Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem gondolkodtál el azon, hogy be kellene vezetni az "nyugalmazott rasszista" intézményét? Hátha folyósítana nyugdíjat a mazsihisz 😀 Ha már kizsarolni nem tudja a feltétel nélküli szeretetet, akkor hátha megfizetné :-Pcartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szabaEgyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...Toca
több mint 13 éve
Ezt félreértetted, azér vannak kinn, hogy azt higyjék, hogy nincsenek kinn, holott ha kinn lennének, akkor azt hinnék a tuggyukkikről, hogy az azt hivők azér gondolják a nem kinnlevésről, hogy kinnlevés közbemeg pont fordíva az egész. Amikinn az vann benn, érzed az üreget a szívedben? 😉cserébe ez végre megmagyarázza, hogy miért vannak kinn nézők.. nem meccsre jönnek, hanem konspirálniJSanyovagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.Sobri JóskaHehe!
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀cartman023

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
cserébe ez végre megmagyarázza, hogy miért vannak kinn nézők.. nem meccsre jönnek, hanem konspirálnivagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.Sobri JóskaHehe!
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀cartman023
több mint 13 éve
Hehe!cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szabaŐ csak egy tipikus zsidó provokátor.
Értsd meg, attól, hogy valaki agyhalott módra viselkedik, még nem lesz Jobbikos.
Lehet simán csak szellemi fogyatékos, reatardált, vagy provokátor, aki magát közénk tartozónak kiadva próbál magyarként tetszelegni, miközben zsidósága nyilvánvaló.
Ami persze nem baj, hiszen Magyarországon mindenki egyenlő, az emberek is, meg a zsidók is.
A gond azzal van, ha felülsz az ilyen 1.0-ás provokációknak.
Mi a Jobbiknál azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy őrizze meg mélymagyar identitását, és ne a verbalitás szintjén harcoljon a zsidókkal, hanem kreatívabb módokon.
Pl. vásároljon kóserboltban, lehetőleg mindent vegyen meg, így a zsidó elöbb-utóbb éhenhal, vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.
És tegye mindezt az antirasszizmus jegyében, antiszemitizmus nélkül. Mert az antiszemitizmus az teljesen felesleges és szükségtelen.
Sobri Jóska, betyár
Jobbik, bowl.hu alapszervezet
Nonverbális Ötletfelelős és Provokátorlokalizációs FőinkvizítorSobri Jóska
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀
több mint 13 éve
Sobri, a programotoknak része lesz a resukárizáció?
több mint 13 éve
Rasszista is vagy, mert szervezetlenül, értelmetlenül, magasztos célok nélkül összevissza cigányozol. Mi ebben a koncepció? Mi a terv? A cél?cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szabaEgyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...Toca
A cigányozás a mi privilégiumunk a Jobbiknál, de természetesen csak a nemzetellenes cigányok ellen szólunk, a magyar lelkületű cigányok igazi honfitársaink, akik onnan ismerszenek meg, hogy a Jobbikra szavaznak.
Vagyis örülnénk ha egységesítve, központilag cigányoznál, nem csak öncélú, random módon.
Sobri Jóska, betyár
Cigányintegrációs Szavazatmaximalizátor és Sukárizációs Különmegbízott
több mint 13 éve
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szabaŐ csak egy tipikus zsidó provokátor.
Értsd meg, attól, hogy valaki agyhalott módra viselkedik, még nem lesz Jobbikos.
Lehet simán csak szellemi fogyatékos, reatardált, vagy provokátor, aki magát közénk tartozónak kiadva próbál magyarként tetszelegni, miközben zsidósága nyilvánvaló.
Ami persze nem baj, hiszen Magyarországon mindenki egyenlő, az emberek is, meg a zsidók is.
A gond azzal van, ha felülsz az ilyen 1.0-ás provokációknak.
Mi a Jobbiknál azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy őrizze meg mélymagyar identitását, és ne a verbalitás szintjén harcoljon a zsidókkal, hanem kreatívabb módokon.
Pl. vásároljon kóserboltban, lehetőleg mindent vegyen meg, így a zsidó elöbb-utóbb éhenhal, vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.
És tegye mindezt az antirasszizmus jegyében, antiszemitizmus nélkül. Mert az antiszemitizmus az teljesen felesleges és szükségtelen.
Sobri Jóska, betyár
Nonverbális Ötletfelelős és Provokátorlokalizációs Főinkvizítor
több mint 13 éve
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szabaEgyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...
több mint 13 éve
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.
több mint 13 éve
Igen.Hát hogy peches.Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!Mi a baj?csi77
Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!toxique
