Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
valami parádés az ilyen cikkekhez kommentelők demográfiai összetétele, én mindig ezt figyelem 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Cirkuszt a népnek!

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74
Oké szar elismerem.
De ez a gondoljunk bele abba dolog faszság. Megtörténhet igen, attól hogy belegondolsz jobb lesz ? Nem
Mindenki siránkozik, inkább azon gondolkodj hogy lehet jobb, de azon hogy mitől lehet rosszabb
több mint 12 éve
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?Sobri Jóska
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74
😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀davemayer
Ja, igen Sobriföldön nincs helye a pozitív érzelmeknek.
több mint 12 éve
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74
😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embedded

Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
ide is beírom: amúgy ez a videó tökéletesen kifigurázza azt a "tipikus" magyar mentalitást, mikor az emberek állandóan azon siránkoznak, hogy "ilyen bezzeg csak nálunk van" (gondolok itt a zsidózásra vagy épp a trollkodásra), holott csupán a borzasztóan beszűkült, kizárólag a hazai helyzetre korlátozódó "világnézet" teszi ezt... szomorú

a varrónőkhöz: attól, mert együtt érzek velük, jobb lesz nekik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 318 — Bears & Illinois fan

A szezon végére csak elérik, hogy az átlagnézőszám 100-200 lesz.
Na ott majd szurkolni sem fognak, csak nézik majd a meccset az okostelefonjukon, és ha gól van, akkor kiposztolják a FB-ra,cartman023
Még ezt is sokallom azért a teljesítményért, amivel hétről-hétre "megörvendeztetnek" bennünket.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 824 — #NoStress
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?

több mint 12 éve
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99
 www.argep.hu/trend/LEGO/Lego-szetszedoe.htmllaccoo74
Köszi megtaláltam, de gondoltam sokkal egyszerűbb egy ilyen kis szarnál ha elmászok a boltig.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
 www.boon.hu/bolcsisekre-esett-a-fal/2262486
Magyarország 2013!laccoo74
és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...slowmotion
hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...davemayer
A legtöbb helyen: bízzunk mindent a szerencsére, hogy majd csak nem omlik össze/megy tönkre stb.
Közben jól megszedhetem magam. Aztán ha egyszer mégis gond lesz majd jól bemocskolom a testület másik klikkjét, hátha bejön a dolog nekem és legközelebb is megválasztanak azok, akiket nem is ismerek.vandeminek
Egy kis adalék😛ár napja beszélgettem egy ismerősömmel, aki a gyerekének az iskolájának menzájáról beszélt, nem túl pozitívan.
Oké, azt mindannyian tudjuk, hogy egy suli kajáldája nem hizlalda, de amik ott mennek mostanában, az már kicsit durva.
Nem elég, hogy a menü ehetetlen, de legalább hideg, és a fogások felismerhetetlenek.
Minden suliban megszüntették a helyi konyhát, még melegítési lehetőség sincs, egy központi konyha van, ahonnan intézik a kiszállítást, de szinte mindig kihűlve érkezik a menü.
Szerintem minden szülő, és gyerek jogosan várná azt el, hogy a pénzéért tisztességes ellátást kapjon!
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 009

A szezon végére csak elérik, hogy az átlagnézőszám 100-200 lesz.
Na ott majd szurkolni sem fognak, csak nézik majd a meccset az okostelefonjukon, és ha gól van, akkor kiposztolják a FB-ra,
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...slowmotion
hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...davemayer
A legtöbb helyen: bízzunk mindent a szerencsére, hogy majd csak nem omlik össze/megy tönkre stb.
Közben jól megszedhetem magam. Aztán ha egyszer mégis gond lesz majd jól bemocskolom a testület másik klikkjét, hátha bejön a dolog nekem és legközelebb is megválasztanak azok, akiket nem is ismerek.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...
több mint 12 éve
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99
 www.argep.hu/trend/LEGO/Lego-szetszedoe.html
több mint 12 éve
Na ezért szoktam a netes vásárlást előnyben részesíteni.És, ahogy olvadom a statisztikákat, egyre többen vannak ezzel így!
több mint 12 éve
Magyarország 2013!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ez a magyar üzleti szellem 😊. Hungarikum.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 872 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nagyon fasza idő van nálunk a ballagásra!Tomboló szélvihar, és perceken belül le fog szakadni az áldás is!Remek.laccoo74
Maradj még egy évet, hátha jövőre jobb lesz 😊Toca
Nem én ballagok, csak együtt érzek velük!laccoo74
np, az új ballagási zene már meg is van!