Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
Többgenerációs munkanélküli és írástudatlan családokkal összevetni a saját "nyomorodat" nem túl elegáns. Még a végén megsajnállak.Dzsokijuing
És az én hibám, hogy minden segítség ellenére nem tudnak írni?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
A harmadik bekezdésed nem igaz, az amerikai és a francia sportrendszer pont ezekre a srácokra van kihegyezve, nálunk elvétve akad fenn egy-egy kisebbségi tehetség a rostán. Mondjuk ebben én sem vagyok biztos, meg kéne nézni a fociakadémiák etnikai összetételétDzsokijuing
Bakker! Nem mondod, hogy egy eu-s demokráciában valahol faji megkülönöztető jegyek alapján tartanak nyilván embereket?! Ki az az anti#&@#&##? 😀

Neked most ki a kisebbség? A bevándorló aki vállalja eltérő származását vagy a natív eltérő bőrszínnel?toxique
pl. én. (bár előnyom még nem származott belőle soha sem, nem is azért van ez így)

találós kérdés, ki mondta? (google nem ér)

"A legjobb érv a demokrácia ellen, 5 perc beszélgetés egy átlag szavazóval"
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
A harmadik bekezdésed nem igaz, az amerikai és a francia sportrendszer pont ezekre a srácokra van kihegyezve, nálunk elvétve akad fenn egy-egy kisebbségi tehetség a rostán. Mondjuk ebben én sem vagyok biztos, meg kéne nézni a fociakadémiák etnikai összetételét.
A negyedik megjegyzésed: lehet itt EU-romastratégia, ha a vezető pártok csak azokért a rétegekért politizálnak, akik elmennek szavazni és ezáltal ki kell nyalni a seggüket (nyugdíjasok, vállalkozók, közszféra stb.) A cigányok nem ilyenek. Nem is történt érdemi változás az életükben az utóbbi 20-100 évben. Hogy ezért ki a hibás? A leginkább pont a díszcigányok, akik elvileg ezért ülnek ott, csak a jó pénzért semmit sem csinálnak.Dzsokijuing
60 éve nem hiszem, hogy feketékre kihegyezett kiválasztási rendszer volt az USA-ban. Egyszerűen a sport volt az egyik kitörési pont a kevés közül, és ezzel sokan éltek. Nálunk nem, aminek szerintem elsősorban az ambícióhiány az oka.
A romák és a politika kapcsolatán nem akarok sokat időzni, de egy romastratégia mindenképpen előrelépés ahhoz képest, ami korábban volt: a nagy semmi. Függetlenül a cigány politikus pártállásától, egy olyan közegben, ahol a cigányságra szociális és közbiztonsági problémaként tekintenek elsősorban, 1-2 fecske nem fog nyarat csinálni.
Nekem semmivel sincs több bajom a cigány politikusokkal, mint a többivel, leszámítva azokat, akik a kisebbségek bűncselekményeit szinte kizárólag a többség magatartásával magyarázzák, mentegetik. De ehhez cigánynak se kell lenni, lásd TASZ, akik szerint rasszista motívumú bűncselekményt csak a többséghez tartozó elkövetőnek a kisebbség rovására elkövetett tette esetén szabadna megállapítani, kisebbségi által a többséghez tartozó kárára elkövetett tett során ezt a motívumot nem szabadna értékelni.
Vagyis ha egy magyar öl cigányt, csak azért, mert az cigány, az legyen minősített eset, de ha a cigány vadássza le a magyart a bőrszíne miatt, ott a rasszista indítékot ne bíráljuk.

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 215 — Saturday Night Lights
szerintem ne húzd fel magad ezen, mert nem érdemes: a nácik 60 éve halottak, a zsidók nagy része meg ugyanolyan csóró, mint mi és ugyanúgy próbál megélni, mint mi (nagyon kevesen kaptak a kártérítésekből és ha megfigyeled, ma is csak egy szűk körnek biznisz a kártérítésipar / támogatásipar). Ez az emberke is csak azért nyivákol így, mert még senki sem verte be érte a képét. Beszélni nem érdemes az ilyennel, mert nem lehet; de erre van kitalálva a jó öreg erőszak.