Én így értelmeztem.Sobri Jóska
Megoldom én ezt is, csak - kivételesen - besegíthetne a jószerencse is mert már unom a főműsort és nem tudok csatornát váltani :-P ...
szal... csak a gyűlöletemet fejeztem ki a folyamatos balszerencsével, az eredmény nélküli munkavégzéssel és a soha meg nem térülő befektetésekkel (idő,tőke,hit,akarat,ideg,tudás) szemben. Nem gyűlölöm én azokat akiknek csak megszületni volt nehéz, de azért valami nagy dobás / jószerencse nekem is összejöhetne végre... mert ez lassan már kezd karcos lenni.
több mint 13 éve
Basszus nem tudok normálisan netezni mert mindig azt kell mérlegelnem, hogy belebotlok a draftba. Túlnépszerű az NFL 😀
több mint 13 éve
A szokásos nácizás és antiszemitázás kimaradt.Jaj, hát én kérek elnézést, hogy nem a Magyar Hírlapot vagy a Népszavát olvasgatom.Kellett már nekünk egy ilyen üldözési mániás bohóc a fórumra. VVLaci is jó volt, de máshogy. Szóval köszi, hogy vagy és hogy ilyen aktív vagy! További jó egészséget és kitartást neked, mert jobban erősíted a rekeszizmaimat, mint napi száz hasprés, és tudjuk, hogy fontos a jó kondi 😊 Még egyszer köszi!gdavid
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".cartman023
Egyébként a kurucinfón legalább megnevezik az elkövető származását, és nem pedig "fiatal"-nak nevezik a ingyenélőinket.
Egyébként ez a sztori annyira szánalmas, hogy már nevetni sincs kedvem rajta.
Benyögnek egy bűvös szót, és mindenkinek meg kell hajolnia előtte. Az meg, hogy az ellenőröket büntetik meg ,nem pedig a jegyet nem vevőket enyhén gyomorforgató.
De hát ők a "kiválasztott" nép, nekik mindent lehet büntetlenül.
több mint 13 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaTessék:
www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.juedisches-paar-in-stuttgart-verhoehnt-juedisches-paar-beleidigt.a69baba9-2057-44a3-8e56-07bd73ffcccc.html
(És akkor most lehet kommentálni esetleg a hírt is, nem csak a másikat szapulni a kurucinfo miatt.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Jaj, hát én kérek elnézést, hogy nem a Magyar Hírlapot vagy a Népszavát olvasgatom.Kellett már nekünk egy ilyen üldözési mániás bohóc a fórumra. VVLaci is jó volt, de máshogy. Szóval köszi, hogy vagy és hogy ilyen aktív vagy! További jó egészséget és kitartást neked, mert jobban erősíted a rekeszizmaimat, mint napi száz hasprés, és tudjuk, hogy fontos a jó kondi 😊 Még egyszer köszi!
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".cartman023
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Jaj, hát én kérek elnézést, hogy nem a Magyar Hírlapot vagy a Népszavát olvasgatom.Miért ne jelenne meg? Ott írja, hogy közölte a zweitung, meg az a német zsidó lap, meg az antiszemita ellenes akciócsoport, stb...Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaMiért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?cartman023
De akinek a kurucinfó hiteles forrás, az ne csodálkozzon, hogy sokat jár a gyülölködőbepc_x
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".
több mint 13 éve
Miért ne jelenne meg? Ott írja, hogy közölte a zweitung, meg az a német zsidó lap, meg az antiszemita ellenes akciócsoport, stb...Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaMiért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?cartman023
De akinek a kurucinfó hiteles forrás, az ne csodálkozzon, hogy sokat jár a gyülölködőbe

több mint 13 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaMiért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?
több mint 13 éve
Miért nem lehet belenyugodni abba hogy két ember boldog egymással és azért is megpróbálni megszerezni csak mert nem az övé valaki? Gyűlölöm az ilyen "embereket"

több mint 13 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.
több mint 13 éve
kuruc.info/r/4/111235/#ixzz2RUsO7AnkAmadeus majd mindjárt megmondja a tuti 😀
Pfff.
Legközelebb én is ezt fogom mondani.cartman023
több mint 13 éve
Hát hogy peches.Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!Mi a baj?csi77
Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!toxique
Én így értelmeztem.
több mint 13 éve
Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!Mi a baj?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Elmegy a jó büdös kurva anyjába az FA, az összes mocskos kis szarrágó kurva testülettaggal. Hogy rohadjon le az összesnek az mindegyik végtagja és szenvedjenek olyan igazságtalanul egész életükben mint ahogy ők ítélkeznek az életben. Remélem az összesnek székrekedése lesz életük hátralévő részében.kristóf17csak rájuk kell küldeni ezt a Kallum Mekmenemen gyereket, helyrerakja őket egész gyorsan, úgysem lett eltiltva.