jelentkezne munkára.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Állítólag kimutatták, hogy a halálbüntetésnek sincs visszatartó ereje - bár nem olvastam a hivatalos tanulmányt, leírást, ami ezt igazolja. Őszintén szólva nekem ezzel a dologgal így látatlanban is igen komoly fenntartásaim vannak, hogy miért nem működik visszatartó erőként...., de az biztos, hogy nem állapot, hogy marci hevesen, úgy élnek a sittes gecik.kishaszi
Nekem is rémlik valami hasonló adat valamelyik "Ross Kemp vs mindenféle maffia" sorozatból; bár ott mintha arról beszéltek volna, hogy nincs összefüggés a halálbüntetés gyakorlata és az erőszakos bűnesetek száma és súlyossága között. Leginkább az állampolgárok "lelki világának" tesz jót ez az egész, a valós kivégzések nagyon is ritkák.

Azt gondolom, hogy visszatartó ereje az önvédelemnek / tulajdonvédelemnek lehet; ha joga van a tulajdonosnak keresztüllőni a támadóját, akkor máris kisebb a valószínűsége, hogy kirabolják a kecót. Az igaz, hogy ha puskára számítanak, akkor puskákkal készülnek a bűnözők; de most komolyan! Ki akarná az Ő és a családja életét egy éppen praktizáló, fegyveres rablást elkövető fegyveres bűnöző jóindulatára bízni? Ha már döntött, hogy elköveti (sőt! fegyverrel követi el) a bűncselekményt, akkor magában az elkövetésben is legyen benne rizikó a számára. Nekem ez a véleményem erről...
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Ezzel az erővel ki dönti el, hogy 4 év a jogos, vagy 8. Ki dönti el, hogy bűn bakker. Attól még az igenis eldönthető, hogy mi a komolyabb. Ehhez semmilyen végzettség nem kell, ez egyetemes kéne, hogy legyen, hogy egy fizikai erőszakot alkalmazó bűnöző nem ugyanaz, mint aki meglop - pl. nem úgy tekintek arra a rektes, mocskos cigányra, aki fényes nappal eltörte a testvérem orrát és még meg is akarta késelni, amikor iskolába ment, mint aki ellopta az autót tőlem (mindkettő valós példa). Nem hinném, hogy épeszű ember ugyanúgy tekint valakire mindkét esetben, ha megöli a gyerekét, mondjuk, vagy meglopja. Ez igenis differenciálható, és igenis külön szankcionálandó. Az pedig számomra elfogadhatatlan, hogy ennek az a normális büntetése, hogy nem 4 évet kap, hanem 15-öt... Az erőszakos bűnözők azok maradnak 2 év után is, 15 év után is. Nah, az ilyen törje a követ egész nap, amíg bele nem döglik.
A munkatábort sem úgy kell érteni, hogy napi egy kenyéren, 18 órás fizikai melóval.
Jó, hogy említed a munkát, mint időtöltést: jobban leterhelt ember gondolatai sem aberráltak annyira, hidd el, kevesebbet töri a fejét az ember deviáns dolgokon, ha mondjuk durva szóval "szarni sincs ereje". (Csak mondom, hogy főiskolásként volt, hogy 1 hónap fizikai melón/épp halasztanom kellett a suliban/ olyan terhelést kaptam, hogy épp csak annyi energiám volt, hogy hazamenjek. Szó szerint. ...és ennek volt olyan fizikai tünete is, ami "durva" volt, de annyira személyes, hogy nem beszélnék.)
Készséggel elhiszem, hogy nem a Hilton egy börtön, de hadd ne sajnáljam őket, jó?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."