Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vicces ahogy felháborodsz azon, hogy a joghoz kötelesség is társul. Ennél már csak az humorosabb, hogy vannak akik ebből egész jól megélnek.Geeri
az a vicces, hogy egy társadalmi csoporton számon kéred, a többségi társadalmon meg nem.Amadeus91
Most már leállhatsz. A többségi társadalmon mit akarsz számon kérni? Azt hogy eltartják a kisebbségit? Mert az nekik jár?apeszos
ugyan már. A többségi társadalomban is vannak bűnözők, drogosok, munkanélküliek, olyanok akiknek nem piacképes a végzettsége, akik segélyről segélyre tengődnek. Őket ugyanúgy eltartod, mint a velük azonos helyzetben lévő romákat, jogilag ugyanott vagyunk.Amadeus91
Ez így van. De csak egy réteg fog mindent a rasszizmusra ha bajba kerül. Megvádoltak lopásért? Agyonütöttem a szomszéd nénit ezer forintért? Rasszista a bíróság. Ma már nem is használhatod a cigány kifejezést, pedig ez a nevük. Én miért nem sértődöm meg, ha azt mondják rám: magyar? Pedig hidd el, az ő szájukból a "magyar paraszt" ugyanolyan mint a cigány. Ezért mégsem szólhatok. Lépten nyomon találkozom a pozitív diszkriminációval velük szemben, amit manapság már teljesen természetesnek vesznek, és nagyon meg tudnak sértődni, ha ezért valamit kérnek is.
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
Vicces ahogy felháborodsz azon, hogy a joghoz kötelesség is társul. Ennél már csak az humorosabb, hogy vannak akik ebből egész jól megélnek.Geeri
az a vicces, hogy egy társadalmi csoporton számon kéred, a többségi társadalmon meg nem.Amadeus91
Most már leállhatsz. A többségi társadalmon mit akarsz számon kérni? Azt hogy eltartják a kisebbségit? Mert az nekik jár?apeszos
ugyan már. A többségi társadalomban is vannak bűnözők, drogosok, munkanélküliek, olyanok akiknek nem piacképes a végzettsége, akik segélyről segélyre tengődnek. Őket ugyanúgy eltartod, mint a velük azonos helyzetben lévő romákat, jogilag ugyanott vagyunk.Amadeus91
Csak azok a fránya arányok ne lennének.
Senki nem mondta, hogy a többségi társadalom tagjai nem bűnöznek, csak tudod, ha benézel egy börtönbe, akkor azt látod, hogy valamelyik (vajon melyik?) kisebbség eléggé felül van reprezentálva.

ÉS!
Nekem ne mondd azt, hogy azért bűnöznek, mert éheznek, mert ez eléggé hiteltelen.
Ebben a szerencsétlen országban sajnos van 3 millió szegény, és a többségi társadalomhoz tartozó szegények nem bűnöznek annyit, mint a romák.

