Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Ismerek ezek közül a varrónők közül olyat, aki egyetlen kenyérkereső a négytagú családjában.Na esetleg neki magyarázza meg Sobri a tutit.Ezek nagyon veszélyes vizek... szerintem, ahol a sarkítással nem érünk el semmit. A baj az, hogy szegény varrónőknek nincs hová menni dolgozni, hogy újrakezdjék, nem pedig az, hogy egy cég hozott egy stratégiai döntést és bezárt egy gyárat.De van.Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?Sobri Jóska
És annak mennyi a relevanciája?
Azt is sajnálom, aki szarrá ázik.
De ha esőre áll az idő csak viszek esernyőt, vagy esőköpenyt.
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74Velem például hogy?
Megtehetem, hogy nem megyek el másnak dolgozni? Igen.
Bárki megteheti? Igen.
Pont ez a szabadpiac lényege? Igen.Sobri Jóska
A probléma összetett. Ki a hibás egy olyan piacon, ahol nincs piaci felvásárlóerő? Tippelj. Ki szabja meg, hogy mennyi marad az emberek zsebében fogyasztásra? Nem is tudok mondani neked egyetlen valamire való gazdasági elméletet sem, ami a rendszerének a működését ne a fizetőképes keresletre építené valamilyen módon (akár globalizácijós-pijacgazdaságis kapcsitalicska, akár önellátó-protekcionista vagy komünpista).
Nos: Veled hogyan történhet? Azt nem tudom pontosan, mivel nem ismerem az anyagi helyzeted (ha így beszélsz akkor tele lehetsz rendesen, ami nem baj! sőt! Csak - sajnos - nem ez az általános). De akármennyire öngondoskodó-okos-ügyes-mázlista vagy, mindenhonnan le lehet csúszni (önhibádon kívül: 1-2 elcseszett döntés, drága és elhúzódó betegség(ek) a családban, válás és az exednek jobb az ügyvédje... stb.). Megteheti e a csóró, hogy nem megy el másnak dolgozni? Ha tele vagy lével, akkor bármit megtehetesz. Ha nem, akkor el kell vállalnod a szarlapátolást is, mert pénz kell enni-inni-és a számlákra. Kell. Nem pedig "lehet". A csóró élete pont ezértnem demokratikus, mert a nagy része kényszer. Bárki megteheti? Ember; akinek pénze van, az igen. Pont ez a szabad piac lényege? Nem. Középiskolai közgé anyag, hogy a szabad piac lényege a tőke és az erőforrások szabad áramlása, ami nem egyenlő az egyén lehetőségeinek a bővítésével (hanem a befektetések lehetőségeinek a bővítésével - ami nagyon nem ugyanaz). Lényegében a transzfer-korlátok felszabadítása. Persze, ez csak szerintem van így... 😊 És a csórónak, 300 fotyával a zsebében, ugyanazok a lehetőségei vannak tehetsége kibontakoztatására, mint a rózsidombi gyereknek 50 millával a zsebében (+ a papa-mama kapcsolataival).toxique
több mint 12 éve
"Gyűlölöm a zsidókat." - nem büntetendő.és ez akkor is igaz ha a zsidó helyére mást helyettesítek be, mondjuk cigányt? csak mert akkor elég sok embert kellett volna már büntetni (börtönnel? OMG)
"Gyűlöljük a zsidókat!" - büntetendő.
Sőt, "gyűlöljük a zsidókat.(pont)" sem büntetendő.
"Büdös zsidók." - büntetendő.
"Büdös zsidó." - határeset.Atari
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezek nagyon veszélyes vizek... szerintem, ahol a sarkítással nem érünk el semmit. A baj az, hogy szegény varrónőknek nincs hová menni dolgozni, hogy újrakezdjék, nem pedig az, hogy egy cég hozott egy stratégiai döntést és bezárt egy gyárat.De van.Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74Velem például hogy?