Azt gondolom, ha van lehetősége elhagyni az országot és máshol boldogulni (ergo van lehetősége megválasztani az életét), akkor nincs igazán bajban és azt tesz amit akar. Bajban azok vannak akiknek úgy nyomja víz alá a fejét az élet, hogy esze ágában sincs lélegzethez engedni...toxique
Igazából engem sem érdekel , hogy mit csinál, csak egyszerűen felbasz ez a folyamatos nácizás.

Ha annyira nagy fasizmus van itt, akkor vajon miért Magyarországon, ebben a nagyon fasiszta náci országban lesz a következő Zsidó Világkongresszus?
Úgy vélem ,hogy az elmúlt időkben semmit olyat tett nem volt, ami indokolná ezt a fene nagy nácizást.cartman023
Romagyilkosságok, zsidólista...

Ugye az a baj, hogy a nálunk szerencsésebb helyzetben lévő országokban ugyanezek a jelenségek, problémák megvannak (arabok, törökök stb.) csak nem mindegy, hogy a közbeszédben mindez hogyan csapódik le és az adott ország mit tesz a probléma kezeléséért. Arrafelé sem mindent, de hogy nálunk többet, az biztos. Mert hogy itthon konkrétan semmit.Dzsokijuing
A romagyilkosságokat szerintem hanyagoljuk, ott nagyon sok, és furcsa kérdés van.
Az egyik elkövető Izraeli kibucban volt egy ideig, szóval nem hiszem, hogy náci lenne.
A másik az NBH beépített embere volt, és folyamatosan jelentett nekik.
A 3. emberkét megfigyelte az NBH. A megfigyelés meghosszabbítása előtt a csávóról kiderült, hogy fegyvert akart venni, erre leállították a megfigyelését.
Vajon miért?

A zsidó-listázással mi a bajod?
Azt eléggé szépen elferdítette a sajtó, de nem is meglepő.
Irzaelben és az Usában is tudomásom szerint a képviselőknek össze van írva a származása, vallása, akkor itt miért nem lehetne?

A romák meg maguknak köszönhetik a sorsukat.
Ingyen járnak nekik a tankönyvek, tanszerek, étkezés, eléggé szép összegű ösztöndíjakat is kaphatnak, ha tanulnak. Míg az én szüleimnek fizetniük kellett mindenért, és még ösztöndíjakat sem kaptam, max 1-2x az egyetemen tanulmányit.
Szóval minden lehetséges támogatást megkapnak, csak le kellene ülniük tanulni, de erre is lusták.
És ez persze, hogy a magyarok problémája.

Talán nekem kellene helyettük leülni tanulni?cartman023
Többgenerációs munkanélküli és írástudatlan családokkal összevetni a saját "nyomorodat" nem túl elegáns. Még a végén megsajnállak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
A harmadik bekezdésed nem igaz, az amerikai és a francia sportrendszer pont ezekre a srácokra van kihegyezve, nálunk elvétve akad fenn egy-egy kisebbségi tehetség a rostán. Mondjuk ebben én sem vagyok biztos, meg kéne nézni a fociakadémiák etnikai összetételétDzsokijuing
Bakker! Nem mondod, hogy egy eu-s demokráciában valahol faji megkülönöztető jegyek alapján tartanak nyilván embereket?! Ki az az anti#&@#&##? 😀

Neked most ki a kisebbség? A bevándorló aki vállalja eltérő származását vagy a natív eltérő bőrszínnel?toxique
A kisebbség az, aki akár bevándorlóként, akár származás, bőrszín alapján őslakosként hátrányos helyzetben van a többséggel szemben. A nyilvántartás adott, hiszen másképpen nem létezne pl. pozitív diszkrimináció és egyéb segítség.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
szerintem ne húzd fel magad ezen, mert nem érdemes: a nácik 60 éve halottak, a zsidók nagy része meg ugyanolyan csóró, mint mi és ugyanúgy próbál megélni, mint mi (nagyon kevesen kaptak a kártérítésekből és ha megfigyeled, ma is csak egy szűk körnek biznisz a kártérítésipar / támogatásipar). Ez az emberke is csak azért nyivákol így, mert még senki sem verte be érte a képét. Beszélni nem érdemes az ilyennel, mert nem lehet; de erre van kitalálva a jó öreg erőszak.