Az egész ott kezdődött, amikor a liberálisok elkezdték bevinni a köztudatba a "megélhetési bűnözést" és a drága romáink kényesen vigyáztak, hogy mindig csak a határösszeg alatt lopjanak, így megúszva a komolyabb büntetést.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
hagyjuk már ezt a "piacképes szakma" bullshitet. Ki fog nekik megrendeléseket adni? Te a minimálbéredből?Amadeus91
csak egyszer adna az eg, h a hozzad hasonlo kis egofaszok, eletukben csak egyszer szopjanak be egy ilyen napot, mert mindenki elment "piackepes diplomasnak".
reggel 6 csorog a vekker
6 05 realizalod h semmi reggelinek valo nincs, igy lemegy a boltba.
6 06 a nehai szemettarolobol kitodulo organizmuson keresztul verekszed magad, h kijuthass az utcara, mert aki elvinne a szemetet szinten szarik az egeszre es inkabb piackepesen elment lediplomazni.
6 07 v1 szembesulsz vele, h nincs bolt, plane ilyen koran, mert aki ott kiszolgalna ugyanigy gondolkozik, mint te
v2 van bolt, csak legalabb 50 000 ft vasarlas esetere engednek be. elvegre ok adjak a vasarloerot, nem a sok szarjanko, akik csak kenyerert meg tejert es egyeb alapveto elelmiszerekert mennenek be minimalberbol. kulonben is, diakkent meg minimalbered sincs, biztos lopni mennel be 😛
6 10 hazafele menet hatalmas igazsagerzeted merhetetlenul felvan haborodva, h ien is csak ebben a fosparittya orszagban fordulhat elo, bezzeg mashol (itt tokmindegy hol van a mashol, a magadfajta kepes azt is kibogozni a tenyekbol, h ennel meg az arvizsujtotta indoneziaban is jobban mennek a dolgok)
6 12 hazaersz es bar kezdesz megbekelni a gondolattal h ma ehes leszel, azert csak megtisztalkodnal. ekkor jon a kovetkezo problema 😀
v1 inditsunk a meredek dologgal. kurvara nincs csatornazott viz, mert mindenki ugy gondolkodik, mint te. hres, konyvelo, adminisztracios reszleg es megfeleloen magasan kepzett muszaki fomufti meg vhogyan csak-csak lenne a cegnel, de olyan barom, aki lemaszik a csatornakba karbantartani azokat, vagy olyan barom, aki veszhelyzet eseten ellassa 0-24 oraban 3 muszakban az ugyeletet tuti nincs, mert ok is elhuztak piackepes diplomasnak. es kulonben is, minimalberert viz a csapbol ? hahahahahaha ... setalj csak joesetben 2 orat odavissza a marmonkannaval vizert, meglatod h 50-60 liter milyen kibaszott gyorsan tud elfogyni.
v2 szerencsed van, csatornazott viz van ugyan, ellenben sajnos pont most szoptal be egy csotorest, nem is kicsit. kezdesz panikbaesni, hivnad a kozos kepviselot/vizvezetek-szerelot, csakhogy ilyen mar egyszeruen nincs. elmentek piackepes diplomasnak, esetleg mikozben mar bokaig gazolsz a lakasban a vizben, kinevetnek h 0 ftos diakkent ugyan mi a szarbol fizetned nekik ki a munkadijat.
stb
stb
stb
stb
leirjam meg este 10ig az egesz napodat v felfogtad h mifele vilagot hallucinalsz magad kore ?MMMS
Ez aztán a piacképes vízió...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
ugyan már. A többségi társadalomban is vannak bűnözők, drogosok, munkanélküliek, olyanok akiknek nem piacképes a végzettsége, akik segélyről segélyre tengődnek. Őket ugyanúgy eltartod, mint a velük azonos helyzetben lévő romákat, jogilag ugyanott vagyunk.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
A Tavaszmező utcában a főiskolás srác ellen a rasszista motívum megvalósult. A videós esetnél három szkinhed a romagyilkosságok közepette beautózik a gettóba, finoman szólva is véleményes.Dzsokijuing
O.K. én általánosságban beszéltem, nem konkrét ügyekről.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Most már leállhatsz. A többségi társadalmon mit akarsz számon kérni? Azt hogy eltartják a kisebbségit? Mert az nekik jár?
több mint 12 éve
az a vicces, hogy egy társadalmi csoporton számon kéred, a többségi társadalmon meg nem.
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hagyjuk már ezt a "piacképes szakma" bullshitet. Ki fog nekik megrendeléseket adni? Te a minimálbéredből?Amadeus91