Bárki megteheti? Igen.
Pont ez a szabadpiac lényege? Igen.Sobri Jóska
A probléma összetett. Ki a hibás egy olyan piacon, ahol nincs piaci felvásárlóerő? Tippelj. Ki szabja meg, hogy mennyi marad az emberek zsebében fogyasztásra? Nem is tudok mondani neked egyetlen valamire való gazdasági elméletet sem, ami a rendszerének a működését ne a fizetőképes keresletre építené valamilyen módon (akár globalizácijós-pijacgazdaságis kapcsitalicska, akár önellátó-protekcionista vagy komünpista).
Nos: Veled hogyan történhet? Azt nem tudom pontosan, mivel nem ismerem az anyagi helyzeted (ha így beszélsz akkor tele lehetsz rendesen, ami nem baj! sőt! Csak - sajnos - nem ez az általános). De akármennyire öngondoskodó-okos-ügyes-mázlista vagy, mindenhonnan le lehet csúszni (önhibádon kívül: 1-2 elcseszett döntés, drága és elhúzódó betegség(ek) a családban, válás és az exednek jobb az ügyvédje... stb.). Megteheti e a csóró, hogy nem megy el másnak dolgozni? Ha tele vagy lével, akkor bármit megtehetesz. Ha nem, akkor el kell vállalnod a szarlapátolást is, mert pénz kell enni-inni-és a számlákra. Kell. Nem pedig "lehet". A csóró élete pont ezértnem demokratikus, mert a nagy része kényszer. Bárki megteheti? Ember; akinek pénze van, az igen. Pont ez a szabad piac lényege? Nem. Középiskolai közgé anyag, hogy a szabad piac lényege a tőke és az erőforrások szabad áramlása, ami nem egyenlő az egyén lehetőségeinek a bővítésével (hanem a befektetések lehetőségeinek a bővítésével - ami nagyon nem ugyanaz). Lényegében a transzfer-korlátok felszabadítása. Persze, ez csak szerintem van így... 😊 És a csórónak, 300 fotyával a zsebében, ugyanazok a lehetőségei vannak tehetsége kibontakoztatására, mint a rózsidombi gyereknek 50 millával a zsebében (+ a papa-mama kapcsolataival).
több mint 12 éve
Bocs reggel van 😀Komolyabb, valódi bűncselekményekért sem szokott a magyar bíróság három éves szabadságvesztést kiszabni!Amúgy NEM a saját házában, hanem a saját HAZÁJÁBAN! Én ezt írtam.laccoo74Saját házukba csinálhatták volna csak nem ott voltak.www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nem értem ezt a nagy szigort.Miért ne nyilváníthatná ki valaki a véleményét?Főleg a saját hazájában.
Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.
Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.cartman023
Ezzel az erővel azt is le lehetne ültetni, aki qrvaanyázik, mert ezzel megsérti azt akinek az édesanyját szexmunkásnak nyilvánítja.laccoo74
Uszitás , tiltott hatalmi jelkép karlendítés mind büntetendő. Ha meg próbaidős vagy és olyan gyökér vagy, hogy azt hiszed mindent megcsinálhatsz ne csodálkozz ha börtönbe végzed.
Nem a zsidókat védem, de ha valaki olyan gyökér hogy átesik a ló túlsó oldalára, a megérdemli az ilyet...Toca
több mint 12 éve
Komolyabb, valódi bűncselekményekért sem szokott a magyar bíróság három éves szabadságvesztést kiszabni!Amúgy NEM a saját házában, hanem a saját HAZÁJÁBAN! Én ezt írtam.Saját házukba csinálhatták volna csak nem ott voltak.www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nem értem ezt a nagy szigort.Miért ne nyilváníthatná ki valaki a véleményét?Főleg a saját hazájában.
Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.