Azt gondolom, ha van lehetősége elhagyni az országot és máshol boldogulni (ergo van lehetősége megválasztani az életét), akkor nincs igazán bajban és azt tesz amit akar. Bajban azok vannak akiknek úgy nyomja víz alá a fejét az élet, hogy esze ágában sincs lélegzethez engedni...toxique
Igazából engem sem érdekel , hogy mit csinál, csak egyszerűen felbasz ez a folyamatos nácizás.

Ha annyira nagy fasizmus van itt, akkor vajon miért Magyarországon, ebben a nagyon fasiszta náci országban lesz a következő Zsidó Világkongresszus?
Úgy vélem ,hogy az elmúlt időkben semmit olyat tett nem volt, ami indokolná ezt a fene nagy nácizást.cartman023

Ugye az a baj, hogy a nálunk szerencsésebb helyzetben lévő országokban ugyanezek a jelenségek, problémák megvannak (arabok, törökök stb.) csak nem mindegy, hogy a közbeszédben mindez hogyan csapódik le és az adott ország mit tesz a probléma kezeléséért. Arrafelé sem mindent, de hogy nálunk többet, az biztos. Mert hogy itthon konkrétan semmit.Dzsokijuing
A romagyilkosságokat szerintem hanyagoljuk, ott nagyon sok, és furcsa kérdés van.
Az egyik elkövető Izraeli kibucban volt egy ideig, szóval nem hiszem, hogy náci lenne.
A másik az NBH beépített embere volt, és folyamatosan jelentett nekik.
A 3. emberkét megfigyelte az NBH. A megfigyelés meghosszabbítása előtt a csávóról kiderült, hogy fegyvert akart venni, erre leállították a megfigyelését.
Vajon miért?

A zsidó-listázással mi a bajod?
Azt eléggé szépen elferdítette a sajtó, de nem is meglepő.
Irzaelben és az Usában is tudomásom szerint a képviselőknek össze van írva a származása, vallása, akkor itt miért nem lehetne?

A romák meg maguknak köszönhetik a sorsukat.
Ingyen járnak nekik a tankönyvek, tanszerek, étkezés, eléggé szép összegű ösztöndíjakat is kaphatnak, ha tanulnak. Míg az én szüleimnek fizetniük kellett mindenért, és még ösztöndíjakat sem kaptam, max 1-2x az egyetemen tanulmányit.
Szóval minden lehetséges támogatást megkapnak, csak le kellene ülniük tanulni, de erre is lusták.
És ez persze, hogy a magyarok problémája.

Talán nekem kellene helyettük leülni tanulni?
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

Neked most ki a kisebbség? A bevándorló aki vállalja eltérő származását vagy a natív eltérő bőrszínnel?
több mint 12 éve
Schleck és Ata: csak arra próbáltam utalni, hogy honnan hová tud eljutni Franciaországban egy arab és itthon egy cigány. Pisont és kisebbségi társai közel sem kapják meg azt az esélyt, mint Zidane és társai és ez nem csak pénz, hanem többségi mentalitás kérdése is.
Nem mondtam, hogy nálunk erősebb a rasszizmus, mint máshol és azt sem írtam, hogy Franciaországban gyengébb lenne a szélsőjobb, mint nálunk, sőt.
Ata: a parlamentben ülő díszcigányok a politika játékszerei, így volt az MSZP-kormányok idején és így van ma is. Vagy Farkas Flóri vagy Horváth Aladár elért bármit is a sajátjai érdekében?Dzsokijuing
A kisebbség mentalitását miért hagyod ki?
Nagyon távol áll tőlem a rasszizmus, tudom hogy mennyivel nehezebben boldogul egy becsületes és tisztességes cigány a hasonló jellemzőkkel rendelkező magyar társánál, de sajnos a hazai kisebbség egy részére jellemző az ambíció teljes hiánya a becsületes boldogulásért.
De ezért elsősorban nem őket hibáztatom, hanem a szociális rendszert, amely például gyerekvállalásra ösztönzött munkavállalás helyett.
Szerintem pont a sport az a terület, ahol ha valaki tehetséges és szorgalmas, akkor kevésbé számít a bőrszín. Ma Magyarországon semmivel se nehezebb a romák helyzete, mint volt mondjuk 60 éve a feketéké az USA-ban, mégse lehet összehasonlítani az akkori sikeres fekete sportolók arányát a ma sikeres cigány sportolók arányával.