csak egyszer adna az eg, h a hozzad hasonlo kis egofaszok, eletukben csak egyszer szopjanak be egy ilyen napot, mert mindenki elment "piackepes diplomasnak".
reggel 6 csorog a vekker
6 05 realizalod h semmi reggelinek valo nincs, igy lemegy a boltba.
6 06 a nehai szemettarolobol kitodulo organizmuson keresztul verekszed magad, h kijuthass az utcara, mert aki elvinne a szemetet szinten szarik az egeszre es inkabb piackepesen elment lediplomazni.
6 07 v1 szembesulsz vele, h nincs bolt, plane ilyen koran, mert aki ott kiszolgalna ugyanigy gondolkozik, mint te
v2 van bolt, csak legalabb 50 000 ft vasarlas esetere engednek be. elvegre ok adjak a vasarloerot, nem a sok szarjanko, akik csak kenyerert meg tejert es egyeb alapveto elelmiszerekert mennenek be minimalberbol. kulonben is, diakkent meg minimalbered sincs, biztos lopni mennel be 😛
6 10 hazafele menet hatalmas igazsagerzeted merhetetlenul felvan haborodva, h ien is csak ebben a fosparittya orszagban fordulhat elo, bezzeg mashol (itt tokmindegy hol van a mashol, a magadfajta kepes azt is kibogozni a tenyekbol, h ennel meg az arvizsujtotta indoneziaban is jobban mennek a dolgok)
6 12 hazaersz es bar kezdesz megbekelni a gondolattal h ma ehes leszel, azert csak megtisztalkodnal. ekkor jon a kovetkezo problema 😀
v1 inditsunk a meredek dologgal. kurvara nincs csatornazott viz, mert mindenki ugy gondolkodik, mint te. hres, konyvelo, adminisztracios reszleg es megfeleloen magasan kepzett muszaki fomufti meg vhogyan csak-csak lenne a cegnel, de olyan barom, aki lemaszik a csatornakba karbantartani azokat, vagy olyan barom, aki veszhelyzet eseten ellassa 0-24 oraban 3 muszakban az ugyeletet tuti nincs, mert ok is elhuztak piackepes diplomasnak. es kulonben is, minimalberert viz a csapbol ? hahahahahaha ... setalj csak joesetben 2 orat odavissza a marmonkannaval vizert, meglatod h 50-60 liter milyen kibaszott gyorsan tud elfogyni.
v2 szerencsed van, csatornazott viz van ugyan, ellenben sajnos pont most szoptal be egy csotorest, nem is kicsit. kezdesz panikbaesni, hivnad a kozos kepviselot/vizvezetek-szerelot, csakhogy ilyen mar egyszeruen nincs. elmentek piackepes diplomasnak, esetleg mikozben mar bokaig gazolsz a lakasban a vizben, kinevetnek h 0 ftos diakkent ugyan mi a szarbol fizetned nekik ki a munkadijat.
stb
stb
stb
stb
leirjam meg este 10ig az egesz napodat v felfogtad h mifele vilagot hallucinalsz magad kore ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Vicces ahogy felháborodsz azon, hogy a joghoz kötelesség is társul. Ennél már csak az humorosabb, hogy vannak akik ebből egész jól megélnek.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Többgenerációs munkanélküli és írástudatlan családokkal összevetni a saját "nyomorodat" nem túl elegáns. Még a végén megsajnállak.Dzsokijuing
És az én hibám, hogy minden segítség ellenére nem tudnak írni?cartman023
Semmilyen érdemi segítséget nem kaptak.Dzsokijuing
Ingyen tankönyv, ingyen étkezés, beiskolázási segély ingyenminden nem elég segítség?laccoo74
Ezek akkor ÉRDEMI segítségek, ha hasznosítani is tudják azokat a munkaerőpiacon, a gyerekekkel felkészült pedagógusok foglalkoznak, miközben a felmenők munkaerőpiaci hiányszakmákat tanulnak. Mindez egymásra építve.
Egyből semmi, kettőből semmi, háromból semmi. Így telt el 20-100 év. Ha a 90-es évek elején mindez beindul, mára meglennének az első eredmények. De a politikának mindez nem érdeke.
Egyéni cigány karrierek léteznek és példamutatóak, de közösségi felemelés nem történt. Az átlagcigányok legnagyobb felelősségét abban látom, hogy hagyták a vajdarendszer szétesését és megélhetési díszcigányok állami élősködését.Dzsokijuing
Valaki mondja nekik, hogy ne tanuljanak olyan szakmákat, amik piacképesek?
Érdemi segítséget igenis kapnak, csak le kellene ülni tanulni, nem pedig a segélyt várni.