Ezzel az erővel azt is le lehetne ültetni, aki qrvaanyázik, mert ezzel megsérti azt akinek az édesanyját szexmunkásnak nyilvánítja.laccoo74
Uszitás , tiltott hatalmi jelkép karlendítés mind büntetendő. Ha meg próbaidős vagy és olyan gyökér vagy, hogy azt hiszed mindent megcsinálhatsz ne csodálkozz ha börtönbe végzed.
Nem a zsidókat védem, de ha valaki olyan gyökér hogy átesik a ló túlsó oldalára, a megérdemli az ilyet...Toca
több mint 12 éve
"Gyűlölöm a zsidókat." - nem büntetendő."Gyűlöljük a zsidókat!" - büntetendő.
Sőt, "gyűlöljük a zsidókat.(pont)" sem büntetendő.
"Büdös zsidók." - büntetendő.
"Büdös zsidó." - határeset.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Saját házukba csinálhatták volna csak nem ott voltak.www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nem értem ezt a nagy szigort.Miért ne nyilváníthatná ki valaki a véleményét?Főleg a saját hazájában.
Nevetséges.
Nem a zsidókat védem, de ha valaki olyan gyökér hogy átesik a ló túlsó oldalára, a megérdemli az ilyet...
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nem értem ezt a nagy szigort.Miért ne nyilváníthatná ki valaki a véleményét?Főleg a saját hazájában.
Nevetséges.
Ezzel az erővel azt is le lehetne ültetni, aki qrvaanyázik, mert ezzel megsérti azt akinek az édesanyját szexmunkásnak nyilvánítja.
több mint 12 éve
Jó ez a topic tanulás közben kikapcsol teljesen 😀 Még még 😀
több mint 12 éve
Nem kellett volna visszajönnöd, mert úgy látom, hogy az agyadra ment a sok nácizás és a napsütés.Egyébként miért?mert amióta visszajöttem, te egyedül többet zsidóztál, mint az itteni felhasználók 99%-a, azért. ha ezeket a fiatalokat ilyenért lecsukják, akkor téged is le lehetne nyugodtan az itteni megnyilvánulásaidért...kommentjeid 90%-ról süt a nyílt antiszemitizmus.III.JC6
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.
Ez meg tökéletesen ide illik:
"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"cartman023
Az, meg hogy te valakit lecsuknál azért, hogy mást bírál és mást mond, mint te, csak téged jellemez.
több mint 12 éve
Egyébként miért?mert amióta visszajöttem, te egyedül többet zsidóztál, mint az itteni felhasználók 99%-a, azért. ha ezeket a fiatalokat ilyenért lecsukják, akkor téged is le lehetne nyugodtan az itteni megnyilvánulásaidért...kommentjeid 90%-ról süt a nyílt antiszemitizmus.
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.
"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"cartman023
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
még az is lehet, hogy IV. Bourbon Henrik lesz belőle.remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayerAzt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...Asbee
több mint 12 éve
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayerAzt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...
több mint 12 éve
Egyébként miért?www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"
több mint 12 éve
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Vagy téged.www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.
Nevetséges.
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nevetséges.
Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.
több mint 12 éve
Ezért mondtam én is, hogy nem az a lényeg, hogy valaha is mennyi néző lesz benne.Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.cartman023Nem a kihasználtság a lényeg...vandemineksport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
Nem írom le, hogy a számlagyártás miatt van, mert akkor ezt később az orrom alá dörgölhetnék egy hangfelvétellel. Ami persze nem jönne jól nekem, mert nem nyertem trafikot se magamnak, se az unokatesóimnak.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.Nem a kihasználtság a lényeg...vandemineksport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
több mint 12 éve
De van.Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Bárki megteheti? Igen.
Pont ez a szabadpiac lényege? Igen.
több mint 12 éve
Nem a kihasználtság a lényeg...sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/valami parádés az ilyen cikkekhez kommentelők demográfiai összetétele, én mindig ezt figyelem 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Cirkuszt a népnek!