Hívhatod a fidesz cigányait díszcigánynak, ettől még a fidesz vezette kormány EU-elnöksége idején lett elfogadva a romastratégia is, de ami ennél is fontosabb: a fidesz ugyanannyira rasszista, mint az MSZP (semennyire).atapapa
Az első bekezdésed az arabokra és a feketékre is igaz.
A második bekezdésed igaz.
A harmadik bekezdésed nem igaz, az amerikai és a francia sportrendszer pont ezekre a srácokra van kihegyezve, nálunk elvétve akad fenn egy-egy kisebbségi tehetség a rostán. Mondjuk ebben én sem vagyok biztos, meg kéne nézni a fociakadémiák etnikai összetételét.
A negyedik megjegyzésed: lehet itt EU-romastratégia, ha a vezető pártok csak azokért a rétegekért politizálnak, akik elmennek szavazni és ezáltal ki kell nyalni a seggüket (nyugdíjasok, vállalkozók, közszféra stb.) A cigányok nem ilyenek. Nem is történt érdemi változás az életükben az utóbbi 20-100 évben. Hogy ezért ki a hibás? A leginkább pont a díszcigányok, akik elvileg ezért ülnek ott, csak a jó pénzért semmit sem csinálnak.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Schleck és Ata: csak arra próbáltam utalni, hogy honnan hová tud eljutni Franciaországban egy arab és itthon egy cigány. Pisont és kisebbségi társai közel sem kapják meg azt az esélyt, mint Zidane és társai és ez nem csak pénz, hanem többségi mentalitás kérdése is.
Nem mondtam, hogy nálunk erősebb a rasszizmus, mint máshol és azt sem írtam, hogy Franciaországban gyengébb lenne a szélsőjobb, mint nálunk, sőt.
Ata: a parlamentben ülő díszcigányok a politika játékszerei, így volt az MSZP-kormányok idején és így van ma is. Vagy Farkas Flóri vagy Horváth Aladár elért bármit is a sajátjai érdekében?Dzsokijuing
A kisebbség mentalitását miért hagyod ki?
Nagyon távol áll tőlem a rasszizmus, tudom hogy mennyivel nehezebben boldogul egy becsületes és tisztességes cigány a hasonló jellemzőkkel rendelkező magyar társánál, de sajnos a hazai kisebbség egy részére jellemző az ambíció teljes hiánya a becsületes boldogulásért.
De ezért elsősorban nem őket hibáztatom, hanem a szociális rendszert, amely például gyerekvállalásra ösztönzött munkavállalás helyett.
Szerintem pont a sport az a terület, ahol ha valaki tehetséges és szorgalmas, akkor kevésbé számít a bőrszín. Ma Magyarországon semmivel se nehezebb a romák helyzete, mint volt mondjuk 60 éve a feketéké az USA-ban, mégse lehet összehasonlítani az akkori sikeres fekete sportolók arányát a ma sikeres cigány sportolók arányával.