Én is ugyanazt tanultam, mint a cigányok, mégis lett diplomám. Ugyanonnan indultam, mint sok cigány, csak én tettem is érte.cartman023
De azért írni, olvasni, és emberien viselkedni megtanulhatnának.cartman023
Nekik kellene alkalmazkodni a többségi társadalom jogosan elvárt normáihoz.Nem fordítva!laccoo74
rabláncot a nyakukba esetleg még?
több mint 12 éve
 nol.hu/mozaik/baltaval_es_meszelovel_bantalmaztak_aldozatukat

Valaki mondja meg nekem, hogy egy idős embert miért kell agyonverni?
Szerintem olyan idősen nem tudnak nagy ellenállást kifejteni, de akkor miért kell agyba-főbe verni?
És persze ilyenkor sem lehet előhozakodni a cigánybűnözéssel, habár az ilyen esetek 80-90 %-át ők követik el.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Többgenerációs munkanélküli és írástudatlan családokkal összevetni a saját "nyomorodat" nem túl elegáns. Még a végén megsajnállak.Dzsokijuing
Ingyen tankönyv, ingyen étkezés, beiskolázási segély ingyenminden nem elég segítség?laccoo74
Ezek akkor ÉRDEMI segítségek, ha hasznosítani is tudják azokat a munkaerőpiacon, a gyerekekkel felkészült pedagógusok foglalkoznak, miközben a felmenők munkaerőpiaci hiányszakmákat tanulnak. Mindez egymásra építve.
Egyből semmi, kettőből semmi, háromból semmi. Így telt el 20-100 év. Ha a 90-es évek elején mindez beindul, mára meglennének az első eredmények. De a politikának mindez nem érdeke.
Egyéni cigány karrierek léteznek és példamutatóak, de közösségi felemelés nem történt. Az átlagcigányok legnagyobb felelősségét abban látom, hogy hagyták a vajdarendszer szétesését és megélhetési díszcigányok állami élősködését.Dzsokijuing
Érdemi segítséget igenis kapnak, csak le kellene ülni tanulni, nem pedig a segélyt várni.

Én is ugyanazt tanultam, mint a cigányok, mégis lett diplomám. Ugyanonnan indultam, mint sok cigány, csak én tettem is érte.cartman023
De azért írni, olvasni, és emberien viselkedni megtanulhatnának.cartman023
Nekik kellene alkalmazkodni a többségi társadalom jogosan elvárt normáihoz.Nem fordítva!
több mint 12 éve

De azért írni, olvasni, és emberien viselkedni megtanulhatnának.
több mint 12 éve

hagyjuk már ezt a "piacképes szakma" bullshitet. Ki fog nekik megrendeléseket adni? Te a minimálbéredből?
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 215 — Saturday Night Lights
Fogalmilag nem kizárt, csak nem életszerű.Dzsokijuing
Nem életszerű, hogy egy heccből verekedni akaró cigány 100 cigánnyal teli utcán az egyetlen magyart találja meg erejének fitogtatására?
Nem életszerű, hogy a bűncselekmény elkövetése közben az áldozat származását ordítja a kisebbségi elkövető? (Öld meg a magyart!)
Ezt szerintem te se gondoltad át.atapapa
A Tavaszmező utcában a főiskolás srác ellen a rasszista motívum megvalósult. A videós esetnél három szkinhed a romagyilkosságok közepette beautózik a gettóba, finoman szólva is véleményes.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve

Én is ugyanazt tanultam, mint a cigányok, mégis lett diplomám. Ugyanonnan indultam, mint sok cigány, csak én tettem is érte.
több mint 12 éve
Fogalmilag nem kizárt, csak nem életszerű.Dzsokijuing
Nem életszerű, hogy egy heccből verekedni akaró cigány 100 cigánnyal teli utcán az egyetlen magyart találja meg erejének fitogtatására?
Nem életszerű, hogy a bűncselekmény elkövetése közben az áldozat származását ordítja a kisebbségi elkövető? (Öld meg a magyart!)
Ezt szerintem te se gondoltad át.