Hívhatod a fidesz cigányait díszcigánynak, ettől még a fidesz vezette kormány EU-elnöksége idején lett elfogadva a romastratégia is, de ami ennél is fontosabb: a fidesz ugyanannyira rasszista, mint az MSZP (semennyire).

több mint 12 éve
Schleck és Ata: csak arra próbáltam utalni, hogy honnan hová tud eljutni Franciaországban egy arab és itthon egy cigány. Pisont és kisebbségi társai közel sem kapják meg azt az esélyt, mint Zidane és társai és ez nem csak pénz, hanem többségi mentalitás kérdése is.Dzsokijuing
Ha nem vagy haver/rokon X "öcsibácsival", akkor nem fogsz esélyt kapni. Még akkor sem, ha hupilila a bőröd színe és a Ximblabum bolygóról jöttél. Ez a magyar profi sport.
Ha meg onnan nézzük, hogy a pénz itthon mindenben kevesebb és jóval többet dolgozol a töredékéért mint pl. Franciaországban, akkor azt mondom, hogy ez általános probléma, nem pedig származás kérdése. A mai Magyarországon mindenki szarban van, aki mögött nem áll háttér vagy nem szerencselovag. :-P
több mint 12 éve
Ata: a parlamentben ülő díszcigányok a politika játékszerei, így volt az MSZP-kormányok idején és így van ma is. Vagy Farkas Flóri vagy Horváth Aladár elért bármit is a sajátjai érdekében?

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hol írtam, hogy Nyugaton minden szép és jó? Rengeteg a problémájuk, csak a hozzáállás más. Amíg Franciaországban a 98-as világbajnok csapatot az egész nemzet a magáénak érezte, addig nálunk, ahol az egyetlen Nobel-díjas írónkat is Imre Kertészezik, vajon mit szólnának egy Lakatos-Gáspár-Orsós csatársorhoz? A fantáziádra bízom.Dzsokijuing
Az is azt mutatja, hogy milyen kurvára rasszista ez az ország, hogy Pisont Pista az U17-es válogatott szövetségi kapitánya. Ugye?Schleck
Jó, de Pisont annyira cigány, mint Viktórió.szaba
Ez nem igaz. Pisont cigánynak vallja magát.

Hol írtam, hogy Nyugaton minden szép és jó? Rengeteg a problémájuk, csak a hozzáállás más. Amíg Franciaországban a 98-as világbajnok csapatot az egész nemzet a magáénak érezte, addig nálunk, ahol az egyetlen Nobel-díjas írónkat is Imre Kertészezik, vajon mit szólnának egy Lakatos-Gáspár-Orsós csatársorhoz? A fantáziádra bízom.Dzsokijuing
Az is azt mutatja, hogy milyen kurvára rasszista ez az ország, hogy Pisont Pista az U17-es válogatott szövetségi kapitánya. Ugye?Schleck
Pisont egy Fidesz-közeli lovagrendi tagsággal bevásárolta magát a futballirányításba.
Szerettem, mint játékost, de olyan mélyről, mint Zidane, biztosan nem indult és nem is ért el olyan magasra. Csak erről beszéltem, hogy a nyomorult és megvetett kisebbségi létből honnan hová lehet jutni Nyugaton és nálunk.Dzsokijuing
Ezzel most mit akarsz mondani? Hogy Pisont azért nem ért el olyan magasra, mint Zidane, mert nálunk rasszizmus van? Ugyan már. Azért hoztam fel őt, mert egyáltalán nem érdekelt senkit a válogatottban az, hogy ő cigány és ez most is látszik abból, hogy komoly pozíciót tölt be a magyar fociban. De Sowunmi is jó példa, őt se szidta senki. Vagy nézd meg Carlos Perezt, a kézilabdázót. Biztosan érik inzultusok nálunk is embereket a származásuk miatt, de hogy ezek száma kiemelkedő lenne az európai átlaghoz képest, azt kétlem.

több mint 12 éve
És az se mindegy, hogy nálunk egyesek ennek felnagyításával és fals interpretálásával próbálnak politikai tőkét kovácsolni, személyes sértődöttséget orvosolni, ami - ahogy a politika topikban részletezted is - a németeknél tökéletesen termékeny talajra hullik.
Kovalik ugye rögtön a választások után rohant egy német laphoz nyilatkozni, mert a fidesz a zsidó pénz ellen lép fel. Hiába ül a magyar és az EU-s parlamentben több cigány a fidesz frakcióban, mint a többiben összesen, hiába nyit Orbán holokauszt múzeumot, ha a fogmosás és a kávé nem azzal folytatódik minden reggel, hogy elhatárolódik ettől és ettől, akkor rögtön fasiszta antiszemita disznó lesz, elnézést, marad.