több mint 12 éve
Minden tiszteletem Lakatos Attila miskolci cigányvajdáé, mert ő tényleg próbál valamit tenni a népéért.Ha minden cigány úgy gondolkodna mint ő, okafogyott lenne a roma- magyar ellentét.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
A harmadik bekezdésed nem igaz, az amerikai és a francia sportrendszer pont ezekre a srácokra van kihegyezve, nálunk elvétve akad fenn egy-egy kisebbségi tehetség a rostán. Mondjuk ebben én sem vagyok biztos, meg kéne nézni a fociakadémiák etnikai összetételétDzsokijuing
Bakker! Nem mondod, hogy egy eu-s demokráciában valahol faji megkülönöztető jegyek alapján tartanak nyilván embereket?! Ki az az anti#&@#&##? 😀

Neked most ki a kisebbség? A bevándorló aki vállalja eltérő származását vagy a natív eltérő bőrszínnel?toxique
pl. én. (bár előnyom még nem származott belőle soha sem, nem is azért van ez így)

találós kérdés, ki mondta? (google nem ér)

"A legjobb érv a demokrácia ellen, 5 perc beszélgetés egy átlag szavazóval"Amadeus91
szegény Churchill, egy újabb mondás amit tévesen neki tulajdonítanak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha egy magyar öl cigányt, csak azért, mert az cigány, az legyen minősített eset, de ha a cigány vadássza le a magyart a bőrszíne miatt, ott a rasszista indítékot ne bíráljuk.atapapa
A bíróság állapított meg már rasszista indítékot kisebbségi oldalon is, ld. a bírójelmezbe öltözött szőke nő indoklását:  index.hu/video/2011/12/03/szabadlabon_a_rasszizmussal_vadolt_ciganyok/Dzsokijuing
Ezt nem is vitattam, sőt, a bíróság jellemzően csak kisebbségi oldalon állapította meg eddig a rasszista indítékot, ezért is háborodott fel a TASZ, azt akarják, hogy a rasszista motívumot csak akkor vegyék figyelembe, ha többségi követi el a bűncselekményt kisebbségi ellen. Mintha a kisebbségi rasszizmusa fogalmilag kizárt lenne.atapapa
Fogalmilag nem kizárt, csak nem életszerű. Az adott esetben kiderült a szándékos provokáció. A budapesti Tavaszmező utcai incidensnél már ráhúzható a kisebbségi rasszista motívum.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Egyéni cigány karrierek léteznek és példamutatóak, de közösségi felemelés nem történt. Az átlagcigányok legnagyobb felelősségét abban látom, hogy hagyták a vajdarendszer szétesését és megélhetési díszcigányok állami élősködését.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
ha egy magyar öl cigányt, csak azért, mert az cigány, az legyen minősített eset, de ha a cigány vadássza le a magyart a bőrszíne miatt, ott a rasszista indítékot ne bíráljuk.atapapa
A bíróság állapított meg már rasszista indítékot kisebbségi oldalon is, ld. a bírójelmezbe öltözött szőke nő indoklását:  index.hu/video/2011/12/03/szabadlabon_a_rasszizmussal_vadolt_ciganyok/Dzsokijuing
Ezt nem is vitattam, sőt, a bíróság jellemzően csak kisebbségi oldalon állapította meg eddig a rasszista indítékot, ezért is háborodott fel a TASZ, azt akarják, hogy a rasszista motívumot csak akkor vegyék figyelembe, ha többségi követi el a bűncselekményt kisebbségi ellen. Mintha a kisebbségi rasszizmusa fogalmilag kizárt lenne.

több mint 12 éve
Ingyen tankönyv, ingyen étkezés, beiskolázási segély ingyenminden nem elég segítség?
több mint 12 éve
A bíróság állapított meg már rasszista indítékot kisebbségi oldalon is, ld. a bírójelmezbe öltözött szőke nő indoklását:  index.hu/video/2011/12/03/szabadlabon_a_rasszizmussal_vadolt_ciganyok/

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Semmilyen érdemi segítséget nem kaptak.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.