Tippelj, mely országban hangzott el az elnökválasztáson második legtöbb szavazatot szerző politikus szájából, hogy túl sok a fekete a válogatottban.
Igen, abban az országban, ahol amikor megnyerték a foci VB-t 1998-ban, a 3. legtöbb szavazatot a szélsőjobb kapta.

több mint 12 éve
A franciáknál a "zászló" szent - ebben igazad van. A nemzeti öntudat nagyon komoly tényező a mindennapi életükben; ha megfigyeled még a francia liberálisok politikája is a nemzeti értékekre épül 😊 (ami innen komoly oximoronnak tűnik).
A különbség ott van, hogy ha elsősorban franciának vallod magad, akkor úgy is kezelnek. Ha bevándorlónak akkor meg úgy. Nem lehetsz egyszerre mind a kettő. Ezért van az, hogy pl. az első generációs arabok a legnagyobb muzlmán öntudattal rendelkező bevándorlók, míg a második generációsok meg a leghithűbb muzulmán franciák (akár csórók akár nem). Mert ha az angolokat szidja (ami nagy sport ám!), akkor nem az arab hátterén van a nemzeti öntudat éle és máris franciának érzi magát. sőt! Annak is kezelik még a legvadabb kiskocsmában is. Ez az integráció - oda akar tartozni, be akar illeszkedni és ezért a helyiekhez idomul.

Ehhez persze kell egy olyan társadalom is (máshogyan rétegződött, más háttere van). Az újságok ott is nyomják ezt a szemetet mint itt, de ott... mintha lenne határa a dolgoknak. Nem is emlékszem pl. olyan újságcikkre, ami a francia nemzetet gyalázta volna valamely másik kárára. Itt meg fellapozol egy akármilyen szennylapot; és csak azt látod, hogy mekkora szar vagy míg mások mennyire ászok. A firkász ezért kap díjat és munkát.
Más a társadalmuk. Egyszerűen más. Itt az a baj, hogy olyan orbitális-otromba hülyeséget nyomnak le a torkunkon nap mint nap, amit egy létező nemzeten belül nem lehetne. A helyzet akkor változhatna, ha Lakatos-Gáspár-Orsós elsősorban magyarnak vallaná magát és egyetlen politikus sem akarna előnyt kovácsolni a származásuk firtatásából. Ez meg abszolút lehetetlennek tűnik.
több mint 12 éve
Pisont egy Fidesz-közeli lovagrendi tagsággal bevásárolta magát a futballirányításba.
Szerettem, mint játékost, de olyan mélyről, mint Zidane, biztosan nem indult és nem is ért el olyan magasra. Csak erről beszéltem, hogy a nyomorult és megvetett kisebbségi létből honnan hová lehet jutni Nyugaton és nálunk.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
Jó, de Pisont annyira cigány, mint Viktórió.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Volt már egy Sowunmi-nk a válogatottban... Nem emlékszem, vele volt bármi probléma akkor?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az is azt mutatja, hogy milyen kurvára rasszista ez az ország, hogy Pisont Pista az U17-es válogatott szövetségi kapitánya. Ugye?

több mint 12 éve

Pár évet ajánlok Marseilles-ben. Ott - a nálunk intelligensebb és szerencsésebb helyzetben lévő országban - úgy kezelik a gondot, hogy nem hiába jön vissza az összes ide rinyálni. Ha jól emlékszem pl.: Kanada és Fr.o. is kitette a romákat, ahogyan pl. a spanyolok is. Ha tudni akarod miért, olvass archív kanadai lapokat (kis rezezés, zsebtolvajbandák, kábellopás... etc.). Egyszerű dolgod lesz, mert angolul és franciául is le merik írni, hogy a tolvaj Ferenc Lákátos hungarian gypsy. Az antiszemita nyomik 2 nyelven is leírják a nevét, a származását, sőt, fényképe is van nekije mert arca is van. Ki is toloncolják... az intelligens nyugat, a fenébe is de jól kezeli a problémáka! A franciákat kifejezetten ajánlom figyelmedbe; pl. Marseilles déli részén, árnyas kis kocsmában este 10után szólalj meg angolul... 😊. A derék tolerancia mintapéldányai mutatnak némi savate-ot... a rendőrök is ugyanúgy szeretik a túristát 😊. Azt nem értem, hogy a sok marha honnan veszi ezt a nyugaton minden szép és jó attitűdöt?toxique
Hol írtam, hogy Nyugaton minden szép és jó? Rengeteg a problémájuk, csak a hozzáállás más. Amíg Franciaországban a 98-as világbajnok csapatot az egész nemzet a magáénak érezte, addig nálunk, ahol az egyetlen Nobel-díjas írónkat is Imre Kertészezik, vajon mit szólnának egy Lakatos-Gáspár-Orsós csatársorhoz? A fantáziádra bízom.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve

Pár évet ajánlok Marseilles-ben. Ott - a nálunk intelligensebb és szerencsésebb helyzetben lévő országban - úgy kezelik a gondot, hogy nem hiába jön vissza az összes ide rinyálni. Ha jól emlékszem pl.: Kanada és Fr.o. is kitette a romákat, ahogyan pl. a spanyolok is. Ha tudni akarod miért, olvass archív kanadai lapokat (kis rezezés, zsebtolvajbandák, kábellopás... etc.). Egyszerű dolgod lesz, mert angolul és franciául is le merik írni, hogy a tolvaj Ferenc Lákátos hungarian gypsy. Az antiszemita nyomik 2 nyelven is leírják a nevét, a származását, sőt, fényképe is van nekije mert arca is van. Ki is toloncolják... az intelligens nyugat, a fenébe is de jól kezeli a problémáka! A franciákat kifejezetten ajánlom figyelmedbe; pl. Marseilles déli részén, árnyas kis kocsmában este 10után szólalj meg angolul... 😊. A derék tolerancia mintapéldányai mutatnak némi savate-ot... a rendőrök is ugyanúgy szeretik a túristát 😊. Azt nem értem, hogy a sok marha honnan veszi ezt a nyugaton minden szép és jó attitűdöt?
több mint 12 éve
a nácik 60 éve halottaktoxique
 www.hitlerschildren.com/jjncaa
Nekem a G.I.Joe 2 jobban bejön :-P . Ez olyan, mintha kijelentenénk azt, hogy mindenki aki '89 előtt járt oviba az komcsi és Rákosi Manó gyermeke. Menjenek már a fenébe...
több mint 12 éve

Ugye az a baj, hogy a nálunk szerencsésebb helyzetben lévő országokban ugyanezek a jelenségek, problémák megvannak (arabok, törökök stb.) csak nem mindegy, hogy a közbeszédben mindez hogyan csapódik le és az adott ország mit tesz a probléma kezeléséért. Arrafelé sem mindent, de hogy nálunk többet, az biztos. Mert hogy itthon konkrétan semmit.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nagy divat lett nácizni mostanában.Gerendásra meg visszatérve, külföldön mivel akar foglalkozni?Mert a dalaiból nem fog tudni megélni az tuti.Van egy rakat gyereke azt tudom, segélyre akar játszani, vagy utcazenész lesz?Aztán, ha nem jön be neki a történet, szépen hazasompolyog.
több mint 12 éve
Vannak ilyen varázsszavak, hogy reklám, promóció,marketing, ezeket tudni kell használni.Meg esetleg nem ártana néhány új dal sem.Szerintem sokan azt sem tudják, hogy az úr még alkot.Tanulj meg halat fogni !laccoo74
A levelet szerintem csak azért írta, hogy megsajnáltassa magát.
Valahol olvastam, hogy Békéscsabán már kapott is valami ajánlatot, szóval ő már jól járt ezzel a kis nácizással.

Remélem , hogy megfelelő fizetést fog kapni, olyat amiből nyugodtan vehet Iphone-t, és még "éhezni" sem fog mellette.
több mint 12 éve

Úgy vélem ,hogy az elmúlt időkben semmit olyat tett nem volt, ami indokolná ezt a fene nagy nácizást.